Çok çok geçmiş olsun.
Printable View
Çok çok geçmiş olsun.
pert olması açısından sigortanın hangi durumda daha çok zarar edeceğine bakıyolar,
atıyorum arabanın raiç bedeli 20000tl, bu haliyle ederide 12000bin olsun. tamir masrafı 7900 olursa yapılır 8100 olursa pert olur...
mesela bu araba pert oldu. hava yastıkları açılmamıştı. çalışır yürür durumdaydı
birde artık malum bizim funlar üretilmiyor.farlar ve sislerin tabanı karartmalıydı,bana yine fabrika çıkışı gibi teslim etmek zorundalar dimi?normal gp far ve sisi takma durumları olabilir mi?bende funlara ait far ve sislerin parça numarasını bulmak istiyorum her ihtimale karşı ama nasıl bulucam?
evet normalde takmaları gerekiyor ama sıkıştırmanız lazım yoksa uğraşmazlar ellerinde ne varsa takarlar birde öbür far kırıkmı kırık değilse onuda kırın ikisini bir değiştirsinler ben kazada öyle yaptım teki kırılmıştı öbürünüde kırdık ikisinede fun farları taktırdım
gecmıs olsun.sızlerde bır sey olmaması sevındırıcı.
benim her iki farda kırık zaten..sizin isteğinizle mi fun farı taktılar?iyi bir servismiş..aslınsa benim hiç sıkıştırmama gerek kalmadan fabrika çıkışı gibi vermeleri lazım ama servislerin çoğunun fun,active,dynamic arasında ne farklar olduğunu bildiklerini sanmıyorum.hep biz koşucaz peşlerinde.
bu iş sizin sorumluluğunuzda değil. dediğiniz gibi orjinali neyse onu takmak zorundalar. fun üretilmese bile aracın yedek parçaları en az 10 yıl üretilmek zorunda.
şuan bastırmasınız bile araç yapıldığında böyle bi durumda teslim almayın aracı.
ama normal prosedürde aracın şase numarasına göre parçalar sipariş edilceği için sorun olmaz.
Çok geçmiş olsun
çok geçmiş olsun
çok geçmiş olsun, allah beterinden korusun.
yedek parça konusunda da aracınızın orjinal üzerinde gelen ne varsa aynısını takmak zorundalar...
çok geçmiş olsun.:(
cana gelcene mala gelsın çokçok geçmıs olsunnn
çok büyük geçmiş olsun, sizlere birşey olmaması sevindirici.
çok geçmiş olsun..
çok büyük geçmiş olsun cana gelmemiş onu şükür edelim