serhat bu grande punto sevdası
seni şair de yaptı sonunda
helal olsun valla
Printable View
serhat bu grande punto sevdası
seni şair de yaptı sonunda
helal olsun valla
Yanlış anlamadım Serhat:) Ancak şu marka imajı iyi olsa karalama kesinlikle olmazdı...
geçende la konuşuyorduk aynı şikayetten gelmişler onların servisede.genelde parlatıcı sürüldüğü zaman yumuşadıgı söylüyorlar kapı içi plastiklerin daha basit kapanıyormuş.
benim puntodada arka kapılarda açılma sorunu vardı aracımın garantisi bitti garanti uzatma yaptırmadım sanayide çocukluk arkadaşıma arabamı götürdüm kapı kollarını söktü 5 dk inceledi sonra iki kapı kolunun biryerlerine parça koydu (sert plastkten)şimdi kapılar o kadar harika olduki ben bile inanamadım ilk zamanlar bilen bir usta halledebilir derim..
Sorun olacaksa kapının sert kapanma sorunu olsun daha büyüğünü görmeyelimde :)
Yolcu 27 lafım sana diil demişsin ama konuyu ben açtım sonuçta biraz üzerime alındım:) Ben arabamdan gayet memnunum ve aracı kötülemek için açmadım konuyu sadece aracımda gördüğüm ufak bir kusuru dile getirdim.Onun da belki bir açıklaması vardır mühendislik yönünden biz bilmiyoruzdur.
Abi fiat SUYLA ÇALIŞAN araba yapsa bizim millete yaranamaz.Ne marka imajıymış yahu.
Fiatın imajı malesef geçmişe dönük yapmış oldugu araçlardan kaynaklı.Yoksa fiyat olarak türkiyede en çok tercih edilen marka..Sorarım size 120 hplik bir aracı hangi markada 33000 civarında alabiliyorsunuz.??Donanımlarını saymamaıza gerek yok zaten..Ayrıca işin garibi fiatı kötüleyen arakdaşların altındada fiat marka araçlar var bunu hiç anlamış değilim :)
Kağan, zaten o geçmişte Türkiyede üretilen araçlar İtalyada teknolojisi bitmiş, modernliğini kaybetmiş, üretimi durdurulmuş modeller.Bu araçları Tofaş Türkiyede lisans altında üretti.Avrupada söylediğim gibi üretimden kalkmış modellerdi.Dolayısıyla Türkiye Fiatı sadece Tofaşın bize gösterdiği kadarıyla biliyor.
Fiat Grubunun otomotiv ve motor teknolojisine kattığı yenilikler birçok marka tarafından benimsenmiştir veya kabul görmüştür.Sonuçta bizler beğenelim ya da beğenmeyelim Fiat Markası dünyanın en büyük otomotiv üreticilerinden birisidir...
Bendede arka kapılar zor açılıyo gibi bişey ama alıştım :)
Beyler benim mi türkçem zayıf siz mi anlama güçlüğü çekiyorsunuz çözemedim.Ben açıkcası buradakilerin objektif olmadığını düşünmeye başladım. Birincisi, benim marka takıntım olsa gidip fiat almazdım.İkincisi, ben arabamı veya markayı kötülemedim aksine çok memnun olduğumu beklentimin de fazlasını bulduğumu dile getirdim.Üçüncüsü kapı konusunda birçok kişi benle aynı fikirde olduğunu ve aynı sorunu yaşadığını dile getirdi.Bu arkadaşların yazıları da haklı olduğuma delildir. Bir de kapıların biraz sert kapandığını söylemek sizi neden rahatsız etti anlayabilmiş değilim.
Fiatın en büyük hatası Regatanın kalıplarını Tofaşa verip kuş serisi olarak ürettirmesiydi. Türk işi otomobilcilik biraz sakat oldu. Şahine 4 vites koydular doğana 5 vites. Geri lambasını aksesuar yaptılar. At arabasından geçiş yapınca bunlar bile milletimize lüks geldi. Ancak teknolojiyi çabuk takip eden bir yapımız var. Yurtdişindan gelen araçları gördükçe gözümüz açıldı. İthal araçların Türkiyeye girişi ile yerli otomobilciler çağdışı kaldı bir anda. Ama unutmayalım ki onlar olmasaydı kuş serileri broadway ler olmasaydı Türk milleti arabaya bu kadar kolay ulaşamayacaktı. Bu modeller de milletin iyi kahrını çekti nitekim. Neyse konuya dönersek FİAT eskiden yaptığı iyi niyetli küçük bir hatanın kurbanı oldu. Türk milletinin gözünde neden olduğu anlaşılamayan yıpranmış marka imajını en donanımlı ve en prestijli modelleriyle yıkmakta zorlanıyor. Her zaman dediğim gibi bize iyilik yaramıyor.
umarım. çünkü gerçekten bu horlanmayı hak etmiyor araçlar. Tamam sert yapıları var ama gerçekten şirin sempatik ve donanımlı otomobiller yapıyor Fiat. Ayrıca güvenlik konusunda da çok ilerlediler.Şu croma gelsin diye gözünün içine bakıyorum ama pek hareket yok. O arabayı da merak ediyorum.
evet arkadaşlar aynı sorun bende de var nerdeyse kaynak yaptırcam iki kapı sport olucak araba :|