Orijinalini görmek için tıklayınız : Bugün trafikte GrandePuntoTR üyesi gördünüz mü?
1ocak2011
30/08/2011, 13:36
dün akşam 20.30 gibi kastamonu merkezde SD plaka beyaz skydomelu punto evo ile karşılaştık son anda gördüm sanırım Emrullah abiydi numarası olmadığı için görüşemedik bastı gitti zaten :)
Emrullahın arabası, namıssız dip gaz geziyor...
dün akşam saatlernde yalova yolu özdilek civarında 54 ... plakalı sticker lı gri bi punto görülmüştür, plakayı unuttum:)
bugün eskişehir kızılcıklı'da 43 dd 903 plakalı üyemizi gördüm, bende peugeot vardı, o da park halindeydi zaten :) atom43'e aitmiş araç, kendisine selamlar..
StrawBeeRy
30/08/2011, 18:48
bugün eskişehir kızılcıklı'da 43 dd 903 plakalı üyemizi gördüm, bende peugeot vardı, o da park halindeydi zaten :) atom43'e aitmiş araç, kendisine selamlar..
sanırım arabayı sattı şuan siyah cliosu var belki stickerı sökmemiştir :)
blackdevil
30/08/2011, 21:56
06 db 6107 övecler 1327. sokakta görülmüştür.burdan selamlarımı iletiyorum...
seastar1905
01/09/2011, 17:35
bügün mecidiyeköy gülbagda 34 VS 0602 plakalı arac görülmüştür.....
35 EF 585 sayın jasmine'nin aracı bugun saat 17:30 sularında kemerde plaj kenarında güneşlenirken görüldü :D torpito üzerine tlf numarası bırakmıştı arayıp rahatsız edecektim :D
farukileri
01/09/2011, 22:03
bügün mecidiyeköy gülbagda 34 VS 0602 plakalı arac görülmüştür.....
aynı aracı istinye'de sahil yolunda gördüm yanımdan geçip gitti ileride benim olduğum şeride girdi
FeyyazYavuz
01/09/2011, 23:06
34 pms 17 pendik sahilde görüldü
EvoKoray
02/09/2011, 03:34
bu akşam İzmir Yolu kafkasta arkadaşlarla çay içiyorduk saat 11 e doğru bir gelin-damat ve misafirleri geldi , otoparka gittiğimde 16 CLN 23 ü gelin arabası olarak gördüm pek bi güzel olmuş :) baya kalabalıktınız telefonun şarjı bittiğinden çekemedim resmini :D
keske ben de görseydim:) evet 15 yıllık arkadasımın nişan arabasıydım :) sade olsun istedim ama güzel süslendi çok şükür. çok kalabalıktık sanırım ben o yzden görmedim
EV 050'yi:)
EvoKoray
03/09/2011, 03:13
sizin aracın tam karşısında duruyordu çocuk parkına bakıyordu burnu gece karanlık araba siyah gözükmemesi normal :)
skyline28
03/09/2011, 12:06
06 db 6107 övecler 1327. sokakta görülmüştür.burdan selamlarımı iletiyorum...selamlar onur çağırsaydında görüşseydik....
StrawBeeRy
04/09/2011, 00:08
34 HC 1328 siyah evo kimdir?Arka camında sticker vardı izmit otobagördüm :)
sizin aracın tam karşısında duruyordu çocuk parkına bakıyordu burnu gece karanlık araba siyah gözükmemesi normal :)
:) doğru tabi.. o kadar kalabalık ve telaş olmasa görürdüm yinede :) darısı bütün puntoların gelin arabası olmasına...
06 un 077 stickerlı egzotik kırmızı eskişehir otogar önünde u dönüşü yaptı... ben servisteydim...
saat 16:40 civarlarıydı...
Bayramın 1.günü saat 14:00 'da bodrum camel beach'te 34 NZP 58 görüldü. Hatta bende aracımı yanına park edip yanyana resimde çektim :) Ama çok kalabalık olduğu için 5 dk durup çıktım.
bandırmada benim eski aracı gören yok mu yahu :D
can-asan
07/09/2011, 10:39
34 ssl 20 siyah gp sahraicedidte görüldü. yalnız sticker ının sadece 'punto' kısmı vardı :)
StrawBeeRy
08/09/2011, 21:38
beylikdüzünde FUL plaka t-jet görüldü :)
gokhan5142
08/09/2011, 21:44
bayramda nigdede gördüm arka camda site logosu vardı
StrawBeeRy
08/09/2011, 21:51
bayramda nigdede gördüm arka camda site logosu vardı
kimi gördüğünüzüde yazsadınız keşke :)
gokhan5142
08/09/2011, 22:06
kimi gördüğünüzüde yazsadınız keşke :)
o kadarını bilmiyorum forumdan kimseyi tanımadığım için bi şey diyemem plakayıda hatrırlamıyorum :((
seastar1905
09/09/2011, 21:34
bugun saat 19.50 de mecidiyeköy gülbagda 34 BZ 7278 gri gp görüldu kornaya basa basa gidiyordu sokak arasında..
bugun saat 19.50 de mecidiyeköy gülbagda 34 BZ 7278 gri gp görüldu kornaya basa basa gidiyordu sokak arasında..
Araba benim ama bugün bende değildi arkadaşım kullanıyordu
WiSTaRiA
10/09/2011, 18:06
Bugün çorluda seyir halindeyken 39 sk 517 palakalı skydome lu kırmızı evo sahibi cnc tansel üstün arkadaşım yolda durdurdu beni ve tanışıp 3-5 lafın beli kırdık... İşte forumumuz böyle bişey hiç beklemediğimiz bir anda biri çıkabiliyor ansızın... :))
StrawBeeRy
10/09/2011, 22:24
34 DR 5758 beyaz skydomelu evo kimindir şuan gürpınar sahilde arabanın içinde maç dinliyor :D
Bende 1 saat kadar önce Sabiha Gökçen havalimanında 34 VL 2583 plakalı GP gördüm ve dayanamayıp bindim :) :)
WiSTaRiA
10/09/2011, 23:39
aa o arabayı tanıyorum merdivenaltıköyünde takılıyor o araba ve sürekli kirli temiz hiç görmedim :D :D :D
punto_evo_34
11/09/2011, 00:01
bende dün 34 UFF ... PLAKALI KIRMIZI GP GÖRDÜM FATİH CİVARINDA PARK HALİNDE...
aa o arabayı tanıyorum merdivenaltıköyünde takılıyor o araba ve sürekli kirli temiz hiç görmedim :D :D :D
bugün yıkatayım dedim ama misafir temiz arabaya
alışık olmadığından, bir de başımın belası kuşlara
gün doğmasın diye yine yıkatmadım... :D :D
yarın buluşmaya kirli araba ile mi geleceksiniz.... ayıp...
yarın buluşmaya kirli araba ile mi geleceksiniz.... ayıp...
Ayıp degil tabiki de. Ben öyle zırt pirt yıkanan temiz arabalara alışkın değilim. O hergün yıkayayım temiz olsun hastalığı eskide kaldı :) :)
WiSTaRiA
11/09/2011, 00:43
hahahahaha gene pis demekki... Nezaman temiz görecem arabanı be özlemcim... Temiz gördüğüm an hediyem olucak senin puntişine... :D :D
hahahahaha gene pis demekki... Nezaman temiz görecem arabanı be özlemcim... Temiz gördüğüm an hediyem olucak senin puntişine... :D :D
Orçun'cum, tamam yarın yuvacık barajında yıkıyorum... :D :D
Orçun, Yasemin ben.
Hediyeyi duyunca Adnan Menderes Havalimanı yetkililerine rica ettim. Benim arabayı da yıkayıp fotolarını mms ile gönderecekler. Sen yeterki hediyeleri hazırla :) :)
dün ege kampüsü çıkışında 35 bhs 19, kornaya cvp verildi :)
skyline28
12/09/2011, 10:54
dün gazi sanat ve tasarım bölümü önünde 06 red ... plakalı gp gördüm
LorDracula
12/09/2011, 12:58
valla artık maşukiye buluşmasına gelenlerin araçların nickleri bile yazıyor görüklerimizi plaka değilde nicklerini yazarız artık arkadada numaramız :D
WiSTaRiA
12/09/2011, 13:12
kaan çıkartmadınmı nickini :D :D
StrawBeeRy
12/09/2011, 23:34
pazar günü Acrep Onur abiyle beraberdik.ondan önce cumartesi günüde 06 YCG 38 kırmızı Ali abinin eski gp siyle beraberdik :)
https://img206.imageshack.us/img206/636/alikemalotoilkts6.jpg (https://imageshack.us/photo/my-images/206/alikemalotoilkts6.jpg/)
KaMiKaZe
13/09/2011, 15:18
Az önce konya yolu aşti civarında ömer06 ömer bedir ile selamlaştık,
aracı resimlerden daha güzel en azında benim araçtan daha temiz durumdaydı :D
Bu sefer ufak bir aciliyet vardı durdurup tanışamadık ama bir dahaki sefer tanışmak dileği ile diyorum.
Dün gece punto_can ali can ile selamlaştık, plakadan emin olamadığım için durdurmadım, ali can da hiç oralı olmadı zaten oda benim aracı tanıyamamıştır :D
pazar günü Acrep Onur abiyle beraberdik.ondan önce cumartesi günüde 06 YCG 38 kırmızı Ali abinin eski gp siyle beraberdik :)
Puntolar zorlu bi sınavdaydı :) :gunsmilie:
Bu sefer ufak bir aciliyet vardı durdurup tanışamadık ama bir dahaki sefer tanışmak dileği ile diyorum.
Dün gece punto_can ali can ile selamlaştık, plakadan emin olamadığım için durdurmadım, ali can da hiç oralı olmadı zaten oda benim aracı tanıyamamıştır :D
benim araç hep öyle abi zeynel abide bilir temiz hep :) hastalık bendeki detailing hastalıgı varda :)
aştiyi geçtikten sonra ilerde makası ve dumanı gördüm abi ufuğun önünde :D
vaktim olsaydı cidden konusurduk biraz gazlardır dumanlardık tokatlardık milleti :D
bi dahakine haberleşip buluşalım Orhan abi olurmu:)
Orhan Ömer arabayı evin salonuna park edıyor dısarı cıkarkende toz bezıyle tozunu alıyor tıpkı Tv nın tozunu alır gıbı bundan dolayı o arac her daım tertemızdır ben daha pıs olarak goremedım o aracı
Punto_Can
13/09/2011, 20:48
yok abi ben seni tanıdım da yanımda milletvekili vardı :D
duramazdım zaten :D tanımasam neden sellektör atayım :)
biz niye buluşmuyoruz ozaman :)
KaMiKaZe
13/09/2011, 23:32
benim araç hep öyle abi zeynel abide bilir temiz hep :) hastalık bendeki detailing hastalıgı varda :)
aştiyi geçtikten sonra ilerde makası ve dumanı gördüm abi ufuğun önünde :D
vaktim olsaydı cidden konusurduk biraz gazlardır dumanlardık tokatlardık milleti :D
bi dahakine haberleşip buluşalım Orhan abi olurmu:)
temizlik için imkanın varsa ne güzel ömer, temizken her araba ayrı güzel.
Bu arada baktım sen öne geçtikten sonra senin eksozdan hafif duman geldi dedim basacak heralde benimde acele var zaten yüklendim hafiften ama sol şerit hep dolu olduğu için makas atmadan gidebilmek mümkün değil.
Bir dahaki sefer inşallah.
Orhan Ömer arabayı evin salonuna park edıyor dısarı cıkarkende toz bezıyle tozunu alıyor tıpkı Tv nın tozunu alır gıbı bundan dolayı o arac her daım tertemızdır ben daha pıs olarak goremedım o aracı
İmkan olsa bende yapmam değil, yadırgamıyorum :D
yok abi ben seni tanıdım da yanımda milletvekili vardı :D
duramazdım zaten :D tanımasam neden sellektör atayım :)
takılıyorum alican :D ne var milletvekili varsa oda bizim vekilimiz değilmi :D
Punto_Can
13/09/2011, 23:59
haklısın abi :) keşke dursaydım diyorum şimdi :)
hep beraber bir yerde duralım oturalım ozaman diyorum bende :)
temizlik için imkanın varsa ne güzel ömer, temizken her araba ayrı güzel.
Bu arada baktım sen öne geçtikten sonra senin eksozdan hafif duman geldi dedim basacak heralde benimde acele var zaten yüklendim hafiften ama sol şerit hep dolu olduğu için makas atmadan gidebilmek mümkün değil.
Bir dahaki sefer inşallah.
inşallah... haklısın abi bende sağdan kaçtım bildiğin üzere :)
E_N_D_E_R_
14/09/2011, 00:27
34 ua 1414
mavi. arka cam da logo ve imza vardı...bahçelievler gold un yolu üzerinde...yol verdim geçsin diye.
LorDracula
14/09/2011, 00:30
kaan çıkartmadınmı nickini :D :D
hala duruyor :) sadece arkadaki 4 numarayı çıkaracam :)
luleburgazli
14/09/2011, 12:40
Dün akşam beylikdüzündeki yeni evimden eski evime giderken siyah gp 34 ev 1007 sticker felan yoktu ... Gerçi bendede yok ya... :)
34 ua 1414
mavi. arka cam da logo ve imza vardı...bahçelievler gold un yolu üzerinde...yol verdim geçsin diye.
Selamda vermiştim ama plaka AU1434 :):)
can-asan
14/09/2011, 21:32
34 GLR... sonunu hatırlayamadım, kadıköyde görüldü.. rengi çok güzeldi bu arada :)
Punto_Can
14/09/2011, 22:11
bugün bahçeli 7'de 50 es 021 plakalı new orleans mavisi, stickerli gp park halinde göründü...
SKELETER
15/09/2011, 04:18
bugün bahçeli 7'de 50 es 021 plakalı new orleans mavisi, stickerli gp park halinde göründü...
Bende gördüm kendisini :D Benden önce yazmışsın
dün akşam 20.30 gibi kastamonu merkezde SD plaka beyaz skydomelu punto evo ile karşılaştık son anda gördüm sanırım Emrullah abiydi numarası olmadığı için görüşemedik bastı gitti zaten :)
Teşekkürler Mert, hayırdır keşke bi sellektör vs yapsaydın ama saat 8.,30 gibi diyorsan, ben o saatlerde herhalde Manisadan Kastamonu ya yeni geldiğim saatmiştir, çok yorgun ve bitkindim ondan farketmemişimdir, görüldüğüm yazıldı ya ölsemde gam yemem :)
can-asan
15/09/2011, 15:50
2saat once 34 DC 5273 turuncu stıckerlı evo goztepede goruldu..
SRDR KRKC
15/09/2011, 15:51
Bende gördüm kendisini :D Benden önce yazmışsın
50 es 021 Araç Bnm :) Şuan Kardeşimde :)
hakguner
16/09/2011, 16:46
Öğlen saat 13,00 gibi, maslak ta 34 EG 9489 ( galiba ) kırmızı renk, turuncu stickerli , güneş gözlüklü yakışıklı bir kardeşim görülmüştür.
https://c1109.hizliresim.com/11/9/17/15276.jpg (https://goo.gl/mc9cY)
1ocak2011
17/09/2011, 21:03
Sayın Bedir iyi yakalamışsın, 06 YUZ 97 Park olayını aşmış. Böyle park ediyorlar, sonra Marşpiyeli sürttüm diye konu açıyolar...
StrawBeeRy
17/09/2011, 22:49
Teşekkürler Mert, hayırdır keşke bi sellektör vs yapsaydın ama saat 8.,30 gibi diyorsan, ben o saatlerde herhalde Manisadan Kastamonu ya yeni geldiğim saatmiştir, çok yorgun ve bitkindim ondan farketmemişimdir, görüldüğüm yazıldı ya ölsemde gam yemem :)
aynen abi 8.30 gibiydi zaten bi hışımla gidiyordun bende 5 gibi gelmiştim biraz saat kulesini kaleyi felan gezdim sonra iftar yaptık otogara gidiyordum anneannemi alıp tekrar Cideye döndüm o sırada karşılaştık :)
35 EF 585 sayın jasmine'nin aracı bugun saat 17:30 sularında kemerde plaj kenarında güneşlenirken görüldü :D torpito üzerine tlf numarası bırakmıştı arayıp rahatsız edecektim :D
Yaa İzmir'de o kadar geziyorum kimse görmüyor. Antalya'da sobelenmişim haberim yok :) :)
Can, bu arada telefon numarası bir erkek arkadaşıma ait. Sonradan potansiyel sapıklarım olmaması adına kendisinin telefon numarasını yazmıştım :) :)
edelsang
19/09/2011, 01:39
bende izmir'e geldim geleli kimse göremiyorum ne oluyor yaw ? :D
StrawBeeRy
19/09/2011, 23:30
Puntolar zorlu bi sınavdaydı :) :gunsmilie:
:D puntolarmı sizmi :D
Yaa İzmir'de o kadar geziyorum kimse görmüyor. Antalya'da sobelenmişim haberim yok :) :)
Can, bu arada telefon numarası bir erkek arkadaşıma ait. Sonradan potansiyel sapıklarım olmaması adına kendisinin telefon numarasını yazmıştım :) :)
bende o sıralar konyaaltındaydım. bizimkiler kemere götür bizi deyince öyle bir dolanmaya geldik. dolaşırken bu araba tanıdık dedim sonra dank etti senin aracın olduğu :) stikera bile bakmadım düşün yani :)
https://img206.imageshack.us/img206/636/alikemalotoilkts6.jpg (https://imageshack.us/photo/my-images/206/alikemalotoilkts6.jpg/)
Onur cikioda bana haber vermiyormu cok ayip cok
biraz zorlasak benim plaka ile aynı olacakmış :D
StrawBeeRy
20/09/2011, 22:10
abi valla nasıl oldu bende anlamadım aöf sınavına gittik okulun bahçesine girerken onur abiyle karşılaştık oda aynı okulda sınava giriyormuş sonra beraber kahvaltı felan ettik sınavdan sonrada beylikdüzüne dükkana geldik arabayı felan yıkadık işi varmış öğlen gitti plansız oldu yani :)
41 NZ 631 Akşam saatlerinde zafer plaza yakınlarında görüldü:)
bende o sıralar konyaaltındaydım. bizimkiler kemere götür bizi deyince öyle bir dolanmaya geldik. dolaşırken bu araba tanıdık dedim sonra dank etti senin aracın olduğu :) stikera bile bakmadım düşün yani :)
Vayyy beee puntişime bak epey meşhurmuş meğerse. Eeee aynı renkten fazla olmayınca başka arabada olsa ilk bakışta benimki zannedilebiliniyor. Belki bizi yakında Ankara'da da görebilrsin Can :D :D
19 Eylül saat 12:00-13:00 saatleri arasında Cebeci Ank Ünv. Hast civarında Hasbahçe isimli işyerine yürüyerek eşimle giderken aşağıya doğru 06 BG ..... sonunu hatırlayamadığım bir mavi gp gördüm, araç arkasında sticker vardı, o esnada benim araç hastane bahçesindeydi, 20 Eylül de ise Çetin Emeç bulvarı üzerinde Tuncay abime 01Ocak2011 e rast geldim, sonra Cinnah yokuşunun orda bir yerde durup ayak üstü sohbet ettik 5-10 dk tanıştık konuştuk, kısa bir ank buluşması yapmış olduk, çok iyi de oldu görüştüğümüz, birkaç gp üyesi arkadaşları da görmüştüm ama telaşeli olduğum için ve o günde ank patlama olmuştu, üzüntümden ne yazabildim ne de hatırlayabildim plakalarını...
cute.poison
21/09/2011, 10:43
Emrullah bey ile tuncay beyin arabalarının marşpiyelleri simetriyi tamamlamış sanki :)
1ocak2011
21/09/2011, 10:44
19 Eylül saat 12:00-13:00 saatleri arasında Cebeci Ank Ünv. Hast civarında Hasbahçe isimli işyerine yürüyerek eşimle giderken aşağıya doğru 06 BG ..... sonunu hatırlayamadığım bir mavi gp gördüm, araç arkasında sticker vardı, o esnada benim araç hastane bahçesindeydi, 20 Eylül de ise Çetin Emeç bulvarı üzerinde Tuncay abime 01Ocak2011 e rast geldim, sonra Cinnah yokuşunun orda bir yerde durup ayak üstü sohbet ettik 5-10 dk tanıştık konuştuk, kısa bir ank buluşması yapmış olduk, çok iyi de oldu görüştüğümüz, birkaç gp üyesi arkadaşları da görmüştüm ama telaşeli olduğum için ve o günde ank patlama olmuştu, üzüntümden ne yazabildim ne de hatırlayabildim plakalarını...
Güzel bir buluşma oldu, şansa bende Ankaradaydım. İkiz kardeş araçlar buluştu :)
Güzel bir buluşma oldu, şansa bende Ankaradaydım. İkiz kardeş araçlar buluştu :)
Tuncay abi, çok iyi ve güzel oldu, bu arada abi sizin aracınızın jantlarına bakın birde benim puntişin pasaklı jantlarına bakın, maşallah abi sizinkine :)
1ocak2011
21/09/2011, 11:23
Tuncay abi, çok iyi ve güzel oldu, bu arada abi sizin aracınızın jantlarına bakın birde benim puntişin pasaklı jantlarına bakın, maşallah abi sizinkine :)
Ee seninki yoldan geldi, benimki temiz temiz bekliyordu.
Birkan61
21/09/2011, 12:26
Dün akşam saat 8 civarında izmit - gölcük'te meslek yüksek okulunun oradaki kavşakta 41 AZ 612 plakalı gri active multijet görülmüştür :)
06 DA 1234 kepkli liden aşşağı sallandırıyordu gp sini ammma yakalandı :D
onurciko
22/09/2011, 04:10
bu akşam Antalya beach parkta 42 ...? plakalı bir gp görülmüştür.
diesel32
22/09/2011, 09:32
bu sabah b.evler çamlık caddesinde 34 AU 13** mavi grande punto görülmüştür... selektörle selam verdim ama sanırım sabah mahmurluğu anlamadı :)
bu akşam Antalya beach parkta 42 ...? plakalı bir gp görülmüştür. sticker varmıydı bende 42 plakalı gri görüyorum ama sticker yok...
Punto_Can
22/09/2011, 14:43
06 DA 1234 kepkli liden aşşağı sallandırıyordu gp sini ammma yakalandı :D
:D güzel yakaladın abi, ne güzel oh sağdan kapattım diyodum sellektörler gözümde patladı :)
onurciko
22/09/2011, 16:33
sticker varmıydı bende 42 plakalı gri görüyorum ama sticker yok...
Evet vardı ve gri idi
cemal arslan
22/09/2011, 16:46
ankarada çok gp görüyorum...hatta bir tanesinde sticker vardı...
iskitler kavşağını geçince ankamalla doğru..bp nin orada gördüm..kırmızı bir gp...saat sabah 8 falandı...
diğerlerinin hiçbirinde sticker yoktu...
16 bn 898 sayın bahri abi benzin istasyonunda görüldü :) :)
KaMiKaZe
24/09/2011, 22:51
öveçler 2. caddeyi ayağa kaldıran beyaz skydome lu sanırım et plakalı evo sahibi arkadaş kimdi acaba :D
alibozpinar
25/09/2011, 01:21
mersinde gordum ıkısınıde tanımıyorum ama stıckerlar vardı . 2 tane punto ıkısıde kırmızı ıkısıde stadyumun oraya dondu saat 23.30 cıvarında :d
daha once tanısmadıgım arkadaslardı. son ıkı toplantıda gormedım cunku.
16 GK 447 SAMET BEY akşam saatlerinde fsm bulvarında görüldü :)
LorDracula
25/09/2011, 03:29
bugun esenyurtta 2 tane stickerlı araç gördüm biri kırmızı plakasını alamadım diğeri gri renkte yanlış almadıysan eu 0673 tü sanırım.
16 GK 447 SAMET BEY akşam saatlerinde fsm bulvarında görüldü :)tabiii...Sameti görürsün... beni görmezlikten gelirsin...:):)
tabiii...Sameti görürsün... beni görmezlikten gelirsin...:):)
onu da görmedim ama senin için 3 serit değiştirip benzinliğe girdim az kalsın pompayıda alıp gidiyordum bahri abi :D :) :)
1ocak2011
25/09/2011, 17:57
öveçler 2. caddeyi ayağa kaldıran beyaz skydome lu sanırım et plakalı evo sahibi arkadaş kimdi acaba :D
Benim kardeşim, Abartını duymuştum ama bu kadar olacağını tahmin etmemiştim... Kocaman Maaşallah...
KaMiKaZe
25/09/2011, 19:40
teşekkürler tuncay bey,
sizin aracınızda gerçekten çok güzel, özel bir araç olduğunu gösteriyor.
1ocak2011
26/09/2011, 00:15
teşekkürler tuncay bey,
sizin aracınızda gerçekten çok güzel, özel bir araç olduğunu gösteriyor.
Sağolsun Erdem'in eli değdi, Sizin aracıda Erdem anlatmıştı gerçekten bu kadar beklemiyordum. Aman nazar değmesin...
Cumartesi 12:00-14:00 saatleri arasında Mithatpaya vergi dairesinin karşı tarafında sakarya caddesine yakın bir yerde köşeye park edili halde siyah cam tavanlı 06 ZT plakalı bir gp görüldü büyük ihtimalle forum üyesiydi...
bu sabah b.evler çamlık caddesinde 34 AU 13** mavi grande punto görülmüştür... selektörle selam verdim ama sanırım sabah mahmurluğu anlamadı :)
Bahceli çamlık kesin benimdir :D au1434 plakayı tam yazmakta sakınca yok. Sabah Afyon patlamadigi icin fatketmemisimdir. Gene görürsün zaten oralarday ben hep :)
Sent my iPhone using
Bahceli çamlık kesin benimdir :D au1434 plakayı tam yazmakta sakınca yok. Sabah Afyon patlamadigi icin fatketmemisimdir. Gene görürsün zaten oralarday ben hep :)
Sent my iPhone using
senin AU1434 bugün zincirlikuyu Birmot ta gördüm. Recep usta kapı içi döşemelerini söküyordu.
StrawBeeRy
26/09/2011, 23:05
07 BKS 42 siyah turuncu stickerlı gp beylikdüzü sokaklarında geziyordu
abellan denton
28/09/2011, 13:58
33 ST 733 plakalı siyah stickerli GP Kuruçeşmenin hemen yukarısında park halinde pazartesi günü görüldü. Yanında durup bakındım ama GP ci oralarda değildi sanırım.
33 ST 733 plakalı siyah stickerli GP Kuruçeşmenin hemen yukarısında park halinde pazartesi günü görüldü. Yanında durup bakındım ama GP ci oralarda değildi sanırım.
galiba serkanın araba bu :)
alibozpinar
28/09/2011, 17:27
galiba serkanın araba bu :)
serkan sattı aracını:) yeni arkadas olması lazım
serkankucuk
28/09/2011, 17:30
evet sattım ben arabayı hatta o yüzden bu konuya da girmiyodum bi gireyim dedim aa bi baktım ne konuşuluyo :)
yalnız benim sattığım adamlar da satıyordu en son, benden sonraki 2. sahibi olabilir şu anki...
serkan sattı aracını:) yeni arkadas olması lazım
biliyorum satıldığını zati :)
senin AU1434 bugün zincirlikuyu Birmot ta gördüm. Recep usta kapı içi döşemelerini söküyordu.
On kapı içten açılmiyordu yay mi ne kopmuş bide kronik arka kapıların zor açılması icin bırakmıştım. Görülmek guzel şey be :):):):)
Sent my iPhone using
seysey37
29/09/2011, 02:08
başkent üni.de kırmızı tek kapı gördüm b le başlıyodu plaka ama unuttum :) bide gordion un orda lacivert 06tn di galiba..fiesta olunca kimse korna çalmıyo :D
35 AL 0990 macsea Akif arkadaşımız saat 08:00 sıralarında Basmane ışıklarda beklerken önümden geçti. Sonra Yenişehir yolunda kendisini yakaladım :)
HarbiAslan
29/09/2011, 12:32
01 JL 683 GP kimin acaba :) ... arka camda sticker vardı, Adana e-5 üzerinde havaalanı kavşağından dönüş yaptı.
Ankara optimum civarında siyah 44 plakalı evo görülmüştür dün akşam...
35 AL 0990 macsea Akif arkadaşımız saat 08:00 sıralarında Basmane ışıklarda beklerken önümden geçti. Sonra Yenişehir yolunda kendisini yakaladım :)
evvvet doğru, ışıklarda bende sonanda gördüm hemen tanıdım zaten, yenişehirde dat dat yapıldı :)
cute.poison
30/09/2011, 13:17
Bu sabah saat 09:20 civarında İstanbul-Samsun D100 karayolunun Tosya kavşağında 34 plakalı orleans mavi GP görüldü...Bende kavşaktan yola çıkmak için hazırlanırken arkasından baktım stickeri gördüm ama plakayı okuyana kadar kaçtı...Çelik jant ve kararmış farları ile oldukça süratli gidiyordu...
Biraz önce subayevlerinde 06 red ... plakalı kırmızı punto görüldü :) sahibi kim bilen varmı ?
yarım saat önce inegöl de gri 16 j plakalı araba gördüm...peşinden yetişemediğim iççin davet edemedim:)
edelsang
30/09/2011, 17:18
hakan abinin eski puntoyu gördüm :D
eexelanss
30/09/2011, 17:39
Hiç bravo gören yok anlaşılan :) Zaten stickerde yok gören olsada selam vermez sanırsam..
Hiç bravo gören yok anlaşılan :) Zaten stickerde yok gören olsada selam vermez sanırsam..
ankarada gezde görelim abi nerelerdesin genelde :D
SRDR KRKC
30/09/2011, 21:22
Saolsun Stickerli Arkadaşlara Selam Veriyoruz Sellektör Korna Yapıyoruz Altımızdaki Bravo Diye Kimse İplemiyor Birde Cins Cins Bakanlar Var Hayret Yaaaaniiiii :) :)
Saolsun Stickerli Arkadaşlara Selam Veriyoruz Sellektör Korna Yapıyoruz Altımızdaki Bravo Diye Kimse İplemiyor Birde Cins Cins Bakanlar Var Hayret Yaaaaniiiii :) :)
Serdar alısamadılar galıba bravoya sahsen gp,bravo baktım selam verıyorsa stıckerlı olsun olmasın bendekı stıckerdan dolayı kesın forumdan bırıdır dıye karsılık verıyorum
StrawBeeRy
30/09/2011, 23:12
öğlen saat 13.30 gibi haramidere toriumun yan sokağında gri abarth logolu arka camında sticker olan gp ile karşılaştık kimdi bilmiyorum :)
aykut_1914
01/10/2011, 12:24
çeşme otobanında siyah bi evoyla baya arka arkaya gittik dün kimdi o? :D
can-asan
01/10/2011, 23:43
geçen gün yeditepenin orda 34 EN 1956 koyu gri gp görüldü..
aykut_1914
02/10/2011, 03:36
1 ekimde: menderes cadesinde 35 DA 1139 (son dörtlüden emin değilim)gündüz farlarını niye kapattırdın hemşerim? :Dkırmızı kırmızı geziyodu birde.
akşam 9 gibide şirinyer velioğlunun önünde 35 CFJ 11,stickerlıydı korna morna çaldımda otobüs gürültüsünden duymadı sanırım :)
Bugün Maşukiye'de geçen buluşmaya gittiğimiz yerde Hilmi Usta ile karşılaştık,bu araçta ona ait olmalı,onunla içerde görüştük araç ona ait değilse siteden birinin olduğu kesin...:)
https://img51.imageshack.us/img51/840/evokangoo.jpg (https://img51.imageshack.us/i/evokangoo.jpg/)
bugün trafikte 16 adet punto + 1 bizden olan giulietta görüldü :D
evet çilencim sana katılıyorum bizde aynılarını gördük sibel ablan
Ben görmedim ama Oto görmüş benim aracı park halindeyken, sileceğe de kartını bırakmış...Telefonum arızalı arayamadım, sadece gelen çağrılara cevap verebiliyorum, çünkü ekranı arıza yaptı yoksa kartı görünce arayacaktım...:=)
Puntom yok,sticker'ı sırtıma yapıştırdım görürseniz kornaya basın :weight1:
evet çilencim sana katılıyorum bizde aynılarını gördük sibel ablan
::)
Puntom yok,sticker'ı sırtıma yapıştırdım görürseniz kornaya basın :weight1:
arabanızı bile bilmiyoruz siz bizi görürseniz siz basın iki kere kornaya :)
34 GHK 08 mahmutbey de görüldü araç da hiç fena değil bu arada :D
bu arada bu araç kimin?
13.30 civarı çetinemeçte Tuncay Abi ile karşılaştık selamlaşıp yolumuza dewam ettik :)
1ocak2011
11/10/2011, 17:44
13.30 civarı çetinemeçte Tuncay Abi ile karşılaştık selamlaşıp yolumuza dewam ettik :)
Enginim senin aracı gözlüklerimde takılıydı 1 km öteden gördüm, ne dikkat çekiyor arkadan yav. APP plakayı bile okudum, trafiği felç edip aralardan koptum geldim yanına :) Kornayla caddeyi inlettim.:)
Abi bende senin aracı aynadan kestim beyaz led gündüz farlarını görünce plakaya baktım sonra dedim Tuncay Abi bu :D
1ocak2011
11/10/2011, 18:07
Abi bende senin aracı aynadan kestim beyaz led gündüz farlarını görünce plakaya baktım sonra dedim Tuncay Abi bu :D
Cumartesi gel senin aracın ledlerini halledelim, adamı hasta etme... Bu arada sarı kadar belli oluyormuydu?
Cumartesi konusalım abi ama zor gibi, gayet güzel görünüyordu ben beyazım diyordu :)
06 BD 2138 tek kapı gp kırmızı 7.caddede yakalandı =)
nicki firars
https://forum.grandepuntotr.com/members/firars.html
rockforever
14/10/2011, 12:23
01 jl 683 mavi grande punto dün saat 21:00
de işe giderken baraj yolu - özal kavşağında ışıklarda yan yana durduk stickerı da var dı...:)
edelsang
14/10/2011, 13:12
2 gün önce akşam gri punto 9 eylül üni. orda gördüm plaka tam alamadım 35 cmd miydi öyle bişi
üyemi bilmem ama 16 jba 86 plakalı kırmızı fun gördüm 7.caddede
hakguner
15/10/2011, 13:22
Zeytinburnu - Sümer de arabamı koyduğum otoparkı, gri renk 34 fk 2137 plakalı evo ile paylaşıyorum. Sahibi forumdanmıdır acaba ?
Tanışmak isterim evodaşımla. :)
34 CMC 89 guzel makinee :)) simdi karsidan gecti halkalidaa
seastar1905
18/10/2011, 18:15
34 ARJ 16 kırmızı gp taksimde park halinde görülmüstur.. slm verecktim ama kimse yoktu içinde:)
2 hafta önce 54 yl 585
geçen hafta da 16 bg 688 i gördüm:)
Beni kimse görmüyor o yüzden bende gördüklerimi yazmıyorum artık :))
görsemde görmezden gelecem :))
aykut_1914
19/10/2011, 02:04
bugün izmir yüksek teknoloji enstitüsü kampüsünde kırmızı bi grande punto gördüm,stickerı vardı. Acelem vardı plakaya tam bakamadım ama merak ettim dogrusu duyuyosan bi beni ses ver :)
kampüsümden bi tane forum üyesi çıkmasına çok sevindim.
araç çok iyi bu arada,geçen sene falan hep görürdüm ama arabayı yeni alıp siteyi yeni takip etmeye başlayınca stickerı kesmek yeni nasip oldu :D
bugün izmir yüksek teknoloji enstitüsü kampüsünde kırmızı bi grande punto gördüm,stickerı vardı. Acelem vardı plakaya tam bakamadım ama merak ettim dogrusu duyuyosan bi beni ses ver :)
kampüsümden bi tane forum üyesi çıkmasına çok sevindim.
araç çok iyi bu arada,geçen sene falan hep görürdüm ama arabayı yeni alıp siteyi yeni takip etmeye başlayınca stickerı kesmek yeni nasip oldu :D
LeoN48 ()'ı görmüşsündür. Ayıptır söylemesi kendisi orada hocadır da :D :D
aykut_1914
19/10/2011, 14:59
LeoN48 ()'ı görmüşsündür. Ayıptır söylemesi kendisi orada hocadır da :D :D
abla ciddi misin ya? :)
3.sınıf elektronik öğrencisiyim okulda,hocamızın oldugu yer fen fakültesi ve ben sadece 1.sınıfta gidiyordum o tarafa ders almaya yani aracı önceki senelerdede görüyordum ama stickerı yeni farkettim arkasında :D
çok mutlu oldum :) branşı nedir acaba?
Ziyaretci046
19/10/2011, 15:16
abla ciddi misin ya? :)
3.sınıf elektronik öğrencisiyim okulda,hocamızın oldugu yer fen fakültesi ve ben sadece 1.sınıfta gidiyordum o tarafa ders almaya yani aracı önceki senelerdede görüyordum ama stickerı yeni farkettim arkasında :D
çok mutlu oldum :) branşı nedir acaba?
kimya orada bir arkadaşımız daha var gri benzinli puntosu var bilgisayar firmasında çalışıyor aytug bey teknoparkda olgu bilgisayar ;)
aykut_1914
19/10/2011, 19:49
kimya orada bir arkadaşımız daha var gri benzinli puntosu var bilgisayar firmasında çalışıyor aytug bey teknoparkda olgu bilgisayar ;)
kız arkadaşım kimya bölümünde :)
sordum kendisine labrotuar derslerine giriyormuş bey (bey mi desem,hocam mı desem,abi mi desem bilemedim :D)
teknopark yukarda kalıyo o tarafa hiç çıkmıyoruz,bi gün bahaneyle yemek yemeye gideyim bari onu da görmüş oluruz :)
egzo-evo
20/10/2011, 14:26
35 v 4834 kırmızı grande yeşildere yoluna girmeden basmane tarafına döndüğünüzde viyadüğün sağ tarafında ki otoparkta dinlenirken görüldü :rolleyes:
td 188 beyaz skydomelı abarth logolu gp... şair fuzuli caddesi donas önünde görüldü... yeni herhalde..
Efsanevi araç 45 RU'yu Çeşme Alaçatı'da Port Alaçatı'ya giderken sağda park halinde gördüm. Modifiyelerinde bir değişiklik yok. İtalyan renkli forum stcikeride halen üzerinde. Tek bir fark var araçta. Hiç bu kadar tozlu ve kirli görmemiştim. :D :D
Durup fotosunu çekecektim ancak yol yapımı sebebiyle ortası bölünmüş bir gidiş bir geliş 2 şeritli bir yoldu. Arkadan gelen araç olduğu için duramadım. :) :)
SKELETER
22/10/2011, 23:48
35TS374 gri grandeyi Ankara da İzmir Caddesi girişinde gördüm. Acelem olmasa tanışmaya gidecektimde nasip değilmiş
35TS374 gri grandeyi Ankara da İzmir Caddesi girişinde gördüm. Acelem olmasa tanışmaya gidecektimte nasip değilmiş
Saim abimiz, İzmir'den Ankara'ya tayinleri çıktı. 3 yıldır Ankara'dalar ve ne tesadüfki geçen yıl Ankara'ya geldiğimde ben de gördüm yolda giderken :) :)
edelsang
23/10/2011, 01:55
migrosta açık balkonda otururken 20:50 ya da 19:50 sularında beyaz bi punto gördüm stickerli kim olduğunu bilemedim :D
SKELETER
23/10/2011, 17:32
Saim abimiz, İzmir'den Ankara'ya tayinleri çıktı. 3 yıldır Ankara'dalar ve ne tesadüfki geçen yıl Ankara'ya geldiğimde ben de gördüm yolda giderken :) :)
Saim abimizi Ankara buluşmalarına da bekleriz :)
haritaci
25/10/2011, 13:54
bu sabah saat 9 da 34 JYB 70 plakalı stickerlı , (abarth logoluydu galiba tam göremedim) beyaz grande puntoyu bahçelievlerde gördüm. mahmutbey tarafına gidiyodu :)
Sabah 8.30 sıralarında 06 KZL 31 necatibey caddesinde görüldü :)
1ocak2011
25/10/2011, 15:11
Engin paso geziyon, benim plakaları yaptırmıyorsun...
fiery_hunter
25/10/2011, 15:16
bi sticker de ben almak istiyorum nerden bulabılırım acaba
egzo-evo
25/10/2011, 17:42
bi sticker de ben almak istiyorum nerden bulabılırım acaba
stickera nasıl ulaşabileceğinle ilgili tüm sorularına aşağıdaki linkten ulaşabilirsin. bu arada rock siyaha sticker çok yakışacaktır :)
https://forum.grandepuntotr.com/yonetimden-duyurular/13621-sticker-talep-formu.html
fiery_hunter
25/10/2011, 17:45
stickera nasıl ulaşabileceğinle ilgili tüm sorularına aşağıdaki linkten ulaşabilirsin. bu arada rock siyaha sticker çok yakışacaktır :)
https://forum.grandepuntotr.com/yonetimden-duyurular/13621-sticker-talep-formu.html
şimdiden teşekkürLer hemen yapıyorum işLemLeri ;)
egzo-evo
25/10/2011, 17:48
hayırlısı olsun. şimdiden güle güle kullan :)
fiery_hunter
25/10/2011, 17:56
teşekkürLer yaLnız bi soRum daha olucak havaleyi kendi hesabımdan deil şirket hesabımdan yapıcam bi probLem yaratır mı ?
egzo-evo
25/10/2011, 18:18
bu konuda yanlış bir bilgi vermek istemem. forum yöneticileri bu konuda seni bilgilendireceklerdir. bu alandan konuyu takip edebilirsin yada forum yöneticilerine özelden mesaj atabilirisin. ben de ekstra bir bilgi alabilirsem haber ederim.
fiery_hunter
25/10/2011, 18:23
bu konuda yanlış bir bilgi vermek istemem. forum yöneticileri bu konuda seni bilgilendireceklerdir. bu alandan konuyu takip edebilirsin yada forum yöneticilerine özelden mesaj atabilirisin. ben de ekstra bir bilgi alabilirsem haber ederim.
tmm teşekkürler ben gönderiyorum acıklama bölümüne ismim ve nickimi yazıyorum
StrawBeeRy
25/10/2011, 22:26
34 GL 0683 siyah gp kimdir arka camında sticker var haramiderede şirketin bahçesinde duruyor :)
bugün oglen saat 13:20 sularında sultanbeyli hasanpaşada mavi bir gp görüldü steckerli plk yı tam goremedim 34 len başlıyordu
krakercocuk
26/10/2011, 15:20
35 dnd mert yağhanelerde bp nin önünden geçerken görüldü..ağzını açmış esniyordu:D
edelsang
26/10/2011, 15:30
35 dnd mert yağhanelerde bp nin önünden geçerken görüldü..ağzını açmış esniyordu:D
ahahahah :D
35 R 1402 forum üyesimi acaba izmirliler söylesin kırmızı gp :)
Ozdem nickli Özlem abla & Ayhan abi ikilisinin aracını göztepe otoda liftte gördüm :D
SKELETER
27/10/2011, 17:13
06HPA95 Siyah grande Ankara Cumhuriyet Lisesinin orada park halindeydi :)
Dün ankara semalarında gece boyunca dolaşmıştım, hiç mi beni gören olmadı, ankamall ın ordan tut da yukardan kızılay civarından usul vs epey dolandım hiç mi gören olmadı :( üüüüü
1ocak2011
27/10/2011, 18:24
Emrullah, Önce kendi aracınla gel sonra konuş...:)
Dün ankara semalarında gece boyunca dolaşmıştım, hiç mi beni gören olmadı, ankamall ın ordan tut da yukardan kızılay civarından usul vs epey dolandım hiç mi gören olmadı :( üüüüü
abi dolaşmadan önce haber vercen bizde gelelim :D
Ozdem nickli Özlem abla & Ayhan abi ikilisinin aracını göztepe otoda liftte gördüm :D
benim arabamda zaten ancak bu şekilde görülür... :D
olsun hiç görülmemekten iyidir, artık hiç gören yok diye sızlanmıycam... :D
evet dün göztepe oto'ya bırakmıştım, bugün kavuştum... :)
seastar1905
27/10/2011, 20:49
06 BA 3176 kırmızı gp karaköyde görüldü ....
SKELETER
28/10/2011, 03:06
Beni de hiç gören olmuyor dostum ben milleti görüyorum beni gören yok. Gel biz iki araba birlikte gezelim belki gören olur :D
edelsang
28/10/2011, 15:43
saat 13:00 sularında çankayada arka tamponun sağına sticker yapıştırmış gri bir evo gördüm plakayı alamadım kimdir kendisi ? :D rüzgarlıkları güzel durmuştu
egzo-evo
29/10/2011, 00:02
oh oh bugün bereketli geçti :D
atakent te kırmızı kafeye gelmeden önce yol üzerinde parkedilmiş 35 AL 0864 kırmızı gp. sticker turuncu renk gibi geldi sanki :)
carrefour a parkettim ön giriş kapısına ilerlerken birde baktım 35 MRA 71 orleans mavi gp. dayanamadım gittim arabayı geldim arkasına parkettim :D
edelsang
29/10/2011, 12:17
hakan abinin bravoyu görmüşüm emin olamadım şimdi fotoğraflara bakıp emin oldum :) . o kadarda arkamı dönüp baktım hakan abi beni farketmedin mi :( :)
Beni de hiç gören olmuyor dostum ben milleti görüyorum beni gören yok. Gel biz iki araba birlikte gezelim belki gören olur :D
Olur kardeşim ancak ben kastamonu da ikamet ediyorum , o gün araç almaya gelmiştik kuzenimle , birkaç punto görmüştüm ama sticker olmadığı için o araçlarda anlayamadım forumcu mu değil mi :) neyse bigün denk geliriz dünya küçük
benim arabamda zaten ancak bu şekilde görülür... :D
olsun hiç görülmemekten iyidir, artık hiç gören yok diye sızlanmıycam... :D
evet dün göztepe oto'ya bırakmıştım, bugün kavuştum... :)
Hayırlı olsun o zaman özlem abla güle güle kullan.. Bende yeni aracı ekspertize götürdüm ama fiyat çok çektiler çıktım.. çıkarken son anda farkettim.. :)
Dün saat 14:00 civarında Dikmen yokusunda 06 DB sonunu göremediğim İtalyan stickerli gri evo görülmüştür :)
EvoKoray
30/10/2011, 01:46
16 JSY 87 ydi yanlış hatırlamıyorsam
gri punto sticker lı bu akşam carrefour otoparkında görüldü
Ziyaretci036
31/10/2011, 00:15
bugün yenibosna kulelide 34EA9179 SİYAH PUNTO görülmüştür. arkadaşla biraz sohbet ettim. forumdan haberi yoktu. üye olmasını söyledim.
StrawBeeRy
31/10/2011, 08:27
Hergün 34 GL 0683 Siyah stickerlı gp ile karşılaşıyoruz sanırım aynı şirkette çalışıyoruz bir türlü sahibini yakalayamadım :)
disconnected
01/11/2011, 21:51
bugun uckuyular balcova arasinda oto yikamacida aracim yikanirken, LeoN48 () gecti,
arabayi gordu korna caldi ama ben uzaktaydim..
el salladigimi gorup gormedigini bilmiyorum :)
StrawBeeRy
01/11/2011, 23:28
az önce Beylikdüzü sokaklarında FTC Serkan abiyi gördüm :)
SKELETER
02/11/2011, 00:28
Bugünde beni kimse görmediyse bir daha da görmez heralde
eexelanss
02/11/2011, 00:40
ankarada gezde görelim abi nerelerdesin genelde :D
Ömer ankarada gezmediğim yer yok ki :) Necatibeyden tut tandoğana, Kızılaydan tut beşevlere sıhhiyeden tut konyayoluna, Oran sitesinden tut gölbaşına:D Her yerdeyim yahuu daha ne yapayım :)
Bazı arkadaşlara selam veriyorum kornaya basıyorum kimse tınlamıyor :) Sanırım araç bravo diye böyle oluyor.
eexelanss
02/11/2011, 00:44
Bugünde beni kimse görmediyse bir daha da görmez heralde
Nerelerde gezdin şafak. Bugün konya yolunda bi egzotik kırmızı gördüm ama acaba kimdi sticker vardı lakin hızlı olduğum için plakasını okuyamadım. Yanından geçerken birkere kornayada bastım ama araç broooo olunca forumdan olduğumu anlamadı galiba.
eexelanss
02/11/2011, 00:48
Ankaradaki forumdaşlarım arkasında plaka olmayan beyaz bir bravo görürlerse bilinki o benim. :) Malum bravoya özel sticker yok bundan sonra böyle :D
Ankaradaki forumdaşlarım arkasında plaka olmayan beyaz bir bravo görürlerse bilinki o benim. :) Malum bravoya özel sticker yok bundan sonra böyle :D
konya yolu samsun yolu besevler bahçelide oluyorum bende genelde :D
eexelanss
02/11/2011, 11:24
konya yolu samsun yolu besevler bahçelide oluyorum bende genelde :D
Bire gün karşılaşırız ozaman konya yolunda..
Bire gün karşılaşırız ozaman konya yolunda..
inş abi şimdi birazdan beşevlere doğru geliyorum samsun yolundan ankamall önünden :D
SKELETER
02/11/2011, 21:04
Nerelerde gezdin şafak. Bugün konya yolunda bi egzotik kırmızı gördüm ama acaba kimdi sticker vardı lakin hızlı olduğum için plakasını okuyamadım. Yanından geçerken birkere kornayada bastım ama araç broooo olunca forumdan olduğumu anlamadı galiba.
Ben olabilirim o radyoyla uğraşıyorsam fark etmemiş olabilirim. Konya Yolunda baya gezdim. Son günlerde Kızılay, Bahçeli, Tunalı, Emek, Konya Yolu, İnönü Bulvarı heryerde anlamsız anlamsız dolaşıyorum :D Her gördüğüm Punto'nun, Bravo'nun dibine yanaşıyorum sticker var mı diye :)
Bu arada Ankara da her tarafta Punto kaynıyor artık.
coşkun abinin honda dün yine küçükyalı sahilde yatıyordu gpd :) diğer araçlardanda biraz önde parkedilmiş :)
swimmer_tr
03/11/2011, 22:10
06 BD 1257 plakalı 3 Kapı Kırmızı Grande gördüm Ankara sıhhıye de 5-5.30 civarında forum sticker ı da vardı k.atatürk sticker ı da otobüsteydim ben yoksa kağıda yazar bir şey yapar belli ederdim forum üyesi olduğumu :D :D
bu sabah gözcübaba da plakası sanırım 34 zf 9741 siyah gp
yi park halinde gördüm...
GP COSKUN
04/11/2011, 19:27
coşkun abinin honda dün yine küçükyalı sahilde yatıyordu gpd :) diğer araçlardanda biraz önde parkedilmiş :)
yaw arkadaş neden uğramıyosun görüyorsunda madem
çaya kahveye para almıyoruzki canım
bi dahaki sefere bekliyorum
seastar1905
04/11/2011, 21:49
34 ARJ 16 plakalı arac kimin arkadaşlar hep görüyorum taksimde:)
yaw arkadaş neden uğramıyosun görüyorsunda madem
çaya kahveye para almıyoruzki canım
bi dahaki sefere bekliyorum
Abi ev küçükyalıda benim :) akşam bazen yürüyüşe çıktığımda görüyorum.. Ama uğricam müsait bi zamanda mutlaka söz.. rahatsız etmek istemedim bu zamana kadar işyerindesin diye..
GP COSKUN
07/11/2011, 18:50
Abi ev küçükyalıda benim :) akşam bazen yürüyüşe çıktığımda görüyorum.. Ama uğricam müsait bi zamanda mutlaka söz.. rahatsız etmek istemedim bu zamana kadar işyerindesin diye..
ya senin için rahat olsun ne zaman istersen uğrayabilirsin
bak bizim bvulgari nickli emre de küçükyalı da oturuyor
her allahın günü yanımda :X
EvoKoray
07/11/2011, 18:55
bayramın ilk günü stickerlı 2 punto gördüm biri 26 plaka kırmızıydı , diğeri gri plakalarını unuttum 26 plakayla acemlerden merinosa arka arkaya gittik.
Ankarada bahçelide antalya plakalı 07 BBZ 92 plakalı araç görüldü
birde ankamallda otoparkta b4 sırasında burak evo görüldü
haritaci
08/11/2011, 15:37
34dc1383 bugün saat 12 de cerrahpaşada park halinde görüldü :)
Punto_Can
08/11/2011, 16:34
06r1555 şu an 7.caddede :)
06r1555 şu an 7.caddede :)
git selam ver :D bayramını kutla :D
Punto_Can
08/11/2011, 23:37
göz göze geldik ama ben yaya geziyodum :D
Sonerin arabayı gördüm fındıkzade 'de ama Babası kullanıyodu sanırım
bornova'da bnm evin önünde 35 vu 417 yi gördüm:)
fiery_hunter
09/11/2011, 22:15
leon48 bugün balçova kipa otoparkında görülmüştür :)
renkli stickerlı bir evo dün öğleden sonra sığacıkta gördüm :)
aykut_1914
10/11/2011, 16:26
stickerı yan tarafa yapıstırmıs,ön tarafında plakası olmayan kırmızı bi 3k punto gördüm bugün bucada park halindeydi.
Ziyaretci046
10/11/2011, 16:31
bornova'da bnm evin önünde 35 vu 417 yi gördüm:)
bizim talhanın eski araba sattı
stickerı yan tarafa yapıstırmıs,ön tarafında plakası olmayan kırmızı bi 3k punto gördüm bugün bucada park halindeydi.
hakan sabancının eski puntosu :siritma:
aykut_1914
10/11/2011, 17:33
bizim ordan çıktı yeni sahibi :)
05 plaka siyah evo, ege ziraatin otoparkında.
ziraat öğrencisiysen yusuf hocaya selam söyle :D:D
edelsang
12/11/2011, 14:30
dün çankayada siyah bi evo gördüm korna çaldım geçerken sonra kırmızı ışıkta yanımdan yardırdı gitti :( :)
07abm37 plakalı araç antalya 100.yıl'da yumoş oto yıkamada görüldü...
bu aralar hemen hemen her gün gözcübaba da remax emlak önünde
34 zf 9241 siyah evoyu park halinde görüyorum...
dün çankayada siyah bi evo gördüm korna çaldım geçerken sonra kırmızı ışıkta yanımdan yardırdı gitti :( :)
saat 18.00 civarıysa ben olabilirim kusuruma bakma gideceğim yönü kaçırdım tersim dönmüştü:D
05 plaka siyah evo, ege ziraatin otoparkında.
ziraat öğrencisiysen yusuf hocaya selam söyle :D:D
pm attım:D
GP COSKUN
12/11/2011, 23:27
sezat nickli seza taş isimli üyemiz siyah puntosuyla küçükyalıda sahildeki restoranlarda yemek yerken sobelenmiştir
KaMiKaZe
13/11/2011, 23:04
Bugün A.Hisar - Haydarpaşa hattında sahil boyunca gidip geldim yolda epey gp ile karşılaştım ama yollara acemi olduğum için tabelaları takip etmekten dikkat edemedim sticker varmı yokmu diye eğer karşılaştığımız arkadaşlar varsa ses versinler.
seastar1905
15/11/2011, 00:58
06 AE 003 siyah gp mecidiyeköyde gördüm :)
edelsang
15/11/2011, 11:41
dün akşam sabancı yı gördüm :) arkadaşlarına geziyordu valla hayat ona güzel :P
edelsang
15/11/2011, 19:27
05 EZ 044 ege de ziraatın otoparkında görüldü..maşallahı var
05 EZ 044 ege de ziraatın otoparkında görüldü..maşallahı var
teşekkürler:D siz de ziraatten mi?
bugün kırmak sevisinde sıyah bir evo vardı 34 YN 290 arka bagaj kapagında ufak bir hasar vardı kendisini biraz bekledim gelen olmadı kendisine geçmiş olsun diyorum
seastar1905
16/11/2011, 22:02
34 VLK 93 Kırmızı gp gültepe park halinde gördümm
abellan denton
17/11/2011, 01:55
33 BEY 14 Soner Aktaş ile yol üstünde onun bizi farkedip selektör yapmasıyla duruldu ayak üstü tanışılıp konuşuldu. İşe yetişme durumundan dolayı uzun bi sohbet olmadı ama tanışma ve Soner beyin eski egzotiğiyle hasret gidermesi için yetti. Tekrar selamlar Soner Bey.
FeyyazYavuz
17/11/2011, 02:12
34 UA 6622 Atalar hacıoğlunun oralarda görüyorum hep
edelsang
17/11/2011, 03:25
teşekkürler:D siz de ziraatten mi?
yok ben meslek yüksek okulundayım :)
Dün konya yolundan öğlene doğru eskişehir yoluna dönerken 06 BM ... gri punto görüldü bir bayan kullanıyodu ve stickerliydi :D
Koşuyolunda gri punto gordum ust camda stıckrı wardı dun sabah gordum bı uzun yaktım ama tınlamadı ee sabah sabah ayılmamıstır kesın multı jet motoru gıbı :D
dogus618
17/11/2011, 20:19
34ksu28
PLAKALI ARAÇ SAHİBİ BUGUN SENLE BERABER KÖPRÜDEN GEÇTİK FORM ÜYESİ İDİN AMA ADINI BİLMEDİĞİN İÇİN BU ŞEKİİLDE ARAYİM Bİ SİZİ DEDİM AMA KISMET NİYE ARIYORSUN DERSENDE FORM ÜYESİ OLDUĞUNUZ İÇİN ARİM DEDİM İÇİMDEN GELDİ Bİ SÜRE YAN YANA YOL ALDIK ZATEN
ser kürsüde böyle bi bölüm vardı :)
dogus618
18/11/2011, 00:57
walla denk geldim dur bi arim dedim formda ama ses yok arkadastan durun bide dediğiniz yere konu açim saoğlun yardımınız için tsk ederim iyi aksamlar
dogus618
19/11/2011, 17:35
bugun haliç te 34jkn 23 grande puntoyla bi süre bakıştık aama ikimizdede stiker olmadğından kaynaklı bakıştık gectik sadece burdaysa o arkadaş yazar belki
StrawBeeRy
21/11/2011, 12:09
bugun haliç te 34jkn 23 grande puntoyla bi süre bakıştık aama ikimizdede stiker olmadğından kaynaklı bakıştık gectik sadece burdaysa o arkadaş yazar belki
eski üyelerden Ahmet Hakanın eski aracı satıldı yeni sahibi üyemi bilmiyorum
EvoKoray
21/11/2011, 16:58
sabah 7 buçuk civarın 16 CLN 23 paşa çiftliğinde ( ben metrodaydım )
öğlen 2 ye doğru 16 CHT 38 ( ben otobüsteydim )
arka camdaki Punto yazısı güzel durmuş :)
34 BPL 45 bugün kırmak sevisinde gordüm arka sol kapı hasarlıydı kendisine cok cok geçmiş olsun diyorum
34 fk 8056 avcılar tarafında görüldü. arabayı bir hanımefendi kullanıyordu. yoldan başka yere bakmadığından selamlaşamadım.
Ziyaretci046
22/11/2011, 01:54
leon48 fiery hunter balçova da aynı mahallede :)
fiery_hunter
22/11/2011, 12:40
da ordaydıı :)
Ziyaretçi034
22/11/2011, 12:56
34 GY 2895
Sabah, Altunizade'de her zamanki gibi otoparkın baş köşesine kurulmuştu :)
Ziyaretci046
22/11/2011, 15:43
operatormurat görüldü 6.sanayi civarlarında :)