Sayfa 15/23 İlkİlk ... 111213141516171819 ... SonSon
459 sonuçtan 281 ile 300 arası

Konu: Puntolarimiz ne zaman geliyor

gökhan s.
    qwertasdf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Çankırı
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    .
    Edilen teşekkür: 20

Alıntı xcruelx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ARkadaşlar size nededim ben? Tofaş ta diye demedim cık cık inanmadınız bana birde

Ali kardes sanada ne demiştim 10 içinde alırsın dedimmi demedimmi?
    dün sabah bayiyi aradığımda oradaki bayan araç daha italyada dedi.bugün akşam kendim gittim.ekrandan baktım.araç yolaçıkmayı bekliyor yazıyordu.yani gelmiş tofaşa bayinin dediğine göre.ben de şaşırdım valla kime inanacğımı
    ben bilgileri direk sende alıyım bundan sonra

uğur kamçı
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. xcruelx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 358

Alıntı tunc35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu arada İzmir'dekiler Bursa'dan önce alacak araçlarını
    neden öyle dedin. Gümrükten parti parti tofaş giriyor. Parti parti ordan bayilere dagılacak demedimmi ben. Bu haftadan itibaren dağıtım başladı. İzmir e ilk gelen kamyon bile olsa bursa dan önce zor işin. Çünkü ben perşembe günü aracıma binmiş olacagım.

Plaka işi de 1 günde bitiyor. Haftalarca sürmüyor. Bugun kredi yi hallettim yarın emniyetteki iş halolcak . perşembe aracıma binmiş olacagım. ARacımda gelmiş bayide idi bugun gidemedim görmeye.

Günde belki 2 defa gidiyorum tofaş a. Oraya gelen giden araçlarıda görüyorum dolayısıyla.

Mehmet kardeş darısı başına diyim.

Alıntı merve Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    öncelikle herkese arabası hayırlı olsun
    siteyi google vasıtasıyla buldum mayıs sonu haziran başı gibi bende
    punto ailesine katılacağım
    gerçekte uzun zamandır punto ile ilgili araştırmalar yapıyordum bu site sayesinde aklıma takılanları kolaylıkla öğrenebileceğimi düşünüyorum
    dün kapora olarak 5bin lira yatırdım büyük ihtimalle indirim kapsamında arabayı alacağım sölendi.....aklımda başka markalar da vardı ama şuan sanırım geç artık umarım hayal kırıklığına uğramam bu konuda sizin de tecrübelerinizden yararlanacağımı düşünüyorum ....
    herkese sağlıklı sürüşler.....
    Öncelikle aramıza hoş geldin.

Lakin tarih geç. İnş. yetişir diyorum aracınız. Malum biz 2 ay ın üstünde bekledik. Sizin arac en cok tercih edilenlerden oldugundan dolayı + opsiyon barındırmadıgından dolayı belki aracı cabuk ala bilirsiniz. Çünkü bayiler fazla sipariş vermiş olabilir. Yada vagecen birininkinide verebilirm diye düşünmüşte olabilir. Eğer üretilcekse İtalyadan işiniz cok zor.

Secim konusunda başkalarına bakmayın. Tranzondan tanıdıklarım var galericilerdende genelde Gp karşı orda bir anti pati var.Gp Fazla tutulmuyor Trabzon da nedense. Ön yargımı çevremi nediyim. O yüzden milletin tepkisi normal size. Aracınızı görünce yorumları değişecektir.
    Konu ABNEW tarafından (13/05/2009 Saat 22:32 ) değiştirilmiştir.

gökhan s.
    Nereden
    Çankırı
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    .

uğur kardeş araç geldikten sonra ne gibi işlemleri oluyor kısaca bahseder misin?

uğur kamçı
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. xcruelx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Titanyum Gri

1 Kredi alıcaksan onu halledicen bankadan.
    2 Ya bayiye vekalet vercen imza için yada emniyette işi bitmeye yakın cağıracaklar imzaya.
    3 aynı günün akşamı 17:00 de plakanı bayi alıp bayi ye getiriyor. Ondan sonrası malum para imza fatura aracımı hasarsız teslim aldım imzası sonra gülle güle sana.

Yani kredi harici işin max 2 günlük. Hatta aynı gününde de bitire bilirsin.

Mehmet K.
    memox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 70

Sağol Uğur. Hayırlısıyla bekliyoruz işte Bana hala araç geldi haberi vermediler. Umarım dediğin gibi gelmiştirde onların haberi yoktur. Birde ben aracı İzmir plakalı olsun istedim. O yüzden belki biraz uzar işler bilmiyorum. Plakayı İzmir'denmi getirecekler yoksa sadece kayıt işlerini izmir'de yapıp plakayı Bursa'danmı alacaklar bilmiyorum.

uğur kamçı
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Titanyum Gri

Alıntı memox Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sağol Uğur. Hayırlısıyla bekliyoruz işte Bana hala araç geldi haberi vermediler. Umarım dediğin gibi gelmiştirde onların haberi yoktur. Birde ben aracı İzmir plakalı olsun istedim. O yüzden belki biraz uzar işler bilmiyorum. Plakayı İzmir'denmi getirecekler yoksa sadece kayıt işlerini izmir'de yapıp plakayı Bursa'danmı alacaklar bilmiyorum.
    Hımm senin durum garip. Ordaki trafikte işi halledecekler. Plakada ordan alıncak. Mecbur plakayı beklicen.

ERDEM TULUNAY
    erdta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 40

Arkadaşlar,

Ben pazartesi günü 1.3 mj fun siparişi verdim haftaya aracı alacagim hayırlısı ile gemi beklenenden erken geliyormus. Umarım tum bekleyenleri araclarida bu gemidedir ve bekleyen herkes haftaya mobil olur.

sercan kılıç
    egemavera - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 6

Alıntı tunc35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bugün bayiden aradılar arabam gelmiş çok şükür. Yarın bakmaya gideceğim. Ruhsat plaka işleri maximum 1 hafta sürse en geç 20 Mayıs'ta alırım herhalde
    hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız bin. ne zaman sipariş vermiştiniz acaba? ben 22 martta verdim hala gemi muhabbeti yapılıyor az kaldı bende şerit koptu kopacak. birde model olarak hangisi? tekrar hayırlı olsun.

9. Bu mesaj için teşekkür edenler:

ugur kocak
    dodurgali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 0

Alıntı erdta Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar,

Ben pazartesi günü 1.3 mj fun siparişi verdim haftaya aracı alacagim hayırlısı ile gemi beklenenden erken geliyormus. Umarım tum bekleyenleri araclarida bu gemidedir ve bekleyen herkes haftaya mobil olur.
    Öncelikle hayırlı olsun, siparişi hangi bayiden verdin? Bi an önce puntona kavuşman dileğiyle...

ERDEM TULUNAY
    erdta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 40

İzmir Birmot. Teşekkürler, darısı bekleyenlerin başına

merve eagle
    merve - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Rize
    Rengi
    Tekno Gri
    Edilen teşekkür: 3

Öncelikle aramıza hoş geldin.

Lakin tarih geç. İnş. yetişir diyorum aracınız. Malum biz 2 ay ın üstünde bekledik. Sizin arac en cok tercih edilenlerden oldugundan dolayı + opsiyon barındırmadıgından dolayı belki aracı cabuk ala bilirsiniz. Çünkü bayiler fazla sipariş vermiş olabilir. Yada vagecen birininkinide verebilirm diye düşünmüşte olabilir. Eğer üretilcekse İtalyadan işiniz cok zor.

Secim konusunda başkalarına bakmayın. Tranzondan tanıdıklarım var galericilerdende genelde Gp karşı orda bir anti pati var.Gp Fazla tutulmuyor Trabzon da nedense. Ön yargımı çevremi nediyim. O yüzden milletin tepkisi normal size. Aracınızı görünce yorumları değişecektir.
    teşekkürler hoşbulduk...
    ewt malesef belirttiğiniz gibi anlam veremediğim bi antipatilik var ama dediğiniz gibi insalah aracı görünce sölediklerinden utanırlar neediim başka bakalım hayırlısı herkese sağlıklı güzel günlerde kullanalımda gerisi boş wala....

ozcan arslan
    ozcankaptan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    henuz yok
    Edilen teşekkür: 0

Ben gecen hafta 1.3 dinamik dualogic titanyum gri siparis verdim. en gec 3 haziran istanbul teslim ederiz dediler.

tunc tt
    tunc35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Orleans Mavi
    Edilen teşekkür: 36

Alıntı egemavera Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız bin. ne zaman sipariş vermiştiniz acaba? ben 22 martta verdim hala gemi muhabbeti yapılıyor az kaldı bende şerit koptu kopacak. birde model olarak hangisi? tekrar hayırlı olsun.
    Teşekkürler. Sizinki de hayırlı olsun. Benim araç 1.3 90 hp Mj Emotion. 21 Mart'ta sipariş vermiştim. Dün Enrico'daydı araç. Bugün gidip gördm vekalet verdim. Cuma'ya teslim edilecekti ancak özel plaka istediğimden P.tesiye kalabilir.

tunc tt
    tunc35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Orleans Mavi
    Edilen teşekkür: 36

neden öyle dedin. Gümrükten parti parti tofaş giriyor. Parti parti ordan bayilere dagılacak demedimmi ben. Bu haftadan itibaren dağıtım başladı. İzmir e ilk gelen kamyon bile olsa bursa dan önce zor işin. Çünkü ben perşembe günü aracıma binmiş olacagım.

Plaka işi de 1 günde bitiyor. Haftalarca sürmüyor. Bugun kredi yi hallettim yarın emniyetteki iş halolcak . perşembe aracıma binmiş olacagım. ARacımda gelmiş bayide idi bugun gidemedim görmeye.

Günde belki 2 defa gidiyorum tofaş a. Oraya gelen giden araçlarıda görüyorum dolayısıyla.

Mehmet kardeş darısı başına diyim.
    Arabam gelmiş. Elmi çabuk tutasaydım bugün araca binmiş olacaktım bile Bu işin İzmir'i Burasa'sı yok. Anladığım kadarıyla Tofaş İzmir'e Bursa'dan daha yakın

uğur kamçı
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Titanyum Gri

Evet arkadaşlar bazı ufak tefek aksaklık yaşadım ama aracımı aldım sonunda. Plaka yetişmedi. Geciciyle saldılar sabahtan onuda halletcez.

Yalnız sol kapı tarafından rüzgar sesi yapıyor biraz normal mi ? Cevre yoluna cıktıgımda fak ettim gerçi cevre yolu bir yer aşırı rüzgarlı ama olmaması gerek değilmi?

Birde karter koruma taktırayım dedim. saçtan yapılma koruma takmaya kalktılar. Dedim bu ne plastik olması gerekmiyormuydu bu? orjinal de yokmu diye. bana multijetlerin koruması oldugunu sürekli bundan taktıklarını standarta gp nin kartel koruması olmadıgını söyledi. Bende siteden bir atkadasın koydugu resimi gösterdim. Bu ne dedim. kaldı öyle . onada bir kulp buldu. Dedi bu her tarafı kapalı hava almaz ozman gp nin karter haznesinde altta kanallar varmıs oradan hava sogutma yapıyormus falan filan salladı hemen. Daha ilk elden servise uyuz oldum.

gökhan s.
    Nereden
    Çankırı
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    .

hayıtlı uğurlu olsun.benim araç da starjet gidişi falan nasıl uğur?çekişi falan yokuşlarda yeterli mi?biraz bahseder misin?neyle karşılaşacağımızı bilelim.

Mehmet K.
    memox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 70

Ooo hayırlı olsun Uğur. Güle güle kullan aracını.. Banoto servisi ile ilgili iyi şeyler duymuyorum zaten forumda.. Sanırım aracı aldıktan sonra pek uğramayacağız oraya.. Hatta ben boya koruma için anlaşmıştım onu bile yaparken rezil etmesinler diye korkuyorum şimdi. Gerçi pek bişey yapmayacaklardır bence, yeni araba zaten bi cila atarlar en fazla

mehmet ölmesek
    velovis_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 3

bende dün bayiyle görüştüm aracın gemi beklediğini söylediler. 1.3 90 bg emotion 26mart ta siparişi vermiştim

ilker kara
    ik77 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    06 AD3862
    Edilen teşekkür: 137

ne gemiymiş bu benimkide 9 gündür bekliyor.

A.Kemal HATiP
    tyrant86 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Balıkesir
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    10 K 3656
    Edilen teşekkür: 47

evet arkadaşlar bazı ufak tefek aksaklık yaşadım ama aracımı aldım sonunda. Plaka yetişmedi. Geciciyle saldılar sabahtan onuda halletcez.

Yalnız sol kapı tarafından rüzgar sesi yapıyor biraz normal mi ? Cevre yoluna cıktıgımda fak ettim gerçi cevre yolu bir yer aşırı rüzgarlı ama olmaması gerek değilmi?

Birde karter koruma taktırayım dedim. Saçtan yapılma koruma takmaya kalktılar. Dedim bu ne plastik olması gerekmiyormuydu bu? Orjinal de yokmu diye. Bana multijetlerin koruması oldugunu sürekli bundan taktıklarını standarta gp nin kartel koruması olmadıgını söyledi. Bende siteden bir atkadasın koydugu resimi gösterdim. Bu ne dedim. Kaldı öyle . Onada bir kulp buldu. Dedi bu her tarafı kapalı hava almaz ozman gp nin karter haznesinde altta kanallar varmıs oradan hava sogutma yapıyormus falan filan salladı hemen. Daha ilk elden servise uyuz oldum.

uğur abi hayırlı olsun aracın.kazasız belasız kullan.sen ne zaman sipariş vermiştin beni aramadilar bile daha.ayni gemide değilmiydi acaba araçlarimiz?

Sayfa 15/23 İlkİlk ... 111213141516171819 ... SonSon