amaç kışkırtmak değil arkadaşlar...kışkırtma amacıyla yazmaya kalksam emin olun çıldırtabilirim kim kışkırmak istiyorsa...sadece yaşadığım sorunları yazıyorum...yazmaya da devam edeceğim (ahlak kurallarını aşmadan ki zaten asla aşmadım...haddim değil aşmam da)...forumda olma sebebime gelecek olursak zaten burası özgür bi platform ister burda olurum ister olmam bu beni ilgilendirir sadece...diğer arkadaşlar aracımın şurası şöle burası böyle deyince sorun olmuyor da ben yazınca neden bu kadar sorun oluyor çözemedim(bu konu için site yöneticilerinden de yorum isterim)...aykut bey; sizin gıcırtı diye nitelediğiniz yazdığım yorumlar direk başıma gelmiş durumlardır fazlası var eksiği yok....arabanıza ya da bu markaya aşık (sevdalı) olabilirsiniz; bu kişisel bi durumdur...binbir zorlukla insanlar borçlara girip sıfır araba alıyor ama karşılaştığı sorunlar ortada....ben bu forumda bi çok soruna NİTELİKLİ arkadaşlar sayesinde cevap buldum...sağ karın boşluğundan mı ayak altından mı göbekten mi ya da kulak arkasından mı gıdıklanır insan bilemem ama bu yorumlara gülüp geçin...daha güzel paylaşımlar için daha eğlenceli forumlar için gülümseyin... her defasında yazdığım gibi yakındır aracımı satmam....başka bi marka ya da başka bi model farketmez...yine farklı sorunlar yaşarsam gözlerimi kapatmam asla...DÜRÜSTCE yazarım yorumlarımı...yorumlardan rahatsız olmanızı da gerçekten anlamadım...Fiat Türkiye genel müdürü falan olsanız anlayacam da...ben sorun yaşadım yaşadığım sorunları da yazdım - paylaştım....olumlu yönleri de paylaşmaya devam edeceğim emin ol...umarım daha İNSANİ daha İYİ NİYETLİ paylaşımlarda karşılaşırız...İYİ GÜNLER..