Az bir miktarda benden... katkım olacaksa ne mutlu bana...
Az bir miktarda benden... katkım olacaksa ne mutlu bana...
30 TL katkida bulunan uyemiz Eser HUNER ve 100 TL katkida bulunan uyemiz Ozlem CUFAOGLU'na katkilarindan dolayi tesekkur ederim.
katkida bulunan uyelerimiz onursal uyemiz olmuslardir
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
özlem hanım ve eser beye katkılarından dolayı teşekkür ederiz
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
ben tesekkur ederim.. her ay ufakta olsa destekliyecegim... daha fazla uyeye ulasacaksak daha cok.taninacaksak ben herzaman yaninizdayim.......
Asıl ben sizlere teşekkür ederim. Mahçup ediyorsunuz.
Böylesine saygın ve güzel bilgilerin paylaşıldığı bir ortam
oluşturulduğu için emeği geçen herkese teşekkürler.
Aranızda olmaktan gerçekten çok mutluyum.
Ufacık bir katkım olduysa ne mutlu bana.
eser ve özlem bir teşekkürde benden o zmanMaddi yardımlar sabit bir geliri olmayan bir forum için çok önemlidir , tekrar teşekkürler..
Çok geç kalınmış bir hareket olmasına rağmen, 3 senedir kayıtlı olduğumu düşününce bugun yapmam gerektiğini düşündüm15tl göndermiş bulunuyorum 3tl si devlete olmak üzere... bu kadar paylaşıma arkadaşlığa bakarsak az bile!! karınca kararınca bende aranıza katılayım dedim.. ne demişler damlaya damlaya göl olur!!
saygılar
50 TL katkida bulunan uyemiz Fatih EMEKLİ (fatihhhh) ve
12 TL katkida bulunan uyemiz Utku OKTAY (utku952) desteklerinden dolayi tesekkur ediyorum.
desteklerinizle insallah burayi hep beraber ayakta tutacagiz. herkese tesekkurler.
(bilgilendirme; onursal uyelik icin alt limit 50 tl olarak belirlenmistir. bu mesajimdan once destekte bulunan herkes onursal uyemiz olmuslardir)
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
Maddi yardımlar için çok teşekkürler... Forumumuzu elbirliğiyle ayakta tutup gelişmesini sağlıyacağız...
herkese tesekkurler...emeginize saglik.....
bu konunun ilk mesajindaki tablo guncellenmistir, destekte bulunan tum uyelerimize cok tesekkur ediyorum
Herkeze katkılarından dolayı teşekkürler...
ben bu konuya bir mesaj yazmistim ama silinmis ??
bilgisi olan yoneticilerden birisi aydinlatabilirse sevinirim.
52 TL katkida bulunarak bizlere destek olan uyemiz Yasar YILMAZ (ninjatosbaga) tesekkur ederiz.
50 TL'nin uzerinde destekte bulundugu icin kendisi onursal uyemiz olmustur.
Yaşar bey desteğinizden dolayı teşekkür ederiz...
foruma bagış yapmış bulunuyorum . kısa süredir buradayım ama seviyeli güzel bir forum kimse kimseye hakaret edecek sözlerde bulunmuyor vede kendi açımdan önemli olanda bilgilenmem. bilgilenmem dışında ihtiyacım olan şeylerin burdan temin edebilecegim kanısına varmam.. sonuç olarak kısa sürede bana katkılarından dolayı (özellikle bilgi olarak degeri ölçülmez) bu forumu kendi çapımda desteklemeye karar verdim. saygılarımla...
120 TL katkida bulunarak bizlere destek olan uyemiz Zafer MUTLU (zafermutlu)'ya desteklerinden dolayi cok tesekkur ederiz.
50 TL'nin uzerinde destekte bulundugu icin kendisi onursal uyemiz olmustur.
Zafer bey Desteğiniz için teşekkür ederiz..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri