bu sitenin bugune kadar bana bundan fazla faydası olmuştur. yarım elma gonul alma hesabı corbada kucuk bir katkıda benden olsun.
eft yapılmıştır.
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
Way aslanım kardeşim tüm eft lerin tamam![]()
MaNiAcH
MaNiAcH
birisi neden sürekli mesajlarımı siliyor?
Bir Gün Kimse TRABZONSPORLU Olmasın Bırakunda O Şeref Bize Kalsın ! ! !
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
bunu yazsaydınız en azından neden silindiğini bilirdim ben teşekkür ederim iyi çalışmalar
Bir Gün Kimse TRABZONSPORLU Olmasın Bırakunda O Şeref Bize Kalsın ! ! !
bende yarın göndericem ve düzenli olarak imkanım olduğunca yollayacağım. bence herkes bir şekilde elinde gelidiğince elini taşın altına koymalı.
eft için alıcı ismi ERDİ O. YILMAZ olacak doğru mudur?
Konu erdiyilmaz tarafından (01/09/2010 Saat 15:08 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlarınız birleştirilmiştir.
ok gönderdim. bundan sonra da göndermeye devam edeceğim inşallah.
ilk sayfadaki tablo guncellenmistir, katkida bulunan uyelerimzie tesekkur ederim
ben de tşk ederim. bu sosyal ağın katkılarından dolayı çok tşk ediyorum.
Walla az olsun öz olsun dıye dusundum bu forumda oldugum surece ve bu araba bende oldugu surece her ay otomatık aktarma yapılacak...Çam sakızı çoban armaganı
I ' m c a p u l i n g . . .
Teşekkür ederiz çobanAllah devamını nail etsin
![]()
Deli çoban![]()
I ' m c a p u l i n g . . .
Vayy Deniz Şubat'tan beri beklediğin maaş geldi sonunda ha. Hadi güle güle harca![]()
Kesene bereket, teşekkürler.
Yok bu maaş değilmiş daha, ikramiye vermişler![]()
Gönlünden kopup forumumuza destek verenlere canı gönülden kendi adıma teşekkür ederim.. Forumumuza el ele verip destek ve sahip çıkmalıyız...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri