Fiat sadece Gp ya da Evo/ Bravo ve diğer modelleri ile değil Fiat Motors Grubununun çatısı altında Ferrari,Masaratti,Lancia,Alfa Romeo, İveco , Fiat Powertrain Motor Tecnologies ki bu markanın ürettiği bizim 90 Hp multijet motor bugün opel astra da kullanılıyor. Ayrıca Fiat doğrudan Chrysler (Daimler Chrysler ayrı karıştırmayın) %32 sinin sahibi.
artık üstün fiat diye bir bayi yok.
Gezgin Gp.
Arkadaşlar benimde arka kapılarda aynı sorun var.Bursa' da servisle görüştüm hatta biraz üzerine gittim bu işin.Servis müdürü fiatla bu konuyu görüştüğünü öyle bir emir olmadığını söyledi artık bende dövmedimSizlerde burada olduğunu söylemişiniz.Bu konuda kesin bilgisi olanlar varsa kaynak göstererek bana yardımcı olabilirler mi?
Konu tam olarak nedir? Arka kapıların güneşte kalınca sert açılması mı servisten değişen?
Geçenlerde 1 saate yakın güneşte kaldı araba, açmakta zorlandım ama çok da problem değildi tabi düzelme imkanı varsa düzelttiririz.![]()
alışma süreci 1 haftaydı benim için
benim sorunum kapı kolunu yukarı en son pozisyonuna kadar çekiyorum ve birazda zorluyorum öyle açılıyor.Servis değişmesi gerektiğini ve 200 TL masraf çıkardı boyamasıyla.tabi bu tek kapı için.Arkadaşlarda kronik bir problem olduğunu Fiat yetkili servislerinin kapı kollarını ücretsiz değiştirdiklerini söylemişler.Bende servisle görüştüğümde öyle bişey olmadığını söylediler.Hadi bakalım kim doğru söylüyor ?
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri