teşekkürler..bizim kerata az kalsın canımızı alıyodu!!artık bundan sonra arabadan içeri şahin girip gözümü oysada dikkatimi kaybetmicem.
Printable View
Geçmiş olsun arkadaşım. Allah bir daha tekrar ettirmesin. Konacak başka yer bulamamışmı :(
Cok gecmis olsun.
Ön tampon, ön panel, radyator, iki camurluk, iki far, kaput, iki hava yastigi ve ön siyah konsol. Bunlarin parca ucreti, montaj, boya ve duzeltme isciligi aracinizi perte cikaracak diye dusunuyorum.
Yalniz sigortaya direkt pert yapalim derseniz sigorta bedelini mumkun oldugunca dusurmeye calisacaklardir. O zaman sıkı pazarlik edin.
öyle pert olacak kadar kötü görünmüyor araç.. çok büyük geçmiş olsun, Allah daha kötüsünü göstermesin..
Geçmiş olsun, allahtan bir zarar gelmemiş.
yarın bazı şeyler netleşir diye düşünüyorum..normalde bizim funların piyasası şuan 22-24 arası(2009).kazadan önce aracım 10750 km.deydi.düşürmeye çalışacak olsalar ne kadar düşürebilirler aracın bedelini.bunlar çeşitli yerlerden fiyat alırken biz yanlarında olmıcaz dimi?bu prosedürü merak ettim.
geçmiş olsun..elde olmayan sebeb ile başınıza gelmiş..
çok geçmiş olsun cana geleceğine mala gelsin vurduğunuz araç neydi acaba bunu merak ettim
teneke parçası işte kim bilir yandan felan darbe alsa ne olurdu
sağlam öpmüş GP arkadan :D :D
biraz daha sert girseydiniz, havayastıkları patlayacakmış adamın :D
Fiat a laf ederler birde...
birde bagajı doluymuş galiba dahada içeri girermiş bavullar engellemiştir