Orijinalini görmek için tıklayınız : Bugün trafikte GrandePuntoTR üyesi gördünüz mü?
saat 8 civarında JASMİNE ablayı yakaladım uzundere çevre yolunda:D
Ziyaretci036
09/03/2012, 01:31
serhatı ve kunt abiyi gördüm :D
Puntoalcaminsallah
09/03/2012, 01:34
Bende bugün üsküdarda mavi bi punto gördüm :)
fiery_hunter
09/03/2012, 03:12
saat 6 bucuk civarı 35 AL 0990 (akif abi ) görüldü basmane 9 eylül fuar kapısından alsancak yönüne döndü abi o ne dönüştü öyle ya bi an çarpıcaksın sandım arkama valla :D
SchweppeS
09/03/2012, 03:52
:) kamuran mı yoksa sinan mıydı bilmyorum..:)
Kamuran dostum sinan değil :) iibf kantininde ava çıkmıştık saplarla :D :D
can-asan
10/03/2012, 02:21
bugün fenerbahçede 34 AOA .. siyah modifiyeli gp görüldü.. sitedenmi acaba diye sorayım dedim öyle modifiyeli görünce :)
ayrıca erenköy ethemefendi de kırmızı modifiyeli gp görüyorum.. bizdenmisiniz :)
eskişehir yolu armada önünde 06 YUZ 97 plakalı arkadaşımızı gördüm.. selektör falan yaptım ama karadumanı attı uzadı gitti:scooter0:
Ziyaretci046
11/03/2012, 02:25
ilkerhan leon48 sağopa35 eski puntosu ve murat göktepe abi istanbuldan tjetyle :) black grande
saat 8 civarında JASMİNE ablayı yakaladım uzundere çevre yolunda:D
Hatırlatırım bende seni yakaladım :) :) :)
Erdem Bozdağ
11/03/2012, 02:43
eskişehir yolu armada önünde 06 YUZ 97 plakalı arkadaşımızı gördüm.. selektör falan yaptım ama karadumanı attı uzadı gitti:scooter0:
valla hiç dikkat etmemişim :) :sorcerer::whistlin:
erdemin arabayı cok gördüm ama erdem sürmüyorken :) hemde bizim evin buralarda:)
Erdem Bozdağ
11/03/2012, 03:33
alla alla o nasıl oluyormuş ya :)
kim sürüyordu benden başka binen olmaz pek :)
ev nerde bi de :):)
aykut_1914
11/03/2012, 03:46
ilkerhan leon48 sağopa35 eski puntosu ve murat göktepe abi istanbuldan tjetyle :) black grande
trafik yogunmuş :)
valla gelicektim bende bugün yanına,annem tuturdu foruma götür beni diye
(cck1) Cemal abi görüldü korna çalındı selamlaşıldı :)
alla alla o nasıl oluyormuş ya :)
kim sürüyordu benden başka binen olmaz pek :)
ev nerde bi de :):)
kapalı bayanlar sürerken ve bir amca sürerken cok gördüm :)
ev aydınlıkevlerde pazarın orda:)
Erdem Bozdağ
11/03/2012, 22:29
ozaman karıştırıyorsundur ya :)
bu dediklerinin biraraya gelmesi gerçekten imkansız:):)
ozaman karıştırıyorsundur ya :)
bu dediklerinin biraraya gelmesi gerçekten imkansız:):)
sticker arka camın sağ alt kısmında dğeilmi senin aracın ?
https://img854.imageshack.us/img854/3820/fotoraf1898.jpg (https://imageshack.us/photo/my-images/854/fotoraf1898.jpg/)
Erdem Bozdağ
11/03/2012, 23:10
tıpkısının aynısı :):)
aydınlıkevlerde bi zamanlar babannem oturuyordu ama vefat edeli 2 sene oldu hani ozamanlar babam gidiyordu desem belki de benim arabayı hiç bi bayan kullandıgı olmadı :):)
askerdeyken babam arabayı kiraya mı verdi ne anlamadım :):)
tıpkısının aynısı :):)
aydınlıkevlerde bi zamanlar babannem oturuyordu ama vefat edeli 2 sene oldu hani ozamanlar babam gidiyordu desem belki de benim arabayı hiç bi bayan kullandıgı olmadı :):)
askerdeyken babam arabayı kiraya mı verdi ne anlamadım :):)
Allah rahmet eylesin başınız sağolsun. baban bildiğin kaldırımıın köşesine cıkmıs parketmiş :)
benim arabada sol çaprazda kalıyo bizim sokak burası :)
onuda samsun yolunda kullanırken gördüm bayanlarıda :)
saat 6 bucuk civarı 35 AL 0990 (akif abi ) görüldü basmane 9 eylül fuar kapısından alsancak yönüne döndü abi o ne dönüştü öyle ya bi an çarpıcaksın sandım arkama valla :D
doğru kardeş hanımı almaya gidiyodum,o yolu o saatte hiç sevmem zaten :) sen ne marka araçtaydın
edelsang
11/03/2012, 23:32
09 be 6xx di sanırım park halinde görüldü
MachineGun
11/03/2012, 23:34
Bende bügün saa 12 gibi e-5 kadıköy istikametinde göztepe taraflarında 2 adet Punto gördüm. biri Evoydu gy plakalı beyaz renkli diğeri tek kapı G. punto beyaz renk hafif modifiyeliydi 34gp ydi plakası. Sticker olup olmadıgına dikkat edemedim.
öğleden sonra sanayii karakolunun karşısında 06 atn 51 diye aklımda kalmış(tam yanından geçerken farkettiğim için plakadan tam emin değilim) orleans mavi park halinde görüldü var mı tanıyan bilen:)...
fiery_hunter
12/03/2012, 02:47
doğru kardeş hanımı almaya gidiyodum,o yolu o saatte hiç sevmem zaten :) sen ne marka araçtaydın
34 plaka a3 teydim abi herkes beklerken kavsagı en genişten alıp ısıklarda durdum sen burnunu cıkartıyoken ben geçiodum kornaya bastım ama araç punto olmayınca tanımadın sanırım :)
peter_tagtgren
12/03/2012, 10:55
Bende bügün saa 12 gibi e-5 kadıköy istikametinde göztepe taraflarında 2 adet Punto gördüm. biri Evoydu gy plakalı beyaz renkli diğeri tek kapı G. punto beyaz renk hafif modifiyeliydi 34gp ydi plakası. Sticker olup olmadıgına dikkat edemedim.
Ben olabilirim 2 adet beyaz puntoyduk yolda.
gy 2895, abarth logolu grande punto.
valla hiç dikkat etmemişim :) :sorcerer::whistlin:
armadanın önünde sola bi çıktın durdurabilene aşk olsun :robot000: ben korna ve sellektör görevimi yerine getirdim :gunsmilie:
Allah rahmet eylesin başınız sağolsun. baban bildiğin kaldırımıın köşesine cıkmıs parketmiş :)
benim arabada sol çaprazda kalıyo bizim sokak burası :)
onuda samsun yolunda kullanırken gördüm bayanlarıda :)
erdem bi cvp ver :)
MachineGun
12/03/2012, 16:50
Ben olabilirim 2 adet beyaz puntoyduk yolda.
gy 2895, abarth logolu grande punto.
Olabilir hocam birinin arkasından seyrettim en sol şeritte ama gp olanın mı gy olanın mı hatırlamıyorum. Tek kapı olan sag şeritten gidiyordu.
hakguner
12/03/2012, 18:18
Dün Yenibosna Koçtaşın otoparkında, resimdeki kırmızı modifiyeli GP önüme park etmiş. Resmini çektim ama plaka çıkmadı. 34 CMC 80 idi sanırım.
Güzel bir arabaydı.
https://g1203.hizliresim.com/v/d/3g9du.jpg (https://bit.ly/c25MCx)
Erdem Bozdağ
12/03/2012, 18:18
armadanın önünde sola bi çıktın durdurabilene aşk olsun :robot000: ben korna ve sellektör görevimi yerine getirdim :gunsmilie:
valla demekki dip gaz devam etmişim :):) gidiyor melet kara tren hesabı yapcak bişi yok :):)
erdem bi cvp ver :)
valla ne diyeceğimi bilemedim :):)
araç bendeyken başka kimse kullanmadı
yeni 6 aylıgına askere gittim ondada total 500-700 km yapmış araç
tee zamanında arada babam kullanırdı ben de çok gittim o tarafa babannemden dolayı ama dediğim gibi 2 senesi var yani :) bizim orda başka bi bağlantımız da yok:)kapalı birinin kullanması hiç mümkün değil çünkü ailede sülalede öyle biri mevcut değil :):)fotodaki park ama hakkaten efsane olmuş :):)
peter_tagtgren
12/03/2012, 19:19
Olabilir hocam birinin arkasından seyrettim en sol şeritte ama gp olanın mı gy olanın mı hatırlamıyorum. Tek kapı olan sag şeritten gidiyordu.
Açık mavi renk gp sen miydin yoksa? Bilerek önüne kırdım. Sağımda da tek kapı evo vardı. Çift egzoz ucu görmedin mi arkadan :)
acaba dedim eskişehir-ankara hızlı treni burdan geçiyo trende senin araç mı diye düşündüm yane :shocking:
egzo-evo
12/03/2012, 20:20
35 klr 23 cuma günü saat 23:30 civarı anadolu caddesi bayraklı sahil yolu sonra alsancak tarafı sanırım. mehmet kardeşim sticker çok renklimi birde plaka ışığını sorucam kırmızı gibi geldi bana yanılıyormuyum.
Erdem Bozdağ
12/03/2012, 20:32
acaba dedim eskişehir-ankara hızlı treni burdan geçiyo trende senin araç mı diye düşündüm yane :shocking:
tek rakibim tcdd
MachineGun
12/03/2012, 20:33
Açık mavi renk gp sen miydin yoksa? Bilerek önüne kırdım. Sağımda da tek kapı evo vardı. Çift egzoz ucu görmedin mi arkadan :)
Tek kapı titanyum gri benim araç. Orta şeritteyken birden sola önüme kırdınız aracı sizdiniz sanırım :)
peter_tagtgren
12/03/2012, 21:55
Tek kapı titanyum gri benim araç. Orta şeritteyken birden sola önüme kırdınız aracı sizdiniz sanırım :)
Evet bendim. Sert bir şekilde bilerek geçtim.
GP görünce dayanamıyorum ne yapayım :)
Optimum a kadar öyle gittik galiba...
Dipnot: Aracınıza temiz bakın olur mu? Kirli gezdirmeyin ;)
Sevgiler ...
fiery_hunter
12/03/2012, 22:49
10 dk önce balçova belediyenin önünde leon48 :)
farukileri
12/03/2012, 23:39
Yeniköy sahilden İstinye sahile dönüşte elimde basket topu ile evime dönerken 34 UFF plaka kırmızı bir Punto sis farları açık olarak görülmüştür :)
StrawBeeRy
12/03/2012, 23:44
Dün Yenibosna Koçtaşın otoparkında, resimdeki kırmızı modifiyeli GP önüme park etmiş. Resmini çektim ama plaka çıkmadı. 34 CMC 80 idi sanırım.
Güzel bir arabaydı.
https://g1203.hizliresim.com/v/d/3g9du.jpg (https://bit.ly/c25MCx)
civcivx Cem abinin arabası sefaköyde oturuyor ama artık foruma girmiyor sefaköyde belediyenin orda garajda görüyorum genelde :)
FeyyazYavuz
13/03/2012, 00:08
pendikte 34 dz x gerisini hatırlayamadığım gri bi punto gördüm park halinde sahibi burdamı acaba
MachineGun
13/03/2012, 03:38
Evet bendim. Sert bir şekilde bilerek geçtim.
GP görünce dayanamıyorum ne yapayım :)
Optimum a kadar öyle gittik galiba...
Dipnot: Aracınıza temiz bakın olur mu? Kirli gezdirmeyin ;)
Sevgiler ...
Evet baya peşpeşe gittik bidakine selamlaşırız karşılaşırsak:) bu aralar pek bakamadım ama güzelce bi temizleticem içini , dışını :)
edelsang
13/03/2012, 03:49
35 klr 23 cuma günü saat 23:30 civarı anadolu caddesi bayraklı sahil yolu sonra alsancak tarafı sanırım. mehmet kardeşim sticker çok renklimi birde plaka ışığını sorucam kırmızı gibi geldi bana yanılıyormuyum.
aynen mehmet abi,kırmızı gözüküyor ama lambası kırmızı değil,ben o lambanın camına kırmızı bant çektim :)
sticker renk olarak kırmızı renkte,birde üstünde beyaz renkte ay yıldız var.fotoğrafını bulursam pcde yükliyim
18773
ben cok goruyorum ama cok dıkkat etmıyorum stıcker war mı yok mu dıe ama bır gun kesın bırınız kaza yapıcaksınız allah korusun kendınızı gosterırken ıste o zaman rahtlıkla foto cekersınız hem kasko ıcım hem forum ıcın :D
egzo-evo
13/03/2012, 10:18
aynen mehmet abi,kırmızı gözüküyor ama lambası kırmızı değil,ben o lambanın camına kırmızı bant çektim :)
sticker renk olarak kırmızı renkte,birde üstünde beyaz renkte ay yıldız var.fotoğrafını bulursam pcde yükliyim
18773
çok güzel, her ikiside çok yakışmış, farklı bir hava katmış. saat ve güzergah değerlendirildiğinde eğlence mekanlarına doğru bir gidiş alameti vardı galiba :)
timurgoksel
13/03/2012, 15:44
06bjx kırmızı punto özankara toptancılar sitesi bugün 12.45
06dn7433(kara şimşek :) ) pazar günü 16.45 gimat gross önüde alışveriş yapmış arabayı yüklüyordu...
görüldüler
edelsang
13/03/2012, 17:20
çok güzel, her ikiside çok yakışmış, farklı bir hava katmış. saat ve güzergah değerlendirildiğinde eğlence mekanlarına doğru bir gidiş alameti vardı galiba :)
:) aynen abi napalim hafta sonumuz var onuda güzel vakit geçirerek değerlendirelim diyoruz :) ben sizi nasıl goremedim o gun :S
aykut_1914
13/03/2012, 21:52
18773
bu çok iyi :)
edelsang
13/03/2012, 22:07
bu çok iyi :)
Teşekkürler :)
34 plaka a3 teydim abi herkes beklerken kavsagı en genişten alıp ısıklarda durdum sen burnunu cıkartıyoken ben geçiodum kornaya bastım ama araç punto olmayınca tanımadın sanırım :)
doğru diyosun görmedim,trafikte korna beni sinir ediyor:pirate:
bende bugun gordum aor yada aoz plakalı mercekli xenon karartılmıs farlar kendisi bembeyaz camları simsiyah şişlide bir evo :D açıkçası çok çok başarılı olmuş forumdaysa kendisi aracına yaptıgı uygulamaları öğrenmek istiyoruz :D
gorkem kaan
13/03/2012, 23:51
pendikte 34 dz x gerisini hatırlayamadığım gri bi punto gördüm park halinde sahibi burdamı acaba
feyyaz beni görüyosun neden yazmıyosun hiç :D
uLTRa GP
14/03/2012, 00:02
ben herkesi görüyorum :) beni gören yok
FeyyazYavuz
14/03/2012, 00:28
feyyaz beni görüyosun neden yazmıyosun hiç :D
ohoo öyle yazarsak buraya hergün yazmam lazım borayı hergün görüyorum okulda :)
Ziyaretci037
14/03/2012, 01:29
ohoo öyle yazarsak buraya hergün yazmam lazım borayı hergün görüyorum okulda :)
+1 de benden.
34 EZN 21 plakalı füme GP görüldü evimin iki sokak altında park halinde.Angel farları vardı ve sanıyorumki forumdan bi arkadaşındı o araba..
egzo-evo
14/03/2012, 12:20
:) aynen abi napalim hafta sonumuz var onuda güzel vakit geçirerek değerlendirelim diyoruz :) ben sizi nasıl goremedim o gun :S
yakışır mehmet kardeşim elbette eğlenceyede zaman ayırmak gerekir. o gün kendi arabamda değildim. kendi arabamda olsaydım beni görünceye kadar uğraşırdım ve mutlaka görürdün mutlaka :)
Sabah işyerine gelirken, Kubilay kardeşimi gördüm, Cumhuriyet meydanından geçti gitti, bende dolmuştaydım, hatta bir ara dolmuşu geçecekken vazgeçti küt diye durdu bize yol verdi daha sonra tabi geçti :) Sabah : 08:00- 08:15 gibi
evet bende multijet puntoyu göremesemde sahibi dolmuşun arka koltuğunda ohhh oturarak gidiyodu.. Emrullah abim seni gördüm rahatın yerindeydi :D amma sizin dolmuş soförü arızaydı eccik :D
evet bende multijet puntoyu göremesemde sahibi dolmuşun arka koltuğunda ohhh oturarak gidiyodu.. Emrullah abim seni gördüm rahatın yerindeydi :D amma sizin dolmuş soförü arızaydı eccik :D
Evet dostum, multijet bu aralar yorgun ve yoğun, sebebi ise yüksek lisans için birkaç defa karabük e gittim geldim inanılmaz berbat yollar, o kadar kötü ki, dün arabanın rengini görseydin kahverengi punto almış derdin bana, dayanamadım gittim dışını yıkattırdım ve garaja çektim, sabahta baktım yağmur kar çamur vs kıyamadım çıkartmaya :)
Çok yakın Belediye başkanımızı gördüğüm ilk anda hal hatırını sorduktan sonra dert yanacağım tek konu, dolmuşçuların agresif kullanımları ile kullandıkları yağ mıdır mazot mudur nedir simsiyah egzozlarından çıkan dumanlarını dile getireceğim...
1ocak2011
14/03/2012, 12:53
Kıyamamıştı Puntuşi çıkartmaya :puke0000:
Kıyamamıştı Puntuşi çıkartmaya :puke0000:
+95
Tuncay abi valla doğru diyorsun ancak bu arada dayanamadım özlemine çıkarttım kapalı garajımdan mis gibi yağmur ile buluştu skydome ! :)
dün antares oto parkında 06 tlh görüldü ama o benden önce lades yaptı :)
gorkem kaan
14/03/2012, 22:37
tam olarak şuanda ugurmumcuda özkuruşların arkasında 2 araç arkama park etmiş 34 BPL plakalı gri puntiş dayline farları var :) kimindir sanki maşukiye buluşmasında görmüştüm.. turuncu stickerı var. arkadaşa selam olsun.
fiery_hunter
15/03/2012, 01:23
mert35 görüldü önü kesildi selam verildi :D
timurgoksel
15/03/2012, 15:12
06 gss kırmızı punto batıkent özmen çarşısı sabah 8.30'da gördüm
Forumda birbirimizi görmelerimiz adına konu başlığı var ama ne yazıkki birlikte olunup yakıt zamlarının bizleri bıktırdığını devlet büyüklerine göstertemiyoruz :(
fiery_hunter
15/03/2012, 18:07
Forumda birbirimizi görmelerimiz adına konu başlığı var ama ne yazıkki birlikte olunup yakıt zamlarının bizleri bıktırdığını devlet büyüklerine göstertemiyoruz :(
ağzına sağlık...
BabyShee
15/03/2012, 20:37
Bugün İlk Defa Forum Stickerli Gp Gördüm Kağıthane Bahçe Sokak Sonundaki Yokuştan Aşağıya İniyordu Kırmızı Gp Tek Kapılıydı Galiba Plaka 34 VLK 93 Dü Ben Yayandım Tabi :):):)
Sahibini Buldum Dream_Blue Nickli Nazmi Abininmiş :)
peter_tagtgren
17/03/2012, 21:03
Saat 15:00 e doğru, TEM Ümraniye sapağına giderken; siyah bir Punto Evo ile selamlaşıldı ;)
Kendisi buralarda mıdır bilinmez :)
egzo-evo
17/03/2012, 23:18
35 pu 061 gri gp serinkuyu cepte lambalarda şemikler tarafına gitmek için bekliyordu. shellci arkadaşımıza ait sanırım. özellikle pole pozisyonunda olduğu için yeşil ışıkla birlikte şemikler yoluna ilk giren kendisi oldu.
MachineGun
18/03/2012, 02:41
Bügün küçükyalı minibüs yolunda BY yada GY plakalı stickerlı Orleans Mavisi Punto gördüm fakat ters istikamete gittgim için selam veremedim :S
kurtkoy camkoza sıtesının kapalı garajındakı grı punto bızım forumdan mıdır acaba :D
35 DND78 merti gördüm.selamlaştık ama tanımamış olabilir beni,malum benim araçta sticker yok :D
aykut_1914
18/03/2012, 03:28
bugün 4buçuk gibi ın ordan dönerken karşı şeritten gelen beyaz bir evo bana korna çaldı :)
ama cevap veremedim çünkü teyibe cd takıyordum,son anda kafayı kaldırınca gördüm,kendisine özrü borç bilirim.
2 mizde o yolda baya bir süratli gittiğimizden plakayı okuyamadım :)
aykut_1914
19/03/2012, 02:34
35 PNC 65 bizden midir? Plakadan emin değilim ama evo nun altında nazar boncugu vardı.
bugün kıbrıs şehitlerine sokmuş arabayı orda gördüm. Turuncu aynalar,spoilerde turuncu siyah kareli böle şıktı baya.
Lastikler çok fenaydı ama :D
aykut_1914
19/03/2012, 02:35
35 PNC 65 bizden midir? Plakadan emin değilim ama evo nun altında nazar boncugu vardı.
bugün kıbrıs şehitlerine sokmuş arabayı orda gördüm. Turuncu aynalar,spoilerde turuncu siyah kareli böle şıktı baya.
Lastikler çok fenaydı ama :D
hakandurak
19/03/2012, 12:27
İki adet evo biri gri biri beyaz plakalar da aynı 34 gc cumartesi bahçeşehir arnina evlerinde muhtemelen evlerinin önünde park halinde görüldü ben evomla gelmemiştim peugeot 5008 vardı yanlarına park ettim :))
34 KSU 28 plakalı araç yenibosnada park halinde görüldü:)
aykut_1914
21/03/2012, 18:43
sonax ın sitesinde gördüm trafikte değil,tek kapı mavi araç hoş :)
FV 137 den makas şov izledim otobanda...selektör çaktım ama farketti mi bilmiyorum,ama makaslar kortucuydu aman abi riske atma kendini:)
uLTRa GP
21/03/2012, 21:43
FV 137 den makas şov izledim otobanda...selektör çaktım ama farketti mi bilmiyorum,ama makaslar kortucuydu aman abi riske atma kendini:)
genelde o tür hareketler yapılırken selektör küfür olarak algılanıyor farketse bile yanlış anlamıştır :d
35TS374 Cepa AVM'nin açık otoparkında görüldü.
angaralılar haydi görün birbirinizi :D
timurgoksel
22/03/2012, 02:47
06 ka 5986 salı günü akşam 21:00 demirspor halısahasında görüldü :) fotoğraf mevcut elimde bizden habersiz halı saha maçı :)
Haftada 2-3 defa profilo avm nin arkasından kırmızı siyah jantlı mügen rüzgarlıklı bi punto görüyorum ama plakasını hep unutuyorum arkadaşş :D
peter_tagtgren
22/03/2012, 09:35
Saat 07:10-07:15 civarlarında, stickerlı kırmızı Grande Punto 11 DS 491, Kozyatağı Carrefour önünde sol şeritte Kadıköy yönüne doğru seyir halindeydi. Bastı gitti hemen :)
Bu arada ben de servisteydim ;)
timurgoksel
22/03/2012, 11:13
34 ff 0044 aselsan kavşağı 08.40
06 kpv 30 anadolu bulvarı 08.45
görüldüler
ufuk_punto
22/03/2012, 17:32
abicim yayları taktırmış eve dönüyordum:) o yüzdn makasa denemesi yapıyordum..sonra farkettiysen eger uslu bi şekilde gittim:) sellektörden sonra iki kere frene bastm farketmssndr belki:)
aykut_1914
22/03/2012, 18:10
abicim yayları taktırmış eve dönüyordum:) o yüzdn makasa denemesi yapıyordum..sonra farkettiysen eger uslu bi şekilde gittim:) sellektörden sonra iki kere frene bastm farketmssndr belki:)
ufuk ne taktırdın,güle güle kullan :)
FeyyazYavuz
22/03/2012, 18:17
ufuk ne taktırdın,güle güle kullan :)
FK 5 cm candır hayattır :)
ufuk_punto
22/03/2012, 21:42
hemde nasıl feyyaz:d allahım herkese nasip etsin:D öğrenci işi ama can ya.yıkatınca net fotolar atcm:D
evet farkettim sonradan yavaşladın:) hayırlı olsun yaylar! frene bastığını gördüm ama frenle slm vereceğin aklıma gelmedi:D
FeyyazYavuz
23/03/2012, 04:11
evet farkettim sonradan yavaşladın:) hayırlı olsun yaylar! frene bastığını gördüm ama frenle slm vereceğin aklıma gelmedi:D
vallahi bende ilk defa frenle selam verildiğine şahit olmuş oldum şimdi :)
caner_ege
23/03/2012, 06:04
vallahi bende ilk defa frenle selam verildiğine şahit olmuş oldum şimdi :)
aynen bende ilk defa frenle slm verildiğine şahit oldum hadi 4 lü lüeri filan bi kaç sany. yakıp kapatsan neyse abicim :)
ufuk_punto
23/03/2012, 18:58
:) farkımızı tarzımız charismatiq BoY:) :D:D:d
aykut_1914
23/03/2012, 19:22
:) farkımızı tarzımız charismatiq BoY:) :D:D:d
hahah :D
memnun musun peki,sert mi nasıl :)
ufuk_punto
23/03/2012, 19:26
cok sert bekliyordum ama yumusak..virajları cok tatlı alıyor artık:D adaptif şasi taktırdık araca :d scirocco gibi oldu :) tüm öğrencilere tavsiye edilir:)
:) farkımızı tarzımız charismatiq boy:) :d:d:d
:d:d:d
ufuk_punto
23/03/2012, 21:44
şafak abi senin araç giderken basık ve cok temiz duruyordu..acaba benim araç dışardan nasıl görünüyordu giderken çok merak ediyorum:)
seastar1905
23/03/2012, 22:04
Haftada 2-3 defa profilo avm nin arkasından kırmızı siyah jantlı mügen rüzgarlıklı bi punto görüyorum ama plakasını hep unutuyorum arkadaşş :D
bende hergün görüyorum. yanılmıyorsam plaka 34 vs 0632 idi
şafak abi senin araç giderken basık ve cok temiz duruyordu..acaba benim araç dışardan nasıl görünüyordu giderken çok merak ediyorum:)
el kol yapsaydın foto çekerdim kardeşim:D benim arabada yaylar standart sadece 17 inç jant var ama 95lik ve skydome olduğu için sanırım ağırlıktan dolayı basık duruyor! senin arabada çok şık duruyordu simsiyah jantlar fln yere yapışmış gibiydin, ama yıldırım gibi geçtin çok inceleyemedim:) sonra bende biraz bastım bu sefer de yollarımız ayrıldı:)
Bu gün Cuma namazına Cendere yolu üzerinde Evyap Camii de idim. Camii den çıktığımda benim evomun arkasına 16 JN 550 kırmızı evo park etmiş arka arkaya 2 evo güzel durmuştu. Sticker yoktu gerçi bende de yok ama forumdan mı bilmiyorum.
ufuk_punto
24/03/2012, 10:40
el kol yapsaydın foto çekerdim kardeşim:D benim arabada yaylar standart sadece 17 inç jant var ama 95lik ve skydome olduğu için sanırım ağırlıktan dolayı basık duruyor! senin arabada çok şık duruyordu simsiyah jantlar fln yere yapışmış gibiydin, ama yıldırım gibi geçtin çok inceleyemedim:) sonra bende biraz bastım bu sefer de yollarımız ayrıldı:)
kısmet inş bi daha denk gelirz:D bu sfer durdururm ama:D:D maşallahı var 95liğin:)
16EV050 forum üyesimi bilen varmı ? aracı Bursa'da gördüm
dedekind
24/03/2012, 23:46
Sticker nerden bulabiliriz yeni bir Puntocu olarak ben de takmak isterim arka camıma (****
kısmet inş bi daha denk gelirz:D bu sfer durdururm ama:D:D maşallahı var 95liğin:)
inş:) sağol kardeşim!
Forum sticker li 35 vu 417 kırmızı puto İst. Kağıthane Dilaver Sk. ta park halinde görüldü. Jantlar çok güzel yakışmış Maşallah.Güle güle kullanın.
diesel32
25/03/2012, 00:33
Kunt ve murat abiyi gördüm... ekstra olarak gökay'ın mitosu :D
fiery_hunter
25/03/2012, 01:38
21\03\2012 saat 21:30 da leon48 balçova aqua yolunda korna çaldım ama tanımadı sanırım.
dün gece 35 ZEC 07(nurettin abi) balçova lisesi sokagında park halinde görüldü bi araç arkasına park edildi:)
bugunde basmane fuar kapısı yanyolda Yasemin ablayı gördüm yolun ortasında sellektör falan zor durdurdum :)
aykut_1914
25/03/2012, 02:42
Forum sticker li 35 vu 417 kırmızı puto İst. Kağıthane Dilaver Sk. ta park halinde görüldü. Jantlar çok güzel yakışmış Maşallah.Güle güle kullanın.
kendisi pek foruma takılmıyo sanırım,bucada kaç kere karşı karşıya geldik selektör çaktım hiç tınmadı :)
06 BB 0078 siyah tek kapı stickirli bahçeli 3.cadde ptt önünde görülde saat 22.30 sıralarında :)
EvoKoray
25/03/2012, 13:40
16EV050 forum üyesimi bilen varmı ? aracı Bursa'da gördüm
ta kendisi arka camda sticker yerinde Atatürk imzası var :) nerde gördünüz aracı
GP COSKUN
25/03/2012, 21:34
bursa fethiye mahallesinde
34 jhh 34 beyaz evo
eren denizin arabası görülmüştür park halinde
fiery_hunter
25/03/2012, 23:02
mert35 görüldü çeşmealtında :D
mert35 görüldü çeşmealtında :D
bu ara cok karsılasıyoruz:D
fiery_hunter
25/03/2012, 23:12
bu ara cok karsılasıyoruz:D
aynen öyle ve çok farklı yerlerde :D
Mgturkan goruldu... espark ve stad isiklarinda... selamlastik... hal hatir sorduk...
egzo-evo
26/03/2012, 01:05
35 dhz 89 krakerçocuk fırat kardeşimle girne caddesinin girişinde ışıklarda karşılaştık. plaka tanıdık araç tanıdık korna var el sallama var fakat camların o kadar koyuki camı açıncaya kadar acaba dedim hep :D neyse trafiği aksatma pahasına camdan da olsa selamlaştık :bye10000: sonra girne caddesinde 200 metde ilerde solda park halinde gördüm skydome açıktı haber edeyim dedim ama cep numaranı değiştirmişsin herhalde. özelden yeni numaranı bekliyorum :)
yine aynı yerde 35 cfj 11 gri gp girne caddesinden karşıyaka sahil tarafına bir martı gibi süzüldü.
peter_tagtgren
26/03/2012, 15:31
34 HV ....
Uzunçayır'dan İdealtepe sapağına kadar birlikte geldik.
Forumdan mıdır bilemiycem ama ?
krakercocuk
27/03/2012, 17:34
35 dhz 89 krakerçocuk fırat kardeşimle girne caddesinin girişinde ışıklarda karşılaştık. plaka tanıdık araç tanıdık korna var el sallama var fakat camların o kadar koyuki camı açıncaya kadar acaba dedim hep :D neyse trafiği aksatma pahasına camdan da olsa selamlaştık :bye10000: sonra girne caddesinde 200 metde ilerde solda park halinde gördüm skydome açıktı haber edeyim dedim ama cep numaranı değiştirmişsin herhalde. özelden yeni numaranı bekliyorum :)
yine aynı yerde 35 cfj 11 gri gp girne caddesinden karşıyaka sahil tarafına bir martı gibi süzüldü.
annemleri bırakıp hemen dönecektim aracın başına ama takılıp kaldım bende onlarla:)sky da açık kaldı:)
gorkem kaan
27/03/2012, 19:54
34 GY 28.. beyaz grande punto tuzla içmelerin orda gördüm ama bende focus vardı :)
Ziyaretci037
27/03/2012, 20:00
34 GY 28.. beyaz grande punto tuzla içmelerin orda gördüm ama bende focus vardı :)
34 GY ile başlayınca bi an dedim benimi gördün:)
egzo-evo
27/03/2012, 22:08
annemleri bırakıp hemen dönecektim aracın başına ama takılıp kaldım bende onlarla:)sky da açık kaldı:)
havalar güzelleşmeye başlayınca skyın tadını iyice çıkartmaya başlarsın artık :) bu arada skyın tadı her mevsimde farklı tabiki :) yinede yazın bir başka olsa gerek :)
peter_tagtgren
28/03/2012, 01:31
34 GY 2895
İtalyan sticker, ön-arka sis açık bendim. İşe gidiyordum sabah 8 suları olması lazım...
Siyah focusluydun galiba? Sol şeritte önündeydim diye hatırlarım.
gorkem kaan
28/03/2012, 02:03
34 GY 2895
İtalyan sticker, ön-arka sis açık bendim. İşe gidiyordum sabah 8 suları olması lazım...
Siyah focusluydun galiba? Sol şeritte önündeydim diye hatırlarım.
yok akşam 5 - 5 bucuk civarıydı arkadaşla focusta makas atarken kamyona taktık arka çamurlugu hemen tuzla köprüsü girişte sagda interaktif otomudur nedir orda iş çıktı başımıza :D ön far sis açıktı. pembeye çalan xenon vardı galiba :D
iphonecu
28/03/2012, 02:07
06 bt 4942 kırmızı punto saat 15.00 sularında ankara full deki %12 lik indirimi kaçırmamış :D
Birkan61
28/03/2012, 03:17
Bugün saat 16,00 civarlarında hereke - körfez tarafında otobanda cepte duran kırmızı bir gp gördüm. Arka camın sağ arkasındaydı stickerı okula giderken gördüm :)
Plakayı göremedim malesef
bugün izmitte gri gp.. e-5 in yanında perşembe pazarının yakınlarında gördüm ama plakasını göremedim tam..
peter_tagtgren
28/03/2012, 10:12
yok akşam 5 - 5 bucuk civarıydı arkadaşla focusta makas atarken kamyona taktık arka çamurlugu hemen tuzla köprüsü girişte sagda interaktif otomudur nedir orda iş çıktı başımıza :D ön far sis açıktı. pembeye çalan xenon vardı galiba :D
O zaman iş çıkışı görmüşsünüz. Ben de ordan sahile bağlanıyordum... Xenon lar beyaz parklar hala sarı belki ondan farklı görünüyordur.
Çok geçmiş olsun. Kamyon gördün mü uzak duracaksın. Adamlar gebze yanyolda kafa kafaya geliyorlar milleti geçirmiyolar önlerine öyle namus meselesi yapıyolar yani...
gorkem kaan
28/03/2012, 10:59
34 GY ile başlayınca bi an dedim benimi gördün:)
seni hiç göremiyorum az geziyosun :D
Ziyaretci037
28/03/2012, 12:52
seni hiç göremiyorum az geziyosun :D
Sen nasıl Kurtköy'lüsün olm haftanın en az 2 günü geliyorum arabayla okula,ViaPort'a ama yook.Bi karşılaşamadık:D
gorkem kaan
28/03/2012, 13:31
Sen nasıl Kurtköy'lüsün olm haftanın en az 2 günü geliyorum arabayla okula,ViaPort'a ama yook.Bi karşılaşamadık:D
viaporta gitmiyorumki başkan genelde okul cıkısı maltepe sahil-cadde-idealtepe bu civarlardayım :)
can-asan
29/03/2012, 01:12
viaporta gitmiyorumki başkan genelde okul cıkısı maltepe sahil-cadde-idealtepe bu civarlardayım :)
bende seni göremiyorum oralarda görkem :)
10buçuk gibi caddebostan sahilde kırmızı gp görüldü. stickerı gördüm ama plakayı göremedim..
21\03\2012 saat 21:30 da leon48 balçova aqua yolunda korna çaldım ama tanımadı sanırım.
dün gece 35 ZEC 07(nurettin abi) balçova lisesi sokagında park halinde görüldü bi araç arkasına park edildi:)
bugunde basmane fuar kapısı yanyolda Yasemin ablayı gördüm yolun ortasında sellektör falan zor durdurdum :)
Eray'cım seni tanıyamadım. Arkadan sürekli sellektör yapıyorsun bakıyorum plaka tanıdık değil. Sen en son Akif'e 34 Plaka demiştin tabi plaka değişti benim hiç aklıma gelmedi. İşten çıktım yorgun bir haldeyken yakaladın.
Bir de delimidir nedir geçecekse geçsin ne diye sellektör yapıyor diye arkadaşa söylüyorum. Durupta camı açınca kız kavga edeceğim sandı epey bir korktu :) :)
StrawBeeRy
29/03/2012, 22:33
Hemen hemen hergün Beylikdüzü Yeşilkent civarında 34EP6285 plakalı gri punto görüyorum stickerı mevcut fakat kimin olduğunu öğrendim sık sık foruma giren biri değilmiş _TRance_ nickli üyemizmiş
fiery_hunter
30/03/2012, 02:49
Eray'cım seni tanıyamadım. Arkadan sürekli sellektör yapıyorsun bakıyorum plaka tanıdık değil. Sen en son Akif'e 34 Plaka demiştin tabi plaka değişti benim hiç aklıma gelmedi. İşten çıktım yorgun bir haldeyken yakaladın.
Bir de delimidir nedir geçecekse geçsin ne diye sellektör yapıyor diye arkadaşa söylüyorum. Durupta camı açınca kız kavga edeceğim sandı epey bir korktu :) :)
görünce takıldım peşine bi anda ablacım durdurmak için ne gerekiyorsa yaptım :) evet plakalar değişti dahada değişime devam ediyoruz bakalım :)
dün akşam 21:00 sularında ya füme yada lacivert böyle yere yakın bi gp :) 06 plaka ama sticker var mı yok mu onuda göremedim :) izmit yahyakaptan da görülmüştür :) forumdan birisi mi diye merak ettim acep? :)
görünce takıldım peşine bi anda ablacım durdurmak için ne gerekiyorsa yaptım :) evet plakalar değişti dahada değişime devam ediyoruz bakalım :)
E hadi bakalım. Gerçi maşallahı vardı aracının. Kazasız, belasız güzel günlerde kullan kardeşim :)
fiery_hunter
30/03/2012, 14:27
E hadi bakalım. Gerçi maşallahı vardı aracının. Kazasız, belasız güzel günlerde kullan kardeşim :)
Teşekkürler ablacım :)
Gokdeniz34
30/03/2012, 22:55
Bu aksam is çıkışı titanyum gri 34 fp 5146 sticker li mugenli gp beni gecti :) ikitelli köprüsünden selamlasip ayrıldık
Sent my iPhone using
Bugun kozyatagin renk das kirmizi punto onumde gidiyordu ara sokaklardaydik arka abarth amlemi vardi ama burnundan kil aldirmadi dikiz aynasinda beni gorunce bende ondan asaga olmadigin icin takilmadim ama araci guzeldi
Kızlarpınarı caddesinde 06 DG 1579 plakalı Ömer arkadaşımızı gördüm :motorcu: ancak benim kendi aracım değildi o yüsden Ömer beni görmemiştir :cool:
Kızlarpınarı caddesinde 06 DG 1579 plakalı Ömer arkadaşımızı gördüm :motorcu: ancak benim kendi aracım değildi o yüsden Ömer beni görmemiştir :cool:
görmedim doruk valla :) bi arasaydın görürdüm :)
edelsang
01/04/2012, 15:20
35 KTS 45 dün demirköprü altgeçidin orda görür gibi oldum sanki doğru mu gördüm ? :) ksk taşındık artık devamlı gorürüm büyük ihtimal.
34 EN idi sanirim granit gri ledli far ve stoplu punto ile yeditepe uni yolunda selamlastik.. Yalniz sticker sol altta zor farkediliyor ;)
Sent my iPhone using
görmedim doruk valla :) bi arasaydın görürdüm :)
arayacaktım ömer ama benim dönüp gelmem baya bi zman alacaktık o yüzden rahatsız etmedim :toot0000:
farukileri
02/04/2012, 11:34
34 GT 3613 plakalı bir adet sticker'lı Punto Evo(arka camında kocaman bir kuş pisliği mevcut,bu yüzden yıkatması tavsiye olunur :) ) Plaza Oto Park'ta görüldü...Bi de işyeri hangi plaza'da onu da söylerse olmadı yemek arasıdır kahve arasıdır bir şey kovalanır :)
07aal45 özdilek avmde görüldü...
egzo-evo
02/04/2012, 12:03
35 KTS 45 dün demirköprü altgeçidin orda görür gibi oldum sanki doğru mu gördüm ? :) ksk taşındık artık devamlı gorürüm büyük ihtimal.
herşeyden önce hoşgeldiniz hayırlısıyla güle güle oturun :) evet doğru görmüşsün mehmet kardeşim sık kullandığım bir yol umarım sürekli karşılaşırız selamlaşırız. o gün bir sabah birde akşam gidip geldim ordan hangisini gördün acaba. ben seni göremedim sen nerelerdeydin o sırada. aslında sabah bostanlı tarafına giderken altgeçite girmeden plakasını göremedim ama bir evoya selektör yapmıştım acaba diyorum şimdi. bu arada karşıyaka da baya bir sayımız arttı mini buluşmaların zamanı geldi diye düşünüyorum :)
serkan86
02/04/2012, 12:43
dün 07 boz 49, 07 ehy 22 ve 07 ehs 11 ile antalya turu...
herşeyden önce hoşgeldiniz hayırlısıyla güle güle oturun :) evet doğru görmüşsün mehmet kardeşim sık kullandığım bir yol umarım sürekli karşılaşırız selamlaşırız. o gün bir sabah birde akşam gidip geldim ordan hangisini gördün acaba. ben seni göremedim sen nerelerdeydin o sırada. aslında sabah bostanlı tarafına giderken altgeçite girmeden plakasını göremedim ama bir evoya selektör yapmıştım acaba diyorum şimdi. bu arada karşıyaka da baya bir sayımız arttı mini buluşmaların zamanı geldi diye düşünüyorum :)
Karşıyakada epey olduk abi ben de farkındayım her yerde puntolar görmeye başladım (zaten sadece puntolara bakıyorum diğerleri umurumda olmuyor :) ) her sabah servise bindiğim noktadan güzergah üzerinde (b.üçok bulvarı, bahçelievler) 5-6 tane göz ucuyla sayıyorum :)
egzo-evo
02/04/2012, 14:04
Karşıyakada epey olduk abi ben de farkındayım her yerde puntolar görmeye başladım (zaten sadece puntolara bakıyorum diğerleri umurumda olmuyor :) ) her sabah servise bindiğim noktadan güzergah üzerinde (b.üçok bulvarı, bahçelievler) 5-6 tane göz ucuyla sayıyorum :)
al benden de o kadar park halindeyse plakasını göreyim sticker var mı diye yavaşlıyorum, hareket halinde görürsem hızlanıyorum yetişmek için :) hatta eşim bile bazen şu kadar gp gördüm şu kadar şu renkte evo gördüm ne kadar çok var diyor :) ufaklık ise rengine göre kırmızı puntiş siyah puntiş beyaz puntiş, bazende punto karrrdeşliğiii diyor :) sadece bizdemi böyle bu durum derken içim rahatladı :D
hakguner
02/04/2012, 15:08
34 GT 3613 plakalı bir adet sticker'lı Punto Evo(arka camında kocaman bir kuş pisliği mevcut,bu yüzden yıkatması tavsiye olunur :) ) Plaza Oto Park'ta görüldü...Bi de işyeri hangi plaza'da onu da söylerse olmadı yemek arasıdır kahve arasıdır bir şey kovalanır :)
Görüşelim tabiki Faruk. Veko Giz plazada çalışıyorum. Sen hangi plazadasın. ?
O kuşların ben .... :) Sabah yola çıktıktan sonra gördüm o kocaman lekeyi.
farukileri
02/04/2012, 17:40
Görüşelim tabiki Faruk. Veko Giz plazada çalışıyorum. Sen hangi plazadasın. ?
O kuşların ben .... :) Sabah yola çıktıktan sonra gördüm o kocaman lekeyi.
O kuşları bulursam ben de aynını yapıcam abi :) bana da bolca bırakıyorlar :)
Ben Sun Plaza'da çalışıyorum,şirket merkezi burada;ama tabi çok sık gelemiyoruz işim gereği,rekorumu gördüm resmen bir ay ile
al benden de o kadar park halindeyse plakasını göreyim sticker var mı diye yavaşlıyorum, hareket halinde görürsem hızlanıyorum yetişmek için :) hatta eşim bile bazen şu kadar gp gördüm şu kadar şu renkte evo gördüm ne kadar çok var diyor :) ufaklık ise rengine göre kırmızı puntiş siyah puntiş beyaz puntiş, bazende punto karrrdeşliğiii diyor :) sadece bizdemi böyle bu durum derken içim rahatladı :D
Benim kafa bu ara biraz yoğun akşam yürürken görüyorum plakaları yazıyorum aklıma eve gelince unutuyorum... 9 saat bilgisayar başında geçtikten sonra akünün suyu boşalıyor bende abi naparsın :)
aykut_1914
02/04/2012, 19:39
bucalılar basar orayı bülent abi önderliğinde:D
Bugün saat 15:00 sıralarında 35 EMC 15 plakalı granit gri aracı Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesinin karşısında yol kenarında gördüm. Her ne kadar üzerinde fazlasıyla gezinen kedinin çamurlu pati izleri olsa da oldukça güzel görünüyordu :)
Mehmet Ali bizim sayımız her daim fazla idi. Hep te öyle olacak gibi. Eğer bizden habersiz sayımız arttı diye Karşıyaka olarak minnik buluşma moduna girerseniz Aykut'un da dediği gibi basarız KSK'yi haberiniz ola :D :D :D
FeyyazYavuz
02/04/2012, 22:52
bugün Kartal Kırmak oto servisinde coşkun ve Emre (bvulgari) abilerimle karşılaştık ikimizinde kronik sorunları vardı her zamanki gibi.. muhabbetimiz koyuydu kahvelerde öyle :)
egzo-evo
02/04/2012, 23:34
Mehmet Ali bizim sayımız her daim fazla idi. Hep te öyle olacak gibi. Eğer bizden habersiz sayımız arttı diye Karşıyaka olarak minnik buluşma moduna girerseniz Aykut'un da dediği gibi basarız KSK'yi haberiniz ola :D :D :D
baskın basanındır derler böyle baskına can kurban :D bahanesiyle herkes toplanır görüşmüş oluruz ne güzel en iyisi yapalım biz bu mini buluşmayı :D
edelsang
03/04/2012, 00:32
abi valla ben o gun ordan bayağı geçtim taşınma telaşı oraya buraya derken siz denk geldiniz :). izban yüzünden kapamışlar meydanı rezillik diz boyu yemin ederim :S
nightblue_35
03/04/2012, 00:43
Benim aracta her sabah ve aksam bu yoldan gider fakat sticker yok ve eşim kullanıyor cocugu bostanlıda krese bırakmaya :)
abi valla ben o gun ordan bayağı geçtim taşınma telaşı oraya buraya derken siz denk geldiniz :). izban yüzünden kapamışlar meydanı rezillik diz boyu yemin ederim :S
ulen ne adamsın tasınıosun haberımız olmuor dun eskı ızmırde bırı sana bagırıp korna çaldımı duydun mu hıc ole bısı mercedes vardı altımda gormedınn evımızın arası1 km yoktu gorusemedıkk smdı artık napcaz bılmıorum neyse allahtan bende karsıyakda ycalısorum orda denk gelırız benım araba carsının sonunda durur hepp halkmarın orda sız nereye tasındınız
can-asan
03/04/2012, 02:07
34 EN idi sanirim granit gri ledli far ve stoplu punto ile yeditepe uni yolunda selamlastik.. Yalniz sticker sol altta zor farkediliyor ;)
Sent my iPhone using
Bende yeditepenin otoparkinda gordum bugun ayni araci...
egzo-evo
03/04/2012, 10:02
Benim aracta her sabah ve aksam bu yoldan gider fakat sticker yok ve eşim kullanıyor cocugu bostanlıda krese bırakmaya :)
sticker la birlikte plakalarıda hafızaya almak lazım aslında. bende de sticker yok. bugün yarın karşılaşcaz gibi bir his var içimde :) bugünde iki tane evo var sürekli gördüğüm sticker yok ama plakaları telefona kaydettim üyeler mi bakacağım birazdan.
edelsang
03/04/2012, 12:15
ulen ne adamsın tasınıosun haberımız olmuor dun eskı ızmırde bırı sana bagırıp korna çaldımı duydun mu hıc ole bısı mercedes vardı altımda gormedınn evımızın arası1 km yoktu gorusemedıkk smdı artık napcaz bılmıorum neyse allahtan bende karsıyakda ycalısorum orda denk gelırız benım araba carsının sonunda durur hepp halkmarın orda sız nereye tasındınız
kardeşim sana pm'den açıklmamı ve özrümü ilettim :)
fiery_hunter
03/04/2012, 15:40
35 NV 571 görüldü sticker vardı ama arattım bulamadım :)
aykut_1914
03/04/2012, 18:43
35 NV 571 görüldü sticker vardı ama arattım bulamadım :)
aha bende bu plakayı yazmaya girdim :D bucaya kadar girdik beraber,sonra ayrı yollara saptık :(
birde yine bucada tınzatepede eski kasa bir punto,yanımdan geçerken çıtırdan bir korna bastı bana mıydı yayaya mıydı anlıyamadım,izmirde bir abimizde var o muydu acaba?
fiery_hunter
03/04/2012, 18:51
valla ben park halinde gördüm Aykut'um :D
yav bir sticker muhabbetidir almış başını gidiyor bu sticker leri nerden bulcaz nerden alcaz birilerimi dağıtıyo ne iş bi açıklayında bilelim
egzo-evo
04/04/2012, 22:17
yav bir sticker muhabbetidir almış başını gidiyor bu sticker leri nerden bulcaz nerden alcaz birilerimi dağıtıyo ne iş bi açıklayında bilelim
taner arkadaşım öncelikle hoşgeldin. ana sayfamızda tanışma bölümü var oradan kendini tanıtırsan daha iyi olur. sticker la ilgili tüm sorularına yine ana sayfadan ulaşabilirsin. işte linki https://forum.grandepuntotr.com/yonetimden-duyurular/13621-sticker-talep-formu.html
bu gece balçova egeparkta jasmine nickli üyemizi gördüm, tanışabilmek adına ''bir bayanın otomobille bu kadar ilgilenmesini hiç beklemezdim'' ya da ''gözlerinizin renginde boğulmak istiyorum'' tarzından sözlerle asılmak istesem de pek başarılı olamadım, bir daha da böyle sığırlıklar yapmayacağıma dair kendime söz verdim :7
Ziyaretci046
06/04/2012, 01:11
dün bende segin abimizin evosunu inkilapda izbanın yanında gördüm :)
dün bende segin abimizin evosunu inkilapda izbanın yanında gördüm :) ben de senin tek kapıyı tükanının önünde gördüm :D
ufuk_punto
07/04/2012, 05:00
ferihayı izlerken stickerlı punto gördüm:) griydi..plakayı alamadm:D.D ekranda göremedm
farukileri
07/04/2012, 12:15
34 TA... ile başlayan gri,kapılarında rüzgarlık olan bir punto Birmot İstinye servisinde görülmüştür :)
GP COSKUN
07/04/2012, 12:25
https://forum.grandepuntotr.com/yonetimden-duyurular/13621-sticker-talep-formu.html
farukileri
07/04/2012, 17:00
ferihayı izlerken stickerlı punto gördüm:) griydi..plakayı alamadm:D.D ekranda göremedm
ne feriha mı? plakayı alaydın :D ya da görüntüyü bul koy bişi yap :D
Ziyaretci046
08/04/2012, 12:18
bende siyahinci şakir abiyi dün özkanlarda gördüm
arkadaslar otoparktan cıkartıp cadde ustune park edecem arabayı belkı bırı gorur :D
bu arada karsıyakalılar sız bız olmadan toplanında basınıza neler gelıyor :D
Dun Bora (boris91) kardeşimle karşılaştık konuştuk.. Bugünde okul bahcesinde kırmızı fun yb8452 di sanırım gördüm ama sahibi sınavdaydı heralde..
06 HA ... gri active stickerli araç öğleden sonra gazi eczacılığın orda park haline görüldü
fiery_hunter
08/04/2012, 22:16
35 NJU 98 bucada görüldü bp civarı bende arabada uyukluyodum sınav öncesi
35 EEn 88 alsancak cami civarı orta refüjde park halinde
35 UL 475 hatayda görüldü forumdan mıdır merak ettim :)
33 fv 137 ufuk-punto. manisa - izmir yolu gece 10.00.
paraddoxx
09/04/2012, 20:43
Haftasonu İzmir'deydim Bostanlı, Karşıyaka, Konak, Çankaya, Alsancak arası gittim geldim sayısız Punto gördüm ama bir tane bile sticker denk gelmedi. Kendi kendime sticker alınmalı yapıştırılmalı dedim. Hemen kendim de talep formu dolduracağım...
fiery_hunter
09/04/2012, 21:39
35 EBN 18 çevreyolunda görüldü 15 dk önce
can-asan
09/04/2012, 23:43
34 EL 2326 gri gp dün akşam erenköy bağdat caddesinde park halinde görüldü...
krakercocuk
09/04/2012, 23:53
cumartesi günü hatayda park halinde gri Gpunto metro çalışmasının ortasına park etmiş:D
geçtiğimiz perşembe leon48 (asılgan delikanlı olan:D ) + jasmine egepark da
arkadaslar yaklasık bır saat once mınıbus yolunda tam kozyatgı gırısının orda t jet yada tek kapı kırmızı bı punto gectı onumden sonra yavasladı camı actı bende actım selam arkdasım dedım mal mal baktı sonra bende forum dan degıldır sandım bastım mala baglanmıs uye bızden degıldır umarım :D
BB 048 siyah 3 kapi odtu korlarda park halinde goruldu ama ceza yemissin hocam, neyse ki kitlememisler yirttin :D sahibi kim acaba?
Ziyaretci037
10/04/2012, 18:33
Dun Bora (boris91) kardeşimle karşılaştık konuştuk.. Bugünde okul bahcesinde kırmızı fun yb8452 di sanırım gördüm ama sahibi sınavdaydı heralde..
Aynen bende aynı okulda girdim pazar günü kapının önünde gördüm kırmızı sticker'lı fun'ı :)
hakandurak
10/04/2012, 18:36
34 de ... önde plakası yoktu arka camınnın alt kısmında turuncu sticker vardı birde galiba ön sağ kapı vuruktu beyaz evo minibüsyolu çemenzar göztepe benzinci istikametinde görüldü
GP COSKUN
10/04/2012, 22:15
34 de ... önde plakası yoktu arka camınnın alt kısmında turuncu sticker vardı birde galiba ön sağ kapı vuruktu beyaz evo minibüsyolu çemenzar göztepe benzinci istikametinde görüldü
batuhan bu küçükyalıdan
sağ kapıda hafif vuruk izi evo beyazı doğrumudur araç
aykut_1914
11/04/2012, 09:07
ebn 18 önümden gecti az önce:) kornoya asıldım dikizdende baktı,tahmin etmiştir heralde:)
hakandurak
11/04/2012, 11:46
batuhan bu küçükyalıdan
sağ kapıda hafif vuruk izi evo beyazı doğrumudur araç
evet evet o araç
06 BM 3063 gri stickerli punto saat 9.30 da gmk da görüldü
Dün 06 TLH 77 , önceki gün 06 YMS 60 görüldü..
Haftasonu KOÜ Umuttepe'de sınava girdim. Dönüşte 41 FT 679 Sticker'lı Siyah Punto önümde gidiyordu. Bende şirket aracı Linea vardı, sellektör falan durdurdum. Selam forumdanmısınız falan derken arkadaş yok aracı yeni aldım sen forumdanmısın dedi evet falan derken arkadan araçlar sıkıştırdı devam ettik :)
Ama araç çok güzeldi, çok beğendim maşallahı vardı. Krom aksesuarlar ve jantlar 10 numara olmuş. Kim sattı o güzelim aracı !!! :))
BabyShee
12/04/2012, 14:00
Dün Saat 22:00 Civarında Bizim Sitenin Önünde Bir Punto Gördüm Forum Stickerlı Sahibi İçindeydi Ama Tanımadıgım İçin Sohbet Edemedim Ama Tip Tip Baktım Plakayı Almak İçin Anlamıştır Heralde :):):) 34 S 5583 Dü Sanırım Plaka...
StrawBeeRy
12/04/2012, 21:39
Dün Saat 22:00 Civarında Bizim Sitenin Önünde Bir Punto Gördüm Forum Stickerlı Sahibi İçindeydi Ama Tanımadıgım İçin Sohbet Edemedim Ama Tip Tip Baktım Plakayı Almak İçin Anlamıştır Heralde :):):) 34 S 5583 Dü Sanırım Plaka...
rengi mavi gibimiydi sanırım tolga abinin eski arabası
Geçen televizyon izlerken SON dizisine denk geldim. biraz bakınca hemen ilgimi polisin kullandığı beyaz evo dikkatimi çekti 34 **377 plakalı;
fiery_hunter
13/04/2012, 14:11
EMK otoya girerken görüldü
Dün 2. kez stickerli bir puntoyu Aydın'da gördüm. 09 dy... bolero kırmızı Tellidede mevkiinde yakalandı :)
Bir de çarşamba günü Forum Bornova da 35 ZEC .... gördüm sticker yoktu ama forumda görmüştüm sanırım o aracı...
dün akşam 18:00 gibi atakent-1. etap ın önünde ışıklarda beyaz camtavan yada folyo çekilmiş güzel bir gp görüldü..
fiery_hunter
15/04/2012, 01:24
AE 604 Can Murat sakLı sahilde yanımdan geçtin ben park halindeydim o kadar selektör yaptım ama takmadın beni bidahakine gelde iki lafın belini kıralım :)
Vh 552 dun 3 bucuk civarinda hava hastanesi yan sokaginda park halindeki granit gri stivkerli gp... goruldu... masallahi vardi...
Ali Osman hocam sınavda görevli sanırım okulun önünde görüldü :)
c.tesi günü İzmit Yahyakaptan Sporium'un önünde 41 LU 200 dü galiba plakası, şık ve stickerlı gri GP görüldü. Kullanan arkadaş benim Bravoya da baktı şöle bi. Ben ARMA'daydım :)
aykut_1914
15/04/2012, 18:44
35 emd 73 bizden mi? Alsancakta otobüsle sürtüştüler,çok bişey yoktu allahtan
Ali Osman hocam sınavda görevli sanırım okulun önünde görüldü :)
aynen öyleydi:)tam çıkarken gördüm ben de kalabalıkta selam veremedim
egzo-evo
17/04/2012, 23:47
35 mra 71 mavi gp 6235 sokakta karanlığın içinde birden belirdi eski ziraat bankasıyla oto aksesuarcı arasından anadolu caddesine çıktı. seslenmek ve durdurmak için çok geçti.
35 bve 15 kırmızı gp anadolu caddesinde her zamanki yerinde team aksoy un önünde dinlenerek ertesi güne hazırlanıyordu. karşılaştığımızda jantlar böylemiydi sezgin kardeşim bilmiyorum ama bu akşam o beyaz jantların çok güzel gözüküyor ve parlıyordu.
seastar1905
18/04/2012, 00:21
lalelide stikerli 27 F 9676 görüldu baya şekildi kimin bu araç bılan varmı arkadaşlar
Revenant
18/04/2012, 10:47
Bu aksam is çıkışı titanyum gri 34 fp 5146 sticker li mugenli gp beni gecti :) ikitelli köprüsünden selamlasip ayrıldık
Sent my iPhone using
ıkıtellı koprusunde karısılasan bendım selamlarr dukanım ıkıtellıde sureklı oralardayım mecbur : ))
timurgoksel
18/04/2012, 19:39
balgat ceyhun atıf kansu girişinde eczanenin karşısında abarth logolu kırmızı punto'yu gördüm dün 18.30 sularında
shellin yeni reklamında da punto var :P
StrawBeeRy
18/04/2012, 20:57
1 saat önce ekmekçioğlundan alışveriş yaparken Yavuzselim görüldü :)
sıfır9 BE 666 birmotta görüldü. ama araca kullanana sordum forumdanmısın dıye o ne dedi. dedim sticker, haa ilmiyom walla kardeşim şirketin araç dedi tamam dedim :D:D
aykut_1914
19/04/2012, 14:09
Dün 2. kez stickerli bir puntoyu Aydın'da gördüm. 09 dy... bolero kırmızı Tellidede mevkiinde yakalandı :)
Bir de çarşamba günü Forum Bornova da 35 ZEC .... gördüm sticker yoktu ama forumda görmüştüm sanırım o aracı...
abi bende seni çevre yolunda gördüm sanırım :) bi bakışma yaşadık o an sen soldan basıp gittin ama
Hmm aslında hep sticker taraması yapıyorum. Sonunda birileri de beni gördü demek. Evet o gün çevreyolunu kullandım :) Stickerin var mıydı olsa farkederdim kesin.
Ziyaretci037
19/04/2012, 21:48
Kozyatağı' ndaki PTT hastanesinin otoparkında stickerlı kırmızı bir grande punto görüldü.Plakası YB li bişeydi sanırım..
Ziyaretci036
19/04/2012, 22:20
Strawbeery sefakoy rampasinda gazlarken goruldu :)
StrawBeeRy
19/04/2012, 22:24
Strawbeery sefakoy rampasinda gazlarken goruldu :)
İzmitten geliyorduk gazlama yok abi yanlış anlaşılmasın arabada 3 kişiydik :D
Ziyaretci036
19/04/2012, 22:31
İzmitten geliyorduk gazlama yok abi yanlış anlaşılmasın arabada 3 kişiydik :D
Biliyorum kardesim zaten o trafikte istesende gazlayamazsin :)
StrawBeeRy
19/04/2012, 22:32
aynen öyle abi sen nerdeydin etrafa bakıyordum yan yolda kırmızı bi punto gördüm o senmiydin yoksa
Ziyaretci036
19/04/2012, 22:38
aynen öyle abi sen nerdeydin etrafa bakıyordum yan yolda kırmızı bi punto gördüm o senmiydin yoksa
Ben servisteydim kardesim hatta senin tam ters istikametine gidiyordum ama yinede gordum :)
StrawBeeRy
19/04/2012, 22:38
Ben servisteydim kardesim hatta senin tam ters istikametine gidiyordum ama yinede gordum :)
çok dikkatliymişsin abi :)
Ziyaretci036
19/04/2012, 22:48
çok dikkatliymişsin abi :)
Yolda gelirken kesiyorum etrafi tanidik denk gelir diye :-)
aykut_1914
19/04/2012, 23:32
Hmm aslında hep sticker taraması yapıyorum. Sonunda birileri de beni gördü demek. Evet o gün çevreyolunu kullandım :) Stickerin var mıydı olsa farkederdim kesin.
yoktu abi,dikizden senin arabaya bakıyodum orta şeritten tam yanımdaykende bi göz göze geldik :D füme evodaydım
oto görüldü izmir manisa yolunda. ben giderken o dönüyordu :D
aykut_1914
21/04/2012, 04:32
35 CSD 04 kimin aracıydı? :)
bugün gaziemirde şenlik mi ne vardı heryer kalabalık,onun arkasına koydum indim foto çekiyodum sahibiyle az daha kavga ediyoduk :D ne çekiyosun falan dedi baktı,abi dedim forumdanım,ne forumu diyo :D
2.el almış,stickerdan haberi yoktu :)
Revenant
21/04/2012, 10:17
Gokdeniz34 42 AJE 15 :)) ıkıncı gorusum bakırkoy persembe aksamı yanımdan gectın benım arabam olsa tanırdın ama i20 vardı bende selamlar : ))
krakercocuk
21/04/2012, 11:33
35 CSD 04 kimin aracıydı? :)
bugün gaziemirde şenlik mi ne vardı heryer kalabalık,onun arkasına koydum indim foto çekiyodum sahibiyle az daha kavga ediyoduk :D ne çekiyosun falan dedi baktı,abi dedim forumdanım,ne forumu diyo :D
2.el almış,stickerdan haberi yoktu :)
sahibi bayanmıydı:D benım ilk puntom o 1.4 fire dynı granit gri
aykut_1914
21/04/2012, 15:17
sahibi bayanmıydı:D benım ilk puntom o 1.4 fire dynı granit gri
yok fırat abi 30*35 yaşlarında bir bay,çok sert baktı ama foto çektiğimi görünce :D
Dün gece saat 1 yada 2 gıbı tem atasehırın orda en sag serıtte grı grande punto stıcklerlı ve zenonluydu camlar flım selamlar olsun :D
Gokdeniz34
23/04/2012, 14:20
Gokdeniz34 42 AJE 15 :)) ıkıncı gorusum bakırkoy persembe aksamı yanımdan gectın benım arabam olsa tanırdın ama i20 vardı bende selamlar : ))
İ20 varsa gecerim :) selamlar
Sent my iPhone using
Budweiser
24/04/2012, 22:10
Ömer06 ve sayın kücükle giderken Romeo_Er Ertuğ efendiyi herzamanki yeri olan Hacettepe konservatuarın önünde gördük araç park halindeydi.
Ziyaretçi051
24/04/2012, 22:22
Ömer06 ve sayın kücükle giderken Romeo_Er Ertuğ efendiyi herzamanki yeri olan Hacettepe konservatuarın önünde gördük araç park halindeydi.
kaan sayın mayın hayırdır abi demen yeterli
paraddoxx
24/04/2012, 22:24
35 BEC 53 Plakalı Orleans mavi araç Susurluk/Balıkesir yolunda görülmüştür...
34ozkankurtuldu34
24/04/2012, 22:32
Bir beni gören olmadı :) 34 U 4303 Egzotik kırmızı görünmüyor herhalde :)
Budweiser
24/04/2012, 22:32
kaan sayın mayın hayırdır abi demen yeterli
Abi işin esprisi o ya :D
Ziyaretci037
26/04/2012, 01:12
Bugün Maltepe sahilde çok tatlı bi kırmızı tek kapı GP gördüm.Plakasını hatırlamıyorum ama arka camının sağında grandepuntotr yazıyodu beyaz ve kırmızı bi yazıyla.Biraz kovalayıp selektör yaptım ama farketmedi sanırım sonra ben ışıklara takıldım o devam etti..
can-asan
26/04/2012, 15:26
bu sabah Tanıl kardeşimi gördüm kozyatağında.. son anda farkettim beni gördümü bilmiyorum :)
bu sabah Tanıl kardeşimi gördüm kozyatağında.. son anda farkettim beni gördümü bilmiyorum :)
Oooo kuzenım benı gormus yok fark etmedım :( uzuldum sımdı
35 BEC 53 Plakalı Orleans mavi araç Susurluk/Balıkesir yolunda görülmüştür...
3 hafta öncede Aydın da görülmüştü kendileri :D
35 nju 1 saat kadar once bucada goruldu temelın eskı arabasıydı sanırsam :)
aykut_1914
27/04/2012, 17:13
"iyte" nickli çağatay arabamın fotografını çekerken benim kamerama yakalandı :)
can-asan
27/04/2012, 17:44
Oooo kuzenım benı gormus yok fark etmedım :( uzuldum sımdı
olsun tanıl bidahakine :)
1 saat önce göztepede gri stickerli grande görüldü. plakayı alamadım bi hanımefendi kullanıyordu..
luleburgazli
27/04/2012, 23:29
akşam saat 20:00 gibi esenyurt meydandan devlet hastanesine aşağı inerken shell benzin istasyonun önünde 34 ef 0784 yanlış görmediysem gördüm bizdenmidir bilmiyorum ama etiketti araç bir korna yaptım...
aykut_1914
28/04/2012, 23:47
bugün anneme bilgisayar almaya giderken jasmine ablayı gördüm,bizim evin oraya gelmiş :)
dogus618
29/04/2012, 19:50
beni gören yokmu bea her sabah haliç merter üzerindeyim bea sticker da var bi allahın kulu slm vermedi küstüm size bea:)))))
06 bt kırmızı punto istanbul yolunda aoç kavşağındaki opetin oradan geçerken görüldi
birde esparkta otoparkta 26 sh 469 görüldi