Ben hosting konusunda sponsor olabilirim.
Ben hosting konusunda sponsor olabilirim.
Benden de ufak elimden geldiğince bir katkı güle güle harcayınn![]()
maddi olamasa bile manevi katkı olarak isterseniz facebook ta 172 bin nadide uyeye sahip olan Ataturkçü Gençlik isimli grubumda forumu tanıtan ve ozetleyen kucuk bir yazınızı duvarda yayınlayabilirim ?
olabilir tabiki maddi oldığu kadar manevi yardımda gerekli![]()
Herşey para demek değildir. Maneviyat, önce gelir. Forumdaki tüm üyeler bu teklife çok sıcak bakacaklardır eminim. Bir çoğumuzun üye olduğu facebook da zaten https://www.facebook.com/group.php?gid= platformumuz var. Teşekkür ederiz.
kesinlikle manevi yardım etmek isteyenler guugle reklamlarını tıklayabilir. ama günde sadece iki kere![]()
katkilarindan dolayi, Kadir Utku OZEN - kutkuozen nickli uyemize tesekkur ediyorum.
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
çok teşekkür ederiz yardımlarınızdan dolayı![]()
Rica ederim. Foruma bir şekilde katkıda bulunabilmek çok güzel bir his.
vbullettin forumlar hakkında birçok bilgi ve tecrübeye sahibim.
bu konuda ihtiyaç olursa her zaman size yardımcı olabilirim.
Bildiğiniz üzere yeni sene itibariyle banka ödemeleri IBAN numarası ile yapılıyor.
Maddi destek için Banka hesap bilgisinde IBAN numarası da eklenip tekrar
güncellenebilir mi?
Teşekkürler.
En kısa zmanda değişecektir ..erdi uşağa gelebilirse![]()
Grandepuntotr Yönetimi benimde çorbada tuzum bulunsun.... Az veren candan çok veren maldan... Yardımlarımızı eksik etmiyeceğiz siteden....
Ben teşekkür ederim...
Cümleten teşekkür ederiz , yardımlarla daha kaliteli bir ortam sağlanacağına eminim![]()
Ben teşekkür ederim.... Sitemizi daha iyi yerlere getirmeliyiz... Getiricezde...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri