Güzellik ayrıntıda gizlidir. Güzel özellik![]()
Puntolarımız sihirli yumurta gibi... Neresinden ne çıkacağı belli değil![]()
Güzellik ayrıntıda gizlidir. Güzel özellik![]()
Yaklaşık 1 yıldır punto kullanıcısıyımBugün konuyu komple okudum özellik meraklısı olmadığımdan olsa gerek yazılanların çoğunu bilmiyordum iyi oldu öğrendiğim
Follow me home farları bile geçen hafta bir konuda görüp öğrenmiştim
Ama beni rahatsız eden en kötü özellik camların tek dokunuşla komple aşağı inmemesi yani echolon modu sanırım. bi kaç sayfa önce bir arkadaş bunun üstesinden gelmiş ilk deniyeceğim özellik bu olucak teşekkürler.
Tipo 1.6 SLXie MPI & Grande Punto 1.4 Fire & Bravo T-Jet Dynamic
öncelikle mesajların hepsini ben de okudum, güzel bilgiler varmış, teşekkür ederim.
bence punto kullanıcısı olmayanların bilmediği en önemli özellik ise verdiğiniz paranın hakkını veren bir araç olması. 10 yıl önce çıkan araçları referans alıp marka adı "fiat" diye grande punto gibi bir aracı almayanlara sözüm!
bu ozellıgı ben de bılmıyordum tsk ler
bırde su kılımanın ozellıklerını ogrene bılsek ıyı olacak hanı su hızı gosterıyormus ben kurcaladım bır suru bı seyler cıkıyor ama bı sey bıldıgım yok
hepsini tektek okudum gerçekten önemli bilgiler.birtanede ben ekliyeyim.
kontak anahtarını çıkardıktan sonra sinyal kolunu kendinize çekin farlar yanacak ve 30-60-120 diye seçenek çıkacak.bunlar saniye seçenekleri.aracınızı kilitleyip evin yolunu tutun 30 saniye vs. sonra farlar otomatik olarak kapanıcak.
umarım faydalı olur.
Ben bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu yararlı bir güvenlik önlemi bence bilgilendirme için teşekkürler.
Gerçekten yararlı bilgiler hepsini okumaya çalıştım bir de benim keşfettiğim şöyle bir özellik var pek biliniyor mu bilmiyorum ama burada yazılmamış sanırım. Camlar açık ise ve acilde işimiz varsa arabayı kapatıp indik birde baktık camlar açık kalmış gir kontak aç camları kaldır yerine şöyle bir şey yapıyoruz anahtarı kapıdaki kilit yerine sokup sol tarafa cevirip bekliyoruz bütün camlar kapanıyor. (tabi 4 cam otomatikse) aynı şekilde sağ tarafa doğru cevirip beklerseniz camları hepsini açıyor. bende skydom var birde onu bu şekilde açıp kapayabilseymiş güzel olacakmış ama skydomeyi kapatıp açmıyor bu şekilde.
Konu maccoder tarafından (18/07/2011 Saat 11:39 ) değiştirilmiştir.
çok teşekkür ederim Allah razı olsun bende şimdi öğrendimç
arkadaşlar şu bagajı torpidodan açma olayı için evolarda varmı acaba bilgisi olan varmı.
Siyah & Beyaz Ölüm & Yaşam
BEŞİKTAŞ ve EVO ayrıcalıktır !
Bildiğim kadarıyla evo da dışardan açma özelliği olduğu için içerden kumanda özelliği yok. Birde yüksek hızda giderken ani fren yaptığınızda panik fren yani 4 lü flaşörler devreye giriyor. Abs ile ilgisi yok bu tamamen ayağınızıgazdan çekip frene basma hızıyla ilgili...
2009 Tekno Gri Multijet Dynamic
2009 Beyaz 1.4 Fire Dynamic
2009 Gümüş Multijet active
2011 Siyah Evo 1.4 Fire Dynamic
2011 Egzotik Evo 1.3 Multijet Dynamic
2011 Beyaz Evo 1.3 Multijet Dynamic
Dynamic modellerde anahtardan açma düğmesine 1 kere basın kapılar açıldıktan sonra 2-3 sn basılı tutarsanız 4 cam açılır aynı işlemi kapatma için kapatma tuşuna 1 kere basın kapılar kapansın 2-3 sn basılı tutarsanız camlar tamamen kendi kapanır. Bilenler vardır ama yazayım dedim...
Grandelerin bazı modellerinde farklı özellikler mevcut... Benim puntişimde de ani frande 4 lü flaşör çalışıyor... Tecrübeyle sabit...
Şu camları kaldırıp indirme işini beceremedim. Bu arada verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.
Beneficium accipere libertatem est vendere
Gayet kolay kumandadan kapıları aç sonra açma düğmesine basılı tut 4 lü flaşörler farklı yanıp sönecek cam açılıncaya kadar basılı tut basmayı bıraktığında cam açılması duruyor o yüzden ne kadar açılmasını istiyorsan o kadar basılı tut.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri