Orijinalini görmek için tıklayınız : Bugün trafikte GrandePuntoTR üyesi gördünüz mü?
22:30 civari bahelievler yayla da 59 va 890 :)
iPhone 'den aracılığı ile gönderildi
korhan1482
20/04/2014, 00:04
Valla gordum de yetisemedim ki plaka yi bile okutmadi insafsiz :))
Ziyaretçi78
20/04/2014, 06:59
Valla gordum de yetisemedim ki plaka yi bile okutmadi insafsiz :))
Kim nerde ne zaman neyi gördün de hele bakim.:))
Pro Üzerinden Note II ile Gönderildi.H.KURU Saygılarımla
Una Italiana Rossa
21/04/2014, 19:00
06bk5924 kırmızı grande punto,bahçelievlerde görüldü.
https://img..com/d/14/03/15/ma6u5ery.jpg
LG G2 Cihazımdan aracılığıyla gönderildi.Olası yazım yanlışlarım için özür dilerim.
Ahahah bi goren oldu sonunda:) eyv kardesm bahceli 7.cadde de marco pasha nin karsisindaki mango da calisiyorm araba genelde dukkanin yaninda duruyo yer bulamayinca sizin sokaga parkediyorm. orda gri bi punto var senin mi?
35 DBA 35 tek kapı (T-jet galiba) Fuar çevresinde görüldü. Trafik sıkışık olmasaydı yanına gelip selam edecektim ama otobüsler felç etmiş...
Ziyaretçi78
21/04/2014, 19:59
Ula hergün etimesgut bağlıcadan incek beytepe askeri hastanesine gidiyorum bir Allahın kulu görmüyor beaa:))
Pro Üzerinden Note II ile Gönderildi.H.KURU Saygılarımla
Una Italiana Rossa
22/04/2014, 19:25
06 ZUT 99 bikac saattir bahceli 7de bizim dukkanin onunde yatiyo:)
https://img..com/d/14/04/22/u7yvumez.jpg
06 ZUT 99 bikac saattir bahceli 7de bizim dukkanin onunde yatiyo:)
https://img..com/d/14/04/22/u7yvumez.jpg
Nerde calisiyosun
Keyifli ve Kazasız Sürüşler Dilerim " Sato Topal "
Ahahah bi goren oldu sonunda:) eyv kardesm bahceli 7.cadde de marco pasha nin karsisindaki mango da calisiyorm araba genelde dukkanin yaninda duruyo yer bulamayinca sizin sokaga parkediyorm. orda gri bi punto var senin mi?
Alperen abi yeni gördüm. Ben Puntoyu satalı aylar oluyor. Artık Nissan Qashqai kullanıyorum.
Bahçelievler'de Starbucks'tan sola dönünce Miraçelli Cupcake var. Benim kuzenimin dükkanı. Oraya gelmiştim,dönüşte Marco Pascha'da bir bira içerken balkondan gördüm :D
LG-D802 cihazımdan gönderildi
Una Italiana Rossa
23/04/2014, 14:26
Nerde calisiyosun
Marco'nun karşısındaki mango da
Una Italiana Rossa
23/04/2014, 14:37
Alperen abi yeni gördüm. Ben Puntoyu satalı aylar oluyor. Artık Nissan Qashqai kullanıyorum.
Bahçelievler'de Starbucks'tan sola dönünce Miraçelli Cupcake var. Benim kuzenimin dükkanı. Oraya gelmiştim,dönüşte Marco Pascha'da bir bira içerken balkondan gördüm :D
acini'nin karşısındaki cupcakeciyi diyosun galiba biz de her mola da acini ev yemeklerindeyiz ordan biliyorum:)
Saat 10:30 civarı İzmir Forum Bornova yolunda 35CFJ11 Gri Grande Punto görüldü, ama o beni görmedi sanırım :)
Dün saat 16.00 civarı çevre yolunda 07 fus 15 plakalı mavi renkli forum stickerlı punto görüldü ;)
PUNTO2008
23/04/2014, 23:36
Dostlar bugün saat 13:40-14:00 sularında, Libadiye kavşak durağin önünde tam dönel kavsagin orada biraz yola acik park etmiş siyah ve az önünde gri stickerli punto gördüm. Önce kaza sandim çünkü trafik kitlenmisti o en ktafa, sonra yanlarından geçerken foto çekiyordu arkadaşlar o vakit anladim ki forumdaslar. O dönel kavsagi tekrar donup yanlarına gideyim bende foto selam vs ama, çocuklar vardi eğlenceye geç kaldik diye donemedim ama aklim orada kaldi. Gri puntonun stickeri arka camin sol alt koseaindeydi plakalari alamadim ne yazik ki. Olurlarsa selam olsun buradan, yanlarindan geçtim.
Discovery cihazımdan gönderildi
PUNTO2008
24/04/2014, 20:26
Arkadaşlar bugün Zorlu Center Avm'de fellik fellik yer ararken buldum o boşluğu, onun yanini. Kendisini tanumiyorum ama forumdaysa selam olsun buradan. Rengimiz çok sık rastlanmıyor, pistinin ne zaman nerede geleceği belli olmaz değil mi?:))2890228903
PUNTO2008
24/04/2014, 20:29
Pardon bu resmi koyacaktim.:)28904
Pardon bu resmi koyacaktim.:)28904
küçük hanımada maşallah :)
dün küçükçekmeceden geçerken aşırı trafik vardı. maalesef kaza olmuş az önce ve çekici üstünde ön taraf komple gitmiş bir punto gördüm. içim cız etti. umarım ölen yaralanan yoktur. forumdaş mı diye baktım ama ne plaka ne logo görebildim.
Arkadaşlar bugün Zorlu Center Avm'de fellik fellik yer ararken buldum o boşluğu, onun yanini. Kendisini tanumiyorum ama forumdaysa selam olsun buradan. Rengimiz çok sık rastlanmıyor, pistinin ne zaman nerede geleceği belli olmaz değil mi?:))2890228903
Bende zorluda çalışıyorum aracla gidiyorum hep bir gün otoparkta karşılaşmak dileğiyle :D
arkadaşlar bi şey sorucam bravo 1998 model 1,6 sx 140 binde 9,500 tl sizce mantıklımı alınırmı kredi çekip almak istiyorum babamla sabahtan beri tartışıyoruz 16 yaşında araba alınırmı diye yardımcı olursanız sevinirim ????
arkadaşlar bi şey sorucam bravo 1998 model 1,6 sx 140 binde 9,500 tl sizce mantıklımı alınırmı kredi çekip almak istiyorum babamla sabahtan beri tartışıyoruz 16 yaşında araba alınırmı diye yardımcı olursanız sevinirim ????
Merhaba. Konunun yeri burası değil,ayrıca forumda önce tanışma başlığına konu açarsanız arkadaşlar size daha çok yardımcı olur. Sizi daha iyi tanımak için tanışma başlığına konu açıp,daha sonra bu sorunuzu ayrı bir başlıkta sorabilirsiniz.
kusra bakma arkadaşım sistemi bilmediğim ve konuyu açma yerini bulamadığım için böyle oldu bilmedimizden yani
kusra bakma arkadaşım sistemi bilmediğim ve konuyu açma yerini bulamadığım için böyle oldu bilmedimizden yani
Estafrullah :)
Estagfurullah
Babana katılıyorum o kadar eski araba bence de alınmaz.
karaelmaz
26/04/2014, 20:22
Az once gültepe yolunda FA 0750 plakali gp görüldü
Grande Punto
1.3 Turbo Multijet 16V
Siyah(Rock) 2008
75+ bilinmiyor bg
195,55R16
chip Tuning
egr iptali
K&N hava filtresi
bugün yenibosna e-5 ten bakırköye kadar forum logolu hatta logosu italyan renkleri ile yapılmış 7953 tü sanırım kırmızı bir punto gördüm inatla arkasına geçöip selektör yaptım yanından geçerken kornaya falan bastım farketmedi. bende canı sağolsun dedim :)
buralardayse selam olsun kendisine ;)
Bugün Okan kardeşimi Yıldızda gördüm selamlar :)
Basinevlerinde dk plakali beyaz punto goruldu park halinde gece 00:00 sularinda :)
okan atak
29/04/2014, 12:20
Bugün Okan kardeşimi Yıldızda gördüm selamlar :)
A.s abim napiyon bizim oralarda durcaktim yanindada araba yenge vardi sanirsam rahatsiz etmim dedim ;)
GT-I9500 cihazımdan gönderildi
Şuan acibadem cd Finansbank onunde 34 ds 7014 beyaz punto görülmüştür selamlar :)
GT-I9300 cihazımdan gönderildi
brcan157
29/04/2014, 16:12
Az once yanimdan gecti rock siyah 34 tg sanirim aynadan kestim stickeri gordum ama net okuyamadim besyol koprusu altindaydim korna caldim burdanda selam olsun
mesutt1905
29/04/2014, 16:21
Merhaba. Konunun yeri burası değil,ayrıca forumda önce tanışma başlığına konu açarsanız arkadaşlar size daha çok yardımcı olur. Sizi daha iyi tanımak için tanışma başlığına konu açıp,daha sonra bu sorunuzu ayrı bir başlıkta sorabilirsiniz.
Çocuk 16 yaşında kredi çekip(!) babasının rızası olmadan 98 model bravo alayım mı diyor.
Sen forum kurallarını anlatıyorsun :D
Çocuk 16 yaşında kredi çekip(!) babasının rızası olmadan 98 model bravo alayım mı diyor.
Sen forum kurallarını anlatıyorsun :D
Babası alma diyorsa almaz. Bu kadar basit,amacı araba almaksa da ben tavsiye verir geçer giderim.arkadaşın yaşına da bakmak zorunda değilim.
PUNTO2008
30/04/2014, 13:56
Hacilar ortada 1 karisiklik var. Çocukla araba 16 yasinda, yasitmis gibi yansilitmis, aslında babası tek rakamla müthiş kafa karistirmis ama güzel de olmuş. 16 yasinda araba mi alinir oğlum, araba mi, çocuk mu yoksa ikisi mi, acaba kimdi 16 yasinda olan?:))))
Tek kapı,kırmızı,forum stickerlı,plakasını göremediğim GP Akay'ın orada Bahçeli'ye giden alt geçitte görüldü.
34 sanırım EY 252 gri punto Ümraniye Carrefour küçüksu cad. De görüldü selamlar :)
A.s abim napiyon bizim oralarda durcaktim yanindada araba yenge vardi sanirsam rahatsiz etmim dedim ;)
Kardeşim benim işyeride Yıldızda. O bayanlar işyerinden arkadaşlarım. İşyeri ziyaretleri yapıyoduk :) Yolu karıştırdık sizin yola girdik geri dönüyodum seni gördüğümde :)
bugün yenibosna e-5 ten bakırköye kadar forum logolu hatta logosu italyan renkleri ile yapılmış 7953 tü sanırım kırmızı bir punto gördüm inatla arkasına geçöip selektör yaptım yanından geçerken kornaya falan bastım farketmedi. bende canı sağolsun dedim :)
buralardayse selam olsun kendisine ;)
Plakanın son 2 rakamı hariç herşey (güzergah dahil) benimle örtüşüyor :) Kusura bakma forumdan olduğunu farketsem kesinlikle selam verirdim bi dahaki sefere inşallah :)
Kucukkoy de park halinde kirmizi 34 FOE 76 plakali punto sahibine selamlar 😀
Ziyaretçi78
05/05/2014, 14:21
Ümitköyde yakaladım ekmek fırınının önünde
H.KURU Saygılarımla
İyi yakalamissin valla senin arabayla imkansizi basarmissin :D
Ziyaretçi78
05/05/2014, 16:39
İyi yakalamissin valla senin arabayla imkansizi basarmissin :D
O ne demek la hayırdır senin eski fire ile karıştırdın ellam.
H.KURU Saygılarımla
Una Italiana Rossa
08/05/2014, 10:51
06 GDP 59, salı günü saat 3-4 gibi bahçeli 7.cadde de çalıştığım mango'nun önünde.
https://img..com/d/14/05/08/uju4a2az.jpg
aliastam
11/05/2014, 16:36
https://img..com/d/14/05/11/zu7aha7y.jpg
GT-I9190 cihazımdan gönderildi
aliastam
11/05/2014, 16:39
Ergin abi bizim sokakta görüldü:)29045
Çağatay kardeşimi gördüm. Yasladım selektörü.
https://img..com/d/14/05/12/y9e3edam.jpg
ali astamla onun sokağında karşılaşıldı selamlaşıldı merabalaşıldı :D
aliastam
12/05/2014, 14:30
Ergin abi naptin arabayi verdinmi?
Una Italiana Rossa
12/05/2014, 17:38
48 UH 838 tek kapı punto an itibariyle benim puntomla beraber bahceli 7.cadde marco pasha önünde:)
https://img..com/d/14/05/12/nu3upu3e.jpg
48 UH 838 tek kapı punto an itibariyle benim puntomla beraber bahceli 7.cadde marco pasha önünde:)
https://img..com/d/14/05/12/nu3upu3e.jpg
Çağatay :)) Dün ben de gördüm :)
Ergin abi naptin arabayi verdinmi?
yok ali bugün belli olacak bakalım. arkadaş sizin sokaktaki geely servisi var ya oraya ekspertize sokacak bu akşam. içine sinerse alıcak bakalım. kısmet.
Kucukkoy de park halinde kirmizi 34 FOE 76 plakali punto sahibine selamlar 😀
sen bir beni göremiyorsun emre :) küçükköyde :) kırmızı punto 35 plaka beyaz jantlı siyah abart spoiler :)
34 sanırım EY 252 gri punto Ümraniye Carrefour küçüksu cad. De görüldü selamlar :)
Okadar etrafıma dikkat ederim ama göremedim. Bu arada plakam 16 EY 252
Okadar etrafıma dikkat ederim ama göremedim. Bu arada plakam 16 EY 252
O sırada işteydim ben araç ile değildim akşam iş çıkışıydı :)
O sırada işteydim ben araç ile değildim akşam iş çıkışıydı :)
Bidahakine durdur benide tanışalım. :) Bende albarakatürk genel müdürlüğünde çalışıyorum, Bizim otoparktada var kırmızı gp forum stickerlı ama daha kim oldugunu bulamadım
Bidahakine durdur benide tanışalım. :) Bende albarakatürk genel müdürlüğünde çalışıyorum, Bizim otoparktada var kırmızı gp forum stickerlı ama daha kim oldugunu bulamadım
Ufak bir kağıda not düşüp sileceğine sıkıştırın :) Forum üzerinden tanışın sonra zaten aynı yerdesiniz tanışırsınız :)
kartvizitim var, onlardan koyacam ben artık.GpForum kartviziti hem de...
Xperia L ile Pro'dan gönderdim.Olası yazım hatalarım için Özür Dilerim...
kartvizitim var, onlardan koyacam ben artık.GpForum kartviziti hem de...
Xperia L ile Pro'dan gönderdim.Olası yazım hatalarım için Özür Dilerim...
Ahh ahh Sato denen şahsiyet gönderseydi bizde kartvizit bırakırdık :D Bu arada @kunal87 arkadaşla çok yakında çıktık iş yerlerimiz yan yanaymış :)
Ahh ahh Sato denen şahsiyet gönderseydi bizde kartvizit bırakırdık :D Bu arada @kunal87 arkadaşla çok yakında çıktık iş yerlerimiz yan yanaymış :)
İstedin de koymadik mi???
sen bir beni göremiyorsun emre :) küçükköyde :) kırmızı punto 35 plaka beyaz jantlı siyah abart spoiler :)
Valla trafikte gozum hep puntolarda :)
Seni de gorurum ins ayipsin :)
brcan157
15/05/2014, 09:07
https://img..com/d/14/05/15/qesy9yge.jpg gungorende goruldu selam
Olsun:)
Valla trafikte gozum hep puntolarda :)
Seni de gorurum ins ayipsin :)
inşallah inşallah ::)
https://img..com/d/14/05/15/qesy9yge.jpg gungorende goruldu selam
Olsun:)
hocam resim attın galiba ama acılmıyor plakası nedir görüdüğünz aracın :)bu aralar cok işim oldu güngörende yoksa benmiyim :) bir Allahın kulu görmüş olsun :)
Tap a talk sunucuları sorunlu. Bi süredir yüklenen hiç bir fotoğraf görünmüyor.
An itibatiyle camlikahve isiklarda 34 FKB 40 plakali gri punto gorulmustur. Selamlar :)
aliastam
24/05/2014, 12:41
Istanbuldan bursaya yola ciktim bakalim kac punto gorcem.
geçenlerde ikitelli de Mehmet akif mahallesinde hemen okulun karşısındaki kaportacıda gördüm birtane sticker lı gp..kimdir ?
Ankara şimşek sokakta kırmızı gp gördüm dün. sanıyorum 06 BN ya da BM falandı.
34 BZ 8619 gri punto yedikule de goruldu :) selamlar
hazarcelik
25/05/2014, 22:43
bugün saat 8 gibi eskişehir yolunda beyaz stickerli gp ile selamlaşıldı :)
25.05.2014 Ankara Bahçelievler 7.cadde'de 06 RAR 96 plakalı beyaz g.punto görüldü. Korna çaldım ama duymadı galiba...
wolfbaskan
26/05/2014, 20:39
Hhayirli yolculuklar selam olsun https://img..com/d/14/05/27/semamyqa.jpg
emrek8899
27/05/2014, 19:13
29226 operada an itibariyle görüldü
sergen1734
30/05/2014, 04:34
iyi geceler fiat ailesi Aranıza yeni kaltım ismim sergen 1 ay oldu 2012 punto evo aldım sticker nerden bulabilrim sitenin
iyi geceler fiat ailesi Aranıza yeni kaltım ismim sergen 1 ay oldu 2012 punto evo aldım sticker nerden bulabilrim sitenin
Tanışma bölümüne konu açmanız gerekiyor. Ayrıca anasayfada sticker talep forumu var ordan istekde bulunabilirsiniz.
Ziyaretçi78
30/05/2014, 09:24
Sticker talep formu alttaki linktedir.
https://forum.grandepuntotr.com/showthread.php?t=47797
H.KURU Saygılarımla
59 ff 870 stickerlı beyaz punto otogar civarında görüldü selam olsun.
https://i312.photobucket.com/albums/ll354/cdogu/Mobile%20Uploads/CAM00135_zpsyugyfl8t.jpg (https://s312.photobucket.com/user/cdogu/media/Mobile%20Uploads/CAM00135_zpsyugyfl8t.jpg.html)
Turan Güneş PO'da görüldü. Kahvecideydi sanırım.
34 EZ 7782 gri punto hal yolu goruldu 18:20 de selamlar :)
farukileri
03/06/2014, 10:29
33 AYC 33 dün Tekstilkent tarafında TEM üzerinde görüldü, havalimanına gidiyordum, heralde İkitelli OSB ya da Mahmutbey sonrasında Başakşehir, Kayaşehir'e falan gidiyordu kendisi
Ben butun forumdaslari maalesef sirket aracini kullanirken goruyorum. Kimseye selam verme firsatim olmuyor maalesef :)
Ben butun forumdaslari maalesef sirket aracini kullanirken goruyorum. Kimseye selam verme firsatim olmuyor maalesef :)
Aynı dertten muzdaribiz. Ben de Punto'yu sattım Qashqai ile anca el sallıyorum o da bön bön bakıyor :D
Aynı dertten muzdaribiz. Ben de Punto'yu sattım Qashqai ile anca el sallıyorum o da bön bön bakıyor :D
Aynen :)
okan atak
04/06/2014, 12:22
06 az 9343 yakalandin ;) https://img..com/d/14/06/04/a3y7a7uq.jpg
grandeizmit
04/06/2014, 13:49
Belki konuyla alakasız ama abartısız söylüyorum Kocaeli'de 6kmlik yol güzergahında 14 tane grande punto gördüm. Evoları saymadım bile. Aslında bütün punto sahipleri foruma üye olsa belki de çok güzel şeyler olacaktır diye düşünüyorum.
Bu arada Forumda emeği geçen sorulara cevap vermeye çalışan herkese de teşekkür ediyorum.
aliastam
04/06/2014, 21:33
Bende yolda gördüğüm stickersiz puntolara selam veririm, ama karşılık veren yok denecek kadar az.
Dün öğlen 2-3 gibi görüldü. Stickerda ters :)
Dün öğlen 2-3 gibi görüldü. Stickerda ters :)
ahahahahahaha
Kesin camin ic tarafina yapistirilmistir
Kadir00906
09/06/2014, 15:32
https://https://i.hizliresim.com/oQWPL9.jpg (https://hizliresim.com/oQWPL9)
https://i.hizliresim.com/lYG2or.jpg (https://hizliresim.com/lYG2or)
08.06.2014 Pazar günü saat 11:30 da alibeyköy de görüldü selamlar.
Ben gördüğüm arkadaşa selamı veriyorum 34 UG 4349 benim. :)
An itibatiyle camlikahve isiklarda 34 FKB 40 plakali gri punto gorulmustur. Selamlar :)
emre aynı semtte oturupta birbirini göremeyen tek insan bizizdir heralde camlı kahve bizim ora be dostum :) o civarlarda oturuyorum bende hergün de geçerim :)
Vay arkadas :)
havaalanı yolunda beyaz,skydome lu stickerlı görüldü ama aceleden okuyamadım plakayı...
C2105 cihazımdan gönderildi
Batıkent Dosluk çarşısında 1 adet Üye görülmüştür kendisi uzun saçlı bir arkadaş olup telefon ile konuşuyordu yoksa kapısı açıp selam verecektim fotosunu çekemedim ama plakası
06 GDP 59 burdan duyarsa beni selam olsunnn AĞAÇ İŞ sitesinden BURAK :)
Chipset001
12/06/2014, 12:45
Stickerlarımız gelse de bizde tam üye olsak artık. Basvuru yaptık ama hala bi gelişme yok
Stickerlarımız gelse de bizde tam üye olsak artık. Basvuru yaptık ama hala bi gelişme yok
belirli zaman araliginda cikariyoruz kargolari
Chipset001
12/06/2014, 13:24
belirli zaman araliginda cikariyoruz kargolari
Heyecanla bekliyorum :cool: :cool0000:
PUNTO2008
15/06/2014, 14:12
34 HD 5572 plakalı gri stickerli forumdaş, Ümraniye carsiya doğru minik şelalenin orada saat 12:50 de isparkta park halinde görüldü. Minibüsteydim foto çekemedim, okursa selam olsun buradan:)))
34 GR 2130 beyaz evo acibadem cd no:160 da gorulmustur tam resmi cektim iceri hirdim sahibi hanfendei geldi hemen gitti :) selamlar29374
39 LN 184 stickerli punto dün akşam saat 7den sonra Tekirdağ otogar ışıklarında görüldü selam olsun.
34 GR 2130 beyaz evo acibadem cd no:160 da gorulmustur tam resmi cektim iceri hirdim sahibi hanfendei geldi hemen gitti :) selamlar29374
Arabada sticker yok mu ben mi goremedim :)
34vt3830 TP de görüldü libadiyede benzinlikte :)
Plakasını hatırlayamadığım siyah bir Punto gördüm Pazar günü akşama doğru Forum'da. Selamlar :)
hazarcelik
23/06/2014, 23:39
Önümüzdeki hafta tatil için antalyadayım 31 plaka kırmızı punto görürseniz benimdir bi selektör çakın antalyadaki dostlar :)
Beni gorup hunharca kornaya basarak arkasindan sellektor attigimda dortluleri yakan diyah 06 fb plaka galiba arkadasa selam ama kim oldugunu cozemedim :)
Park halindeydim
Sonsuzluga
02/07/2014, 06:58
Kırşehir'de gördüm siyah punto forumda aktif mi acaba :)
Sabah 9 gibi kaptan dinlenme tesisinde karşılaştığımız beyaz punto sahibi arkadaş tekrardan selam olsun :)
77 EN 489 plakalı arkadaş Karamürsel de evin hemen karşısına park etmiş :)
ResulNigdeli
07/07/2014, 16:54
BUgün misafirlik için gittiğim kuzenlerde izmirin bornova semtinte kırmızı tek kapı bir punto gördüm. Jet gibi geçti yanımızdan ama arkasında sticker falan yoktu ilerde ışıklarda yanyana geldik camlar siyah içindekini göremedim :D. Sonra yine gazladı gitti şekildi arabası tek kapı.
ozanoz93
08/07/2014, 01:20
hergün hürriyet gazetesinin önünde gri bir pundo görüyorum forumdan birisimi,
ozanoz93
08/07/2014, 01:22
pazar günü avcılardan küçükçekmeceye giderken yanyolda siyah bir stickirli punto gördüm sellektor yaktım. dayak yicektik azda birdaha kimseye selektör yakmam arkadaşlar ;))
Yarin aksam iftar saatlerinde Keçiören den geçeceğim bakalim ilk defa birileri tarafından görülecek miyim :)
fotobelit
08/07/2014, 10:46
pazar günü avcılardan küçükçekmeceye giderken yanyolda siyah bir stickirli punto gördüm sellektor yaktım. dayak yicektik azda birdaha kimseye selektör yakmam arkadaşlar ;))
:)) Okadar çok punto olmuşki piyasada,doğan şahin gibi oldu artık..
hergün hürriyet gazetesinin önünde gri bir pundo görüyorum forumdan birisimi,
Aynen o puntoyu bende gördüm geçen :)
ozanoz93
08/07/2014, 14:07
Aynen o puntoyu bende gördüm geçen :)
yoksa sen omusun :) bende dünya gazetesindeki kırmızı puntoyum :))
:) Yok ben o değilim. Ben de o gri puntoyu gördüm. Ama ben de Giyimkentteyim :)
77 EN 489 mavi renk puntiş hangi arkadaşa aittir ???
Osmancık'ta market önünde (plaka tam doğru olmayabilir) 60 ED 019 plakalı kırmızı Grande Punto görüldü. Ancak ben o an başka bi araç kullandığım için tepki sergilemedim. :) Burdan selamlar...
Tunalı Hilmi caddesinde Orkun abiyi gördüm, çaktım selamı.Kendisi beni tanımamasına rağmen Aa naber diyecek kadar iyi niyetliydi.Arabası da efsaneydi :))
Osmancık'ta bu sefer 19 EU 575 görüldü uçağın orda. Selamlar... :)
wolfbaskan
19/07/2014, 17:08
06 bk krmzi punto selamlar beylikduzu
26 fu .... stickerli Afyonkarahisar Atatürk Lisesi önünde görüldü
06FB .... Plakali gri gp karakiz balikrestoranin orda park halinde goruldu
PUNTO2008
27/07/2014, 01:22
Tatile giderken Güzelyalı civarı E-5 te, plakası 34 EV ile başlayan acik mavi stickerli puntocu arkadaşla kornalasarak selamlastik, sonra o sapti ben de lanet olası grafikle boğuşarak yaklaşık 4 saatte sadece İzmit'e varabildim.:) Vakit yoktu tokalasamafdik, okursa buradan selam olsun, benim çok hoşuma gitti bu olay.:)
Darıca da kirmizi Punto gördüm, sticker i italyan renklerindeydi plakasini hatırlayamadım :)
caner_ege
28/07/2014, 01:32
Beni gorup hunharca kornaya basarak arkasindan sellektor attigimda dortluleri yakan diyah 06 fb plaka galiba arkadasa selam ama kim oldugunu cozemedim :)
Park halindeydim
sato bendim fg olmasın 06 fg 3220 :)
He dogrudur kuscagiz atapark taraa dimi
07 NYK 58 çeşme otoyolunda yakalandı :)
07 NYK 58 çeşme otoyolunda yakalandı :)Koray(japon07) ın sattığı beyaz evo sanırım :)
14H.... Plakali beyaz grande sanatoryun caddesinde goruldu. Pizzamall deydim park halinde :)
3 gün önceydi. izmir çeşme otobanı limon tepe civarında 35 lv (ya da lz) plakalı forum stickerli ben deyim bej renkli siz deyin yeşile çalan füme :) değişik bir renkte forumdaş puntocu gördüm. buralardaysa selam olsun kendisine. selam verecektim benim araç hem honda hem de camlar filmliydi bir de yanında bayan vardı. tebessüm ettim hrv ye forum stickeri mi yaptırsam acaba dedim kendi kendime sonra baktım çeşme otoban virajına girmişim :) :)
06 BC 3576 plakalı puntiş didim de görüldü..
kadiraksoy35
01/08/2014, 14:05
35 pel 08 hergün gün aksam sabah sanki hiç binilmiyo araba aynı yerde :D
hazarcelik
01/08/2014, 14:48
dün aksam etlikte 06 db ... bordo punto gördüm park halinde sticker vardı
f.anilarslan
02/08/2014, 15:20
Bayramın son günü Afyon ankara istikametinde saat 22.30 civarında 06vek31 görüldü selamlaştık :) eğer buralardaysa tekrardan selamlar :))
twinslion
03/08/2014, 19:58
Selam arkadaşlar, her gün sabah Ataşehir, Kartal köprüsü üzerinden Tuzla, akşamda aksi yönde gelip gidiyorum. bir kişi beni görmedi mi yahu? :))
Bayramın son günü Afyon ankara istikametinde saat 22.30 civarında 06vek31 görüldü selamlaştık :) eğer buralardaysa tekrardan selamlar :))
tekrardan selamlar:)
hazarcelik
07/08/2014, 20:08
dün aksam dikimevinde 06 bj.. kırmızı punto stickerli görüldü
bu sabahta ankamall otoparkta beyaz stickerli punto görüldü.. tam karşısına park ettim görür diye selam olsun burdan :)
darktiger
13/08/2014, 14:02
Selam arkadaşlar, her gün sabah Ataşehir, Kartal köprüsü üzerinden Tuzla, akşamda aksi yönde gelip gidiyorum. bir kişi beni görmedi mi yahu? :))
Bende Ataşehir civarındayım günde 3 saate yakın köprü trafiğindeyim daha kimseyi göremedim.
Ziyaretçi78
14/08/2014, 20:13
Yokmu Alanya merkezde kimse bir çok punto var ama sticker yok gerçi sabah 07 plaka beyaz evoya sticker taktım sahibiyle birazda siteden bahsettim gelecekmi bakalim
H.KURU Saygılarımla
darktiger
16/08/2014, 14:22
çok şükür bir tane gördüm. dün (15 ağustos) da akşam saat 9.30 gibi pendik çınardere mah. kiraz sokakta arkadaşta otururken füme renkli puntolu kardeşimi camdan gördüm ama maalesef plakasını görmek nasip olmadı. benim araçta sokağın bitiminde kahvenin ordaydı. kısmet olmadı görüşmek bir foto çekmek ama selam olsun sana
Dun keciorende beyaz pnto grdm karsidan geliyordu aynaya bakınca stickeri gordum fakat plaka goremedim. Esertepede
Geçtiğimiz çarşamaba muğla ortacada 48 rt 480 plakalı punto gördüm. Plakayı yanlış hatırlıyor olabilirim beyaz renkteydi.
Bana denk gelmiyo demek bi tek :) Yokmu Karacabey den bi arkadaş görüşelim yahu:)
emrek8899
06/09/2014, 14:02
Ankara Anadolu Bulvarı beyaz evo sticker vardi ama plakayi goremedim hizliydim korna ve 4 lulerle selam verdim ama fark ettimi bilmiyorum :)
thevahsi
06/09/2014, 14:06
hergün işe gidip geliyorum e5 de kartal maltepe arası birtane tanıdık ne palio nede punto stiker li birini gördüm nerede bu millet hergün puntolara selam veriyorum :) kimse den cevap yok
Papazderesinde kirmizi beyaz mini jantli skyfomeli stickerli punto gordum yeni foruma kayfolan arkadaslarimizdan biri ama kim oldugunu animsayamadim
Dün Eskişehir NEO AVM'de turuncu stickerlı siyah renk Grande Punto görüldü. Plaka 11 DM 300 olması lazım. Ben 3-5 araç sağındaydım :)
06 BF 7358 plakali beyaz Punto an itibariyle Tekstilkent civarinda goruldu selamlar :)
Ziyaretçi78
17/09/2014, 14:34
2 dakika önce tob un arka otoparkında 01 plakalı stickerli siyah punto gördüm park halinde siyah camlı.
Selamlar olsun burdan.
https://img..com/d/14/09/17/yjarunen.jpg
H.KURU Saygılarımla
Birkaç gün önce konyaaltı beach park girişinde park halinde 33bct01 plakalı gri punto görüldü sanırım tatil için gelen üyelerden :)
Ziyaretçi78
18/09/2014, 14:36
Biraz önce hacettepe kampüste gri gp altları kırmızı abarth şeritli ve ayrıca güzelim sitenin stickerini taşıyordu.
H.KURU Saygılarımla
Kadir00906
18/09/2014, 15:47
Dün gece rüyamda 06KA9939 plakalı aracı görüm selam olsun :D
onurgenc87
18/09/2014, 15:57
06 PSU 51 yok mu gören D: 3000 km. yol yaptım 1 haftada görünmezliği mi buldum acaba :D
Ziyaretçi78
18/09/2014, 18:12
Dün gece rüyamda 06KA9939 plakalı aracı görüm selam olsun :D
Hadi ordan numaracı seni :D
H.KURU Saygılarımla
07 byk 58 plakalı forum stickerlı gri punto beach park girişinde park halinde görüldü :)
oto cam filmi taktırmayı düşünüyorum fakat kararsız kaldım bu yuzden
Ziyaretçi78
19/09/2014, 18:01
oto cam filmi taktırmayı düşünüyorum fakat kararsız kaldım bu yuzden
Yanlış konuya yazdınız heralde.
H.KURU Saygılarımla
Una Italiana Rossa
19/09/2014, 21:13
06 bk krmzi punto selamlar beylikduzu
braz geç oldu msjı görmem ama.. aleykümselam :)
Ziyaretçi78
23/09/2014, 16:23
Az önce Hacettepe üniversitesi kampüsünde 06 BK 5353 tek kapı kırmızı stickerli aracın içinde 3 kişi ve aracın dışı kirli :D gp gördüm selamlar olsun.
Ayrıca tekrar Hacettepe kampüste kırmızı amerikan parklı hatta ve hatta sellektör ve korna ile selamlaştığım biriydi ama tanıyamadım yüzünü göremedim.
Kendisine burdan selamlar dilerim.
H.KURU Saygılarımla
Ziyaretçi78
23/09/2014, 22:57
Ula bu kampüstekiler hiçmi siteye girmez yav.
H.KURU Saygılarımla
angarali
23/09/2014, 23:00
=)
BaranSelo
24/09/2014, 00:32
Ula bu kampüstekiler hiçmi siteye girmez yav.
H.KURU Saygılarımla
Aleykümselaaam :D Kornalaştığın bendim abi, Amerikan parklı olan. Hatta sende sanırım Ferrari korna var, baya güzel ötüyodu. Diğer BK plakalı araç foruma takılmıyor sanırım, ben de bi aralar selam veriyordum ama farketmedi hiç.
Ziyaretçi78
24/09/2014, 00:42
Aleykümselaaam :D Kornalaştığın bendim abi, Amerikan parklı olan. Hatta sende sanırım Ferrari korna var, baya güzel ötüyodu. Diğer BK plakalı araç foruma takılmıyor sanırım, ben de bi aralar selam veriyordum ama farketmedi hiç.
Deniz nerelerdesin sen yav beklemekten ağaç oldum burda vallaha güvenlikçilerle seni arayacaktık artık nizamiyeden içeri almayacaktım artık seni ahahahaha.
Kardeşim selamlar olsun.
Hızlı kaçtın sohbetlerdik biraz.
H.KURU Saygılarımla
Ben de beytullah emminin evoyu atilimda goruyorum. Sattiydi o.
emrek8899
24/09/2014, 09:44
Karşıyaka işmerkezi karşısında sanırım angaralının aracıydı tek kapı lacivert stiker lı punto saat 07:30 da görüldü
Ziyaretçi78
25/09/2014, 16:27
Az önce hacettepede gri evo gördüm stickerli ve yanında bir bayan vardı hatta otobüs duraklarının orda otostop çeken bayanları alacaktı almadan gitti.
Selamlar olsun burdan
H.KURU Saygılarımla
BaranSelo
25/09/2014, 23:29
Deniz nerelerdesin sen yav beklemekten ağaç oldum burda vallaha güvenlikçilerle seni arayacaktık artık nizamiyeden içeri almayacaktım artık seni ahahahaha.
Kardeşim selamlar olsun.
Hızlı kaçtın sohbetlerdik biraz.
H.KURU Saygılarımla
Hahah :D
Öndeki arkadaşlara yetişmeye çalışıyordum abi, birdahaki sefere laflayalım mutlaka. :)
Ziyaretçi78
25/09/2014, 23:53
Hahah :D
Öndeki arkadaşlara yetişmeye çalışıyordum abi, birdahaki sefere laflayalım mutlaka. :)
Vallaha kardeş salı günü sabah 8 öğlen 4 de oradayım kampüste eğer forumu takip edersen hangi bölümde olduğumu yer bildirimi yaparım sabah.;)
H.KURU Saygılarımla
darktiger
29/09/2014, 11:31
dün(28 eylül pazar) İstanbul altunizede de capitolun yönüne dönen ara yolun orda 34 EN 6991 di yanlış hatılamıyorsam, beyaz renkli mavi logolu puntolu kardeşimi gördüm. çok selektör yaptım arkandan ama sen trafik kalabalık yol istiyorum sandın heralde. selam olsun sana.
Ziyaretçi78
02/10/2014, 00:21
Hacettepede öğlen Deniz kardeşimle kısa bir muhabbet ettik.yanlız gözümdende kaçmadı cezanı yazacam U dönüşü yaparken bayanı ezecektin vallaha. :)):)):))
H.KURU Saygılarımla
Ziyaretçi78
02/10/2014, 09:22
06 GN 914 hacettepe kampuste görüldü.
Gri evo selamlar olsun
H.KURU Saygılarımla
Ziyaretçi78
02/10/2014, 10:42
Rüstemim birdaha çekme arabayı oraya düdüğü çalarlar bak öyle.
:)):)):)) Selamlar olsun kardeşime.
H.KURU Saygılarımla
BaranSelo
02/10/2014, 13:02
Hacettepede öğlen Deniz kardeşimle kısa bir muhabbet ettik.yanlız gözümdende kaçmadı cezanı yazacam U dönüşü yaparken bayanı ezecektin vallaha. :)):)):))
H.KURU Saygılarımla
Hahah :D Bosver abi cezayi, senle bi drag yapalim okuldakiler araba gorsun :D Yoldayim geliyorum simdi :D
Sent my LG-P760 using 2
Ziyaretçi78
02/10/2014, 13:07
Hahah :D Bosver abi cezayi, senle bi drag yapalim okuldakiler araba gorsun :D Yoldayim geliyorum simdi :D
Sent my LG-P760 using 2
Aynı yerdeyim kardeşim.
H.KURU Saygılarımla
06 ka 9939 gördüm tanıyan varmı gece vakti iskitler köprüsünün altında bekliyordu :D
Ziyaretçi78
02/10/2014, 13:33
06 ka 9939 gördüm tanıyan varmı gece vakti iskitler köprüsünün altında bekliyordu :D
Hadi ordan :)):)) hem sen ne yapıyordun orda bakim ahahhaa
H.KURU Saygılarımla
okan atak
02/10/2014, 16:47
Arkadas beni nie kimse gormuyor ;)
Ziyaretçi78
02/10/2014, 18:00
Arkadas beni nie kimse gormuyor ;)
Benide gören yok kardeş ben anca ayakta dikiliyorum öyle görüyorum ;)
H.KURU Saygılarımla
blackpunto06
02/10/2014, 18:11
artık yeni aracımla aranızdayım :D 06 ev 8585 fiorino : )))))))
okan atak
02/10/2014, 18:50
https://.imageshack.com/v2/14/10/02/c9d7c9d63afeb07a60d980d6957d8d42.jpg
Ben burdayim ;)
Ziyaretçi78
02/10/2014, 18:51
artık yeni aracımla aranızdayım :D 06 ev 8585 fiorino : )))))))
Gelde stickerleyim seni bebeğim.
H.KURU Saygılarımla
Koray(japon07) ın sattığı beyaz evo sanırım :)
Aynen abi benim sattığım araç. Ama alan kişi polis memuruydu ve Van'da görev yapıyordu. Ne işi var acaba teee Çeşmede :P
gfbilker58
03/10/2014, 13:11
Bu gün tarabyaüstünde gördüm grande punto Plaka : 34 BZ 8700
Ziyaretçi78
08/10/2014, 09:49
Az önce Hacettepede gri gp görüldü ićinde uzun saçlı top sakallı kırmızı üstlü bi arkadaşdı. Plaka hatırladığım kadarıyla 06 YG olması lazım.
H.KURU Saygılarımla
dün 34 plakalı gp Karamürsel de görüldü..
PUNTO2008
08/10/2014, 10:15
Dun kaç gibi gördün Karamurselde kardesim
PUNTO2008
08/10/2014, 10:16
Yoksa ben miydin yaw?:)
Dun kaç gibi gördün Karamurselde kardesim
pardon kardeşim ya dün değil pazartesi günü..öğleden sonra..sahilde kafelerin orada yol kenarında..
PUNTO2008
08/10/2014, 10:32
Himmm ok. Dun aksam yazliktan döndüm de, Körfez'den dolaşırım hep belki o esnada rastlamissindir diye düşündüm.:)
Himmm ok. Dun aksam yazliktan döndüm de, Körfez'den dolaşırım hep belki o esnada rastlamissindir diye düşündüm.:)
Özer hocam üzülme sen plakanı bana özelden yaz ben görmüşüm gibi yazarım buraya :D
PUNTO2008
08/10/2014, 11:04
Öyle yapalım bari, gören, duyan yok stickerliyim üstelik. Bu arada dün 18:26 da feribot sapağını geçtim, sakindi Gölcük, K.mürsel vs boştu bekledigim eziyete rastlamadım.:)
06 AZ 93.. Plakali mavi ivedik 21. Caddede görüldü :)
PUNTO2008
09/10/2014, 17:26
30107
Eşref Bitlis Caddesi, Elmalıkent/Ümraniye'de, bayan kuaförü önünde park halindeki, stickerli, Kırklareli plakalı puntocu abimiz/kardeşimize okursa forumu selam olsun buradan :)))
Kırıkkalede yokmu ya üyemiz hiç?
Ziyaretçi78
09/10/2014, 18:21
Hacettepede Deniz (Baranselo) kardeşim görüldü selamlaşıldı.
H.KURU Saygılarımla
Evolution37
12/10/2014, 03:04
09.10.2014 tarihinde 34 DU 8545 plakali istanbul yakuplu shell istasyonunda yapili tatli bir punto gordum tam ben marketten ciktim araca bindim arkama dogru yanasti aractan inip uzun sure bekledim sahibiyle tanismak icin ama tuvalete falan girdi heralde :) bu arac bizim forumdanmidir ??
Evolution37
12/10/2014, 03:12
Bugunde istanbul avcilarda pelikan alisveris merkezinde yan yana parketmis 2 punto gordum ufak capli bir bulusma gibi geldi bana :) yanimda kiz arkadasim oldugu icin ne fotografini cekebildim nede plakalarini alabildim. Araclar aksam saat 7-8 civari goruldu.
Ankara basınevleri tarafında 06DK7970 plaka beyaz bi evo var arada denk geliyorum. Ya stickeri yeni taktı ya da ben yeni taktığım için dikkat etmemiştim yeni gözüme çarptı :D
Ziyaretçi78
12/10/2014, 11:49
Ankara basınevleri tarafında 06DK7970 plaka beyaz bi evo var arada denk geliyorum. Ya stickeri yeni taktı ya da ben yeni taktığım için dikkat etmemiştim yeni gözüme çarptı :D
Dün bende oralardaydım yav keçiörende fink attım ama ben göremedim kimseyi.
:)):))
H.KURU Saygılarımla
Dün bende oralardaydım yav keçiörende fink attım ama ben göremedim kimseyi.
:)):))
H.KURU Saygılarımla
Vallaha abi o evoyu her seferinde görüyodum da sticker olduğuna yeni dikkat ettim :D Arada benim aracıda görürsün artık keçiörende :D
Ziyaretçi78
12/10/2014, 13:43
Vallaha abi o evoyu her seferinde görüyodum da sticker olduğuna yeni dikkat ettim :D Arada benim aracıda görürsün artık keçiörende :D
Pek sanmıyorum yav görebileceğimi ama ayda 1 defa gidiyorum keçiören tepebaşına anca görebilirsem o ara görürüm heralde.
H.KURU Saygılarımla
Pek sanmıyorum yav görebileceğimi ama ayda 1 defa gidiyorum keçiören tepebaşına anca görebilirsem o ara görürüm heralde.
H.KURU Saygılarımla
Abi bende ayda bir kaç defa geliyorum keçiörene hatta ankaraya o zaman zor gibi :D
Ziyaretçi78
12/10/2014, 18:45
Az önce Hacettepe üniversitesinde 06 F ile başlayan beyaz siyah camlı evo gördüm. Selamlar olsun
H.KURU Saygılarımla
Diskapidan basina giderken isiklara gelmeden sağda hemen dimi:)
Evolution37
12/10/2014, 20:55
06 HR 261 stickerli mavi punto beylikduzu migros otoparkinda saat 17:30 da goruldu taniyan var mi :)
Ziyaretçi78
16/10/2014, 17:15
Biraz önce hacettepe çıkışına doğru ilerleyen Deniz'in (Baranselo) aracı görüldü.
H.KURU Saygılarımla
Berkantonlu
16/10/2014, 17:21
hergün bütün istanbulu gezerim beni gören hala yok :D
Ziyaretçi78
16/10/2014, 17:33
hergün bütün istanbulu gezerim beni gören hala yok :D
Kardes bende aynıyım merak etme Ankarayı turlarım ama kimse ile karşılaşmam veya siteden birine denk gelmem.
H.KURU Saygılarımla
darktiger
16/10/2014, 18:16
bende geçen bütün puntoların arka camına bakıyorum. tersten gelen olursa onları da yan aynalar ile kontrol ediyorum. bir selamlaşmak nasip olmadı biriyle.
ozkancavus5916
16/10/2014, 18:18
ben kaçta punto gördüysem stikersiz . bi bende var birde 2 senede 1 kere tekirdağ merkezde 39 plaka punto gördüm . baskada göremedim
Diskapidan basina giderken isiklara gelmeden sağda hemen dimi:)
Aynen kanka :D Kaldırıma park ediyo arkadaş hep :D
Aynen kanka :D Kaldırıma park ediyo arkadaş hep :D
Trafik polisine sikayrt edek
Trafik polisine sikayrt edek
Forum üyesi arkadaşımıza bunu yapmayalım :D
Forum üyesi arkadaşımıza bunu yapmayalım :D
Hahaha:)
Berkantonlu
16/10/2014, 22:45
punto bolca ama sticker olan nadir bence eşantiyon niyetine sato hepimize 10 ar tane göndersin gördüğümüz puntoya yapıştırıverelim :D olmazmı :D
punto bolca ama sticker olan nadir bence eşantiyon niyetine sato hepimize 10 ar tane göndersin gördüğümüz puntoya yapıştırıverelim :D olmazmı :D
Sonra adama selam ver anlamasin :D dayak yi sonra :D
Berkantonlu
16/10/2014, 22:57
oda doğru puntosu olupta forumdan bi haber dünya insan var :D bazen görüyorum önüne yanaşıyorum stickerı görsünler diye :D puntoların bravoların ama sallamıyolar resmen hahahah
ben kaçta punto gördüysem stikersiz . bi bende var birde 2 senede 1 kere tekirdağ merkezde 39 plaka punto gördüm . baskada göremedim
Benim eski araçta da var. Buna daha yapıştırmadım
Evolution37
17/10/2014, 00:01
işin kötü yanı stickerli araçları sürekli avm otoparklarında görüyorum bir türlü merhabalaşamadık en sonunda oturcam kaputun üstüne bekliycem :)
ozkancavus5916
17/10/2014, 09:47
halil senin eski arabayı saglık ocagın alt sokagındagördüm sanırım .plakayı göremedim sadece . çorlu da çok punto ama arka camlarında stiker yok . Benide gören olmadı .istanbul kocaeli yalova bursa çanakkale manisa izmir mugla kusadası gezdim ama yakalayan olmadı
hazarcelik
18/10/2014, 21:40
azönce kolejde kırmızı angel farlı stickerlı punto gördüm yanına yanastım korna caldım önüne gectim dörtlü yaktım hiç sallamadı beni :D
halil senin eski arabayı saglık ocagın alt sokagındagördüm sanırım .plakayı göremedim sadece . çorlu da çok punto ama arka camlarında stiker yok . Benide gören olmadı .istanbul kocaeli yalova bursa çanakkale manisa izmir mugla kusadası gezdim ama yakalayan olmadı
Ben gördüm seni :).
Benim araba komşuya gitti zaten sokaktan çıkmadı. Ben de dün 59 dv 974 beyaz stickerli punto gördüm korna yaptım ama anlamamıştır. Selam olsun.
ethemyigit
19/10/2014, 02:28
benım dıkkatımı ceken yolda trafıkteyken ne zaman bı evo denk gelse ve ne zaman sollasam kısa bır sure sonra karşılıklı sollamalar vs oluyo bu punto ınsanları gaza getırıyor galıba :)))
Berkantonlu
19/10/2014, 06:02
Az önce e5 pendik tersane bölgesinden yanından 170 le gectiğim Evo kim el kaldırsınnn Cumartesi gecesi gece 4-5 arası gebze istikametibe giden evooo
Berkantonlu
19/10/2014, 20:28
bugn pendik pendorya avm de gördüğüğm stickerı değişik 41 UC plakalı punto :D
tunerman
20/10/2014, 16:03
06 BC 3576 plakalı puntiş didim de görüldü..
Selamlar hocam araç bana aittir.O tarihlerde tatil için didimdeydim.
PUNTO2008
20/10/2014, 19:47
Cuma günü, 34 DT 5534 plakalı, stickerli Punto yı, Cevizlibağ E-5 te saat 18:00 sularında korna çaldırıp sorguladim forumdan misin diye, aracı aldığında var bilgim yok dedi. İlk sahibi buradaysa selam olsun :))
PUNTO2008
24/10/2014, 21:30
06 AP 7169 plakalı, kırmızı stickerli puntoyu, saat 17:35 e kadar takip ettim, o sola Dudullu yönüne dönerken ben de sağa des e doğru yöneldim. Eğer forumdaşsa ve buralarda okursa selam olsun:))
hazarcelik
25/10/2014, 22:19
bugün ankamall otoparkında puntocu bir kardeşimizle selamlaştık lafladık :) selamlar burdanda :)
Bugün isten çıktığımda zorlucenter otoparkında gördüğüm beyaz punto selam olsun :)) 34 HY 4742 tam sol caprazima parketmis siyah 06 punto bendim :)
34HY4742 bugun gene zorlu center kırmızı otoparkta denk geldim hatta sticker gözüksün diye tam karşısına parkettim ama gene farkedilmedim sanırım :D tekrardan selam olsun :))
Geçtiğimiz hafta sonu tatil için istanbula gitmiştim. Kabataş yolunda 34 FT 4974 plakalı punto gördüm. Sanırım düğün konvoyundaydı :)
thevahsi
30/10/2014, 19:21
arkadaşlar anadolu yakasında ben hiç denk gelmedim e5 de çirit atıyorum sabah akşam :(
Berkantonlu
30/10/2014, 20:53
Bütün istanbulu hergün heryoluna girer çıkarım neredeyse. Halen beni gören olmadı mı be :) hayalet sürücü olduk :)
bu sorunu ortadan kaldırabilirsiniz.
? hangi sorunu :)
Birkan61
31/10/2014, 13:49
Bahçelievler
Haznedardan Güngörene inen yol
https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-9/10676287_781701291875986_7267833548530556507_n.jpg ?oh=f51ac882ea01fa9262b1d07fc4090f44&oe=54E7F82C
twinslion
12/11/2014, 15:32
Ankara, Ali Uğurlu Fiat yetkili servisinde 34 KB 6822 beyaz punto görüldü. Tanışıldı, sohbet edildi. Keyifli forumlar. (Bravo alma arefesinde)
Dün fındıkzade de melis ecza deposunun karşısında park halinde 34 EZ 7792 plakalı gri grande punto görülmüştür. Sahibine selam olsun :)
Kadir00906
14/11/2014, 09:49
Sabah 07:48 de Arif yaldız cad. Saimekadın tren istasyonu önünde "06 EL 627" plakalı gökyüzü mavisi puntolu forumdaş görüldü, Selam olsun.
Dün bandırma adliyesinin otoparkında 34 GH plakalı beyaz grande punto fun görüldü.
iPad 'den aracılığı ile gönderildi
atılımdaki kırmızı gp stickerlı kardeşe selamlar
Berkantonlu
26/11/2014, 17:36
An itibariyle bostancı sahilden çevreyoluna girerken 6 araç gerisinde olduğum gri tek kapı be 9430 :D
Berkantonlu
27/11/2014, 01:01
An itibariyle bostancı sahilden çevreyoluna girerken 6 araç gerisinde olduğum gri tek kapı be 9430 yada 6430 :D
Berkantonlu
04/12/2014, 20:05
Tersaneden Sabiha gökçen yolu 7004 pek tepki vermedi ama gördüm