her araçta var diye biliyorum güvenlik önlemi çünkü gazdan ayağınızı hızlı bir şekilde çekip çok ani bir fren yaparsanız oluyor
acil frende flaşörlerin yanması sadece seri2 gp larda mevcutmus arkadaslar
panda actıve,torpido ışığı,bagaj aydınlatma,yolcu tutanakları yok.rahat,ekonomik,konforlu bunlar var.
Dört lastik yerle temasını kesince (havada uçerken) dörtlüler yanıyor kendiliğinden.
Dörtlü flaşör bazı modellerde mevcuttu.Panik frende kendiliğinden yanmakta flaşör.Ancak dört lastik havadayken ne olur bilemiyorum![]()
bende merak edıyorum nasıl denedıgını![]()
Benim arabada yok. İnsan niye böyle bir özellik standart olarak koymaz hayret. Artık elim alıştı. Frene abanırken sağ elim direkt 4'lü lambaya gidiyor istemsiz. Dün Ankara yolunda hemde yağmurlu iken köpek atladı, frenle zor yanından geçtim, 4'lü yakmasam arkamdaki araç kesin vururdu hayvana.
Kadir Topbaş sağolsun. Metrobüs yol çalışmaları sırasında, haramidereden yokuş aşağı kaptırmış gidiyordum yolun ilerisinde asfaltı derin kazımışlar E5 bildiğiniz merdiven gibi basamak halinde olmuş. Haliyle hafif bir uçma pozisyonunda lastiklerin yol ile teması kesildi ve dörtlüler yandı. Arabamla gurur duydum.
Muhtemelen biliniyordur ama şu tuşa basılı olmadığında araç içine çok tatlı rüzgar geliyor2 gün önce farkettim Sky'ı ters açıp, bununla uzun yolda müthiş oluyor
![]()
Sen Herşeye Kadirsin Galatasaray!
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri