mehmet msj ilk sayfasındaki hesap numarasına teşekkürler şimdiden ..
mehmet msj ilk sayfasındaki hesap numarasına teşekkürler şimdiden ..
valla az da olsa bişi bağışladım hesabımda o kadar kalmış bir dahaki sefere daha yüksek katkıda bulunucam inş.
+30 tl daha.
maddi destekte bulunan uyelerimizden * ve ozellikle daha onceden katkida bulunup tekrar bulunan * katkilarindan dolayi tesekkur ediyorum,
ilk sayfadaki tablo guncellenmistir
Benımde hesabımda her ay talımatım var...Yüzlerce uyemız var hepsı benım gıbı azda olsa katkıda bulunsa forumumuz günbe gün daha ıyıye gıder dıye dusunuyorum..
Saygılarımla
+10 TL. to be contiuned :))))
saol erdem katkılarından dolayı :)
WAlla ben verdım talımatı her ayın 1 inde yatıyo Erdi nin hesabına.Az olsun temız olsun devamlı olsun bizim olsun...
sana prevo deniz :)
Mersi Tşk ederim...
Desteginden dolayi Ali MUHAMAD - onn.off nickli uyemize tesekkur ederiz.
Kendisi onursal uye kategorisine alinmistir.
Ali muhammed döktürdü bugün daha araba yok spoiler kapı nikelajı ayak dayama onursallık :D maşallah ;)
Teşekkürler kardeşim umarım bugün yarın gelirde rahatlarsın :)
ali hızlı girdi son sürat devam ediyor
katkılarından dolayı kendisine teşekkür ederiz
Başta Erdi Yılmaz kardeşime mehmet özcan(femoli) kardeşime ve ümit Coşkun turuca (GPCOSUK) kardeşime teşekkür ederim
İnşallah birgün tanışmak sizlerle tanışmak nasip olur
forum.grandepuntotr.com A gelince o beni canım artık maddi ve manevi desteğmiz devam edecek
bide şu arabaya kavuşsam galiba femoli senin ürünler gelecek ben hala arabayı teslim almamış olacağım neyse spoiler i enseme monte ederim:D
ali muhamad (Onn.off) katkılarından dolayı teşekkür ederiz... aracında hayırlı olsun... kazasız belasız inşallah...