MErhaba arkadaşlar.

Bu gün işten erken çıkmam vesilesi ile aracımı servise ( yetkisiz ) götürme ihtiyacı hissettim. Bir kaç sorunumun çözülmesi için fiyat araştırması oldu.
Aracım yaklaşık bir aydır ayağımı gazdan çekince hafif bir yığılma eyilimi gösteriyor vites geçişleri çok zorlaşıyor ve vites geçişlerinde arada bir Gırççç sesi çıkartıyordu. Ayrıca sol kapımda açıldığında açık kalmadan kapanıyordu. bu yüzden servise giderek kontrol edilmesini istedim.
Gitmiş olduğum servis aracı çalışır vaziyette debriyaja basarak yaptıkları testte üst merkezden olmadığını söyleyerek deneme sürüşüne çıktık. Ve viteslerdeki geçiş zorluğunu gören usta baskı balatamın değişmesi gerektiğini söyledi. Şimdi gelelim verdikleri fiyata.

Aracın baskı balata bilya vs işçilik şansuman kontrol ve şanzuman yağı değişimi + kapının açık kalmasnı sağlayan mekanizmanın değişimi için istedikleri ücret 400 Lira. Kapı olmaz ise 350 lira ne dersiniz fazla mı uygun mu ?

Bende bu gün sadece aracın klima kontrol panelindeki yanmayan ışıkları ve patlamış olan sis ampulünü değştirerek ordan çıktım. Siz ne dersniz ?