Sayfa 1/3 123 SonSon
50 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: Kapı mekanizması GP'ye yakışmıyor

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Adil Uğur Ak
    gp_ugur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Gaziantep
    Rengi
    Bolero Kırmızı
    Edilen teşekkür: 14

Standart Kapı mekanizması GP'ye yakışmıyor

Arabamı yeni aldım herşeyinden çok memnunum ama kapılarına alışamadım bi türlü,sorun sadece benim araçtamı bilmiyorum.Kapıları yumuşak bi şekilde kapattığınızda kapanmayabiliyor,babamın 12 yıllık arabasında bile kapılar daha rahat kapanıyor.

Gp gp
    Ya Hep Ya Hiç. KaGaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 819

Biraz pat küt vurmak gerekiyor alışma süreci sizde alışırsınız kapılarda meraklancak bişi yok

cihangir şengezer
    chngrrrrrr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Balıkesir
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    10 AEZ 07
    Edilen teşekkür: 215

sen bide yaz gelince arka kapılarını göreceksin
    sıcakta kalınca açılmıyor
    ama çok da sorun değil bence
    gpler genel anlamda çok iyiler

Ümit Coşkun TURUCA
    Emekli Moderatör GP COSKUN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 6069

genelinde böyle maalesef biz alıştık merak etme sende alışırsın

Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )

bahri cincioğlu
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. GPS2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 399

Alıntı gp_ugur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arabamı yeni aldım herşeyinden çok memnunum ama kapılarına alışamadım bi türlü,sorun sadece benim araçtamı bilmiyorum.kapıları yumuşak bi şekilde kapattığınızda kapanmayabiliyor,babamın 12 yıllık arabasında bile kapılar daha rahat kapanıyor.
    haklisin...palio*m resmen şikidik diye oturuyordu...ama gülü seviyoruz ya...

Adil Uğur Ak
    Nereden
    Gaziantep
    Rengi
    Bolero Kırmızı

Arabadaki işçilik,malzeme kalitesi,tasarım kötü olsa kapı kolunada normal dicem ama hepsi çok iyi,bu nedenle kapı kolu dikkat çekiyor.Yeni evolarda nasıl acaba merak ediyorum,bide kullanılan plastik çok sert,bu ilerde ses yönünden sorun yaratırmı merak ediyorum doğrusu..

Gp gp
    Ya Hep Ya Hiç. KaGaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 819

Yeni evo biraz daha yumuşak ama yine sert kapanıyor maalesef..Showroomdaki aracı kastediyorum tabi geneli öyledir ama...İleride sıkıntı yaratacağını sanmam.Servise giderseniz kilit noktalarına ban sarıyorlar ozaman ses ve kapanması biraz daha yumuşak oluyor..

8. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Emre Güzel
    ..:: GP BağımLısı ::.. emrequzel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34 EG 1661
    Edilen teşekkür: 298

Showroom da denediğim Evo nun kapıları yine sesli fakat Bir Seat leon bir Golf gibi tok bir ses aldım ben . Yani kapı dolu dolu kapanıyor.Ben dandik değilim diyor. Benim görüşüm o oldu.Bütün Evo lar öylemidir bilemem

10. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Mehmet Özcan
    Basın-Yayın Sorumlusu femoli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    YMS
    Edilen teşekkür: 7336

yok evolarda bu enteresan sorun dikkatimi çekti grandelerde bu kadar yoktu evolarda kapının kapanma sorunu biraz artmış en az 5 aracın kapısını kapadım actım (evo ) hepsinde sert kapanma durumu vardır sıfır grandeyi kapadım evoya göre daha rahattı acaba ses olayı yüzünden daha sertleştirmiş olabilirlermiki

ali ....
    yolcu27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Gaziantep
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 214

benim evodada var aynı durum ama bunu yeniligine baglıyorum, insanlar sıfır diye kıyamadıklarından yavas bırakıyorlar ozamanda kapanmıyor alışma süreci sonunda tek seferde fazla yüklenmeden kapatma taktikleri geliştirebilecegimizi düşünüyorum. Bu arada kapının kapanma sesi çok hoşuma gidiyor. Üst sınıf araba hissiyatı veriyor insana (benim gönlümde zaten öyle). Bence o kapının ilk defada kapanmaması sorun değil, lastikleri yeni olduğundan kaynaklanan bir durum diye düşünüyorum. bir 2006 2007 model puntodada aynı durum söz konusuysa bilemem artk , ama benim için sorun teşkil etmiyor.

Serhat SİPAHİOĞLU
    gurik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    06 BT 4942
    Edilen teşekkür: 537

Kapı ayarları iyi bir ustanın elinden çıkarsa şık diye yumuşacık kapanıyor.Geçen hafta ince ayar ve iç mekanizmanın temizlenip yağlanmasıyla kapılar kemik gibi oldu. Yani mekanik birşey yok sorun ayarlardan. Kapılar gerçekten kaliteli. Zamanla esneme oturma yapmayacağı kesin. Çünkü sacı ve menteşe malzemesi acayip sağlam.
    Gezgin Gp.

Adil Uğur Ak
    Nereden
    Gaziantep
    Rengi
    Bolero Kırmızı

Alıntı gurik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kapı ayarları iyi bir ustanın elinden çıkarsa şık diye yumuşacık kapanıyor.Geçen hafta ince ayar ve iç mekanizmanın temizlenip yağlanmasıyla kapılar kemik gibi oldu. Yani mekanik birşey yok sorun ayarlardan. Kapılar gerçekten kaliteli. Zamanla esneme oturma yapmayacağı kesin. Çünkü sacı ve menteşe malzemesi acayip sağlam.
    Bazı araçların kapıları öyle ayar filan yapmadan çuk diye oturuyor,sıfır aracı ustaya göstereceksem sıfır almamın ne anlamı var.Ama önemli bişey diil sonuçta 40000 verip almadım bu aracı olsun o kadar.Ayrıca City dreksiyondan çok memnunum umarım eski araçlardaki gibi ilerde sorun çıkarmaz.

Alıntı yolcu27 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim evodada var aynı durum ama bunu yeniligine baglıyorum, insanlar sıfır diye kıyamadıklarından yavas bırakıyorlar ozamanda kapanmıyor alışma süreci sonunda tek seferde fazla yüklenmeden kapatma taktikleri geliştirebilecegimizi düşünüyorum. Bu arada kapının kapanma sesi çok hoşuma gidiyor. Üst sınıf araba hissiyatı veriyor insana (benim gönlümde zaten öyle). Bence o kapının ilk defada kapanmaması sorun değil, lastikleri yeni olduğundan kaynaklanan bir durum diye düşünüyorum. bir 2006 2007 model puntodada aynı durum söz konusuysa bilemem artk , ama benim için sorun teşkil etmiyor.
    aracı bende yeni aldım ali ama evo değil,öyle sorun teşkil edecek şekildede bi sertlik yok ama tam istediğim gibi değil.
    Konu GP COSKUN tarafından (13/01/2010 Saat 21:11 ) değiştirilmiştir. Sebep: birleştirme

Serhat SİPAHİOĞLU
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    06 BT 4942

Bazı araçların kapıları öyle ayar filan yapmadan çuk diye oturuyor,sıfır aracı ustaya göstereceksem sıfır almamın ne anlamı var.Ama önemli bişey diil sonuçta 40000 verip almadım bu aracı olsun o kadar.Ayrıca City dreksiyondan çok memnunum umarım eski araçlardaki gibi ilerde sorun çıkarmaz.
    Bu genelde çok talep gören araçlarda karşımıza çıkıyor. Sonuçta montaj bandında bunlar insan ustalar tarafından ayarlanıyor.Hepsi bir robotun elinden çıkma değil. Fiat fabrikası şu an üretim bandını 24 saat işletiyor ve işçiler tam mesaide. Sizce bir işçi kaç araca sıfır hata ayar yapabilir?
    Üretimi az olan arabayla ben de sabaha kadar oynarım.Mesaimi aldığıma bakarım. Zaten bayide teslim öncesi son ayar yapılıp veriliyor. Ama kapanmayan varsa bu ya hiç yapılmamıştır yada kapı hasar almıştır. Sıfır araçta durum bu. Ama ikinci elde ne olmuştur kim mıncıklamıştır bilemem.
    Konu gurik tarafından (13/01/2010 Saat 21:09 ) değiştirilmiştir.
    Gezgin Gp.

Adil Uğur Ak
    Nereden
    Gaziantep
    Rengi
    Bolero Kırmızı

Bu genelde çok talep gören araçlarda karşımıza çıkıyor. Sonuçta montaj bandında bunlar insan ustalar tarafından ayarlanıyor.Hepsi bir robotun elinden çıkma değil. Fiat fabrikası şu an üretim bandını 24 saat işletiyor ve işçiler tam mesaide. Sizce bir işçi kaç araca sıfır hata ayar yapabilir?
    Üretimi az olan arabayla ben de sabaha kadar oynarım.Mesaimi aldığıma bakarım. Zaten bayide teslim öncesi son ayar yapılıp veriliyor. Ama kapanmayan varsa bu ya hiç yapılmamıştır yada kapı hasar almıştır. Sıfır araçta durum bu. Ama ikinci elde ne olmuştur kim mıncıklamıştır bilemem.
    40000 vermedim araca derken benimde demek istediğim bu zaten,40000 lik araçta hata minimum düzeye indirilmiştir verdiğin paranın bir kısmıda bu tip maliyetler içindir.Fiyat düştükçe kalitede düşmek zorunda zaten.

Serhat SİPAHİOĞLU
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    06 BT 4942

40000 vermedim araca derken benimde demek istediğim bu zaten,40000 lik araçta hata minimum düzeye indirilmiştir verdiğin paranın bir kısmıda bu tip maliyetler içindir.Fiyat düştükçe kalitede düşmek zorunda zaten.
    40000 lik araçlarda da ne hatalar var görüyoruz ortada. Sonuçta bu bir malzeme ve her malzeme fiziki şartlardan etkilenir. Önemli olan işçiliktir. WW GOLf VE BORA Toureg de ön camlar açılıp kapanırken kapının içine düşüyor biliyor musunuz? Kaç tl lik araç bunlar?
    Herşey fiyat değil anlayacağınız. Kapı ayarı ne ki! Can feda kapı ayarına. Servisler gayet iyi niyetli o bile yeter. Bizim müslüm bey gibi bir üyemiz var kaç markaya nasip olur?

Aracınızı sırf fiyatından ötürü hor görmeyin. Aynı donanımı diğer markalar kazık fiyata satıyorlar da ondan pahalılar.Gp fiyat performans karşılaştırmasında 1 numaradır.
    Gezgin Gp.

18. Bu mesajı için 2 kişi gurik'ye teşekkür etti:

ali ....
    yolcu27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Gaziantep
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 214

aracı bende yeni aldım ali ama evo değil,öyle sorun teşkil edecek şekildede bi sertlik yok ama tam istediğim gibi değil.
    yarın topçuoğluna servise gideceğim aklıma gelirse benim kapıdan gelen sesi sorarken bu kapanma olayınıda sorayım bir bilgi alayım.

Hasan Murat SONER
    ssss2292 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Edirne
    Rengi
    Yok
    Plaka
    10 GMS 07
    Edilen teşekkür: 28

aah ahh o sol arka kapıdan çektiğimi bi ben bide allah bilir canı ister açılır canı istemez açılmaz. utanmadan değişmesi gerektiğini söyleyen servis 300 TL ister.

Serhat SİPAHİOĞLU
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    06 BT 4942

Alıntı ssss2292 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aah ahh o sol arka kapıdan çektiğimi bi ben bide allah bilir canı ister açılır canı istemez açılmaz. utanmadan değişmesi gerektiğini söyleyen servis 300 TL ister.
    açılmayan arka kapı kolu için servislere ücretsiz değişim emri geldi bilginiz olsun.
    Gezgin Gp.

Hasan Murat SONER
    ssss2292 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Edirne
    Rengi
    Yok
    Plaka
    10 GMS 07
    Edilen teşekkür: 28

açılmayan arka kapı kolu için servislere ücretsiz değişim emri geldi bilginiz olsun.
    Merhaba bu ücretsiz değişim için aracın garantisinin devam etmesi gerekiyor mu acaba?
    Konu GP COSKUN tarafından (28/02/2010 Saat 23:49 ) değiştirilmiştir.

Serhat SİPAHİOĞLU
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    06 BT 4942

Alıntı ssss2292 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba bu ücretsiz değişim için aracın garantisinin devam etmesi gerekiyor mu acaba?
    kronik problem olduğundan garanti aramıyorlar. istisnasız değişim denilmiş servislere.
    Gezgin Gp.

Sayfa 1/3 123 SonSon