anadolu sigortanın bunu yapacağını düşünmüyorum,
servisin tutumuda önemli tabii, benim yaptığım kazada dışardan görünen far kaput tampon ve çamurluk vardı(marea) şasede kayma çıkınca servis epey fiyat kırmıştı ama sonuçta pert oldu.
Printable View
Çok büyük geçmiş olsun burnunuz bile kanamadan kurtulduğunuz için gerçekten verilmiş sadakanız varmış. Çok üzüldüm gerçekten...
birde artık malum bizim funlar üretilmiyor.farlar ve sislerin tabanı karartmalıydı,bana yine fabrika çıkışı gibi teslim etmek zorundalar dimi?farklı far ve sis takmazlar umarım?
allah birdaha göstermesin . çok geçmiş olsun.
çok büyük geçmiş olsun.... verilmiş sadakanız varmış... cana gelecceğine mala gelsin.. kimseye bir şey olmaması sevinidirici....
büyük geçmiş olsun kazanın nerden geleceği belli olmuyor yanlız dikkatimi çeken aracın ön iki çamurluğuda çok iyi durumda araçta çok fazla bişey yok gibi
teşekkürler,allah kimsenin başına vermesin!!sürücü tarafının çamurluğu iyi gibi gözüküyor fakat yolcu tarafında eğilme var, kapı açılırken çok zorlanıyor.kuvvetli bir sürtme oluyor.şasinin kayma ihtimali olabilir gibi düşünüyorum ama bu sadece benim tahminim kısıtlı bilgimle!!bilen biri teşhisi tabiki daha rahat koyabilir.
çok geçmiş olsun,verilmiş sadakanız varmış.
fikrimi soracak olursanız şasede bir kaymanın olduğunu sanmıyorum,tam karşıdan vurduğunuz için şasede bir kayma meydana gelene kadar öncesinde motorda ağır bir hasar,arkasından şanzımandada bir hasar bırakır gibime geliyor,zaten öyle bir durum varsa pert'e çıkar.
ama umarım sadece görünen hasar vardır...
şimdi düşündümde kaskosuz kullanıyorum ben,Allah korusun böyle bir kaza yaşasam halim harap:S
çok gecmiş olsun cok üzüldüm:(
En cok korktugum seydir :( Bununla geçmiş olsun, ne kadar dikkatli olunsada arı vb.. olayları olunca refleks oldugndan bişey yapılmıyor, Allah göstermesin diyelim artık..
geçmiş olsun Allah büyüğünü göstermesin.
araç pert olabilirde olmayabilirde. airbag lerin fiyatları çok pahalı. muhtemelen aracın piyasa bedelinin %50 sini geçeceğinden pert etme riskleri fazla.
Çok üzücü bir olay olmuş bayram günü, büyük geçmiş olsun.