mehmet msj ilk sayfasındaki hesap numarasına teşekkürler şimdiden ..
valla az da olsa bişi bağışladım hesabımda o kadar kalmış bir dahaki sefere daha yüksek katkıda bulunucam inş.
+30 tl daha.
maddi destekte bulunan uyelerimizden * ve ozellikle daha onceden katkida bulunup tekrar bulunan * katkilarindan dolayi tesekkur ediyorum,
ilk sayfadaki tablo guncellenmistir
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
Benımde hesabımda her ay talımatım var...Yüzlerce uyemız var hepsı benım gıbı azda olsa katkıda bulunsa forumumuz günbe gün daha ıyıye gıder dıye dusunuyorum..
Saygılarımla
I ' m c a p u l i n g . . .
+10 TL. to be contiuned)))
saol erdem katkılarından dolayı![]()
WAlla ben verdım talımatı her ayın 1 inde yatıyo Erdi nin hesabına.Az olsun temız olsun devamlı olsun bizim olsun...
sana prevo deniz![]()
Mersi Tşk ederim...
Fiat Türkiye Forum
FiatTR | PuntoTR
GrandePuntoTR
Desteginden dolayi Ali MUHAMAD - onn.off nickli uyemize tesekkur ederiz.
Kendisi onursal uye kategorisine alinmistir.
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
Ali muhammed döktürdü bugün daha araba yok spoiler kapı nikelajı ayak dayama onursallıkmaşallah
Teşekkürler kardeşim umarım bugün yarın gelirde rahatlarsın![]()
ali hızlı girdi son sürat devam ediyor
katkılarından dolayı kendisine teşekkür ederiz
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
Başta Erdi Yılmaz kardeşime mehmet özcan(femoli) kardeşime ve ümit Coşkun turuca (GPCOSUK) kardeşime teşekkür ederim
İnşallah birgün tanışmak sizlerle tanışmak nasip olur
forum.grandepuntotr.com A gelince o beni canım artık maddi ve manevi desteğmiz devam edecek
punto evolution
bide şu arabaya kavuşsam galiba femoli senin ürünler gelecek ben hala arabayı teslim almamış olacağım neyse spoiler i enseme monte ederim![]()
punto evolution
ali muhamad (Onn.off) katkılarından dolayı teşekkür ederiz... aracında hayırlı olsun... kazasız belasız inşallah...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri