merhaba bu özellik benim çok hoşuma gidiyor. ister elinizi çekin, açma tuşuna tekrar basın ve 2-3 saniye öyle bekleyin, isterseniz elinizi tek seferde çekmeden 2-3 saniye bekleyin ikisindede oluyor.
Printable View
Cevap verilmiş sanırım
bende yeni öğrendim bilgi için teşekkürler coşkun bey..
arkadaslar baska ozellık bılen varmı su dıjıtal klımada gosterge resmen devır gostergesı oluyor bır suru ozellık var ama bılmıyourz
benim araçta o düğme olmadığı için bilmiyordum :D
geçen ay bu özellik için baya uğraştım ancak olmamıştı, dün inat ettim oldu, şimdi araç dururken ve çalışır durumda olacak, klima kapalı konumdayken polen fitresinin ışı yanıyor ona 1 kere basın söndürün, sonra sürekli basarak bir süre bekleyin, klimanın tüm ışıkları yanacak ve polen filtresi butonu ile 37 nolu menüye girin, bu bölümde klimanın sağ göstergesinde deviri dijital olarak okuyabilirsiniz, yanlız 00 dan 99 a kadar menü özelliği var bu özelliklerin ne işe yaradığı forumda arama yaparsanız bulabilirsiniz. menüler arasında polen filtresi butonu ile dolaşabiliyorsunuz, tüm özelliklerden çıkmak için klimayı kapatıp açmanız yeterli, yanlız dediğim gibi motor çalışacak ve durur pozisyonda olacaksınız, araç yürürken denedim menüye girmedi.
deneyelim
iç dolaşım düğmesi :)
https://a1107.hizliresim.com/11/7/27/3374.jpg
şu düğme yani şimdi kesin olarak ne yapıyoruz klima kapalıyken bu yanıyor.bir kere basıyoruz söndürüyoruz sonra uzun basılı tutuyoruz karşımıza menü çıkıyor 37. menüyü buuluyoruz tekrar düğmeye basıyoruz.hepsi bumu
iç dolaşım düğmesi :D ulen bide dalga geçiyorlar yaw
evo larda torpido soğutma özelliği yokmu yaw :( torpidoda hava kanalları var ama hiç soğuttuğunu görmedim :(
bende yeni öğrendim teşekkür ederim bilgiiçin
Bilenleriniz varmı bilmiyorum ama yeni bir özelliği keşfettim Gp'lerin :)
Teybimizin Menu bölümüne girip Speed Volume bölümünü Hight moduna aldığımızda araç hızlandıkca teyb'de çalan şarkının sesi artıyor aynı şekil araç yavaşladığında otomatikman sesi kısılıyor... :) Benim çok hoşuma gitti bilmeyen arkadaşlara duyurulur...