Sayfa 8/13 İlkİlk ... 456789101112 ... SonSon
246 sonuçtan 141 ile 160 arası

Konu: Gp lerin en bilinmeyen özelliği

ÇİLEN ATAÇ
    cilem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    16 CLN 23
    Edilen teşekkür: 348

valla ben bi moda almadım dediğinizi de görmedim yarın bakıcam merak ettim ama sanırım ilk sahibi biliyormus ben iki senedir hep o sekilde kullandım kendi kendine sesi açıyor kısıyor

Cihan GÜNDOĞDU
    Bolu_Beyi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bolu
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    14 KB 120
    Edilen teşekkür: 197

Olabilir Menu bölümünden Speed Volume ye bakın görüceksinizdir

Tipo 1.6 SLXie MPI & Grande Punto 1.4 Fire & Bravo T-Jet Dynamic

3. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Sefer KILIÇ
    skilic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Orleans Mavi
    Edilen teşekkür: 0

Bir tanede benden: Araç hareket halideyken Menu tuşuna basınca birçok fonksyion güvenlik amaçlı gizlenmiş oluyor. Araç çok yavaş hareke ediyor veya duruyorsa menü içindeki alt başlıkları görebiliyoruz.
    Sefer KILIÇ

Ertuğ Torun
    T-jet uzmani Romeo_er2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    06 GTR 52
    Edilen teşekkür: 1032

bende bikaç şey yazayım t-jet sportlarla ilgili..
    t-jet motorlarda orjinal bujiler ngk iridium olarak çıkıyor..
    t-jet in ön takımdaki çoğu parçasının yan sanayisi yok..
    orj. turbo basıncı 0.9 peak 0.5-0.3 arası continious
    baskı balatası çoğu punto ve fiatın haricinde valeo marka yerine LUK marka.
    acil frende flaşörlerin yanması sadece seri2 gp larda mevcut..
    t-jet sportlarda sürücü camı tek dokunuş fakat yolcu camı tek dokunuş açılmıyor..
    sürücü koltuğunda yükseklik ayarı en dipte olunca yolcu koltuğunda olmadığı için biri aşşada biri yukarda kalıyor çok yüksek sürücü koltuğunun konumu komik oluyor
    Konu Romeo_er2 tarafından (17/09/2011 Saat 02:31 ) değiştirilmiştir.
    06 GTR 52

-Crossfit-
    Forging Elite Fitness

6. Bu mesaj için teşekkür edenler:

asil suna
    asil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    35evh87
    Edilen teşekkür: 807

bendende bitane teybin trafik info kısmı açık olduğu zaman trafik ve yol bilgisi hoporlölerden duyuluyor örnek tünel köprü otoban gibi hız şerit vs vs(izmir karşıyaka tünelinde bu uygulama var)araç fiorino

panda 1.2 dnaymic
    grande punto 1.3 active
    fiorino 1.3 emotion
    bravo 1.6 dnaymic

MURAT KAVAK
    granded - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    34
    Edilen teşekkür: 8

evet bunu bende farkettim..bilecikte bir tünele girdim,radyo açıktı..birden radyo yayını kesildi ve '' lütfen farlarınızı yakınız , tünel içinde hız kurallarına uyunuz vb.'' gibi şeyler dinledim .

timur göksel
    timurgoksel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Gri
    Plaka
    06 DJ
    Edilen teşekkür: 49

bu torpidodan bagaj açma düğmesi evo'lara takılıyor mu? bilgisi olan varsa veya yaptıran...

serkan dikici
    serkandikici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    35 AV 8552
    Edilen teşekkür: 168

Bende de sürücü camı bi basışla tamamen açılıyor ve tamamen kapanıyor , yolcu camı ise bi basışta açılıyor ama tek basışla kapanmıyor ya benim ki bozuk yada saçma bişi anlamadım
    M.K.ATATÜRK

Güneş Doğar
    GUNES - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 129

valla ben de bir sürü özelliğini yaklaşık bir senede keşfettim arkadaşlar...sırasıyla yazmak isterim...belki gözünüzden kaçmıştır..

1- Sıfır arabanın arka kapı gergileri 3-4 aylıkken ahır kapısı gibi bağırmaya başladı...sanırım dedim kendi kendime adamlar arkadan gelen arabayı uyarmak için yapmışlar...sesi duyan, arabanın kapısının açılacağını anlar yavaşlar...helal olsun iyi sistem...
    2- Yaklaşık bir yıllık aracın ses gelmeyen yeri yokmuş meğer..bunu da keşfettim...fabrika iyi düşünmüş...seslere kulak ver sürekli bakımlı olsun aracın...
    3- Torpido ve bagajda aydınlatma yok...bu çok iyi bi özellik...dağınıklığı kapatıyor karanlık...
    4- Araç yaklaşık 5 aylıkken teyp volume tuşu bozuldu...çok önemli bir güvenlik sistemi koymuşlar dedim işte yine ...direksiyondan kontrol et trafikte sağlam git....slogan da buldum bu sisteme...
    5- Adamlar başka bi güvenlik özelliği daha koymuşlar...tavan tutamaçları yok araçta...allah göstermesin bi savrulma anında kafanız falan çarpar...
    6- Aracın 2. el fiyatları da gözardı edilmemiş...bir yıllık araçları öldü fiyatına isteyen mantığı görünce oooo ben bu arabaya yıllarca binerim neden satayım diyorsun...markaya sadakat yani ...

umarım yardımcı olmuşumdur kullanan ya da kullanmak isteyenlere...bu kadar gizli özellik keşfedebildim...artık yeni keşifler için önümüzdeki aylara bakacağız...keşfettiğim gizli özellikleri paylaşmaya devam edeceğim...

12. Bu mesajı için 2 kişi GUNES'ye teşekkür etti:

Aykut BODUR
    aykut_1914 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    35 DAY 02
    Edilen teşekkür: 874

Alıntı GUNES Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla ben de bir sürü özelliğini yaklaşık bir senede keşfettim arkadaşlar...sırasıyla yazmak isterim...belki gözünüzden kaçmıştır..

1- Sıfır arabanın arka kapı gergileri 3-4 aylıkken ahır kapısı gibi bağırmaya başladı...sanırım dedim kendi kendime adamlar arkadan gelen arabayı uyarmak için yapmışlar...sesi duyan, arabanın kapısının açılacağını anlar yavaşlar...helal olsun iyi sistem...
    2- Yaklaşık bir yıllık aracın ses gelmeyen yeri yokmuş meğer..bunu da keşfettim...fabrika iyi düşünmüş...seslere kulak ver sürekli bakımlı olsun aracın...
    3- Torpido ve bagajda aydınlatma yok...bu çok iyi bi özellik...dağınıklığı kapatıyor karanlık...
    4- Araç yaklaşık 5 aylıkken teyp volume tuşu bozuldu...çok önemli bir güvenlik sistemi koymuşlar dedim işte yine ...direksiyondan kontrol et trafikte sağlam git....slogan da buldum bu sisteme...
    5- Adamlar başka bi güvenlik özelliği daha koymuşlar...tavan tutamaçları yok araçta...allah göstermesin bi savrulma anında kafanız falan çarpar...
    6- Aracın 2. el fiyatları da gözardı edilmemiş...bir yıllık araçları öldü fiyatına isteyen mantığı görünce oooo ben bu arabaya yıllarca binerim neden satayım diyorsun...markaya sadakat yani ...

umarım yardımcı olmuşumdur kullanan ya da kullanmak isteyenlere...bu kadar gizli özellik keşfedebildim...artık yeni keşifler için önümüzdeki aylara bakacağız...keşfettiğim gizli özellikleri paylaşmaya devam edeceğim...
    insanlar genelde sağ karın boşlugundan gıdıklanınca gülebiliyor güneş bey.
    İyi günler.

Başlığın amacı belli, sizin buraya bunları yazmanız arabasına aşık olan bu forum topluluğunu tamamen kışkırtmak,kızdırmak.
    Her yazdıgınız olumsuz şu foruma. Madem bu kadar memnuniyetsizsiniz,neden hala hergün buradasınız?
    Sat. Sende rahatla, o gıcırtıları duyma, bizde rahatlıyalım senin gıcırtılarını duymuyalım.
    Konu aykut_1914 tarafından (30/12/2012 Saat 16:59 ) değiştirilmiştir.

14. Bu mesajı için 2 kişi aykut_1914'ye teşekkür etti:

Ziyaretci040
    Ziyaretçi Ziyaretci040 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı aykut_1914 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    insanlar genelde sağ karın boşlugundan gıdıklanınca gülebiliyor güneş bey.
    İyi günler.

Başlığın amacı belli, sizin buraya bunları yazmanız arabasına aşık olan bu forum topluluğunu tamamen kışkırtmak,kızdırmak.
    Her yazdıgın olumsuz şu foruma. Madem bu kadar memnuniyetsizsiniz,neden hala hergün buradasınız?
    Sat. Sende rahatla, o gıcırtıları duyma, bizde rahatlıyalım senin gıcırtılarını duymuyalım.
    Kötüleniyor araçlarımız bu konuda haklısın , bende katılıyorum. Ama bu paralara alabiliceğin en konforlu araba bu işte ne yazıkki. He donanımlısını alırsan şayet tadından yenmiyor ama oda çok fark ediyor ya. A

Ayrıca Güneş Bey gerçekten bu kadar kişide GP , EVO ,PUNTO , BRAVO vs. araç var yaptığınız bazen kışkırtıcı olabiliyor .

16. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Güneş Doğar
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Yok

amaç kışkırtmak değil arkadaşlar...kışkırtma amacıyla yazmaya kalksam emin olun çıldırtabilirim kim kışkırmak istiyorsa...sadece yaşadığım sorunları yazıyorum...yazmaya da devam edeceğim (ahlak kurallarını aşmadan ki zaten asla aşmadım...haddim değil aşmam da)...forumda olma sebebime gelecek olursak zaten burası özgür bi platform ister burda olurum ister olmam bu beni ilgilendirir sadece...diğer arkadaşlar aracımın şurası şöle burası böyle deyince sorun olmuyor da ben yazınca neden bu kadar sorun oluyor çözemedim(bu konu için site yöneticilerinden de yorum isterim)...aykut bey; sizin gıcırtı diye nitelediğiniz yazdığım yorumlar direk başıma gelmiş durumlardır fazlası var eksiği yok....arabanıza ya da bu markaya aşık (sevdalı) olabilirsiniz; bu kişisel bi durumdur...binbir zorlukla insanlar borçlara girip sıfır araba alıyor ama karşılaştığı sorunlar ortada....ben bu forumda bi çok soruna NİTELİKLİ arkadaşlar sayesinde cevap buldum...sağ karın boşluğundan mı ayak altından mı göbekten mi ya da kulak arkasından mı gıdıklanır insan bilemem ama bu yorumlara gülüp geçin...daha güzel paylaşımlar için daha eğlenceli forumlar için gülümseyin... her defasında yazdığım gibi yakındır aracımı satmam....başka bi marka ya da başka bi model farketmez...yine farklı sorunlar yaşarsam gözlerimi kapatmam asla...DÜRÜSTCE yazarım yorumlarımı...yorumlardan rahatsız olmanızı da gerçekten anlamadım...Fiat Türkiye genel müdürü falan olsanız anlayacam da...ben sorun yaşadım yaşadığım sorunları da yazdım - paylaştım....olumlu yönleri de paylaşmaya devam edeceğim emin ol...umarım daha İNSANİ daha İYİ NİYETLİ paylaşımlarda karşılaşırız...İYİ GÜNLER..

Aykut BODUR
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    35 DAY 02

bla bla bla.
    Güneş bey;
    Sitemim şundandır ki: Başlık ne başlığı? -Gp lerin en bilinmeyen özelliği
    İnsanlar bu "özgür" platformda; bu konuyu konusuyorlar. Yani; bir Punto'nuz var ve bu Punto'nuzun ilgi çekici ancak çoğu kullanıcının pek bilmediği özelliklerini paylaşıyorlar. Yani kullanıcaların ilgisini çekicek,mutlu edicek olanlar.
    Siz bu şikayetlerinizi "GP larımızın nefret ettirten özellikleri" yada ne bileyim "Punto'nun çıldırtan sorunları" tarzı başlıklarda yazarsanız bu özgür platformumuzu kurallara daha uygun bir şekilde kullanmış oluruz.
    Saygılar.

19. Bu mesajı için 2 kişi aykut_1914'ye teşekkür etti:

Güneş Doğar
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Yok

haklısınız tabiki siteminizde...ancak;bazen gülümsemek gerek hayata...akışına bırakmak gerek...bi parça gülümseyebildiysek ne mutlu bizlere...tek amacım gülümsetmekti...tatlı bi bakış açısıyla olaylara bakmak, yaşadığımız nahoş durumları paylaşırken bi nebze olsun tatlı hale getirmekti...yeni yılda da hep gülümsemek umuduyla.Saygılar.

21. Bu mesajı için 2 kişi GUNES'ye teşekkür etti:

MUZAFFER ZEYBEK
    fausto2005 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Kar Beyaz
    Plaka
    34 JJ 0418
    Edilen teşekkür: 22

Arkadaş doğru söylemiş Güneş bey. Sizin yazdıklarınız Punto nun en bilinen özellikleri

Şaka bir yana yazdıklarınıza sonuna kadar katılıyorum.Ağzınıza sağlık.

23. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Deniz '
    Battal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok

Arkadaşlar ortada artniyetli ya da ortamı germeye yönelik birşey yok. Arkadaşımızda şikayetçi olduğu noktaları biraz esprili bir şekilde dile getirmiş. Bunda gücenecek, kızacak bir durum yok bence
    Şurda hepimizin arabası üç aşağı beş yukarı aynı sonuçta. Tek derdimiz bunlar olsun

25. Bu mesaj için teşekkür edenler:

26. 31/12/2012, 12:29

Sebep
    yanıs

Erhan KaraN
    ErhanKarann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    06BM2358
    Edilen teşekkür: 30

) hahaha cidden en bilinmeyen degilde bunlar '' en bilinen özelikkleri bence '' yanlış yerde yazılmış ama olsun yinede dogru bir paylaşım bu arada bende birşeyler eklemek istiyorum
    1 - Fren balataları çabuk biten ve disklerden ses gelmeye başlayan kısa sürede tek araç
    2 - Amartsörleri çabuk bozulan ve dağılan bi sistem düzenege sahipdir ( şahinde bile bu kadar yoktu )
    Kısaca artısı ile eksisi ile bu araçlara sahibiz iyi yönlerinide yazmak gerekir kötü yönlerinide
    Saygılar .

28. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Güneş Doğar
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Yok

ama herşey bi yana benzinli otomatik bile olsa az yakıyor bu meret motor 1.4 benzinli çok araca bindim bu kadar az yakanı görmedim...nasıl bi motor yapmışlarsa helal olsun demek istiyorum...

Aykut BODUR
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    35 DAY 02

haklısınız tabiki siteminizde...ancak;bazen gülümsemek gerek hayata...akışına bırakmak gerek...bi parça gülümseyebildiysek ne mutlu bizlere...tek amacım gülümsetmekti...tatlı bi bakış açısıyla olaylara bakmak, yaşadığımız nahoş durumları paylaşırken bi nebze olsun tatlı hale getirmekti...yeni yılda da hep gülümsemek umuduyla.Saygılar.
    sağlıklı, mutlu, başarılı yıllar Güneş bey.

31. Bu mesaj için teşekkür edenler:

cihan kardeş
    sunroof cihankardes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    35 AE 604
    Edilen teşekkür: 357

Anahtarı kilide takıp açma konumunda sürekli tutunca camların hepsi iniyor, kilitleme konumunda tutunca da hepsini kapatıyor. Bilmem daha önce yazıldı mı
    biz gp'yi çok sevdik

33. Bu mesajı için 3 kişi cihankardes'ye teşekkür etti:

Sayfa 8/13 İlkİlk ... 456789101112 ... SonSon