pazarlık et belki inerler biraz daha bence teklif güzel al derim.. yapılıpta satmaya kalkarsan 22.000 e zor satarsın ..
Printable View
pazarlık et belki inerler biraz daha bence teklif güzel al derim.. yapılıpta satmaya kalkarsan 22.000 e zor satarsın ..
geçmiş olsun bence de teklifi değerlendir. Satmaya kalksan belki daha yüksek bir fiyata satacaksın ama artık aracın kazalı diye geçecek, millet gelecek yok kazalı bu falan diyecek kafanı yoracak, senin de için rahat eder sıfır araç alarak. Tabi bu benim düşüncem. Saygılar...
Öncelikle büyük geçmiş olsun. Ben de arkadaşlarıma katılıyorum, verilen fiyat güzel, Evo'yu alın ve kafanız rahat etsin derim ben.
çok geçmiş olsunnnnn
bugün servis görünen hasarın kuruşlandırılmış halini çıkardı.sigortaya yapılan iskontolar,işçilik,kdv vs dahil 11.460 tl..servisin hasar kısmı experin mailine listeyi gönderdi..listenin açıklamalar kısmında da;araç söküldükten sonra çıkacak masraflar dahil değildir yazıyor.top sigortada olacak.servis pert olma ihtimali yüksek desede açık kapı bırakıyor herşey sigortaya bağlı..acentemde pert için çalışacak.bakalım film nasıl bitecek!!
bu arada arabayı 20.000 e alalım sıfır verelim diyen patrona,araba almıcam ama teklif ettiğiniz tutara size satarım dedim.O da takaslı fiyat teklif etmiştim dedi yan çizdi..
Geçmiş olsun.Bence 8bintl ekleyin evo alın derim 1.25 fiesta kullanmış birisi olarak.fiestanın tek iyi yönü performansı.
Bu arada araçlarımız donanımından rengine renkten plakaya kadar aynı:)
ben bi türlü evoya alışamadım gp katoliği olarak.evoda gp nun havası kaybolmuş(evocu arkadaşlarım kızmasın şahsi fikrim:) )şuan üretilen gp da seçenek yok gibi donanım iyi değil..fiestanın aklımı biraz olsun çelmesinin nedeni o..eğer fun hala üretilseydi dakika düşünmezdim.funuma aşıktım çünkü!!
hakikaten araçlarımız plakasına kadar aynı,güzel bir tesadüf :)
öncelıkle cok gecmıs olsunn.. bırıncısı aracınızın durumu aman aman kesınlıkle degıl bence hıc bısey yok bu aracta bı tampon kaput bu kadar cok buyuk gosterıo cıddı bı dagılma yok..en azından camurluklar atsa cıddı dıcemm o bıle yokk tertemız bı sekılde yapılır ve rahatlıkla bınılır hıcc merak etmeyın masraf yapmaya ugrasmaya kafanızı yormaya hıcccc gerek yok ...ben komple aracımla 2 arac arasında kaldım suratlı heryerı gıttı iç aksam nokta yok ve tıkır tıkır emın olun..
sıfırdaki indirim ıvır zıvır 18e almış olsa desek, 11460ı kendileri olunca çıkma parçayla filan 5e çektiler desek eder 23. ee kaça satıcaklar ki?
ben anlamadım bu işi...
birde eksper pert derse o fiyat hatrı sayılır şekilde düşücektir bence, onların arasındada pazarlık tarzı bişey var benim gördüğüm kadarıyla.
geçmiş olsun gerçekten ufak bir kaza değil,size bişey olmamasına sevindim
arkadaşlar,bugün exper ile 21.500 tl ye mutabakat imzaladık.Dosya anadolu sigortaya gönderilecek..arabanın bu haline 12.000 teklif varmış.teklif bulunduğum ilden..büyük ihtimal benimle irtibata geçicekmiş.
geçmiş olsun Allah beterinden sakınsın ...
Çok geçmiş olsun, kazadır işte ne yapsan etsen olacağı varsa oluyor
Allah korumuş abi yaaa...Geçmiş olsun...
geçmiş olsun. Yaralanma olmaması sevindirici
tekrar geçmiş olsun:/