Abiler, arkadaşlar bizim bu 95 lik araçların yan dikiz aynaları ısıtmalımı ? bir kaç gün önce istanbulda fena yağmur vardı bana sanki yok gibi geldi.. bir önceki aracımda aynanın kenarında rezistant çizgisi vardı ama bunlarda göremedim.. varsada nasıl çalıştırılıyor bilen biri yardımcı olursa sevinirim...
Teşekkürler bilgiler için yağmurda cam açıp aynaları silmek zorunda kalmıştım dakötü bi durum..
ben dün kaskomu yaptırdım arabam 26 plaka babamın üstüne 650 liraya yaptırdım..
Dostum aracının özelliklerine baktım skydome ve evo kitli doğru mu ? benimde aracım evo kitli ve skydome lu nasıl oluyor da 650 ye yaptırdın bir yanlışın olmayasın, sigortacı falan mısın , daha dün benim kuzenim linea 1.3 active stil paketli aldı o bile 600 küsüre yaptırdı bankacı olmasına karşın, bi açıklama yapabilir misin ?
Evo'lar genç işi araba diye mi bu kadar pahalı ya. Ben bile 2008 bravoma sıfır hasarsızlıkla 21 yaşında olmama rağmen 1050 liraya yaptırdım kaskoyu. Hemde 2 kere cam değişimli 8 kere autoking haklı duble kasko yani![]()
Valla bunlarda var bişey yani. Amcam 50 yaşında adam peugeot 206 aldı. 1500 lira para verdi kaskoya. Arabanın cinsiyle alakalı sanırım![]()
ewet aynen öle skydome ve evo kitle aracın değeri 46 bin liraya geliyo full kasko eksik hiçbirşey yok otokink küçük hasarlarda hasarsızlık bozmadan bakım onarım yol yardım daha aklına ne geliyosa..sigortacı deilim üç veya dört sigortadan fiyat aldım isim vermiyorum 1600 lirayla 650 arası fiyat verdiler bende en düşüğünü tercih ettim.
arkadaşlar uzun bir bekleyişten sonra aracım geldi.dün kuşadasından aldım izmire geldim depoda 1 lt yakıt vardı 168 liraya fullendi.sürüşü inanılmaz keyifli ve rahat..iç donanımdan bahsetmeye gerek bile yok..blue me desen ayrı bi olay cam tavan da mikemmel keyif veriyor insana ..sadece cruise kontrolü devreye sokamadım kitapçıktanda okudum ama gene anlamadım.ayrıntılı şekilde anlatabilirmisiniz..?bana göre arabanın en eksi tarafı torpidonun çok küçük oluşu yukardaki gizli bölmede yok bende onun dışında gözüme çarpan başka birşey olmadı..hepinize iyi sürüşler..
saol tahsin amin inşallah.torpidonun küçüklüğünü bende anlamadım hiçbişey sığmıyor![]()
aynen ya torpido çok ufak bi defter bi kalem o kadar gizli bolmeyede genelde ruhsat gibi veya ruhstli silah gibi şeyler için gayet iyi![]()
o bolmeyi bende goremedim 95lik evo kitli
Bravo HGTurbo
Kaan
Ben torpidonun anahtarla kilitlenmesini isterdim.. bir önceki aracımda öyle idi.. her öne oturan pat diye torpido gözünü açıyor deli oluyorum![]()
arkadaşlar burdan anlaşılıyorki evo kit olunca o gizli bölme olmuyor..![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri