Bilgilendirme amaçlı:O tuşa basınca iç sirkülasyon,basılı değilse dışardan içerinin havasını değiştirmek için hava alır..Tozlu ve dumanlı ortamlarda açılmamalı..
önde kara duman atan kamyon-otobüs , çöp kamyonu vs gidiyorsa direk basıyorum ona koku moku gelmiyor![]()
2010-Nisan , Punto Evo 1.3 Multijet Dynamic
Ani frende dörtlülerin yanması özelliği sadece seri 2 grande puntolarda var denilmiş. Bu seri 1 seri 2 nedir arkadaşlar? Aracımızın hangi seri olduğunu nasıl anlarız?
Benim 2009 Active de var, ABS yi devreye sokacak kadar sert frende yanıyor.
buda benden arkadaşlar arka tampon altı sis parkı patlak olsada arıza yanmıyor öyle hatırlıyorum sanki![]()
Bildiğim Kadarı ile Punto larda 3 seri var.
punto 3 : en son modelleri kapsıyor. Biri de Punto Abarth diğeride Evo olması lazım)
gaza basınca araba gidiyor. buda benden olsun![]()
bu arada bizim ülkemize getirilmemiş olan punto mk2a kasalar benim çok hoşuma gidiyor zaten o kasanın makyajlıs olan mk2b kasalar ki bizim ülkemizdede satılıp tutulmadı çok hayal kırıklığı yarattı bilhassa İtalya da zaten fiat tan apar topar fazla geçmeden 2 sene sonra gp yi çıkararak hatasını düzeltmiş oldu ama orjinal italya plakalı mk2a ları arada şehirler arası yollarda görünce içim gidiyor özellike ön tarafı çok güzel
![]()
sis veriyor.
aynen sis veriyor, kendimden biliyorum![]()
Haklısın Emre,
Mk2b kasa benim ilk puntomduBir iki ay önce sattık
Türkiyede pek tutulmadı.Zaten buraya gelen ilk punto olduğundan tutulma ihtimali düşüktü.GP ile büyük bir atağa kalktı punto,
Mk2a ise bence de çok daha güzeldi.Fazla bir fark olmasa da mercekli ve ince farlar aracın görünümünü tamamen değiştiriyordu.Çok güzel, spor ve güçlü modelleri vardı ama bizler göremedik maalesef....
arkadaşlar camların inmesi için kilit açmaya basılı tutup veya anahtarı takıp çevirip orda tutarak denedim ama olmuyor ne yaptıysam aracım yeni punto 1.3 easy spor kit ?? acaba 4 cam otomatik değil ondan olabilir mi ? cevap yardımm !
Daha önce biri yazdı mı bilmiyorum ama geçenlerde keşfettim:
Emniyet kemeri ikaz sesini geçici olarak devre dışı bırakabiliyorsunuz( o anki çalıştımadan, kontak kapatana kadar).
Şöyle oluyor;
Araca binip kemeri takıyorsunuz,
Kontağı marş konumuna getiriyorsunuz ve 20sn bekliyorsunuz,
Daha sonra kemeri çıkarıp aracı çalıştırıyorsunuz ve yol alıyorsunuz ve kemer ikaz ışığı yanmasına rağmen uyarı sesi çıkmıyor. Ta ki siz kontağı kapatana kadar.
Test edildi. Gizemli bir araç her an farklı bir özellik keşfedebilirsiniz.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri