kesinlikle arka cama milim kalmış zaten onlar olmasa arka koltuğa kadar girerdi ucuz kurtulmuşlar
Printable View
Büyük geçmiş olsun kardeş verilmiş sadakan varmış.................
çok geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasin:( eşinize ve size birşey olmamasi sevindirici can bu bir daha gelmiyor gelen varsin mala gelsin tekrar geçmiş olsun
Cok geçmiş olsun
hyundai tüplü olsa patlardı heralde allah korusun
Çok geçmiş olsun Arkadaşım...Walla ucuz atlatmışsın Allah'tan punto kullanıyoruz...
geçmiş olsun,canın saolsun..
Daha önce başıma gelmedi, ben de forumlardan okuduğum kadarıyla söylüyorum. Eğer eksper pert raporu yazarsa sigorta şirketi size fiyat teklif edecek. Bu rakamın sıkı pazarlıkla 500/1000 tl yükseltilebildiğini defalarca okudum.
Buna göre size 20,000 tl gibi bir rakam teklif ederler eğer arabanız pert olursa. Siz de bu rakamı yükseltmeye çalışırsınız.
Şunu da hatırlatayım; kasko poliçesinde yazan rakam riziko (kaza) halinde araç sahibine ödenebilecek en yüksek rakamı belirtir; bunun tamamını alacağınız anlamına gelmiyor. 30,000 tl'lik poliçede 26,000 tl alanları falan duydum.
Umarım sizi zarara sokacak bir tabloyla karşılaşmazsınız.
Tekrar geçmiş olsun.
allah beterinden korusun. çok geçmiş olsun
hayır abi, fiyat belirlenirken sen olmuyosun, eksper arabanın tamir bedelini, servisin verdiği fiyat ve kendi piyasa araştırmasına göre çıkarıyo. galeri ve internetteki ilanlardan araç için 2.el raiç bedel çıkarıyo. bu fiyatlara göre pert diyip merkeze gönderiyo. onlarda aynı araştırmaları yapıp, pert kararı verirse fiyata itiraz edebiliyosun. bu fiyata itiraz ederken seninde belge sunman lazım, işte ilan linkleri galerilerden fiyat teklifi vs. bize 9-10 arası bişey demişlerdi ki sahibindende min 12-13 dökülen arabalar. itirazları pek sallamadılar, ancak bende sağlam bi koz vardı, anadolu sigortanın sayfasından aynı arabanın pert satılık ilanını bulmuştum piyasa bedeli olarak 15 civarı bişey yazıyodu. onu devreye sokunca yapıcak bişeyleri kalmadı. poliçe tutarı olan 10700ü kalan poliçe taksitlerini kesip ödediler.
birde şunu söyliyim bu pazarlık ve pert olma aşamasında ben genel merkeze ulaşamadım. 45 dk kadar telefonda bekledim ama açmadılar, acente yardımcı oldu sağolsun. acenteyi tanıyo olman büyük avantaj. tekrar tekrar geçmiş olsun.
şunuda söyliyim, şasede yamulma yoksada yinede perte çalış(benim pek etkim olmamıştı bu kararda ama) 1-2 bin zarar edersin ama bu araba yapıldığında o zararı yine edersin.
Çok geçmiş olsun..
Punto nun durumu daha hafif.Ben Hyundai yi merak ediyorum pert olacak mı diye..
Bagaj altından stepne boşlugundan gecmiş arka aksa kadar girmiş.
Verilmiş sadakanız varmış.
Antalya yolunda 2 parmak açık olan ön camdan mermi gibi giren bir çakıl taşı arka cama çarpmıştı ..Sıyırıp geçmesini büyük şans olarak görmüştük.O günden beri cam açmıyorum fanı ya da klimayı açıyorum..
Tekrar geçmiş olsun.
Saygılar.
evet sevgili arkadaşlarım..bugün sabah uzun süren emniyetten gerekli belgeleri toplama safhasından sonra servise giderek hasar dosyamı açtırdım.Yarın öğlene kadar kabaca bir kuruşlandırma çıkararak experi çağıracaklarını sölediler.yapım ve kontrol aşamasında da ek masraf çıkabileceğini bununda masraflara ekleneceğini söylediler..benim ilk gözlemlerim servis yaparız havasında ve sıfır gibi hiç tehlike olmadan gönül rahatlığı ile kullanabileceğim yönünde telkin edici konuşmalar şeklinde idi..ben biraz pert düşüncesini belli edince biz herşeyi yazarız çiziği dahi yazarız eğer pert olmasını istiyosanız fakat bizim yazmamız yeterli değil exper bunları listeden çıkarabiliyor dediler,bende mümkünse olur olmaz ne varsa yazın sonuca bakalım bence dedim,tamam dediler..
Şimdi işin en ilginç yanına geliyorum,servis danışmanı muhabbetimiz olan bir insan bana beni oldukça şaşırtan şu teklifi yaptı;abi dedi ben biliyorum sen çok titizsin yapılsa bile bu arabaya binmezsin aracı biz alalım sana yeni araç verelim dedi ..ne kadar veriyosunuz dedim,gel müdüre çıkıp konuşalım ben çıtlatmıştım zaten dedi.Peki dedim,müdür aracın bu halini 20.000 sayalım üstüne 8 bin koy evo 1.4 fire al git dedi.Çok şaşırdım,mali durumumu analiz etmem lazım bilahare konuşuruz diyip çıktım..uzun oldu biraz soluklanalım daha bitmedi alta geçeyim :)
Çok geçmiş olsun, Allah beterinden korusun...
yukarıda 1.4 fire yazmışım sadece donanımda dynamic..
Şimdiii burada kafama takılan araca 20.000 veriyosa servis,bence araba gayet binilecek halde ve yaptıktan sonra en az 21-22 arası okutacaklar gibime geldi,sizce?tamam arabanın önü dağılmış görünebilir ama araç gerçekten çok temizdi,içide hala pırıl pırıl :)bu teklif gerçekten çok kafamı karman çorman yaptı.bilmiyorum eğer takasa girmesem servis 20.000 e alır mı aracı o da soru işareti yarın sorucam..eveett buraya kadar tamam servisten çıktıktan sonra ford yolumun üstündeydi arkadaş bir uğrayalım dedi.satış danışmanı bayanı tanıyoruz.plazaya girdik bi araç dikkatimi çekti fiestaya myfiesta diye bir versiyon eklemişler hız sabitleyici bile var,hoşuma gitti. dedim ne kadar(1.25 olanı soruyorum),liste fiyatı 28.600 size 27.500 e veririz dediler.Oldumu kafam bir milyon:)
Açıkçası pert mi?evo dynamic mi?myfiesta mı?kendi arabam mı?düğüm oldum sevgili dostlarım..yorumlarınız bir nebze bana yardımcı olabilir:)
Bekleyin pert olayı gerçekleşmez ise 8000 tl verip dynamic evo almak en mantıklısı.
kaptan cok geçmiş olsun cana gelmesinde mal gelir ama can gelmiyor tekrar geçmiş olsun kaza
fiestayı boşverin
bence servis iyi fiyat vermiş 20 bin ile.
pert olmazsa evo almak çok mantıklı olur
pert olmazsa al evoyu git hem araç sıfırlanmış olur hem için rahatlar mali durumuna bak fiestada güzel araba ama fiat servisi size takas fiyatı vermiş öbür türlü fiyat düşecektir
20000 çok çok iyi fiyat, benzer teklifle banada gelmişlerdi ama normal hasarlı fiyatını teklif etmişlerdi.
bu arabanın ederi ne ki 20000e size verilcek toplancak satılcak kar edilcek. ilginç...
yalnız şunu söyliyim araba binilmicek durumda olsada olmasada(şase açısından) sonuçta bu araba toplanıcak satılcak her koşulda.