Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
50 sonuçtan 21 ile 40 arası

Konu: Kapı mekanizması GP'ye yakışmıyor

Ümit Coşkun TURUCA
    Emekli Moderatör GP COSKUN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 6069

serhat bu grande punto sevdası
    seni şair de yaptı sonunda
    helal olsun valla

Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )

Arda BULUT
    ABNEW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 4298

Yanlış anlamadım Serhat Ancak şu marka imajı iyi olsa karalama kesinlikle olmazdı...

toofun toofun
    Tufan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 46

geçende la konuşuyorduk aynı şikayetten gelmişler onların servisede.genelde parlatıcı sürüldüğü zaman yumuşadıgı söylüyorlar kapı içi plastiklerin daha basit kapanıyormuş.

özgün özcan
    Atam İzindeyiz! tangozcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Afyonkarahisar
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    03 PB 144
    Edilen teşekkür: 7

benim puntodada arka kapılarda açılma sorunu vardı aracımın garantisi bitti garanti uzatma yaptırmadım sanayide çocukluk arkadaşıma arabamı götürdüm kapı kollarını söktü 5 dk inceledi sonra iki kapı kolunun biryerlerine parça koydu (sert plastkten)şimdi kapılar o kadar harika olduki ben bile inanamadım ilk zamanlar bilen bir usta halledebilir derim..

ali ....
    yolcu27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Gaziantep
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 214

Sorun olacaksa kapının sert kapanma sorunu olsun daha büyüğünü görmeyelimde

Adil Uğur Ak
    gp_ugur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Gaziantep
    Rengi
    Bolero Kırmızı
    Edilen teşekkür: 14

Alıntı gurik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bizim milleti anlayamadan,
    göçüp gideceğim bu dünyadan...

ucuz satarsın uyduruk der,
    pahalı yaparsın kazık yer....

marka imajını yiyeyim bana ne,
    karalamak istesen her şey bahane...

Lafım sana değil Adil yanlış anlama. Öyle içimden geldi işte.
    Yolcu 27 lafım sana diil demişsin ama konuyu ben açtım sonuçta biraz üzerime alındım Ben arabamdan gayet memnunum ve aracı kötülemek için açmadım konuyu sadece aracımda gördüğüm ufak bir kusuru dile getirdim.Onun da belki bir açıklaması vardır mühendislik yönünden biz bilmiyoruzdur.

Serhat SİPAHİOĞLU
    gurik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    06 BT 4942
    Edilen teşekkür: 537

Abi fiat SUYLA ÇALIŞAN araba yapsa bizim millete yaranamaz.Ne marka imajıymış yahu.
    Gezgin Gp.

ali ....
    yolcu27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Gaziantep
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 214

Abi fiat SUYLA ÇALIŞAN araba yapsa bizim millete yaranamaz.Ne marka imajıymış yahu.
    ozamanda sudan sebeplerle kendimizi yıpratırız

Serhat SİPAHİOĞLU
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    06 BT 4942

Alıntı yolcu27 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ozamanda sudan sebeplerle kendimizi yıpratırız
    Gezgin Gp.

Gp gp
    Ya Hep Ya Hiç. KaGaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 819

Fiatın imajı malesef geçmişe dönük yapmış oldugu araçlardan kaynaklı.Yoksa fiyat olarak türkiyede en çok tercih edilen marka..Sorarım size 120 hplik bir aracı hangi markada 33000 civarında alabiliyorsunuz.??Donanımlarını saymamaıza gerek yok zaten..Ayrıca işin garibi fiatı kötüleyen arakdaşların altındada fiat marka araçlar var bunu hiç anlamış değilim

Arda BULUT
    ABNEW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 4298

Alıntı KaGaN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Fiatın imajı malesef geçmişe dönük yapmış oldugu araçlardan kaynaklı.Yoksa fiyat olarak türkiyede en çok tercih edilen marka..Sorarım size 120 hplik bir aracı hangi markada 33000 civarında alabiliyorsunuz.??Donanımlarını saymamaıza gerek yok zaten..Ayrıca işin garibi fiatı kötüleyen arakdaşların altındada fiat marka araçlar var bunu hiç anlamış değilim
    Kağan, zaten o geçmişte Türkiyede üretilen araçlar İtalyada teknolojisi bitmiş, modernliğini kaybetmiş, üretimi durdurulmuş modeller.Bu araçları Tofaş Türkiyede lisans altında üretti.Avrupada söylediğim gibi üretimden kalkmış modellerdi.Dolayısıyla Türkiye Fiatı sadece Tofaşın bize gösterdiği kadarıyla biliyor.

Fiat Grubunun otomotiv ve motor teknolojisine kattığı yenilikler birçok marka tarafından benimsenmiştir veya kabul görmüştür.Sonuçta bizler beğenelim ya da beğenmeyelim Fiat Markası dünyanın en büyük otomotiv üreticilerinden birisidir...

Yaşar Sürmen
    İtaliano Vero 34 DV 6254 ystuning61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    34DV6254
    Edilen teşekkür: 23

Bendede arka kapılar zor açılıyo gibi bişey ama alıştım

Adil Uğur Ak
    Nereden
    Gaziantep
    Rengi
    Bolero Kırmızı

Beyler benim mi türkçem zayıf siz mi anlama güçlüğü çekiyorsunuz çözemedim.Ben açıkcası buradakilerin objektif olmadığını düşünmeye başladım. Birincisi, benim marka takıntım olsa gidip fiat almazdım.İkincisi, ben arabamı veya markayı kötülemedim aksine çok memnun olduğumu beklentimin de fazlasını bulduğumu dile getirdim.Üçüncüsü kapı konusunda birçok kişi benle aynı fikirde olduğunu ve aynı sorunu yaşadığını dile getirdi.Bu arkadaşların yazıları da haklı olduğuma delildir. Bir de kapıların biraz sert kapandığını söylemek sizi neden rahatsız etti anlayabilmiş değilim.

Serhat SİPAHİOĞLU
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    06 BT 4942

Fiatın en büyük hatası Regatanın kalıplarını Tofaşa verip kuş serisi olarak ürettirmesiydi. Türk işi otomobilcilik biraz sakat oldu. Şahine 4 vites koydular doğana 5 vites. Geri lambasını aksesuar yaptılar. At arabasından geçiş yapınca bunlar bile milletimize lüks geldi. Ancak teknolojiyi çabuk takip eden bir yapımız var. Yurtdişindan gelen araçları gördükçe gözümüz açıldı. İthal araçların Türkiyeye girişi ile yerli otomobilciler çağdışı kaldı bir anda. Ama unutmayalım ki onlar olmasaydı kuş serileri broadway ler olmasaydı Türk milleti arabaya bu kadar kolay ulaşamayacaktı. Bu modeller de milletin iyi kahrını çekti nitekim. Neyse konuya dönersek FİAT eskiden yaptığı iyi niyetli küçük bir hatanın kurbanı oldu. Türk milletinin gözünde neden olduğu anlaşılamayan yıpranmış marka imajını en donanımlı ve en prestijli modelleriyle yıkmakta zorlanıyor. Her zaman dediğim gibi bize iyilik yaramıyor.
    Gezgin Gp.

Serhat SİPAHİOĞLU
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    06 BT 4942

Alıntı gp_ugur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Beyler benim mi türkçem zayıf siz mi anlama güçlüğü çekiyorsunuz çözemedim.Ben açıkcası buradakilerin objektif olmadığını düşünmeye başladım. Birincisi, benim marka takıntım olsa gidip fiat almazdım.İkincisi, ben arabamı veya markayı kötülemedim aksine çok memnun olduğumu beklentimin de fazlasını bulduğumu dile getirdim.Üçüncüsü kapı konusunda birçok kişi benle aynı fikirde olduğunu ve aynı sorunu yaşadığını dile getirdi.Bu arkadaşların yazıları da haklı olduğuma delildir. Bir de kapıların biraz sert kapandığını söylemek sizi neden rahatsız etti anlayabilmiş değilim.

Adil'ciğim seninle ilgisi yok söylediklerimizin. Artık genele konuşuyoruz. Kapı olayı ve senin düşüncelerin hepimizce anlaşıldı. Konu sadece çeşitlendi ve marka imajını tartışıyoruz. Gayet objektifiz merak etme...
    Konu gurik tarafından (16/01/2010 Saat 01:45 ) değiştirilmiştir.
    Gezgin Gp.

Adil Uğur Ak
    Nereden
    Gaziantep
    Rengi
    Bolero Kırmızı

Adil'ciğim seninle ilgisi yok söylediklerimizin. Artık genele konuşuyoruz. Kapı olayı ve senin düşüncelerin hepimizce anlaşıldı. Konu sadece çeşitlendi ve marka imajını tartışıyoruz. Gayet objektifiz merak etme...
    Ok.Bende konuyu ben açtığım için üzerime alındım.Bende Fiatın olması gereken yerde olduğunu düşünmüyorum.Ama prestiji düzeliyor gpyi bilmem ama lineayı her yerde görüyorum.Zamanla fiata bakış açısı daha iyi olacaktır.

Serhat SİPAHİOĞLU
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    06 BT 4942

Alıntı gp_ugur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ok.Bende konuyu ben açtığım için üzerime alındım.Bende Fiatın olması gereken yerde olduğunu düşünmüyorum.Ama prestiji düzeliyor gpyi bilmem ama lineayı her yerde görüyorum.Zamanla fiata bakış açısı daha iyi olacaktır.

umarım. çünkü gerçekten bu horlanmayı hak etmiyor araçlar. Tamam sert yapıları var ama gerçekten şirin sempatik ve donanımlı otomobiller yapıyor Fiat. Ayrıca güvenlik konusunda da çok ilerlediler.Şu croma gelsin diye gözünün içine bakıyorum ama pek hareket yok. O arabayı da merak ediyorum.
    Gezgin Gp.

Adil Uğur Ak
    Nereden
    Gaziantep
    Rengi
    Bolero Kırmızı

umarım. çünkü gerçekten bu horlanmayı hak etmiyor araçlar. Tamam sert yapıları var ama gerçekten şirin sempatik ve donanımlı otomobiller yapıyor Fiat. Ayrıca güvenlik konusunda da çok ilerlediler.Şu croma gelsin diye gözünün içine bakıyorum ama pek hareket yok. O arabayı da merak ediyorum.
    Arabanın fotoğraflarını çekip atıcağım da aldığımdan beri yıkamadım Bi gün yıkamak nasip olursa atrım fotoğraflarını

Hasan Murat SONER
    ssss2292 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Edirne
    Rengi
    Yok
    Plaka
    10 GMS 07
    Edilen teşekkür: 28

açılmayan arka kapı kolu için servislere ücretsiz değişim emri geldi bilginiz olsun.
    açılmayan arka kapı kolu için servislere ücretsiz değişim emri geldi bilginiz olsun.
    Merhaba bu ücretsiz değişim için aracın garantisinin devam etmesi gerekiyor mu acaba?
    Konu GP COSKUN tarafından (28/02/2010 Saat 23:49 ) değiştirilmiştir.

bbrh kkk
    burhankutlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Malatya
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    46***60
    Edilen teşekkür: 306

evet arkadaşlar aynı sorun bende de var nerdeyse kaynak yaptırcam iki kapı sport olucak araba :|

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon