Cevap verilmiş sanırım
2009 Tekno Gri Multijet Dynamic
2009 Beyaz 1.4 Fire Dynamic
2009 Gümüş Multijet active
2011 Siyah Evo 1.4 Fire Dynamic
2011 Egzotik Evo 1.3 Multijet Dynamic
2011 Beyaz Evo 1.3 Multijet Dynamic
bende yeni öğrendim bilgi için teşekkürler coşkun bey..
noone knows that except both of us
arkadaslar baska ozellık bılen varmı su dıjıtal klımada gosterge resmen devır gostergesı oluyor bır suru ozellık var ama bılmıyourz
benim araçta o düğme olmadığı için bilmiyordum![]()
geçen ay bu özellik için baya uğraştım ancak olmamıştı, dün inat ettim oldu, şimdi araç dururken ve çalışır durumda olacak, klima kapalı konumdayken polen fitresinin ışı yanıyor ona 1 kere basın söndürün, sonra sürekli basarak bir süre bekleyin, klimanın tüm ışıkları yanacak ve polen filtresi butonu ile 37 nolu menüye girin, bu bölümde klimanın sağ göstergesinde deviri dijital olarak okuyabilirsiniz, yanlız 00 dan 99 a kadar menü özelliği var bu özelliklerin ne işe yaradığı forumda arama yaparsanız bulabilirsiniz. menüler arasında polen filtresi butonu ile dolaşabiliyorsunuz, tüm özelliklerden çıkmak için klimayı kapatıp açmanız yeterli, yanlız dediğim gibi motor çalışacak ve durur pozisyonda olacaksınız, araç yürürken denedim menüye girmedi.
Punto Evo 1.4 Dynamic S&S Dualogic
FG Monster 4x4 1/6 Off-Road
Revo 3.3 4X4 1/8 Off-Road
deneyelim
iç dolaşım düğmesi![]()
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
iç dolaşım düğmesiulen bide dalga geçiyorlar yaw
Punto Evo 1.4 Dynamic S&S Dualogic
FG Monster 4x4 1/6 Off-Road
Revo 3.3 4X4 1/8 Off-Road
evo larda torpido soğutma özelliği yokmu yawtorpidoda hava kanalları var ama hiç soğuttuğunu görmedim
![]()
1.3 DYNMC 5K. METALİK BEYAZ AS.KT. - Hİ-Fİ - SKY-DOME - FR.KT. ABARTH I SPOİLER
bende yeni öğrendim teşekkür ederim bilgiiçin
Bilenleriniz varmı bilmiyorum ama yeni bir özelliği keşfettim Gp'lerin
Teybimizin Menu bölümüne girip Speed Volume bölümünü Hight moduna aldığımızda araç hızlandıkca teyb'de çalan şarkının sesi artıyor aynı şekil araç yavaşladığında otomatikman sesi kısılıyor...Benim çok hoşuma gitti bilmeyen arkadaşlara duyurulur...
Tipo 1.6 SLXie MPI & Grande Punto 1.4 Fire & Bravo T-Jet Dynamic
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri