çok geçmiş olsun görünmez kaza dedikleri bu olsa gerek allah bir daha yasatmasın
Printable View
çok geçmiş olsun görünmez kaza dedikleri bu olsa gerek allah bir daha yasatmasın
çok geçmişler olsun arkadaşım
Büyük geçmiş olsun. İki aırbag'ın açılması pert'e çıkması için geçerli neden. Tüm göğüs yırtılmıştır. Gözle görülmeyen şase kısmı aldığı basınç nedeni ile çarpılma göstereceğinden gene pert olur. Şahsen çok fazla iyimser değilim, ancak yan sanayiilerimiz artık mucizeler yaratıyor iyi ustaların elinde eskisi gibi düzeltilebileceği kanısındayım. Sağlığınız yerinde olduğu sürece daha ne arabalar elinizden gelir geçer. Allah beterinden korumuş.
hepinize dileklerinizden dolayı çok teşekkür ederim..hiçbir zaman olmaz olmaz dememek lazım ben bu kazada bu anladım.allah kimseye böyle şeyler yaşatmasın..
Geçmiş olsun Allah daha beterinden korusun...
Büyük geçmiş olsun Abi. Üzülüyoruz ama... Cana geleceğine mala gelsin...
cok gecmıs olsun arkadasım ınan hıc canını sıkma sizlerde birşey yok ya gerisi pek de önemli deil su fanı dunyada
büyük geçmiş olsun
size bişey olmaması sevindirici
Çok geçmiş olsun. Sizlere bir şey olmamış olması olayın sevindirici yanı. Allah beterinden korusun.
Abicim büyük geçmiş olsun...Çok üzüldüm cana gelmemiş en büyük tesellimiz bu.Sonuçta araba dediğin teneke parçası...
Geçmiş olsun Allah korumuş şükür ki sizlere bişe olmamış.
çok teşekkür ederim arkadaşlar hepinize..
Gecmis olsun, umarim kimsenin basina boyle birsey gelmez. Sahsi fikrim olarak elinizden geliyorsa kasko sirketiyle konusun ve araci perte cikarttirin aksi bir durumda yapilsa bile sonrasinda sizi uzer ( motor, yurur aksam, 2.el satis v.b) bu arac.
büyük geçmiş olsun
çok geçmiş olsun üzücü bi durum benzer bi olay benimde başıma gelmişti trafik ışıklarında sarı yanarken dalgınlık sonucu önümde duran bi ford e fren yaparak ama hızlı bi şekilde çarptım ben refkleksle direksiyonu sağa kırmışım benim arabanın solu önümdeki arabanın sağ köşesine çarptı arabamın sol far dişleri tampondan ayrıldı ve ön panjur kırılmıştı servise götürdüğümüzde düz çarpsaydın airbagler açılır ve ozaman arabanın perte çıkması kaçınılmazdı demişlerdi sonradan öğrendiğime göre şaside de yamulma varmış düzeltip verdiler eskisinden güzel oldu :) gerçekten cana geleceğine mala gelsin ama insan çok üzlüyor tabiki tekrar tekrar geçmiş olsun.
çok geçmiş olsun. ben de bu yaz giderken nasıl olduysa boynumdan bir bal arısını elimle aldım.ve arı olduğunu anlayınca dışarı atayım dedim ama kerata içeri düştü. sonra kendisinden haber alamadık tüm aramalara rağmen. klima açık ve camlar kapalıyken nasıl giriyorlar hayret.
TEKRAR ÇOK GEÇMİŞ OLSUN.
geçmiş olsun burak bey.cana değil mala gelsin gerisi halledilir.
Büyük geçmiş olsun.