Orijinalini görmek için tıklayınız : Bugün trafikte GrandePuntoTR üyesi gördünüz mü?
Mersinde tatil süper gidiyor bu arada sanırım femolı soylemıs olması lazımdı benım buraya gelecegımı ama unuttun sanırım :D
söyledi evet. neresindesin mersinin?
THuNDeRCoP
01/08/2008, 11:36
söyledi evet. neresindesin mersinin?
Anvıl tatıl bıttı bugun donuyorum mezıtlı tarafındaydım ama mersınde arabadan ınmedım 06 plaka gruptan mavı renk bı araba bulursan sellektor yap zaten yetişmek zor :) mersin trafiğini altust ettım :D
Anvıl tatıl bıttı bugun donuyorum mezıtlı tarafındaydım ama mersınde arabadan ınmedım 06 plaka gruptan mavı renk bı araba bulursan sellektor yap zaten yetişmek zor :) mersin trafiğini altust ettım :D
yaw ben de mezitlideyim. nasıl denk gelmedik senle
mustafaf
01/08/2008, 14:58
mustafa çok çok geçmiş olsun :(...çok hasar yoktur umarım??
Gecmiş olsun...Mustafa
bugün mustafanın arabasını serviste gördüm. maalesef kaza yapmış. geçmiş olsun mustafa.
Mersındeyım ve ılk sıte uyesı 33 R 2861 plakalı aracı askerlık subesı karsısında park halınde gordum. Bakalım bu sefer dogrumu verdık plakayı :)
anaaaaa bnm arabayı gormusler. :) ama sımdık servıste.fatıh abıde solemıs bı kaza yaptık gecen cumartesı.kendını bılmezın bırı kırmızı ısıga aldırmadan daldı kavsaga sol taraftan gırdı bana saolsun.sol omzumda ezık var.bıkac gundur hastaneye servıse felan gıttım.anca bugun aktıf olabıldım yenı gordum yazılanları.hepınıze tesekkur ederım arkadaslar.bu arada fatıh abı ısyerımı bılıyonda hıc ugramıyon artık :agri:acaba bı dahamı stıker ıstesem :D:D:D
çok geçmiş olsun mustafa :)
anaaaaa bnm arabayı gormusler. :) ama sımdık servıste.fatıh abıde solemıs bı kaza yaptık gecen cumartesı.kendını bılmezın bırı kırmızı ısıga aldırmadan daldı kavsaga sol taraftan gırdı bana saolsun.sol omzumda ezık var.bıkac gundur hastaneye servıse felan gıttım.anca bugun aktıf olabıldım yenı gordum yazılanları.hepınıze tesekkur ederım arkadaslar.bu arada fatıh abı ısyerımı bılıyonda hıc ugramıyon artık :agri:acaba bı dahamı stıker ıstesem :D:D:D
yaw işten güçten fırsat olmuyo. inşallah uğrarım bi ara. tekrar geçmiş olsun. foruma birşey yazmayınca dedim acaba plakayımı yanlış gördüm.
mustafaf
01/08/2008, 15:19
yaw işten güçten fırsat olmuyo. inşallah uğrarım bi ara. tekrar geçmiş olsun. foruma birşey yazmayınca dedim acaba plakayımı yanlış gördüm.
yok abı dedıgım gıbı daha bugun kendımı toparlayabıldımm valla.az sonra servıse gıdıcem tekrar eger yapmaya baslamamıslarsa, fotograflarını eklerım sıteye...
ReNoVaTio
01/08/2008, 15:31
geçmiş olsun mustafa umarım sağlığına kavuşursun en kısa sürede.cana geleceğine mala gelsin derlerya gerçekten doğru bir söz.canın sağolsun da araba nasılsa yapılır.tekrar geçmiş olsun
mustafaf
01/08/2008, 17:07
yok abı dedıgım gıbı daha bugun kendımı toparlayabıldımm valla.az sonra servıse gıdıcem tekrar eger yapmaya baslamamıslarsa, fotograflarını eklerım sıteye...
umarım mod arkadaslar kızmazlar.konu burda acıldıgı ıcın ekstra bı konu acmayayım dedım.kaza fotolarını buraya eklıyorum...
tolgaank88
01/08/2008, 20:01
mustafa tekrardan çok geçmiş olsun,aramıza donmen sevindirici :)
çok geçmiş olsun. trafikte o kadar çokki bu kendini bilmezler biri de sana denk gelmiş. canın sağolsun araba herzaman yapılır.
çok geçmiş olsun cana geleceğine mala gelsin sana bişe olmamışya geresi muhim değil allah bida yaşatmasın
mustafa bununla gecmis olsun umarım allah daha büyük kazalar vermez
Punto_Can
01/08/2008, 23:07
mustafa bununla geçmiş olsun,cana geleceğine mala gelsin. sıkma canını aracını ilk günkü gibi alacağına eminim ;)
zaferkaplan
01/08/2008, 23:58
geçmiş olsun mustafa umarım kısa sürede gp ne kavuşursun bu arada cana geleceğine mala gelsin tekrar geçmiş olsun
mustafaf
02/08/2008, 10:41
arkadaslar hepınıze ıyı dıleklerınızden dolayı tesekkur ederım.Allah kımsenın basına daha vermesın.GP sız 10 gun gecırmek cok zor oluyor :)
bu arada dun aksam saat 20.00 sularında 33 HK 032 plakalı uyemızı hastane caddesınde gordum.yaya gezerken bıle yakalarım valla kacıs yok benden :D:D:D
https://forum.grandepuntotr.com/members/halilim.html
Mustafa çok geçmiş olsun allah beterinden esirgesin inşallah birdaha kaza yaşamazsın.
Bu arada kemer göynük'te 06 ND 078 veya 087 egzotik kırmızı stickerlı punto gördüm birde antalya manavgat arasında 06 be 7971 plakalı egzotik kırmızı bir punto gördüm ama stickeri yoktu
tolgaank88
03/08/2008, 21:01
dun ankara kızılırmak sokakta 06 ed 710 plakalı aracı gordum...
Auto engineeR
03/08/2008, 21:03
ben ne zmndır görmüyorum stickerlı.. beni de gören yok mu yaw :D
tolgaank88
03/08/2008, 21:11
alper ben seni gormustum 1.5 ay once felan city otoparkta :)
Seni gören cennetlik zaten -hayırsız- Alper!
:)
faruktuzlu
04/08/2008, 17:58
merak etme ben de seni görüyorum Kıbrıs Caddesinde veya Dedeefendi sokakta!:cool::D
Seni gören cennetlik zaten -hayırsız- Alper!
o zaman ben de cennetlik oldum yani! hehehehe ama arkadaşın kendini göremiyorum! arabası hep oralarda da!
THuNDeRCoP
04/08/2008, 22:46
Mersinde kartları dagıta dagıta bı hal oldum
:D
İzin biitti gene donduk Ankara ya :(
karakayaaykut
05/08/2008, 02:30
Evet evet bugün gördüm (yani dün artık) nihayet Gaziosmanpaşa da plakası 34 EF idi arkadan gördüm plakanın geri kalanına önden bakarım dedim ama o da ne ? Önde plaka yok.... :))
Evet evet bugün gördüm (yani dün artık) nihayet Gaziosmanpaşa da plakası 34 EF idi arkadan gördüm plakanın geri kalanına önden bakarım dedim ama o da ne ? Önde plaka yok.... :))
gördüğünüz araç bolero kırmızı ise bende görüyorum o aracı hep. genelde yeşilpınarda oluyor. hatta geçen gün tekirdağ yeniçiftlik çıkışında istanbul istikametine giderken gördüm.
karakayaaykut
05/08/2008, 11:22
Hayır thrust arkadaşım aracın rengi maviydi..Evet beyler kimse bu arkadaş çıksın ortaya kendini bize buldurtmasın :)
mustafaf
05/08/2008, 14:26
bugun sabah saat 09.15 de 33 V 7908 plakalı uyemızı tükanın onunde park halınde gordum :D otobusteydım valla kemal abı yoksa ugrardım yanına.arabayla gezerken bu kadar uye gormuyordum yaw.uye gormek ıcın yayamı gezmek lazım nedır :D:D:D
https://forum.grandepuntotr.com/members/plastro.html
bugun sabah saat 09.15 de 33 V 7908 plakalı uyemızı tükanın onunde park halınde gordum :D otobusteydım valla kemal abı yoksa ugrardım yanına.arabayla gezerken bu kadar uye gormuyordum yaw.uye gormek ıcın yayamı gezmek lazım nedır :D:D:D
https://forum.grandepuntotr.com/members/plastro.html
keşke uğrasaydın mustafa birdahaki sefere kısmet bu arada 11.sayfada 209 nolu mesajda bende seni gördüğümü yazmıştım o mesajı okumuşmuydun
mustafaf
06/08/2008, 17:10
Dün ikinci çevreyolu bilen otomotiv civarında 33 R 2861 (mustafaf) arkadaşımızın yanından geçtim kornayada bastım geçtim ama herhalde görmedi yada kendi değildi
valla yenı okudum mesajını abı.kesın gormemısımdır.yoksa pesıne takılırdım valla :D:D:D
bu arada o ben degılmısım abı.cunku o gun ben arabamı bı arkadasımın abısıne vermıstım. ben dıyorum ya ben olsam kesın gorurdum :D cunku gozlerım trafıkte hep stıkerlı punto arıyor :D:D:D
THuNDeRCoP
07/08/2008, 18:58
Sanırım saat 16 55 sıralarında bilkent istikametine giden Kırmızı renkte 06 ND (MD de olabilir) 087 plakalı bi forum uyesı gordum..
Bu arada kemer göynük'te 06 ND 078 veya 087 egzotik kırmızı stickerlı punto gördüm birde antalya manavgat arasında 06 be 7971 plakalı egzotik kırmızı bir punto gördüm ama stickeri yoktu
Sanırım saat 16 55 sıralarında bilkent istikametine giden Kırmızı renkte 06 ND (MD de olabilir) 087 plakalı bi forum uyesı gordum..
Gördüğümüz kişi aynı kişi olabilir ama kim olduğunu bilemiyorum bilen yokmu
tolgaank88
08/08/2008, 18:38
bu son gorulen egzotik kırmızı grandepuntoya son noktayı koyuyorum :D:D:D
bugun kazım karabekir caddesinde baya bi arkalı onlu gittik,ama bende opel vectra oldugu için onune geçip sticker ı gosteremedim...
bu arada aracın plakası 06 nd 087 :)
06kaymak
08/08/2008, 19:21
valla plaka hıc yabancı gelmıyor...ufuk abı olabılır....
Maslakta Darüşşafaka önünde 34 NPL plakalı bir gp görüyorum sürekli.
ND 087 kayıtlı değil. lütfen başka araçlar görmeye çalışın :D
ND 087 kayıtlı değil. lütfen başka araçlar görmeye çalışın :D
06 nd 078 kayıtlımı acaba
06 nd 078 kayıtlımı acaba
o da kayıtlı değil
faruktuzlu
09/08/2008, 16:10
arkadaşlar bu nd 087 forum üyesi olduğunun farkında değil sanırım! ben onu hemen hemen her sabah kurtuluş cebeci civarında görüyorum. çok kez korna çalıp selam verdim ama oralı olmadı!
FoR_ReaL
10/08/2008, 00:37
Saat 00:30 camda sigara içerken yukardan gelen punto dikkatimi çekti birden hele arkadan görünce daha çok sevindim çünkü stiker vardı canım 34 fj 2281 gri renkdi
Karagümrükte gördüm bu arada
Saat 00:30 camda sigara içerken yukardan gelen punto dikkatimi çekti birden hele arkadan görünce daha çok sevindim çünkü stiker vardı canım 34 fj 2281 gri renkdi
Karagümrükte gördüm bu arada
maalesef bu da plakasını girmemiş.
34 KES 77 ya da 75 etiler civarında gördüm.
34 KES 77 ya da 75 etiler civarında gördüm.
kayıtlı değil malesef..
tolgaank88
11/08/2008, 17:03
bende 2 saat once protokol caddesinde muslum abiyi gordum...ama ne muslum abi gp sindeydi nede ben :D:D:D
FoR_ReaL
11/08/2008, 20:17
maalesef bu da plakasını girmemiş.
Kırk yılda bir stikerli araç gördük oda kim belli değil :)
geçen akşam izmir yeşildere yolunu altınyola baglayan köprüde akşam saatlerinde plakasını tam okuyamasamda sanırım ED088 isimli kullanıcımızı gördüm ve ben bayağı hızlı olduğum için bir TJET sollamış hıhıım galiba sağlamış oldum :) çünki benim o yolda bu güne kadar gördüğüm tek rock siyahı xenon farlı TJET o idi sanırım oda ED088 idi saygılar :)
ümitköy marketin park yerinde 06 re? 56 yı gördük. Plaka yabancı gelmadi ama hatırlıyamadım.
ümitköy marketin park yerinde 06 re? 56 yı gördük. Plaka yabancı gelmadi ama hatırlıyamadım.
ben de görmüştüm ankarada bu plakayı. o yüzden gözüm kapalı buldum :)
https://forum.grandepuntotr.com/members/absoluit.html
mustafaf
15/08/2008, 13:16
dun ızmırden gelırken Afyon-Konya arasında 06 BC **** plakalı, bolero kırmızı renkte, abarth logolu bı uye gordum ama ters yonlere gıttıgımız ıcın plakasını tam goremedım.ızmırde 5 gun kaldım 1 tane uye goremedım yahu.!! bazı puntoların arkasında tam bızım stıker yapıstırdıgımız yerde bırmot stıkerları var.bazen heyecanlanıp bakıyordum ama hepsı bırmot uyesı cıktı :D:D:D
Hoşgeldin Mustafa. Eminmisin bizim stickerdan olduğundan. O da birmot üyesi olmasın :D Bulamadım forumda da.
Hoşgeldin Mustafa. Eminmisin bizim stickerdan olduğundan. O da birmot üyesi olmasın :D Bulamadım forumda da.
abi,
süper laf :cool0000::cool0000::cool0000:
kullanmak için telif hakkı istiyorum :D:D:D
abi,
süper laf :cool0000::cool0000::cool0000:
kullanmak için telif hakkı istiyorum :D:D:D
Telif hakkı Mustafa'da Oruç :)
mustafaf
16/08/2008, 10:05
dun aksam saat 20.00 cıvarında 33 DD 924 plakalı uyemızı gordum :D:D:D abı valla yavas yavas gectım park halındeydın asınanın karsısında.senı goremedım ama :D
dun aksam saat 20.00 cıvarında 33 DD 924 plakalı uyemızı gordum :D:D:D abı valla yavas yavas gectım park halındeydın asınanın karsısında.senı goremedım ama :D
aşinadaydık diyemeyecem :D ama sahil boyu yürüyorduk yaw :)
erdiyilmaz
16/08/2008, 22:33
bugunLerde oLympostayım geçen hafta auto engineer iLe karşıLaştık.
bugun de 42 EU 271 pLakaLı mango turuncusu stickerLı punto gördüm kim acaba : )
bugunLerde oLympostayım geçen hafta auto engineer iLe karşıLaştık.
bugun de 42 EU 271 pLakaLı mango turuncusu stickerLı punto gördüm kim acaba : )
Benim aklıma biri geliyor gibi...:)
erdiyilmaz
18/08/2008, 12:41
yok degiL sanırım, pLakayı yanLış yazmışım, 42 UE 271 imiş pLakası
gerçi o şekiLde de arama yaptım buLamadım : )
ReNoVaTio
19/08/2008, 17:00
yaklaşık 1 saat önce ankara tunalıda 06 az 3298 plakalı üyemizi gördüm.
Bugün olymposa giderken Erdi Abiyi gördüm....Fakat o beni görmedi sanırsam dobloyla gidiyorduk....Olymposta 4 tane dah apunto wardı fakat hiçbirinde sticker yoktu Antalyadada 2 3 tane stickerlı araç gördüm fakat plakalarını aklımda tutamadım...
yaklaşık 1 saat önce ankara tunalıda 06 az 3298 plakalı üyemizi gördüm.
helal olsun 1 tane bile mesajı yok ama stickerı var :)
https://forum.grandepuntotr.com/members/joze_53_06.html
Ziyaretçi047
20/08/2008, 13:47
:):):)
ReNoVaTio
20/08/2008, 13:50
:D:D
Fethiye özellikle istanbul ankara ve izmirden gp lerle kaynıyo genel olarak renk rock siyahı ve egzotik kırmızı bi çoğuda yapılı araçlar sticker görüğümü söyleyemem..hepsinin plakalarını telefonuma not almıştım ama bulamıyorum Fethiye'ye gelenler saolsunlar keşke durdurup muhabbet edebilsek amaa olmuyo... :)
erdiyilmaz
20/08/2008, 16:57
Bugün olymposa giderken Erdi Abiyi gördüm....Fakat o beni görmedi sanırsam dobloyla gidiyorduk....Olymposta 4 tane dah apunto wardı fakat hiçbirinde sticker yoktu Antalyadada 2 3 tane stickerlı araç gördüm fakat plakalarını aklımda tutamadım...
yok vaLLa farketmedim seni barış, seLektor fiLan yapsaydın farkederdim hemen : )
oLympos civarLarındaysan denk geLirsek görüşürüz artık : )
yok vaLLa farketmedim seni barış, seLektor fiLan yapsaydın farkederdim hemen : )
oLympos civarLarındaysan denk geLirsek görüşürüz artık : )
zaten erdi abi biz tam oraya giderken sende dönüyordun wirajdan aniden çıkıwerdin bizdede doblo wardı...olymposta köy ewinde kalıcaktık fakat rahat edemedik incekuma döndük dün....
İzmir merkez bankasının otoparkında gördüm bir rock siyah sticker lı cok süratliydım anca sticker ı görebildim.Sanırım merkez bankası personeli.(soymaya gelmediyse):d
Bizim üye sayısı ve sticker sahibi üye araçlarımız hakikaten çoğalmış. 10 gündür Burhaniye'deyim. 3 tane sticker'lı GP gördüm. Birisi Edremit-Havran yolunda, biri Ören'de, biri de Ayvalık-Burhaniye yolunda... Karşılıklı olarak 100 km/h hızla geçiş yaptığımızdan, plakaları almamı bekleyemezsiniz herhalde... :)
Bizim üye sayısı ve sticker sahibi üye araçlarımız hakikaten çoğalmış. 10 gündür Burhaniye'deyim. 3 tane sticker'lı GP gördüm. Birisi Edremit-Havran yolunda, biri Ören'de, biri de Ayvalık-Burhaniye yolunda... Karşılıklı olarak 100 km/h hızla geçiş yaptığımızdan, plakaları almamı bekleyemezsiniz herhalde... :)
stickerları gördüğüne dua edelim o zaman Murat :D
ReNoVaTio
21/08/2008, 09:13
ayvalık burhaniye yolunda gördüğün ben olabilirim belki:D eğer gördüğün gün cumartesiyse:)
GaladrieL
21/08/2008, 10:11
Bizim üye sayısı ve sticker sahibi üye araçlarımız hakikaten çoğalmış. 10 gündür Burhaniye'deyim. 3 tane sticker'lı GP gördüm.
2 hafta daha bekle lütfen, ailece GP üyesi olan bi ekip geliyor o taraflara :D
bugün civcivx in aracını küçükçekmecede belediyenin ordaki otoparkta gördüm. plaka cmc veya cbc öle bişeydi.
ayvalık burhaniye yolunda gördüğün ben olabilirim belki:D eğer gördüğün gün cumartesiyse:)
Ne dersem diyeyim boş, belki de sendin! :)
2 hafta daha bekle lütfen, ailece GP üyesi olan bi ekip geliyor o taraflara :D
31 Ağustos'da ayrılıyoruz Gizem'cim. Sanırım biz dönerken, siz geliyor olacaksınız bu tarafa... :(
bugün civcivx in aracını küçükçekmecede belediyenin ordaki otoparkta gördüm. plaka cmc veya cbc öle bişeydi.
Evet benim arabam. Hafta içi her gün sahibini bekler orada :)
tolgaank88
23/08/2008, 17:38
bugun evin onunde 06 p 8516 gri punto gordum...sanırım grande06 ydı bu arkadaş...5. kez felan goruyorum ama uzun suredir aktif değil sanırım forumda...
https://forum.grandepuntotr.com/members/grande06.html
ılgın gene gezmeye başlamış... :)
aracını satacaktı bir aralar. sahibinden.com'da görmüştüm. belki de satmıştır.
faruktuzlu
25/08/2008, 09:47
Perşembe günü 06 ** 2416 (Tolga) cuma günü 06 RED 56' yı bahçeli 7 de park halinde görmüş bulunmaktayım!
ReNoVaTio
25/08/2008, 09:56
tolganın zaten yerinde durduğuyokki:D
mustafaf
27/08/2008, 17:17
bugun ogle saatlerınde devlet hastanesının arkasında 33 HK 032 plakalı uyemızı gordum.ama arabada halıl veya abısı yoktu.babaları vardı yanılmıyorsam o yuzden ses etmeden gectım yanından :D
THuNDeRCoP
27/08/2008, 18:40
Bu sabah saat 8 30 gıbı eskişehir yolundan kızılay ıstıkametıne gıden 06 .. 0931 plakalı grup uyemızı gordum. Korna caldım. Ama o azında sakız dunyadan haberı yok bı sekılde seyr edıyordu :D
Unique_GOTH
28/08/2008, 12:42
bu sabah saat 9 a 10 kala site üyesi kırmızı bir grande puntoyu yunus emre parkı civarında gördüm ama dersaneye yetişmem gerektiği için plakasına bakamadım
faruktuzlu
29/08/2008, 09:56
34 EF 6034 plakalı (Ankara piyasasının çok görünen ama kim olduğu bilinmeyen) aracı Rüzgarlı Sk. Eser işhanının içinde gördüm! gidip stikerini sökeyim, kimse tanımadığına göre bir yerden bulup yapıştırmış dedim. sonra esnaf başıma toplanır diye korktum açıkçası! :D:D:D
zaferkaplan
29/08/2008, 14:54
34 EF 6034 plakalı (Ankara piyasasının çok görünen ama kim olduğu bilinmeyen) aracı Rüzgarlı Sk. Eser işhanının içinde gördüm! gidip stikerini sökeyim, kimse tanımadığına göre bir yerden bulup yapıştırmış dedim. sonra esnaf başıma toplanır diye korktum açıkçası! :D:D:D
rüzgarlı sokak eser iş hanına kadar gelipte beni görmedinmi bende alt kat dedirdökümdeyim benim araçta hanın yanındaki parkta duruyo tekno gri
Punto_Can
30/08/2008, 01:13
bende bu alşam 22:00'da bahçeli 7 de 06 ** 7320 plakalı lacivert gp'li üyemizi ve 100m ilerisinde de 06 bt 674 plakalı siyah gp'li üyemizi gördüm ancak her ikiside park halindeydi... üşenmeden gp'mi park ettikten sonra tekrar bulundukları yere gidip resimlerini çektim, belki görmüşlerdir beni... :D ancak resimler çok karanlık olduğu için siteye koymuyorum ;)
dün akşam Konur Sokakta park halinde 06LFC83 yada 87 plakalı stikerli bir üyemizi gördüm.
dün akşam Konur Sokakta park halinde 06LFC83 yada 87 plakalı stikerli bir üyemizi gördüm.
Wayyy yakaladım işte :D:D levent ne işin var orada mustafayı ziyaretemi gittin gez sen gezzzz :)
Bu arada erhan hocam o arkadaş thunder adlı bir üyemiz ama çok fena biridir tam adamını yakalamışsın :D
valla yakalarım, kaçmaz benden. :):) bu arada bugüne kadar ankara'da gördüğüm tek stikerli gp idi:) gördüğüm tüm gp lere bakıyordum ama hiç stikerlisini görmüyordum. demek nasip bugüneymiş:)
yahu manisada gp dolu ama birtanesinde sticker var o da benim sanırım....kendimi görüyorum sürekli....
bende bu alşam 22:00'da bahçeli 7 de 06 ** 7320 plakalı lacivert gp'li üyemizi ve 100m ilerisinde de 06 bt 674 plakalı siyah gp'li üyemizi gördüm ancak her ikiside park halindeydi... üşenmeden gp'mi park ettikten sonra tekrar bulundukları yere gidip resimlerini çektim, belki görmüşlerdir beni... :D ancak resimler çok karanlık olduğu için siteye koymuyorum ;)
bt 674
https://forum.grandepuntotr.com/members/forevega.html
diğerini araştırmalarım devam ediyo :D
hmmm... diğeri de kamikazeymiş. ayrıldı ama forumumuzdan
https://forum.grandepuntotr.com/members/kamikaze.html
Bu sabah sakin sakin sahil yolunda konak a doğru giderken vınnnn turuncu üstü gri çizgili makas delisi yaptı trafiği .Çok çılgın görünüyor o şekildeyken.taktir ettim ama yetişip slm verdim sallamadı:( üzüldüm. plaka alamadım tabiki ama garaj bölümü bilir onu fazla olduğunu sanmam Viper çizgili turuncuuuu.
Abi araba Cananında anlattığına göre Berk kullanıyomuştur. Anlamamıştır bence selam verdiğini :D
ReNoVaTio
01/09/2008, 09:00
gördüğün bendim ali:D
faruktuzlu
01/09/2008, 09:56
rüzgarlı sokak eser iş hanına kadar gelipte beni görmedinmi bende alt kat dedirdökümdeyim benim araçta hanın yanındaki parkta duruyo tekno gri
valla bilsem uğrardım; ayrıca acelem de vardı! biran önce halledip de kaçayım diye! ama söz bir dahaki sefere yanındayım!
bugün izmir de ilk defa gptr logolu bi gp gördüm siyah renk abarth logolu 35 KNS 76 plakalı, bornova özkanlar da park halindeydi.
bugün izmir de ilk defa gptr logolu bi gp gördüm siyah renk abarth logolu 35 KNS 76 plakalı, bornova özkanlar da park halindeydi.
Budur
https://forum.grandepuntotr.com/members/blackcat.html
Punto_Can
04/09/2008, 02:29
gördüğün bendim ali:D
:D abi aklıma da geldi o an ama plakanı bilmediğim için adını vermek istemedim :D ama bundan sonra direk forevega yı gördüm derim :)
***Bugün saat 22:40 civarı Arif Nihat Asya Sokak, No:37 Oran-ANKARA adresinde bulunan Wine House'un önünde 06 BA 73** plakalı bolero kırmızı renkli üyemizi gördüm... Bilgilerinize :D
tolgaank88
04/09/2008, 09:52
***Bugün saat 22:40 civarı Arif Nihat Asya Sokak, No:37 Oran-ANKARA adresinde bulunan Wine House'un önünde 06 BA 73** plakalı bolero kırmızı renkli üyemizi gördüm... Bilgilerinize :D
belki bu olabilir...
https://forum.grandepuntotr.com/members/puntombenim.html
bugün sabah batıkent Gimsa kavşakta 06 ATK 8* olabilri stikerli üyemizi gördüm.
bugün sabah batıkent Gimsa kavşakta 06 ATK 8* olabilri stikerli üyemizi gördüm.
O da seni gördü mü?
https://forum.grandepuntotr.com/members/moiz.html
O da seni gördü mü?
https://forum.grandepuntotr.com/members/moiz.html
görsede tanıyacağını sanmam ben beyaz linea daydım. kırmızı ışıkta belkiyordum belkide görmüştür.
Görmüşsün de yanlış görmüşsün plakayı: 06 BE 7673 olacaktı... :D :D
kör görmez uydurur olmuş biraz :D
Punto_Can
05/09/2008, 00:31
abi napıyım sticker'ı son anda gördüm, o köşeyi biliosun zaten,ordan aşağı dönerkende plakana bakmaya çalıştım, plakayı okuycam diye köşeye giriodum zaten :D
abi napıyım sticker'ı son anda gördüm, o köşeyi biliosun zaten,ordan aşağı dönerkende plakana bakmaya çalıştım, plakayı okuycam diye köşeye giriodum zaten :D
Evet, pis bir nokta hakikaten...:)
Dün akşam önce 21:00 sıralarında Üsküdar Kanaat Lokantasının biraz gerisinde park etmiş NPU *9 plakalı Angelli yeni siyah farları olan bir üyemizi gördüm yaklaşık yarım saat kadar oralardaydım biraz bakındım belki tanışırız diye ama gelen giden olmadı daha sonra saat 10:30 sıralarındada Ümraniye Santralde park etmiş bekler iken karşı yönden gelen stickerini sonradan gördüğüm ama plakasını alamadığım bir üyemizi daha gördüm, ama kimseyle tanışmak kısmet olmadı.
tolgaank88
05/09/2008, 10:00
Dün akşam önce 21:00 sıralarında Üsküdar Kanaat Lokantasının biraz gerisinde park etmiş NPU *9 plakalı Angelli yeni siyah farları olan bir üyemizi gördüm yaklaşık yarım saat kadar oralardaydım biraz bakındım belki tanışırız diye ama gelen giden olmadı.
budur buyuk olasılık kadir abi
https://forum.grandepuntotr.com/members/brks.html
Aynen Tolga gördüğüm araba budur, bilgilerinde siteye ulaşma şekline bir arabanın camında gördüğüm sticker demiş kimbilir belkide benden habersiz oda beni görmüştür dimi :)
yanlız abicim nasıl buluyorsunuz bu kadar kişinin içinden şaşıyorum size :shocking:, zaten forumda bu konuda Fatih bir sen ikisin bravo size yaw :)
THuNDeRCoP
05/09/2008, 12:22
Dun aksam kurs bitimi eve donerekken tahmınen 9 sıralarıydı; Kırmızı bir punto sahibi 06 RED 36 mı 56 mıydı ole bısı ıste plakalı uyemızı gordum guzel bır selamlasma yaparak o bılkent yonune ben gımat yonude dondum....
tolgaank88
05/09/2008, 12:33
Dun aksam kurs bitimi eve donerekken tahmınen 9 sıralarıydı; Kırmızı bir punto sahibi 06 RED 36 mı 56 mıydı ole bısı ıste plakalı uyemızı gordum guzel bır selamlasma yaparak o bılkent yonune ben gımat yonude dondum....
06 red 56 imiş levent abi...
gp nin muhtarları... :)
üyeler arasında plaka arayabiliyorsunuz bu arada ipucunu vereyim... :P
gp nin muhtarları... :)
üyeler arasında plaka arayabiliyorsunuz bu arada ipucunu vereyim... :P
Hayret bu kadar zamandır üyeyim ama nasılda farketmemişim :agri:
o üyeyi görmeyen yok zaten. ben bile görmüştüm :)
GaladrieL
05/09/2008, 15:24
Bizde eşimle ODTÜ' de kırmızı bi puntocan görüyoruz ama plakasını yakalamak kısmet olamadı bi türlü..
Adını ODTÜ'lü Puntiş koydum :p
Bizde eşimle ODTÜ' de kırmızı bi puntocan görüyoruz ama plakasını yakalamak kısmet olamadı bi türlü..
aman noolur koy!
bende senin adını vidası eksik puntiş koyuyorum o zaman :whip0000:
vidası eksik puntiş seniii :):):)
@anvil
o red 56,
marco polo gibidir çok gezer abi,
aynı yerde çalışıyoruz onla..iyi bilirim :cool:
Punto_Can
06/09/2008, 00:50
neden herşeyin ucu bana dokunur ki... :agri::)
Bu sabah sakin sakin sahil yolunda konak a doğru giderken vınnnn turuncu üstü gri çizgili makas delisi yaptı trafiği .Çok çılgın görünüyor o şekildeyken.taktir ettim ama yetişip slm verdim sallamadı:( üzüldüm. plaka alamadım tabiki ama garaj bölümü bilir onu fazla olduğunu sanmam Viper çizgili turuncuuuu.
tanıstıgıma memnum oldum dostum :) kusura bakma acelem vardı belli olmus zaten
Abi araba Cananında anlattığına göre Berk kullanıyomuştur. Anlamamıştır bence selam verdiğini :D
ozancım haklısın coooooooookkk buyuk ıhtımalle bendım :D
saat 16:30 civarlarında istanbuldaki ilk gptr üyesini acıbadem de gördm :D
34 bu 3240
https://forum.grandepuntotr.com/members/arca.html
06kaymak
07/09/2008, 22:53
bugun emek 4.caddedekı mado nun onunde guzel bır tek kapılı bır gp gordum ama sahıbını goremedım...
bizde seni emek 4 te madonun orada gördük :D:D
Hakikatten bizi nasıl görmedin :S
Araçları trafikte görmedim ama bu araçlar forumda varmı merak ediyorum
17AS655 67EN666
tolgaank88
08/09/2008, 21:11
birisi buda diğerini bulamadım
https://forum.grandepuntotr.com/members/arsiz_17as655.html
çok teşekkür ederim diğeride sanırım bi demo car olarak hazırlanmış güzel bi araç kendisine ulaşabilirsem foruma yönlendirmeye çalışıcam
omerserim
09/09/2008, 21:21
saat 20:00 de Eskişehir yolu Bahçelievler hizasındaki alt geçitte plakasını yanlış hatırlamıyorsam 06 BN 7250 mavi ve yapılı gp gördüm ve korna ile selam verdim. Güzel görünüyordu. (Maşallah)
saat 20:00 de Eskişehir yolu Bahçelievler hizasındaki alt geçitte plakasını yanlış hatırlamıyorsam 06 BN 7250 mavi ve yapılı gp gördüm ve korna ile selam verdim. Güzel görünüyordu. (Maşallah)
görmüş olduğunuz arkadaş kamikaze nickli orhan arkadşımızdır. çok da tipsiz bi arabası wardır ayrıca :D
omerserim
09/09/2008, 23:09
görmüş olduğunuz arkadaş kamikaze nickli orhan arkadşımızdır. çok da tipsiz bi arabası wardır ayrıca :D He he köprünün içindeydim ondan mı güzel göründüüüü..
tolgaank88
09/09/2008, 23:53
orhan abinin arabanın plaka 06 BN 7320 bu arada...
Bu gece 22.00 civarı batıkent metro son durağında 06 RYU XX plakalı kırmızı puntoyu gördüm. Bu arkadaş sanırım forum üyesiydi.
tolgaank88
10/09/2008, 00:12
Bu gece 22.00 civarı batıkent metro son durağında 06 RYU XX plakalı kırmızı puntoyu gördüm. Bu arkadaş sanırım forum üyesiydi.
bu olabilir mi...kırmızı renk 3 kapı
https://forum.grandepuntotr.com/members/ryu.html
9 eylül gecesi izmir alsancakta kurtuluş günü konvoyunda BRV Ertan ı gördüm.çok çılgındı çuf çuf luyordu :D
15:00 16:00 arası ege üniversitesi kampüste park halindeydi sahibi yoktu
https://img219.imageshack.us/img219/7991/photo0002tm5.jpg
yakaladıımızın artık fotosunu da mı çekioruz... :D
Kalem yoktu yer müsatti :D:D
feci unutkanlık başladı bende yaw bugun Engin abi aradı Ertan abinin numarasını istemek için bakıp arıyım dedim aradığımda unuttum durum vahim :S:S:S
:D:D:D
bugün bornova özkanlarda gördüm bi tane titanyum gri 1.4 active.58 ak 157. satılık tabelası vardı üstünde.
Burağı görmüşsünüz https://forum.grandepuntotr.com/members/zambrotta_1903.html
Burağı görmüşsünüz https://forum.grandepuntotr.com/members/zambrotta_1903.html
evet. aracını satıyor sanırım. satılık tabelası vardı. ön camda.
bende geçtiğimiz pazar günü 06 AZ 7896 yada 7869 olabilir mavi stikerli bir gp'yi batıkent anıt iş merkezinin oradaki dersaneler önünde gördüm. ben gene lineada olduğum için beni farketmemiştir.
tolgaank88
17/09/2008, 16:31
bende geçtiğimiz pazar günü 06 AZ 7896 yada 7869 olabilir mavi stikerli bir gp'yi batıkent anıt iş merkezinin oradaki dersaneler önünde gördüm. ben gene lineada olduğum için beni farketmemiştir.
plaka kayıtlı değil malesef...
sizde sticker isteyin,trafikte karşılaşabiliriz :)
trhunter (umut) 'un fabia sında sticker vardı mesela;)
tamam olmazsa bende talep edeyim.
evet. aracını satıyor sanırım. satılık tabelası vardı. ön camda.
Evet aracı satılık. ilanlar bölümünde detaylı bilgi var.
bugun saat 16:00 civarı kırmızı 06 BB (plakayı alamadım) bahçeli aşti arasında
saat 20:55 te Erdiyi tunusta gördüm :D:D
böylece 1 günde 2 kişi görmüş oldum :D:D
zibil gibi 06 bb var Ozan.
bu arada bir günde 3 üye görene hediyemiz var mı :D
Evet 06 BB çok görüyorum aramadım bile kim diye :D:D
zaferkaplan
19/09/2008, 13:06
06 bb 4496 sümer holding önünde park halinde gördüm aynı yerde bi kaçkez daha gördüm aracı ama üyemizle tanışmak kısmet olmadı daha:D
pazar günüde etlikte femoliyi gördüm daha doğrusu o beni gördü
Görmemek mümkünmü seni zefer farları angel leri açmiş cam sonuna kadar açık dum tıs cis tak gidiyordun :D:D
Şaka bir yana çok geçmiş olsun kayınpederin için umarım en kısa zamanda iyileşir :)
zaferkaplan
19/09/2008, 22:36
sağol mehmet teşekkürler inşallah bakalım..
eee bizim sky dom olmadığı için camla idare ediyoruz :D
erdiyilmaz
19/09/2008, 22:41
saat 20:55 te Erdiyi tunusta gördüm :D:D
ozan 2 gün oLmuş beni göreLi, şimdi gördüm mesajını : )
20:55 dogru vaLLa, 21'de bi iş görüşmesi vardı ona gitmiştik : )
durakta servis bekliyodum görmedin beni mesaj attım ama ulaşmadı :D
erdiyilmaz
20/09/2008, 01:47
dedigin duragı hatırLıyorum yav,
beLki bi 100 kişi vardı, hepsi gençti. hatta akLımdan geçti, dedim kesin bi tanıdık vardır burada şu kenarda dursam mı dedim kendi kendime :D
dursaydın 21:15teydi servis 2 laflardık :D:D
kurtuluş
22/09/2008, 15:41
Pazar günü saat 5-5,30 civarlarında Hacettepe Hastanesi ile Ankara Yüksek İhtisas Hast. arasındaki caddeden (Adnan Saygun Cad) Hıfzısıhha yönüne inerken kavşakta angel farlı mavi renkli g.puntoyu arkamda gördüm. Stickerı dönerken gördüm uzaktan selamlaştık ama plakayı görmedim yalnız o benim plakayı net görmüştür arkamda idi.
Pazar günü saat 5-5,30 civarlarında Hacettepe Hastanesi ile Ankara Yüksek İhtisas Hast. arasındaki caddeden (Adnan Saygun Cad) Hıfzısıhha yönüne inerken kavşakta angel farlı mavi renkli g.puntoyu arkamda gördüm. Stickerı dönerken gördüm uzaktan selamlaştık ama plakayı görmedim yalnız o benim plakayı net görmüştür arkamda idi.
bendim o kurtuluş abi,
:cool0000::cool0000::cool0000:
bende,anca selam verebildim zaten :siritma:
uzun zaman olmuştu kimseyi görmeyeli,
sevinmiştim valla :cool:
ayrıca, öyle merceği içte, çin-çon angellardan yok bende...:thumbs_down2::thumbs_down2::thumbs_down2:
halis-mulis, audi led'leri idi o gördüklerin :Ç
kurtuluş
23/09/2008, 09:50
bendim o kurtuluş abi,
:cool0000::cool0000::cool0000:
bende,anca selam verebildim zaten :siritma:
uzun zaman olmuştu kimseyi görmeyeli,
sevinmiştim valla :cool:
ayrıca, öyle merceği içte, çin-çon angellardan yok bende...:thumbs_down2::thumbs_down2::thumbs_down2:
halis-mulis, audi led'leri idi o gördüklerin :Ç
Doğrudur valla ben anlamam çin-çon dan anlayana duyurulur...:siritma: Benim şansıma da trafikte kimseyi görmüyordum arkadaşlardan seni görmek nasipmiş...
mustafaf
26/09/2008, 11:09
dun ogleden sonra bnm araba 33 V 7908 plakalı bı tane uye gormus :D:D:D ne park edıyon kardesım bnm arabamın yanına :D saka bı yana kemal abı fark ettınmı bılmıyorum ama kardesım gormus senı dun ogleden sonra.bnm araba evın onunde park halındeydı yanında durmussun :)
Bu sabah bizim işyerine giderken (ivedik organize ) 06 bf 7538 plakalı beyaz stickerli punto gördün duyan bilen varmı ..
dun ogleden sonra bnm araba 33 V 7908 plakalı bı tane uye gormus :D:D:D ne park edıyon kardesım bnm arabamın yanına :D saka bı yana kemal abı fark ettınmı bılmıyorum ama kardesım gormus senı dun ogleden sonra.bnm araba evın onunde park halındeydı yanında durmussun :)
Farketmedim mustafa gözlüklerimi taksam iyi olacak herhalde :siritma: ev ne tarafdaydı acaba
mustafaf
26/09/2008, 15:50
hastane caddesınde abı kurucesmenın yanında durmussun :D
Yarın sabah arabayla İzmir'e gidiyorum. Beni İzmir caddelerinde görenler şaşırmasın :)
mustafaf
26/09/2008, 17:32
Yarın sabah arabayla İzmir'e gidiyorum. Beni İzmir caddelerinde görenler şaşırmasın :)
hayırlı yolculuklar abı.Allah kaza bela vermesın...
Unique_GOTH
26/09/2008, 21:32
Merhabalar bugün Konya-Ereğli Gülbahçe mah. de ilk defa bir gptr üyesi gördüm.Araç park halindeydi ve çok güzel bir sticker ı vardı :) plakası 42 YN 285 hatta ön plakanın yazıları silinmeye yön tutmuştu.Eğer araç sahibi Ereğli de oturuyorsa tanışmak isterim.
krakercocuk
26/09/2008, 21:39
bugun şirinyerde park halınde berk i gordum bolero parlıyodu deli gibi;)
tolgaank88
26/09/2008, 21:41
Merhabalar bugün Konya-Ereğli Gülbahçe mah. de ilk defa bir gptr üyesi gördüm.Araç park halindeydi ve çok güzel bir sticker ı vardı :) plakası 42 YN 285 hatta ön plakanın yazıları silinmeye yön tutmuştu.Eğer araç sahibi Ereğli de oturuyorsa tanışmak isterim.
plaka kayıtlı değil malesef :)
35 brv 38!!!!!!! Köylü kardeşlerin önünde ne yapıyordu??????? Meyve mi alıyordu, markete mi girmişti??????:shifty:
kurtar bizi bu meraktan brv 38:ohmy0000:
THuNDeRCoP
26/09/2008, 22:14
Pazartesi çarşamba ve persembe günlerimin tek göz ağrısı :D Egzotik Kırmızı rengiyle tolgaank88 in tunalı sonundaki park halindeki aracı hergün buraya yazacam artık :D
yarın 27 eylül cumartesi günü ankaradan trabzona gideceğim.. ertesi cumartesi de trabzondan döneceğim bu tarih aralığında ankara trabzon yollarında ve trabzon civarlarında olacağım.. şimdiden sinyallerim hazır.. yollarda karşılaşırız inşallah sticerlı gp larla....
tolgaank88
26/09/2008, 23:52
Pazartesi çarşamba ve persembe günlerimin tek göz ağrısı :D Egzotik Kırmızı rengiyle tolgaank88 in tunalı sonundaki park halindeki aracı hergün buraya yazacam artık :D
hehehe,her akşam goruyosun yani abi,hala ilk gunku parlaklıgnı koruyor demi :D:D:D
THuNDeRCoP
27/09/2008, 13:52
hımm parlaklık derken... :)
06 ved 53 ü gördüm... :)
palio ylaydım arkadan bi selektör yaptım ama araba baya kalabalıktı rahatsız etmeden solladım dewam ettim konya yolunda... :)
tolgaank88
10/10/2008, 10:41
06 ved 53 ü gördüm... :)
palio ylaydım arkadan bi selektör yaptım ama araba baya kalabalıktı rahatsız etmeden solladım dewam ettim konya yolunda... :)
06VED53 kayıtlı değil malesef...
06RED56 olmasın :D:D
yok ved 53 tam görebilsem jeoenis dicektim de tam göremedim ama benziyodu... :)
siyah bi gp ydi... :)
bu arada tolgacım plaka aramayı ben de biliyorum konuşmuştuk baktım zaten... :)
ama sticker vardı... :)
tolgaank88
11/10/2008, 19:15
bu arada tolgacım plaka aramayı ben de biliyorum konuşmuştuk baktım zaten... :)
lennn biliyorum plaka aramayı bildiğini :),hatta ustune herkesede duyurdun yani,şurda millet şok oluyodu anaaa nası buldular diye,sayende işimizdende olduk :D:D:D
ben arattıgını tahmin ettim,plakanın kayıtlı olmamasından dolayı belkide red 56 dır diye tahmin ettim,onun için yazmıştım,yaptıgım istatistiklerde kendisi en çok gorulen uyelerimizden :D:D
Dün 33 R 2861 mustafa arkadaşımın arabasını kuruçeşme civarında gördüm (bu sefer gördüm mustafa) angel farların çok güzel duruyor.
Punto_Can
23/10/2008, 00:55
bu akşam 9 gibi dikmen caddesinde tolga'yı gördüm :) ancak sağına soluna bakmadan telefonla konuştuğu için beni farketmedi tabii... :) sakallarıda iice uzatmış bu arada :) trafikte daha dikkatli ol tolgacım ;)
lennn biliyorum plaka aramayı bildiğini :),hatta ustune herkesede duyurdun yani,şurda millet şok oluyodu anaaa nası buldular diye,sayende işimizdende olduk :D:D:D
ben arattıgını tahmin ettim,plakanın kayıtlı olmamasından dolayı belkide red 56 dır diye tahmin ettim,onun için yazmıştım,yaptıgım istatistiklerde kendisi en çok gorulen uyelerimizden :D:D
olm bak hemen yukardaki mesaja istatistik tutcam die milleti görmüyosun... :D
telefonda kim bilir neyin istatistiini tutuyodun... :D
bugun Gümüşlük belediysinin önünde beyaz t-jet spor plakasız bi gp gordum muharrem senindi demi o :) sticekerini yapıştıralım bi ara hem ıslatmış oluruz senin şu beyaz meleği:)
mustafaf
25/10/2008, 10:29
Dün 33 R 2861 mustafa arkadaşımın arabasını kuruçeşme civarında gördüm (bu sefer gördüm mustafa) angel farların çok güzel duruyor.
eyvallah kemal abı.en kısa zamanda sende al ınsallah.montajınıda ben yaparım :)
05 KF 757
Dün akşam Bostancı İDO ya inen yolda gördüm...
34 plaka göremeyip de Amasya yı görünce şaşırdım doğrusu :)
ya sen beni görmüşsün kahretsin üye olurken plakamı yanlış vermişim :) femoli abimin yazısını okuyunca farkına vardım.
pek fazla online olamıyorum arkadaşlar.
holigan seninle komsuyuz hemen 2 alt bina arkanda oturuyorum.
Bugün sabah Meteoroloji Genel Müdürlüğünün içinde 61 plakalı kırmızı ve stickersiz bir punto gördüm. Acaba forumdan mıdır kendileri?
Punto_Can
04/11/2008, 03:28
***dün akşam saat 18:00 sularında cepa avm nin B giriş kapısının orda 06 BF 7358 plakalı GPTR üyemizi,
***bugün de saat 13:00 sularında 06 RED ** plakalı ve plakası gibi kırmızı renkli GPTR üyemizi yine cepa avm nin açık otoparkında park halinde gördüm.
***dün akşam saat 18:00 sularında cepa avm nin B giriş kapısının orda 06 BF 7358 plakalı GPTR üyemizi,
***bugün de saat 13:00 sularında 06 RED ** plakalı ve plakası gibi kırmızı renkli GPTR üyemizi yine cepa avm nin açık otoparkında park halinde gördüm.
ilkini bilmiyorum da ikincisi meşhur red 56 :)
SERDAR_AJZ
11/11/2008, 16:52
dün mustafa abinin arabasını(33 R 2861) gördüm(hastane caddesi civarında)cumartesi günüde akşam özsüt civarında gördüm.ne kadar çok geziosun musatafa abi ya :).az öncede 33 ABL 34 ü gördüm.bizim siteden mi acaba ?
dün mustafa abinin arabasını(33 R 2861) gördüm(hastane caddesi civarında)cumartesi günüde akşam özsüt civarında gördüm.ne kadar çok geziosun musatafa abi ya :).az öncede 33 ABL 34 ü gördüm.bizim siteden mi acaba ?
evet bizim siteden
https://forum.grandepuntotr.com/members/33abl34.html
tolgaank88
11/11/2008, 21:32
bu akşam 9 gibi dikmen caddesinde tolga'yı gördüm :) ancak sağına soluna bakmadan telefonla konuştuğu için beni farketmedi tabii... :) sakallarıda iice uzatmış bu arada :) trafikte daha dikkatli ol tolgacım ;)
dogrudur can bi arkadasın yanına gidiyordum,adresi için aradıgımda gordun heralde :)
olm bak hemen yukardaki mesaja istatistik tutcam die milleti görmüyosun... :D
telefonda kim bilir neyin istatistiini tutuyodun... :D
ilkini bilmiyorum da ikincisi meşhur red 56 :)
bak goruyonmu eren ben diyorum sana istatistiklerim diye :)
mustafaf
12/11/2008, 10:21
dızel olunca hakkını vermek lazım :D:D
bu arada sevındırıcı bır durum.sanırım Mersın'dekı uye sayımızda gıtgıde artıyor.artık 2-3 gune bır herkez bırbırını goruyor.oncesınde 15-20 hatta ayda bır zar zor gordugum oluyordu...:)
SERDAR_AJZ
12/11/2008, 18:59
evet mersinli üye sayımız günden güne artıyor.ancak hepimizde de sticker olsa çok daha güzel olacak.mesela bende yok :)
mustafaf
12/11/2008, 19:05
bende fazladan bır tane stıker var.gecerken bırakabılırım sana.ozelden yerını tarıf edersen, yarın gun ıcınde bırakmaya calısırım...
bu arada sevındırıcı bır durum.sanırım Mersın'dekı uye sayımızda gıtgıde artıyor.artık 2-3 gune bır herkez bırbırını goruyor.oncesınde 15-20 hatta ayda bır zar zor gordugum oluyordu...:)
aynen katılıyorum 10/11/2008 pazartesi (halilim)' i pozcu groseri market civarında gördüm korna çaldım herhalde oda beni gördü
evet mersinli üye sayımız günden güne artıyor.ancak hepimizde de sticker olsa çok daha güzel olacak.mesela bende yok :)
Bencede üyelerimiz sticker'lansa iyi olacak mersinde baya bi grande punto var hatta güzel modifiye edilmiş araçlar bile var ama bakıyorum sticker yok onlarıda üye yapmak lazım siteye
mustafaf
13/11/2008, 09:49
aynen katılıyorum 10/11/2008 pazartesi (halilim)' i pozcu groseri market civarında gördüm korna çaldım herhalde oda beni gördü
onlarda senı gormus abı :D
10/11/2008'de Kemal abi bende seni gördüm Boranlara gidiyorduk.Dönüştede Mustafa abiyi gördüm.Ne kadar güzel duygular hissediyorum böyle stickerlı araç görünce.
Mersinde punto kullanan çok çoguna kart bırakıyorum ama girip üye olan pek yok galiba...
Bugün Halili sigortanın orada yayan gördüm :)
mustafaf
13/11/2008, 18:49
bende bugun Fatıh abıyı gordum.ama arabasız :D:D
:D:D Çalışıyordum Fatih abi çantamıda görmüssündür çok güzel bi çantam var :D tabana kuvvet ekmek parası ataş'da pos makinası varmı bozulmuyormu hiç bi gün bozda ben geliyim mustafa abi sende boz pos'unu gelip bi çayını içim hem iş hem sohbet :D. Ayrıca dün mustafa abiyi gördüm kendi iş yerinde arabasız hıh :P
FeaRLeSsHunTeR
14/11/2008, 09:36
dün aksam 33 R 2861 (idi sanırım) plakalı aracı gördüm mersin caddelerinde:) gezmeye gelmiştimde aksam:D
dün aksam 33 R 2861 (idi sanırım) plakalı aracı gördüm mersin caddelerinde:) gezmeye gelmiştimde aksam:D
Mustafa abi saklı gizli işler yapmaya kalkma bak hergün yakalanıyorsun :D
bende bugun Fatıh abıyı gordum.ama arabasız :D:D
ben de seni gördüm ne var :D
bu arada kablo çalışmadı. bi ara gönderecem bi kontrol et :)
mustafaf
14/11/2008, 10:18
:D:D Çalışıyordum Fatih abi çantamıda görmüssündür çok güzel bi çantam var :D tabana kuvvet ekmek parası ataş'da pos makinası varmı bozulmuyormu hiç bi gün bozda ben geliyim mustafa abi sende boz pos'unu gelip bi çayını içim hem iş hem sohbet :D. Ayrıca dün mustafa abiyi gördüm kendi iş yerinde arabasız hıh :P
gel Halıl ben bozarım pos'u :D
dogrudur valla dun aksam bıraz gezıntı yaptık.ne de olsa dızel :D:D
ben de seni gördüm ne var :D
bu arada kablo çalışmadı. bi ara gönderecem bi kontrol et :)
alla alla denettırmıstım ben burda ama :-( neyse sen gonder de abı hallederız ;)
Dün saat 18:30 civarı samsun yolunda 06 red 56 plakalı aracı gördüm hatta takip bile ettik çünkü bizim oraya doğru gidiyordu araç örnek tarafına geçti bizim kapının önünden geçti takibi bitirdik:D
mustafaf
14/11/2008, 19:06
bugun 33 HK 642(yanlıs yazmadıysam) plakalı uyemızı gordum.daha aracını almamıs ama ben gordum hemde yayan :D Halıl profılını duzelt artık kardesım :D:D
bugun 33 HK 642(yanlıs yazmadıysam) plakalı uyemızı gordum.daha aracını almamıs ama ben gordum hemde yayan :D Halıl profılını duzelt artık kardesım :D:D
Mustafa abi alemsin ya güldürdün beni :D.Hemen yeni araçımı yazıyorum profile..
Bugün gazipaşa iöo karşısında 33 abl 54 gördüm forumumuzun üyesi ama stickerı yoktu..
krakercocuk
14/11/2008, 20:20
35 ef 585 jasmine ...gazi bulvarı çankaya
yaw beni neden kimse görmüyo :D:D okadarda geziyorum
33 K 8700 Onur hocamı saat 14:32 İstiklal caddesinde bi halıcının önünde park halinde gördüm..
33 DD 924 Fatih abiyi saat 16:30 Tansaş yolunda yukarıya dogru giderken gördüm..
mustafaf
15/11/2008, 18:15
33 K 8700 Onur hocamı saat 14:32 İstiklal caddesinde bi halıcının önünde park halinde gördüm..
33 DD 924 Fatih abiyi saat 16:30 Tansaş yolunda yukarıya dogru giderken gördüm..
bugun baya yogunmus trafık :D:D
Mersin cıvıl cıvıl, her 5 araçtan biri punto nerdeyse yolda düzgün yürüyemez oldum plakalara bakmaktan :D
Dün 33 K 8700 ayaş civarında gördüm mersine doğru gidiyordu halil ben senden önce görmüşüm herhalde
Dün 33 K 8700 ayaş civarında gördüm mersine doğru gidiyordu halil ben senden önce görmüşüm herhalde
Sanırım öyle olmuş kemal abi.. Ne kadar güzel oluyor forumdan birisini görmek :D
mustafaf
16/11/2008, 14:06
az once, saat 12.54'de 33 DD 924 plakalı aracı, sahılde park halınde gordum :D:D
az once, saat 12.54'de 33 DD 924 plakalı aracı, sahılde park halınde gordum :D:D
Fatih abi bizi sahile götür..Fatih abi bizi sahile götür..
35 cck 96 bizim forumdan mı? Siyah renk.. Perşembe günü Hatay pazarının orada gördüm..
carrefour'a gidiyordum :)
o gün beni sahilde gören çok olmuş yaw :)
Fatih abi bizi sahile götür..Fatih abi bizi sahile götür..
çocuğu parka götürmüştüm halil :D
ben de cumartesi günü carrefour'da bir punto gördüm. kart bıraktım. döndüğümde baktım hala orada. bir baktım sticker'ı var :D
https://forum.grandepuntotr.com/members/ozcan33.html
mustafaf
19/11/2008, 13:38
az once sılıfke caddesınde, gazıpasa ı.o. karsısında 33 ABL 54 plakalı uyemızı gordum.ama stıkerı yoktu :(
az once sılıfke caddesınde, gazıpasa ı.o. karsısında 33 ABL 54 plakalı uyemızı gordum.ama stıkerı yoktu :(
Bende sürekli görüyorum.. Şimdi özel msj atiyim kendisine sticker vermek için..
Sanırım bi ABL 34 ile 54 karıştırıyoruz.. ABL 54 sitemizin üyesi degil.. Yada ben bulamadım..
mustafaf
19/11/2008, 13:59
Bende sürekli görüyorum.. Şimdi özel msj atiyim kendisine sticker vermek için..
Sanırım bi ABL 34 ile 54 karıştırıyoruz.. ABL 54 sitemizin üyesi degil.. Yada ben bulamadım..
ewt Halıl dogru soyluyorsun.bende karıstırmısım 34 ıle 54 u :S ben uye olmadıgını bılseydım kart bırakırdım ama dedıgım gıbı karıstırmısım :S
06 su 942 yi gördüm ewinin önünde park halindeydi ama sanırsam foruma plakasını yazmamış bi üyemiz... :)
tolgaank88
21/11/2008, 20:58
BE 2416 yı gorurseniz şaşırmayın,artık 17" ler var :)
mustafaf
25/11/2008, 19:05
dun aksam bu saatlerde Devlet Hastanesı kavsagında 33 SY 817 Plakalı uyemızı gordum.ama plakasını gırmemıs profılıne.sankı stıkerda takılmamısmıydı benmı yanlıs gordum :P
https://forum.grandepuntotr.com/members/batuhann80.html
Mustafa abide ne göz varmış ya. Senin gözün burkulmuştu bi ara zaten ama hala saglam görüyorsun :D
Plakayı nasıl hatırlıyorsun. :D Mustafa abiden bişe kaçmaz bundan sonra. Ufuk abiyi görürsek bidaha sormadan biz yapıştıralım stickerı :D
bu gün bende bir punto gördüm ama keşke görmez olsaydım morelim bozuldu E5 karayolda dolapdere kavşağı üzerinde saat 2 sularında kırmızı bir puntoya arkadan çarpmışlardı sanırım sürücüsü bayandı çok morelim bozuldu ama araçta fazla bir hasar yok gibi görünüyordu arka bagaj camı patlamış geçmiş olsun artık arkadaş kimse pilakaya hiç bakmadım
zaferkaplan
26/11/2008, 18:39
tolga gençlik caddesinde gördüm 1 saat kadar önce seni:D yalnız senin sticker yokmuydu yada ben plakayımı yanlış gördüm
tolganın da maşallaaa war. adam yerinde durmuo :D
Punto_Can
27/11/2008, 01:30
tolga nasıl bi canlısın sen yaa :) yok satıcam, yok motor alıcam diyim milleti oyalıyosun sonra birde şaşırmayın artık 17" leri var fln yazıosun :D bende şimdi 18" taktırmazsan rahat uyuyamam :)
tolgacım şaka bi yana müsait ve aracın temiz olduğu bi zamanda resimleri bizimle paylaşırsan çok sevinirim :) bende 17" düşünüyorum ama hala karar veremedim...
faruktuzlu
27/11/2008, 09:49
valla taktığın hafta büklümde gördüm... yakışmış jantlar! Allah nazardan saklasın!
mustafaf
27/11/2008, 09:53
dun aksam saat 18.00 cıvarlarında 33 HK 642 Plakalı uyemızı gordum :D ıstıklal caddesınde HSBC bankın onunde :D
ben de dün sabah olduğu gibi bu sabah da sahilde seni park halinde gördüm mustafa. tenis mi oynuyon napıyon sabah sabah :D
mustafaf
27/11/2008, 11:56
bugun sabah kahvaltı yapılan mekanlara bakmak ıcın gıtmıstım abı.baya bı yurudum sahılde bırkac yer gozume takıldı.oralarla gorusecem bugun...;)
bugün serviste plastro (kemal abi)yi gördüm. aracını 40bin bakımına getirmişti.
bugün serviste plastro (kemal abi)yi gördüm. aracını 40bin bakımına getirmişti.
Bugün şanslı günümdeydim önce fatih bey(anvil) serviste karşılaştık, servisten nadir beyle(DAYI) tanıştık servisten çıktıktan sonra kuruçeşme civarında mustafa(mustafaf)'ın arabayı park halinde gördüm ve kardeşi soner'le karşılaştım biraz sohbet ettik daha sonra (halilim)in arabasını tevfik sırrı gür lisesi civarında biraz arkasından takip ettim atatürk parkı tarafına dönerken arkasından sellektör yaptım farkettimi bilemiyorum güzel bir gündü fatih bey çıkışta görüşemedik tıkırtı için test sürüşüne çıkmıştık döndüğümde gitmiştiniz tekrar görüşmek üzere inşallah.
Bugün şanslı günümdeydim önce fatih bey(anvil) serviste karşılaştık, servisten nadir beyle(DAYI) tanıştık servisten çıktıktan sonra kuruçeşme civarında mustafa(mustafaf)'ın arabayı park halinde gördüm ve kardeşi soner'le karşılaştım biraz sohbet ettik daha sonra (halilim)in arabasını tevfik sırrı gür lisesi civarında biraz arkasından takip ettim atatürk parkı tarafına dönerken arkasından sellektör yaptım farkettimi bilemiyorum güzel bir gündü fatih bey çıkışta görüşemedik tıkırtı için test sürüşüne çıkmıştık döndüğümde gitmiştiniz tekrar görüşmek üzere inşallah.
dün çok hareketliydi işler abi. o yüzden fazla sabit duramadım :)
bu arada maşallah dün görmediğin kimse kalmamış :)
mustafaf
04/12/2008, 10:30
abı bır gelmıssın komple herkezı gorup oyle gıtmıtssın vay masallah :D
tolgaank88
04/12/2008, 17:39
tolga gençlik caddesinde gördüm 1 saat kadar önce seni:D yalnız senin sticker yokmuydu yada ben plakayımı yanlış gördüm
abi dogrudur,ananemlerden gitmiştim o gun,bu gençlik caddesi anıttepedeki ise tam ustune bastın :)
tolganın da maşallaaa war. adam yerinde durmuo :D
:D :D :D :D
tolga nasıl bi canlısın sen yaa :) yok satıcam, yok motor alıcam diyim milleti oyalıyosun sonra birde şaşırmayın artık 17" leri var fln yazıosun :D bende şimdi 18" taktırmazsan rahat uyuyamam :)
tolgacım şaka bi yana müsait ve aracın temiz olduğu bi zamanda resimleri bizimle paylaşırsan çok sevinirim :) bende 17" düşünüyorum ama hala karar veremedim...
uykusuz kal sen iyi mi :D :D :D
her çarşamba cepa açık otoparkta oluyo benim canavar,napcan fotoyu,saat 3 de ordayım en geç :)
valla taktığın hafta büklümde gördüm... yakışmış jantlar! Allah nazardan saklasın!
saol abi teşekkür ederim,gorusemiyoruz yaw,senin hikayeleri özledim :cool0000::cool0000:
Evet traş olmaya gidiyorduk ama benim bölge sorumlusu yine tam zamanında telefonda esir etmişti ben araçta telefonla görüşüyordum etrafla ilgilenemiyordum. Yolda gptr üyesini görmek gerçekten çok hoş =)
FeaRLeSsHunTeR
06/12/2008, 20:36
dün aksam istasyon civarında Cihanı gördüm,angellardan biri yanmıo gibiydi sanki :busted_b:
Ziyaretçi047
06/12/2008, 21:25
Evet antrenmandan dönüyordum. Yok sana öyle gelmiştir. Yine de kontrol ederim birazdan.
FeaRLeSsHunTeR
06/12/2008, 21:27
valla sanki sagdaki yanmıo gibiydi,ama yinede yanılıyo olablrm telaşlanma :cool:
Bugün saat 12 sularında mersin hayvan pazarında kurbanlık bakarken 33ABF21 gördüm.
mustafaf
07/12/2008, 16:44
Bugün saat 12 sularında mersin hayvan pazarında kurbanlık bakarken 33ABF21 gördüm.
https://forum.grandepuntotr.com/members/ufuk450.html
aracının rengını profılıne yanlıs gırmıs.Granıt Grı olması lazım...
soldierkan
09/12/2008, 13:00
52 dr 396 dı sanırım bizim kapıda duruyor istanbula gelmiş :D ziyarete geldi heralde sky domeli kırmızı punto üyemidir acaba
33 K 8700 çarşamba günü özgür çocuk parkı civarı park halinde gördüm.
az once taksim oda kulenin arkasında 7501 i park halinde gordum.
mustafaf
12/12/2008, 11:28
carsamba gunu saat 16.00 cıvarlarında, Carrefour'un altındakı kavsakta 33 SY 817 plakalı uyemızı son anda gordum :)
33 K 8700 çarşamba günü özgür çocuk parkı civarı park halinde gördüm.
Onur bu Kemal abi
https://forum.grandepuntotr.com/members/honor-cooper.html
13/12/2008 cumartesi günü 33 HK 642 (halilim) aracıyla 2.çevre yolundan çavuşlu tarafına dönüşteki ışıklarda yan yana durduk aracı başkası kullanıyordu (herhalde baban ve annen olabilir)
13/12/2008 cumartesi günü 33 HK 642 (halilim) aracıyla 2.çevre yolundan çavuşlu tarafına dönüşteki ışıklarda yan yana durduk aracı başkası kullanıyordu (herhalde baban ve annen olabilir)
Evet babamdı. Kemal abi sendende bir şey kaçmıyor ha x)
batuhann80
15/12/2008, 13:54
carsamba gunu saat 16.00 cıvarlarında, Carrefour'un altındakı kavsakta 33 SY 817 plakalı uyemızı son anda gordum :)
aha bu kadar mesafali bir anlatıma cok alındım mustafa...
gerçi arabayı ogün ben degil kayınbirader kullanıyordu.
ben de seni gördügümde böyle diyecem mustafa 33 R 2861 plakalı üyemizi gördüm...:)
https://forum.grandepuntotr.com/members/mustafaf.html (https://forum.grandepuntotr.com/members/mustafaf.html)
mustafaf
15/12/2008, 14:08
ayıp ettın ya olurmu ole sey :S yada benmı ayıp etmısım :P valla yazarken hıc ole dusunmemıstım.o nıyetle yazmadım valla :S
batuhann80
15/12/2008, 14:22
ayıp ettın ya olurmu ole sey :S yada benmı ayıp etmısım :P valla yazarken hıc ole dusunmemıstım.o nıyetle yazmadım valla :S
yok yahu şaka yapıyorum.
sen arabanın park yerinimi degiştirdin?görmüyorum artık.
(park ettigin yer çok sakattı.tam kargaşa trafik)
mustafaf
15/12/2008, 15:29
ewt az yukarı tarafa koydum.sol kapıda bıkac gocuk olunca, mecbur daha sakın bır tarafa cektım.:S
FoR_ReaL
18/12/2008, 00:13
Sabah haliç köprüsünde 34 dc ile başlayan rakamları hatırlayamadığım siyah 3 kapı olan aracı gördüm. Bayan birisi kullanıyordu
bu olabilir
https://forum.grandepuntotr.com/members/hiz.html
sabah halilimin arabayı çamlıbelde park halinde gördüm :)
https://forum.grandepuntotr.com/members/halilim.html
Evet fatih abi çamlıbelde oturuorum. Bir ben göremiyorum kimseyi :(