Orijinalini görmek için tıklayınız : Bugün trafikte GrandePuntoTR üyesi gördünüz mü?
MethyLen
20/05/2008, 02:44
Önceden forumda Bugün Trafikte fgp Sticker'li punto gördünüzmü diye bir topic vardı. Bu aralar pendik - kartal civarında çok fazlaca görüyorum. Hatta bazılarıyla kovalamaca oynuorz ama tanışmak vs. nasip olmuyor :) Artık topicte olmadığından kimi gördüğümüde bulamıyorum.
Gördüğüm araçları yazayım belki okurlar ;
34 UP 4767 Tekno gri (neredeyse her gün)
Plakasını hatırlamadıklarım ;
Bolero kırmızı bi emotion.
Egzotik kırmızı 3 kapı bir dynamic.
Kaldığımız yerden devam edelim lütfen.
tolgaank88
20/05/2008, 14:26
sabah 08.00 civarında faruk abiyi (06 pb 836-faruktuzlu) gordum dedeman oteli onunde,azda olsa konusma fırsatı bulduk :)
yalnız helal olsun faruk abiye;ben,sticker dan geçtim,arabamda bile değildim...valla maşallah :D
mehmet_özel
26/05/2008, 14:49
dün ulusta sümer holdingin orda 06 bb 4465 i gördüm bi sticker vardıda sizinkimiydi tam bilmiyoorum grande punto yazıyordu bude puntonun şablonu vardı tam okuyamadım araçla geçtiğim için
dün ulusta sümer holdingin orda 06 bb 4465 i gördüm bi sticker vardıda sizinkimiydi tam bilmiyoorum grande punto yazıyordu bude puntonun şablonu vardı tam okuyamadım araçla geçtiğim için
Sistemde kayıtlı değil maalesef... :(
mustafaf
27/05/2008, 09:20
dun aksam saat 20.30 sularında sahıl serıdınde 33 DD 924 plakalı fatıh abıyı gordum. ılk defa stıker olan bırını trafıkte gormek cok mutlu ettı benı.darısı baska uyelere ınsallah...
dun aksam saat 20.30 sularında sahıl serıdınde 33 DD 924 plakalı fatıh abıyı gordum. ılk defa stıker olan bırını trafıkte gormek cok mutlu ettı benı.darısı baska uyelere ınsallah...
hehe arkadan gelirken anlamıştım forumdan biri olduğunu. o beyaz farlar neydi öyle mustafa yaw :)
forum stickerlarımız yok ama bana siteyi tavsiye eden bi müşterimiz sabah beni solladı :) utanmadan korna caldı bi de :D
trhunter
27/05/2008, 14:56
ozanla beraber bilkent doğu kampuste stickerlı bi kırmızı punto gördük plkayı yakalayamadık ama zaten 1 kişi var sanırm stickerlı bilkent doğu kampüste acaba kim??:S
mustafaf
27/05/2008, 15:30
hehe arkadan gelirken anlamıştım forumdan biri olduğunu. o beyaz farlar neydi öyle mustafa yaw :)
abı kusra bakma yaa.normalde ben asagı egık olarak kullanıyorum ama son zamanlarda sureklı karsıdan gelenler o sekılde kullandıkları ıcın bende onlara ınat kaldırmıstım oda sana denk geldı abı :)
ozanla beraber bilkent doğu kampuste stickerlı bi kırmızı punto gördük plkayı yakalayamadık ama zaten 1 kişi var sanırm stickerlı bilkent doğu kampüste acaba kim??:S
Aradım ama bulamadım...
Herkese merhabalar... Umut benim o =) hatta geçen ışıklarda korna çaldın konuştuk biraz. Okulda kırmızı stickerlı bi bende grande punto var. Diğer arkadaşlara sitenin kartını felan verdim ama ilgilenen olmadı heralde. Çünkü okulda benim gördüğüm 2 araç var stickerlı...
Herkese merhabalar... Umut benim o =) hatta geçen ışıklarda korna çaldın konuştuk biraz. Okulda kırmızı stickerlı bi bende grande punto var. Diğer arkadaşlara sitenin kartını felan verdim ama ilgilenen olmadı heralde. Çünkü okulda benim gördüğüm 2 araç var stickerlı...
38 plaka siyah bi gp çok gözüme takılıyo bu aralar...
bide gpu var dolaşan...
zaferkaplan
29/05/2008, 00:31
06 BA 0065 Yanlış hatırlamıyorsam egzotik kırmızı bu arada xenon farlar ve xenon sisler baya dikkat çekiyo konya yolu taraflarında kavşakta görmüştüm cumartesi ama bende o sıra mazda bi minibüsteydim
ulus sümer holding önünde bolero kırmızı aracı bir kaç kez bende gördüm
https://forum.grandepuntotr.com/members/cagri.html
sorumsuzzz
29/05/2008, 01:00
Önceden forumda Bugün Trafikte fgp Sticker'li punto gördünüzmü diye bir topic vardı. Bu aralar pendik - kartal civarında çok fazlaca görüyorum. Hatta bazılarıyla kovalamaca oynuorz ama tanışmak vs. nasip olmuyor :) Artık topicte olmadığından kimi gördüğümüde bulamıyorum.
Gördüğüm araçları yazayım belki okurlar ;
34 UP 4767 Tekno gri (neredeyse her gün)
Plakasını hatırlamadıklarım ;
Bolero kırmızı bi emotion.
Egzotik kırmızı 3 kapı bir dynamic.
bende pendik kurtköyde oturuyorum serkan :), neredeyse hergün bostancı pendik arası gidip geliyorum. sen nerde oturuyorsun?
trhunter
29/05/2008, 01:42
bi de ben varım bilkentte fabiayla GP stickerı taşıyarak en dikkat çeken benim sanırsam:D
-- bu arada bugün 19.00 civarlarında erdi abi (07ahc..) tunalıya giriiş yapıyordu. belki beni hatırlamaz muhabbetmz yok sadce tanıştık ve vedalaştık buluşmada ama arabasnı bi kaç defa daha görmüştüm(ank. üni şenlikler:) dolmuş gibiydin erdi abi beni de alır mısın arabaya diyecektim ama tanışmıyorduk :P benim saydığım 4 kere giriş yaptın kapıdan o gün :P
yamukta olsa hiç yoktan iyidir :D:D
trhunter
29/05/2008, 01:53
yamukta olsa hiç yoktan iyidir :D:D
ozan sen hiç konusma yağmurlu havada sticker mı yapıştırılırmış yaaa hem de yamuk:D
ozan sen hiç konusma yağmurlu havada sticker mı yapıştırılırmış yaaa hem de yamuk:D
hşşş.. ;)
çaktırma!
stickerdan bol ne var...hemmen yenileriz (tabiii bu sefer kuru havada) :cool:
erdiyilmaz
29/05/2008, 12:28
bi de ben varım bilkentte fabiayla GP stickerı taşıyarak en dikkat çeken benim sanırsam:D
-- bu arada bugün 19.00 civarlarında erdi abi (07ahc..) tunalıya giriiş yapıyordu. belki beni hatırlamaz muhabbetmz yok sadce tanıştık ve vedalaştık buluşmada ama arabasnı bi kaç defa daha görmüştüm(ank. üni şenlikler:) dolmuş gibiydin erdi abi beni de alır mısın arabaya diyecektim ama tanışmıyorduk :P benim saydığım 4 kere giriş yaptın kapıdan o gün :P
akşam tunaLıdaydım vaLLa, paparazziLere yakaLandık desene :busted_b:
ank. üni. şenLikLerde de bizim arkadaşLarı içeri sokup duruyordum, gir çık gir çık 4-5 gün aynı sahneyi yaşadık.
Yahu Ben Izmirde Ki Her Sabah Ve Her Akşam Altinyolu Kullaniyorum 1 Tane Bile Sticker Li Rastlamadim şimdiye Kadar Enteresan :)
Yahu Ben Izmirde Ki Her Sabah Ve Her Akşam Altinyolu Kullaniyorum 1 Tane Bile Sticker Li Rastlamadim şimdiye Kadar Enteresan :)
sen de al eline bi kaç sticker gözüne kestirdiğin bi puntoya yapıştır :cool:böylece de görmüş olursun :D:D
trhunter
29/05/2008, 13:52
ank. üni. şenLikLerde de bizim arkadaşLarı içeri sokup duruyordum, gir çık gir çık 4-5 gün aynı sahneyi yaşadık.
abi beni de içeri sok diyecektim 4 kişiydik baktım dolmuş gibi çalışıyosun :) 40 lira verdik girdik biz :(
erdiyilmaz
29/05/2008, 15:20
hadi yav, kötü oLmuş vaLLa, keşke söyLeseydin içeri sokardım. neyse bi dahaki şenLikLere diyeLim artık ; )
sen de al eline bi kaç sticker gözüne kestirdiğin bi puntoya yapıştır :cool:böylece de görmüş olursun :D:D
tamam bendeniz gönüllü nefer :) görünmez kuvvetlerimizde var hatta sizin gp de sticker varmı ? yani ben ha ist. ha izmir...:)
06kaymak
29/05/2008, 17:42
Bugün gördüğüm Gp ler: 06 yp 176, 06 bj 4261, 06 bd 5970, 06 bc 3103, 06 bf 7358...:)
KaMiKaZe
29/05/2008, 17:45
beni gören yokmu yaw bugün o kadar kilometre yaptım :D
faruktuzlu
29/05/2008, 18:10
27.05.2008 tarihinde padawantr (06 BD 2159) kardeşim TEDAŞ genel müdürlüğü otoparkında arabamın camına kart bırakmış beni davet ediyor siteye! üye olsam mı acaba.. :D:D:D:D:D:D
trhunter
29/05/2008, 18:42
Bugün gördüğüm Gp ler: 06 yp 176, 06 bj 4261, 06 bd 5970, 06 bc 3103, 06 bf 7358...:)
müslüm abi yoksa dükkana gelenler mi bunlar :ermm::)
tamam bendeniz gönüllü nefer :) görünmez kuvvetlerimizde var hatta sizin gp de sticker varmı ? yani ben ha ist. ha izmir...:)
:):)
cok saolun yaa..ama ben sticker kullanamıyorum malesef..bravo alınca belki ona yapıstırırım :cool:
06kaymak
29/05/2008, 18:55
müslüm abi yoksa dükkana gelenler mi bunlar :ermm::)
haklısın kardeşim..:)
06kaymak
29/05/2008, 18:56
beni gören yokmu yaw bugün o kadar kilometre yaptım :D
cumartesi göreceğim senin aracı orhan :)
tolgaank88
29/05/2008, 21:58
darılırım ama müslüm abi :D,dünde beni gördün,niye yazmıyosun :D:D
KaMiKaZe
30/05/2008, 00:56
detaylı bir görüş olucak abi daha önce hiç altına girmediğim için mahremini ilk defa senle görücez :D
06kaymak
30/05/2008, 00:57
unuttum ozur dılerım tolga senı de gordum degıl mı...
sezgin abi bu tarafta yani bostanlı karşıyaka tarafında fazla kişi yok ne yazıkki senle beraber 5 kişiyiz abi:)benim tanıdıklarım
FoR_ReaL
30/05/2008, 01:24
Beşiktaş yıldız Dentistanbul' un ordaki yokuşdan inerken 2. sokakta bir bir punto var (forumdan) ama plakayı okuyamadım hergün işe giderken o sakağa bakıyorum ama denk gelemedim. Bu arada artık benide görebilirsiniz bu akşam stickerı yapıştırdım :)
:):)
cok saolun yaa..ama ben sticker kullanamıyorum malesef..bravo alınca belki ona yapıstırırım :cool:
hala sadelikten yanayız..! :) ee hayırlısı inşallah o bravo'yu ben stickerliyebilirim isterseniz :) :)
sezgin abi bu tarafta yani bostanlı karşıyaka tarafında fazla kişi yok ne yazıkki senle beraber 5 kişiyiz abi:)benim tanıdıklarım
valla anılcım bende sticker'lendim bayagıda iyi oldu çünki camalara film çekmiştim siyah beyaz gzel durdu gp'de :) valla anıl bide ben mürit bulabilmek için bayagı ugrasıyorum kartvizitle her önüme gelen gp ye bırakıyorum yakında bizim müritlerle dolacak ksk/bostanlı :)
inşallah abi butaraf biraz azınlıkta çoğunluğa geçelim artık:)abi istersen buluşma günü beraber kaçarız arka arkaya nedersin
inşallah Abi Butaraf Biraz Azınlıkta çoğunluğa Geçelim Artık:)abi Istersen Buluşma Günü Beraber Kaçarız Arka Arkaya Nedersin
Valla Bana Uyar Anilcim Kaanda Gelir Belki Bizimle Wow... 3 Gp Arka Arkaya :) Ama Nereye Gidicez; Bendeki Heyecana Bak Gidiyoz Ama Nereye :)
kaan gelirmi bilmiyom ama ben kesin geliyorum zaten 8 haziranda ksk iskelede buluşuruz abi ordan kaçarız arka arkaya balçova migrosta olur zaten topici patlatmıyalım abi sonra özel msjda hbrleşiriz:)
kaan gelirmi bilmiyom ama ben kesin geliyorum zaten 8 haziranda ksk iskelede buluşuruz abi ordan kaçarız arka arkaya balçova migrosta olur zaten topici patlatmıyalım abi sonra özel msjda hbrleşiriz:)
diyorum ya anıl'cım bana her yol afrika :) hemde çok güzel olur :)
bu sabah tam işe varmak üzeryken,
TunFeB nickli arkadaşımızı, Şahinler grup'un önünden OSTİM - Uzayçağı caddesine çıkarken gördüm...
akıcı bir trafik vardı...selamlaşamadım.
bu sabah tam işe varmak üzeryken,
TunFeB nickli arkadaşımızı, Şahinler grup'un önünden OSTİM - Uzayçağı caddesine çıkarken gördüm...
akıcı bir trafik vardı...selamlaşamadım.
ya oruç fark ettim seni ama emin olamadım forumdan olduğuna. bi sellektör yapsaydın durcaktım. neyse artık başka sabaha. ben her sabah aynı istikamette ilerliyorum. görüşmek üzere....
KaMiKaZe
31/05/2008, 00:35
tolga sobeledim seni saat 23:00 itibarı ile aracın kocatepeye inen yolda sağ tarafta park halinde idi. seni seniiiii
tolgaank88
31/05/2008, 00:48
tolga sobeledim seni saat 23:00 itibarı ile aracın kocatepeye inen yolda sağ tarafta park halinde idi. seni seniiiii
:D:D ohh be,sonunda oldu işte :D:D
orhan arabanın durduğu yerin tam karşında oturuyorum ben,haber verseydin inerdim aşağıya...neyse artık sağlık olsun bidahaki sefere :)
KaMiKaZe
31/05/2008, 01:07
tolga olur tabi arabayı kabak gibi açığa bırakırsan herkez görür :D bknz bizimki lojmanda duruyor ne gören var ne yazan :D
KaMiKaZe
31/05/2008, 23:31
06 EM 355 kızılay girişinde gördüm kornalaştık tanımasalarda :D
hayret! yakalanmıyorum artık sana;=)
Öveçler 2. Caddede 06 BE 8??? plakalı kırmızı punto, hem de 3 kişi gördük :D
İbrahimKC
01/06/2008, 05:37
Öveçler 2. Caddede 06 BE 8??? plakalı kırmızı punto, hem de 3 kişi gördük :D
Evet o 3 kişeden biri bendim. Valla gördüm. Evin önünde park halindeydi..
06 BE 86XX (6 dan çok emin değilim ama)
Düzenleme: 6'dan emin değilim demiştim ki yanlışmış.. Güneş'in aracın ı görmüşüz..
https://forum.grandepuntotr.com/members/-gns-.html
06 EM 355 kızılay girişinde gördüm kornalaştık tanımasalarda :D
senin gördüğün arada kaynamış
https://forum.grandepuntotr.com/members/the_most_wanted_06.html
mango turunculardan birini görmüşsün
KaMiKaZe
01/06/2008, 11:42
fatih abi ben most wanted olduğunu biliyordum sadece yazmayı unutmuşum genede teşekkürler.
MethyLen
02/06/2008, 02:28
bende pendik kurtköyde oturuyorum serkan :), neredeyse hergün bostancı pendik arası gidip geliyorum. sen nerde oturuyorsun?
Kartal - rahmanlar'da kardeşim. bende hergün pendik rahmanlar arası gidip geliyorum ama senin gp'ye denk gelmedim aynalardan tanırım merak etme :)
mustafaf
02/06/2008, 09:08
dun aksam saat 19.00 da cetınkaya cıvarında 33 HK 032 plakalı aracı gordum.ama sanırım halılın abısı kullanıyordu aracı :)
dun aksam saat 19.00 da cetınkaya cıvarında 33 HK 032 plakalı aracı gordum.ama sanırım halılın abısı kullanıyordu aracı :)
evet o arabayı halilin abisi kullanıyo.
mustafaf
04/06/2008, 14:01
evet o arabayı halilin abisi kullanıyo.
aslında ben abısınıde tanıyorumda camlar fılmlı olunca tanımadı.bıde yanında baska bırı vardı.fazlada ustelemek ıstemedım :cool0000:
sinan1907
04/06/2008, 16:21
bugun okulda benden başka 3 tane punto vardı 2 kırmızı 1 siyah ama hiçbirinin camında sticker yoktu
tolgaank88
05/06/2008, 16:13
2 dakika önce 06 ryu 92 plakalı üyemizi gördüm,aracında sticker yoktu plaka aklımda kaldıgı için hatırladım...
ekleme : akay caddesi
KaMiKaZe
05/06/2008, 17:13
06 MVC 10 04.06.2008 saat 19:00 Beşevler civarı.
sticker kullanmayan sürü ile arkadaşımız var acaba neden ?
06 p 8516 plakalı granti gri gp' yi optimum otoparkta gördüm.... maşallah koçlar gibiydi :)
2 dakika önce 06 ryu 92 plakalı üyemizi gördüm,aracında sticker yoktu plaka aklımda kaldıgı için hatırladım...
ekleme : akay caddesi
Kurucu üyelerimizden Akif'i görmüşsün...;)
https://forum.grandepuntotr.com/members/ryu.html
06 p 8516 plakalı granti gri gp' yi optimum otoparkta gördüm.... maşallah koçlar gibiydi :)
Bu da Ilgın:
https://forum.grandepuntotr.com/members/grande06.html
KaMiKaZe
05/06/2008, 23:52
ben kimi görmüşüm murat abi :D
ben kimi görmüşüm murat abi :D
Sticker da yokmuş Orhan, sistemde de kaydı yok! Sen nereden çıkardın üye olduğunu? :D
KaMiKaZe
06/06/2008, 00:02
valla olsa iyi olurdu diye düşündüm :D herkez yazıyor biz yazamıyoruz kıskandım valla :D
Ben Bugün Akşam üstü Foruma Yeni üye Olan Arkadaslardan Birini Altinyol üzerindeki Shell Benzin Istasyonunda Gördüm Hatta Kart Verdim Ama Yeni üye Imiş... :) Tam Hatirlayamayacagim Ama Plakasi 35 V ... Idi Ama Bir Olay Yasadimki Asla Unutamam Istasyonun Lpg Pompasini Kopardim Pompaci Bittikten Sonra Sökmemiş Bende Ilerleyince Güüümmmm :) Neyse Güzel Bir Tanişmya Vesile Oldu Ama..... :)
Bugun k.yaka shell istasyonundaki 35 V ... bendim. İsmim vedat. İşlerimin ve derslerimin yogunlugu dolayısıyla foruma cok fazla giremiyorum. en yakın sürede tanışmak isterim.
Bugun k.yaka shell istasyonundaki 35 V ... bendim. İsmim vedat. İşlerimin ve derslerimin yogunlugu dolayısıyla foruma cok fazla giremiyorum. en yakın sürede tanışmak isterim.
yahu vedat nasıl ama yawww adamın pompası gitti :)
walla herkes cok korkmuş hava uçcaz diye neyseki ufak atlatıldı.
yaw sezgin abi karşıyakayı havaya uçurcakmışsın iyi kurtarmışın:)
KaMiKaZe
06/06/2008, 10:13
Gördüm gördüm gördüm ilk defa stickerlı bir üyemizi gördüm ama aracı punto değildi :D
bu sabah bilkent yolunda trhunter umutu gördüm tapmonumundaki tozlara baktı uzun süre :D
yaw sezgin abi karşıyakayı havaya uçurcakmışsın iyi kurtarmışın:)
romayı da yakan zaten benim dayı oglu :) dicem ama..... :)
06 MVC 10 04.06.2008 saat 19:00 Beşevler civarı.
sticker kullanmayan sürü ile arkadaşımız var acaba neden ?
:D:D:D orhan her sakallıyı deden her grande puntocuyu üye zannettin herhalde :D:D:D onu nerden çıkardın trafikte ilk gördüğün puntonun plakasınımı aldın :D
Alem adamsın :D
KaMiKaZe
06/06/2008, 12:45
yaw üye toplamaya çalışıyoruz bakarsın adam google da kendi plakasını ararken gelir bulur siteyi :D potansiyel üye bunlar mehmet :D
tolgaank88
06/06/2008, 22:46
bugun saat 15.30-16.00 civarlarında punto_can ı gordum,odtu kavsagında armada yonunde...
KaMiKaZe
07/06/2008, 00:19
06 PB 836 22:00 civarı bahçeli 7.cadde görüldü. Bu sefer forum üyesi olduğundan eminim :D
hadi bakalım bu sefer tutturdun :D
https://forum.grandepuntotr.com/members/faruktuzlu.html
KaMiKaZe
07/06/2008, 00:55
3.stop lambasında faruk yazıyordu zaten :D
faruktuzlu
07/06/2008, 16:32
06 PB 836 22:00 civarı bahçeli 7.cadde görüldü. Bu sefer forum üyesi olduğundan eminim :D
valla ben de senin arabayı gördüm. koçlar gibi yatıyordu sağda...
Ben de dün 17:00 civarında, Çağrı'yı gördüm Konya yolunda, selamlaştık... Efil efil yanan xenonlarıyla dikiz aynasında gördüğümde anlamıştım zaten üyemiz olduğunu! :D
bende dün beşevler metronun orda saat 3 buçuk civarı kırmızı bir gp gördüm ama plakayı alamadım
Ben de dün 17:00 civarında, Çağrı'yı gördüm Konya yolunda, selamlaştık... Efil efil yanan xenonlarıyla dikiz aynasında gördüğümde anlamıştım zaten üyemiz olduğunu! :D
eeevveet bendim o:) bnde farkettim ztn bni farkettiğini. elin kornada bekliodun sanırım. ben bastııım gibi sende bastın kornaya:D
trhunter
08/06/2008, 16:48
Gördüm gördüm gördüm ilk defa stickerlı bir üyemizi gördüm ama aracı punto değildi :D
bu sabah bilkent yolunda trhunter umutu gördüm tapmonumundaki tozlara baktı uzun süre :D
orhan benden kaçarken bir palioyla içli dışlı oluyordu allah korudu:D bu arada araban çok güzel olmuş allah kaza bela vermesin
tusunami
08/06/2008, 18:26
Benim kara şimşeği kim görecek bakalım?
34 SKR .. gerisini vermiyorum kusara bakmayın!!!
KaMiKaZe
08/06/2008, 18:53
orhan benden kaçarken bir palioyla içli dışlı oluyordu allah korudu:D bu arada araban çok güzel olmuş allah kaza bela vermesin
pişti oluyorduk :D (palio x punto) palto oluyorduk. sağolasın senin fabiada güzel filmler falan birde jant feciii olur.
tolgaank88
08/06/2008, 19:05
(palio x punto) palto oluyorduk.
:D:D:D:D:D hehe,güzel bi uyum,ancak inşallah gerçekleşmez diyelim orhan,aman dikkat et...
Saat 18.30 civarı, Gölbaşında (Haymana yolu üzerinde) 06 BA 2??? ve 06 BH ???? iki adet stickerli egzotik kırmızı punto gördüm. Anlaşılan ufak bir buluşma olmuş. (Paparazzi miyim neyim :D:D:D )
İbrahimKC
08/06/2008, 20:47
Senin ne işin var oralarda, bizden habersiz...
trhunter
09/06/2008, 00:49
pişti oluyorduk :D (palio x punto) palto oluyorduk. sağolasın senin fabiada güzel filmler falan birde jant feciii olur.
sağolsın.. filmler bütün camlarda olsaydı çok güzel olcaktı da polis söktürdü 3 ay önce elim gitmedi ondan sonra.. jant işini düşünmüyo değilim;) bi kaç tane taktırdım foto filan çektim de bakalm :)
EnginBERK
09/06/2008, 00:59
bugün akşam üzeri kartal sahil yolu üzerinde mavi bi punto gördüm ama hatirlamiorum plakasını
FoR_ReaL
09/06/2008, 01:05
Hergün fatih beşiktaş arası mekik dokuyorum ama beni gören yok sanırım benim gördüklerimde sitemizden değil
geçen cumartesi serencebey yokuşundan 34 YJ .... plakalı stickerlı bir punto geçti.. sanırım turuncuydu gündüz sis farları açık üstten çok güzel görünüyordu.. forumda kimin arabası idi acaba.. içi tertemiz görünüyordu.. :)
geçen cumartesi serencebey yokuşundan 34 YJ .... plakalı stickerlı bir punto geçti.. sanırım turuncuydu gündüz sis farları açık üstten çok güzel görünüyordu.. forumda kimin arabası idi acaba.. içi tertemiz görünüyordu.. :)
Plaka kayıtlı değil maalesef... ;)
yaw arkadaşlar ben çok fazla stickerlı görüorm ama ters şeritteyken , o da beni geçtikten sonra anca.birbirimize bakarak geçiyoruz geçtikten sonra bi bakıoruss aaaa bizim forumdaşmış bu.:D ya gplerin arka camlarına bakıcam die kaza yapıcam bi gün yolda .:) bu duruma bi çözüm bulalım:)
tolgaank88
09/06/2008, 21:25
yaw arkadaşlar ben çok fazla stickerlı görüorm ama ters şeritteyken , o da beni geçtikten sonra anca.birbirimize bakarak geçiyoruz geçtikten sonra bi bakıoruss aaaa bizim forumdaşmış bu.:D ya gplerin arka camlarına bakıcam die kaza yapıcam bi gün yolda .:) bu duruma bi çözüm bulalım:)
evt aynen,bende bi gun kaza yapıcam valla bakıcam diye...daha onceden bi proje varmıs sanırım,forumun bi topic indemi okumustum biri mi soylemişti bana hatırlamıyorum,ama sanırım vazgeçildi daha sonra...
tolgaank88
10/06/2008, 10:41
06 p 8516 plakalı araç suan büklüm sokakta akay hastanesinin onunde gorulmuştur...
İbrahimKC
10/06/2008, 19:11
evt aynen,bende bi gun kaza yapıcam valla bakıcam diye...daha onceden bi proje varmıs sanırım,forumun bi topic indemi okumustum biri mi soylemişti bana hatırlamıyorum,ama sanırım vazgeçildi daha sonra...
Bu konuda bir çalışmamız var arkadaşlar..Üzerinde çalışıyoruz...:)
Bugün sabah Faruk'u gördüm, merkez ordu evinin önünde, ters şeritte.. Ben servisteydim ama o beni görmedi.. :)
06 p 8516 plakalı araç suan büklüm sokakta akay hastanesinin onunde gorulmuştur...
evet arkadaşlar 8 aydır bu foruma üyeyim ama hiç stickerlı gp görmemiştim dün fevzi çakmak caddesinde başkent üniversitesi hastanesi karşısında kırmızı tek kapı yanılmıyorsam bp plakalı bi üyemizi gördüm aracın içinde birileri vardı ama ben servisle geçtiğim için göremedim
arkadaşlar ben arabamı 7 gündür görmüyorum ve çok özledim.sanırım şu sıralar pamukova taraflarında ama cuma günü geri gelicek sonra tekrar 10 günlüğüne antalya tarafına göndereceğim gören olursa bana haber versin 41 NH 773
06 UT --- plakalı stickerlı siyah fabia görüyorum hergün :D:D
zaferkaplan
10/06/2008, 22:00
bende bugün sürekli aynı yerde yani ulus iş bankası karşısında gördüğüm ama bir türlü plakasını alamadığım 06 BB 4469 nolu aracı yine gördüm sanırım araç sahibi oralarda bi yerde ama bir türlü yakalayamadım
21.30 civarı ekar Sokak'ta orleans mavisi, stickerli bir punto gördüm, 06 BF ???? (şu plakaları bi türlü aklımda tutamıyorum :( )
Sanırım Fatih abiyi görmüşsün abi
https://forum.grandepuntotr.com/members/nest.html?do=getinfo
grandecaglar
11/06/2008, 00:57
bende bugün plakayı tam alamadım sonu ya 553 yada 533 dü mavi bir punto ankara abidin paşadaydı tam arkasındaydım korna çaldım duymadı :cool0000:
bende gördüm:D:D:D 1saat kadar önce inciraltı çifte kumrularda alev alev yanan kırmızı gp sticker ı görünce aradı gözlerim sahibini ama bulamadım:S:):):) tanışmak nasip olmadı:D plakayıda unuttum iimi kim çifte kumrulardaydı ses versin:D:D:D
bnde bu gece rüyamda stickerlı bi golf gördüm,yeşildi.:) sonra durduk tanıştık:D:D
trhunter
12/06/2008, 11:35
06 UT --- plakalı stickerlı siyah fabia görüyorum hergün :D:D
ozan artık stickerim yok ama araba resminin bi kısmı duruyor tanımazsın filan bi söliym dedim;)
En son gördüğümde arabanın tamamı duruyodu onuda mı parçaladın :D:D
suleymanozen
12/06/2008, 12:58
geçengün bursa-mustafa kemalpaşada egzotik kırmızı 16 AG *** gbi bişiy gördüm arka cam filmi falan hoş gözküyodu..
--bu arada benim dobloMda da sticker var..onuda izmir içinde gören olursa slma dursun:D
faruktuzlu
12/06/2008, 14:10
Bugün sabah Faruk'u gördüm, merkez ordu evinin önünde, ters şeritte.. Ben servisteydim ama o beni görmedi.. :)
ibocum gördüğün saat 8 den önce ise görmemezlikten gelebilirsin, yok 8 den sonra ise ser!hahahaha:D:D:D:cool:
trhunter
12/06/2008, 15:43
En son gördüğümde arabanın tamamı duruyodu onuda mı parçaladın :D:D
araba kısmı duruyor bi de murat abinin arabasından Punto yazısının şöför gibi olan P sini çalcam:P onu yanlışlıkla söktüm aceleden.
artık plakayı da verdn herkes biliyor zaten arabayı stickera gerek yok:P:D
araba kısmı duruyor bi de murat abinin arabasından Punto yazısının şöför gibi olan P sini çalcam:P onu yanlışlıkla söktüm aceleden.
artık plakayı da verdn herkes biliyor zaten arabayı stickera gerek yok:P:D
Tabii Umut'cum, tabii... Arabayı komple vereyim istersen? :D
Sana canım feda... ;)
mustafaf
12/06/2008, 17:02
gecen hafta sonu yalnıs hatırlamıyorsam 06 BE 7709 plakalı bı arac gordum.multıjet, rock sıyah, 5 kapı.uzerınde stıker vardı ama forumda bulamadım :(
arac sorgulama yaptım bunlar cıktı :)
Plakası: 06BE7709 Markası: FIAT Modeli: 2007 Sahip Belge Tarihi: 27.12.2006 Tescil Birimi: ANKARA Renk 1: SİYAH Renk 2: - Cinsi: OTOMOBİL Çalıntı Mı: HAYIR Hak Mahrumiyeti:YOK
İbrahimKC
12/06/2008, 18:04
ibocum gördüğün saat 8 den önce ise görmemezlikten gelebilirsin, yok 8 den sonra ise ser!hahahaha:D:D:D:cool:
Servis beni 8.15 de Ayrancıdan alıyor, 10 dakikada da oraya gelsek 8.30 civarıydı yani :)
Dolayısyla serbet zamanda görmüşün...:gome_whi:
bugün bereketli bi gündü. önce sincan organize yolunda 06atk81 oearlan mavi ve daha sonra optimumun önünde 06p.... granit gri puntoyu gördüm....
bursa da puntolar mantar gibi oldular her yerden çıkıyorlar 2 aydır çok çoğaldılar bizim stickerlılardanda görüyorum ve birde bugün diğer punto forumlarının stickerlı aracını gördüm
19.00 da Çetin Emeç bulvarı üzerinde 06 BA 0065, sanırım Çağrı'nın arabasıydı. Kornaya da bastım ama farketmedi beni :)
emre abi hiç farketmemişim ya.. kusura bakma.bidaaki seferede ben basıcam kornaya inşş:D
Sanırım yakın yerlerde oturuyoruz Çağrı, daha önceden de birkaç defa Dikmen caddesinde görmüştüm seni. :)
dikmen bnm mekanım abi. çok görürsün beni. bide bahçeli 7 ve emek te:D
05 KF 757
Dün akşam Bostancı İDO ya inen yolda gördüm...
34 plaka göremeyip de Amasya yı görünce şaşırdım doğrusu :)
05 KF 757
Sevigili miss hera sakın gördüğün plaka 757 değilde 575 olmasın :D:D:D:D
https://forum.grandepuntotr.com/members/volkyy.html
İşte bu üye pek aktif olmasada ....
Okadarda tekrarladım plakayı okuduktan sonra :D
mesai sonrası yorgunlula karıştırdım demekki :tux:
Sevigili miss hera sakın gördüğün plaka 757 değilde 575 olmasın :D:D:D:D
https://forum.grandepuntotr.com/members/volkyy.html
İşte bu üye pek aktif olmasada ....
Okadarda tekrarladım plakayı okuduktan sonra :D
mesai sonrası yorgunlula karıştırdım demekki :tux:
kırk yılın başında bir stickerli plaka gördün onuda yanlış gördün ben hep diyorum sana fazla çalışma :D :cool0000:
05 KF 757
bende bizim sokağın başında gördüm o arkadaşı.bir kaç kere daha görmüştüm ama sticker yoktu.demekki arkadaşla aynı sokaktayız:)
Siz de stickerı uzun süre sonra yapıştırdınız :D arabayı çok gördüm ama stickersızdı , elimde fazla olsaydı bırakacaktım ozamanlar.. :D
bende bizim sokağın başında gördüm o arkadaşı.bir kaç kere daha görmüştüm ama sticker yoktu.demekki arkadaşla aynı sokaktayız:)
Siz de stickerı uzun süre sonra yapıştırdınız :D arabayı çok gördüm ama stickersızdı , elimde fazla olsaydı bırakacaktım ozamanlar.. :D
ben arabanın siparişini verdikten hemen sonra sticker talebinde bulunmuştum.alla alla demek geç kalmısım:siritma::siritma:
evet haklısın,seni dinlemeliyim artık... :D bugün çalışmıyorum... :tux:
kırk yılın başında bir stickerli plaka gördün onuda yanlış gördün ben hep diyorum sana fazla çalışma :D :cool0000:
bugün bereketli bi gündü. önce sincan organize yolunda 06atk81 oearlan mavi ve daha sonra optimumun önünde 06p.... granit gri puntoyu gördüm....
atk 81
https://forum.grandepuntotr.com/members/moiz.html
diğeri de titanyum gri olabilir mi?
İbrahimKC
13/06/2008, 19:03
Ilgın'ın (grande06) araba banada Granit Gri gibi gelmişti, geçenlerde gördüğümde. Optimumum kapısının önünde tüm asaletiyle duruyor herzaman. REsimlerine bakıncada koyu gibi geldi bana ama emin olamadım...
Bende bugun sabah Çetin Emeç'te Orhan'ı gördüm (Kamikaze) ama sıkışık trafikte yanına yaklaşamadık. Ben başka bir araçdaydım zaten...
KaMiKaZe
13/06/2008, 19:30
Ilgın'ın (grande06) araba banada Granit Gri gibi gelmişti, geçenlerde gördüğümde. Optimumum kapısının önünde tüm asaletiyle duruyor herzaman. REsimlerine bakıncada koyu gibi geldi bana ama emin olamadım...
Bende bugun sabah Çetin Emeç'te Orhan'ı gördüm (Kamikaze) ama sıkışık trafikte yanına yaklaşamadık. Ben başka bir araçdaydım zaten...
ibrahim abi sıkışık olduğu için belki yetişebilirdiniz :D işe geç kaldığım için yol açılınca uzadım gittim :D
görülmek güzel birşey akşam bahçelideyim beni görün lütfen :D
İbrahimKC
13/06/2008, 19:59
ibrahim abi sıkışık olduğu için belki yetişebilirdiniz :D işe geç kaldığım için yol açılınca uzadım gittim :D
görülmek güzel birşey akşam bahçelideyim beni görün lütfen :D
Yok be Orhancım,
Sokullu KAvşağına gelmeden önce biz sol şeritten gittik, sen en sağdaydın..Senin yanından geçip devam ettik, sen arkada kaldın yani...
Sokulludan sonrada trafik açıldı zaten..Ama sen görünürde yoktun.. :)
KaMiKaZe
13/06/2008, 22:39
:D ben elimdeki krokiye bakıyordum abi sonrada sola sokulluya döndüm hp ye notebook bıraktım :D yoksa mümkün değil deli uzarım :D
uLTRa GP
14/06/2008, 19:59
şimdi klocaeli ye geldim eve geldim aracı park ettim 41DU246 plakalı aracı gördüm sticker yok siteden birimi acaba dorusu bendede sticker yok:D:D benm aracın hemen ayanbında park edili
şimdi klocaeli ye geldim eve geldim aracı park ettim 41DU248 plakalı aracı gördüm sticker yok siteden birimi acaba dorusu bendede sticker yok:D:D benm aracın hemen ayanbında park edili
Siteden değil ya da kayıtlı değil... Hemen yapsaydın ya oracıkta üyelik işlemlerini! :)
uLTRa GP
15/06/2008, 09:33
sahibini göremedim :Düst kattaymış
tolgaank88
15/06/2008, 20:58
gözunu sevdiğiminin ankarası,perşembeden beri 1400 km yaptım alanya tarafına dogru,yaklaşık 10 tane gp gordum hiç birinde sticker yoktu,bu aksam 7 gibi ankaraya girdim,kızılayda ilk gordugum gp de sticker vardı:D:D.06 az .... yol yorgunlugundan olsa gerek kalan 4 rakamı hatırlamıyorum ama 7 ve 1 rakamı vardı sanki,birde araç orleans mavi...
uLTRa GP
15/06/2008, 23:34
ben bizim burda günde en az 15 tane görüorum:D ayrıca arkadaşım renk ve plaka benzior ama o mu bilmem abdullah abinin araç 06 AC ****(palaka ac sen doğrumu gördün başka bulamadım ben)
https://forum.grandepuntotr.com/members/abdullahc.html
ben bugün izmitte 41 NH plakalı siyah punto gördüm benim aracım pamukkale tarafında birden o sandım ama baktım cantları normal sonra koşmadım arkasından.ben arbamı çok özledim arkadaşlar ama daha 8 günü var gelmesineee :(
tolgaank88
16/06/2008, 11:33
ben bizim burda günde en az 15 tane görüorum:D ayrıca arkadaşım renk ve plaka benzior ama o mu bilmem abdullah abinin araç 06 AC ****(palaka ac sen doğrumu gördün başka bulamadım ben)
https://forum.grandepuntotr.com/members/abdullahc.html
teşekkürler ama AZ plaka olduguna eminim,sadece kalan 4 rakam aklımda değil...
birde konyada 42 pt ... rock siyah bi gp var mıııı???
KaMiKaZe
16/06/2008, 11:49
Ankarada konya plakalı kırmızı bir gp var benim bildiğim.
mustafaf
16/06/2008, 18:56
teşekkürler ama AZ plaka olduguna eminim,sadece kalan 4 rakam aklımda değil...
birde konyada 42 pt ... rock siyah bi gp var mıııı???
bu arkadas olabılırmı tolga ???
https://forum.grandepuntotr.com/members/zeynebim9.html
atk 81
https://forum.grandepuntotr.com/members/moiz.html
diğeri de titanyum gri olabilir mi?
granit gri diye hatırlıyorum ama titanyumda olabilir....
tolgaank88
16/06/2008, 21:19
bu arkadas olabılırmı tolga ???
https://forum.grandepuntotr.com/members/zeynebim9.html
evet mustafa abi bu buyuk olasılıkla,konyada konyanın ankara yonu çıkışında yaklaşık 40-50 km sonraki ilk trafik ışıklarında gordum kendisini,2 şeritli yolda karşılıklı sellektorleştik...
Punto_Can
16/06/2008, 22:30
Bu akşam 6,30 - 7,00 gibi Bahçelievler 7. cadde girişinden önceki göbekte 06 AZ 2159 plakalı arkadaşı gördüm. Bende karşı şeritte ışıklarda duruyodum. Ancak arabadaki diğer 3 arkadaşıyla birlikte önlerinden geçen kızlara bakmaktan beni farketmediler :D bende sesimi çıkarmadım :D
İbrahimKC
16/06/2008, 22:36
Bu akşam 6,30 - 7,00 gibi Bahçelievler 7. cadde girişinden önceki göbekte 06 AZ 2159 plakalı arkadaşı gördüm. Bende karşı şeritte ışıklarda duruyodum. Ancak arabadaki diğer 3 arkadaşıyla birlikte önlerinden geçen kızlara bakmaktan beni farketmediler :D bende sesimi çıkarmadım :D
:):)Yok yok bu konu çok sakıncalı oluyor artık.. Ayıp ya bu kadar da olmaz ki :) :)
KaMiKaZe
16/06/2008, 23:03
ibrahim abi ayıp olan hangisi :D
orhan haklı :D:D hangi kısım ayıba giriyor:D:D:D
faruktuzlu
18/06/2008, 16:26
ibocumu ben de gördüm Ç.Emeçte. konuştuk accik. ama anlayışına teşekkürler!
dün akşam da ankara fak.diş hekimliğinin orada Tolgayla muhabbet ettik! arkadaş ankarada hep aynı adamlar mı geziyor? o kadar üye var birbirini görenler hep aynı! hahaha:D:D:D
Arkadaşlar burda 19 TH 642 Plakalı bir araç varmı bakabilir misiniz..az önce işe gelirken yolda beni çok sıkıştırdı sonra da havasını aldı da arkadas :D eğer burdaysa benim tarafımdan nasıl hezimete ugradıgını anlatmasını rica ediyorum :D:D:D:D:D
şundan eminim ama eğer senide farketselerdi kesin grandepuntotr üyesini tercih ederlerdi:)
Arkadaşlar burda 19 TH 642 Plakalı bir araç varmı bakabilir misiniz..az önce işe gelirken yolda beni çok sıkıştırdı sonra da havasını aldı da arkadas :D eğer burdaysa benim tarafımdan nasıl hezimete ugradıgını anlatmasını rica ediyorum :D:D:D:D:D
maalesef yok.
bugün öğle saatlerinde istanbul yolunda red 56 plakalı üyeyi gördüm ama selam verme şansım olmadı ben dolmuştaydım :D
bugün öğle saatlerinde istanbul yolunda red 56 plakalı üyeyi gördüm ama selam verme şansım olmadı ben dolmuştaydım :D
https://forum.grandepuntotr.com/members/absoluit.html
Dolmuştakiler sayılmaz ama hadi neyse...:D
faruktuzlu
23/06/2008, 10:48
ctesi öğlen saatlerinde sümer 1 sk da 06 AZ 4434 Mavi GP gördüm!
tolgaank88
23/06/2008, 12:23
ctesi öğlen saatlerinde sümer 1 sk da 06 AZ 4434 Mavi GP gördüm!
plaka kayıtlı değil malesef faruk abi...
erdiyilmaz
23/06/2008, 12:25
https://forum.grandepuntotr.com/members/snlydsnsz.html
tolgaank88
23/06/2008, 12:32
alla alla,erdi ben aradıgımda neden çıkmadı?? :)
ekleme:tamam buldum nedenini :D
Pazar günü çeşme otobanda granit gri 4 kapı kardeşimize arkadan selektör yaptım.Yanından geçerken korna çalıp devam ettim.Valla bi el kol hareketi yaptı.Sticker ına dua etsin.Sonra forumda adım cıkmasın piskopata diye yürüdüm gittim.Sticker ı takan arkadaşlar azcık bilinçli olun.Grandepunto kardeşliği adına selam veriyoruz.(kırdırtmayım elinizi ayağınızı :D)
dün kızılayda 34 ef 6035 plakalı bir üye gördüm ayağımı eziyordu yola bakmıyor sağa sola bakıyordu :D:D
KaMiKaZe
23/06/2008, 14:25
Ayağının yolda ne işi var mehmet :D
Valla yolda ayaklarımı kaldırıp geçme yeteneğim yok malesef yoksa senin varmı süpermen :D
KaMiKaZe
23/06/2008, 21:59
kızılayda üst geçitler var onları kullan lütfen :D
Bu akşam 22.00 civarı, bahçeli 7. caddede yol kenarına park edilmiş gri 06 ED ???? stickerli bir punto gördüm.
https://forum.grandepuntotr.com/members/absoluit.html
Dolmuştakiler sayılmaz ama hadi neyse...:D
red 56 yı Bende servisle eve dönerken gördüm. 19/20 hazirandı sanırım.
faruktuzlu
24/06/2008, 09:57
dün kızılayda 34 ef 6035 plakalı bir üye gördüm ayağımı eziyordu yola bakmıyor sağa sola bakıyordu :D:D
34 EF 6034 olmasın? hatırlarsan sana bir ara geldiğimde ostimde gördüğümü söylemiştim. süren kişinin bence site üyesi olduğundan falan haberi yok!:D:D:D
Olabülü :D valla adama bakmaktan plakayı son anda gördüm baya meşhur oldu bu istanbullu çok geziyor ankarada herhalde :D:D
KaMiKaZe
24/06/2008, 22:30
şirket arabasıdır belkide :P
zaferkaplan
24/06/2008, 23:25
arkadaslar 34 ef 6034 yanlış hatırlamıyorsam bizim rüzgarlıda bir araç kırmızı renkte eğer gördüğünüz araç oysa o vatandaş foruma üye olduğundan habersiz geziyor çünkü işin ticaretini yapıyor..
Ya zannedersem araç kırmızı değildi beyazdı acaba başka araç görmüş olabilirmiyiz :)
GaladrieL
25/06/2008, 12:03
Dün akşam (24 Haziran) saat 17:00 sularında Kızılay'da orleans mavi bir puntiş gördüm, park halindeydi, İzmir Cad.nin bir üst paralelindeki sokakta..Plakalar konusunda hafızam pek iyi değildir, atıyo olabilirim ama AZ plakaydı galiba..Bide aynasında asılı bi tavşan vardı galiba :D
oruç olmasın o sakın az mz bir hatırladığım plaka o var :D
KaMiKaZe
26/06/2008, 09:59
oruçu bu aralar gören görene sabahta bana denk geldi sol şeriti kapatmış gidiyordu :D xenonlarda kontağa bağlı heralde hiç sönmüyor :P
Hehehehe:D:D:D xenonlar kontağa bağlı :D:D:D adam ne yapsın sırtını sağlam yere yaslamış bozulursa yenisi var :D:D:D
oruç olmasın o sakın az mz bir hatırladığım plaka o var :D
yaw, bnm süt bişeyi arkadaşım!
(hani, ineğin küçüğü)
birincisi, gizem bnm arabayı tanımayacak mı?
ikincisi, dana kadar tavşanım mı var dikiz aynasına asılı, hiç mi bilmiyosun bnm arabayı?
üçüncüsü, bunu da sen uyan bişey al işte :whip0000::whip0000::whip0000:
oruçu bu aralar gören görene sabahta bana denk geldi sol şeriti kapatmış gidiyordu :D xenonlarda kontağa bağlı heralde hiç sönmüyor :P
hehehe...
demek o korna senindi ;)
bende fark ettim seni, ama efet...birass hızlıydık heralde :cool:
yaw, bnm süt bişeyi arkadaşım!
(hani, ineğin küçüğü)
birincisi, gizem bnm arabayı tanımayacak mı?
ikincisi, dana kadar tavşanım mı var dikiz aynasına asılı, hiç mi bilmiyosun bnm arabayı?
üçüncüsü, bunu da sen uyan bişey al işte :whip0000::whip0000:
:agiskavgasi:
Birincisi ben nereden bileyim gizemin senin arabayı tanıyacağını ..
İkincisi işim gücüm yok senin arabandaki aksesuarlarımı ezberleyeceğim aynadaki tavşan heh..:agiskavgasi:
üçüncüsü bilgisayarımdaki sözlük bile ne dediğini anlmadı :D:D
GaladrieL
26/06/2008, 15:19
İyiki bir mavi puntiş görmüşüm bea, karışmış ortalık azıcık :)
yafu Unik's GP tanınmaz mı, 1 km uzaktan tanırım onun arabasını walla :D
KaMiKaZe
27/06/2008, 09:53
oruç bugün kanaat getirdim yolda uyukladığına :D Sen sola yapışıyorsun sonrada yarı uyur yarı gezer devam yola, baksana gene korna çaldım cevap gelmedi :D
bu arada unutmuşum editledim hemen xenon lar gene açıktı :D
oruç bugün kanaat getirdim yolda uyukladığına :D Sen sola yapışıyorsun sonrada yarı uyur yarı gezer devam yola, baksana gene korna çaldım cevap gelmedi :D
bu arada unutmuşum editledim hemen xenon lar gene açıktı :D
hehehehe :D:D:D
yavv, aslına bakarsan haksız da sayılmazsın :cool:
sabah sabah, kalkar kalkmaz sokağa atınca insan kendini, kolay kolay açılamıyor.
sende sağı solu amma izliyorsun be orhanım...azıcıkta önüne bakıver...mazallah önündeki aninden fren yapıverir filan :pokey000:
tolgaank88
27/06/2008, 10:22
faruk abiiiii,beni duyuyo musunnnn????:)
sabah 08.50 de dedemanın onunden geçtiysen ben seni gordumm,ama emin değilim...araç seninkini tıpkısıydı ve stoplarda karartılmıştı,ancak spoileri goremedim,belkide yan taraftan baktıgım için gorememişimdir...
KaMiKaZe
27/06/2008, 17:35
oruç maalesef önümde kimse olmuyor :D her zaman öndeyim :P
dün günübirlik ankaraya gitmiştim. sabah 9da başbakanlığın orada titanyum gri active bir gp gördüm ama plakayı tam seçemedim uzaktan. 06 bf'ydi ama bg de olabilir. uzak mesafedeydi. bir de kullanan kişinin biraz tarama özürlü olduğunu gördüm :)
yaw bugünde amma bereketli bir gündü..
hem femoliyi..hem tolgaank88'i...berk'i...kamikaze'yi gördüm =P=P=P
aaaa ne tesadüf bizlerde hep birlikte sen gördük :D:D:D
tolgaank88
29/06/2008, 19:13
hımmm bende 2 tane gp hatırlıyorum,ışıklarda kavga ediyolardı...bitanesi kırmızı diğeri orleans maviydi,hatta bi ara kırmızıdaki adam mavi arabanın kapısını açmaya çalışıyodu...ama kırmızı daha bomba duruyodu :D:D:D
KaMiKaZe
29/06/2008, 22:28
hayret ben sizi gördüğümü hatırlamıyorum. :P
Sen rüya alemindeydin kamikaze bişi hatırlamazsın :D
Tolga hangi edepsizmiş o kavga eden kesin mavi gp nin içindeki çıkarmıştır kavgayı utanmaz kırmızı gp nin aynasını kırmaya çalışıyordu hatta heyecan yapıp yanlış yola saptıda kayboldu inek :D:D:D
tolgaank88
30/06/2008, 13:08
hatta heyecan yapıp yanlış yola saptıda kayboldu inek :D:D:D
hahahaa :D:D:D:D:D mehmet abi yaw,oldurdun beni :D:D:D
hahahaa :D:D:D:D:D mehmet abi yaw,oldurdun beni :D:D:D
akşam üstü de ben mehmetm abinin icabına bakacam tolgacım
:whip0000::whip0000::whip0000:
ne kaybolması "Local Area Network" !!
İşim o taraftaydı...ordan daha yakın oluyo diye oraya park ettik heralde :poster_s:
bak, akşam uğramam haaa!!!
neyle korkutuyorsun bay mö gelmezsen gelme :D:D 20 ytl nin adamımıyız ula biz hehehhehhehhe :D:D sen sana olacakları düşün..
Bu arada ibrahimkc yi gördüm bizim dükkanın önüne park etmişti :D
tolgaank88
01/07/2008, 10:16
egzotik kırmızı,06 bn 2179 hemen hemen hergun goruyorum buklum sokakta...hatta bizim karşı apartmanda sanırım kendisi...
faruktuzlu
01/07/2008, 10:35
faruk abiiiii,beni duyuyo musunnnn????:)
sabah 08.50 de dedemanın onunden geçtiysen ben seni gordumm,ama emin değilim...araç seninkini tıpkısıydı ve stoplarda karartılmıştı,ancak spoileri goremedim,belkide yan taraftan baktıgım için gorememişimdir...
valla Tolgacım benden başkası değildir o! :D:D:D saat ve mekan hergün aynı oluyor! değişmez uzun bir süre!:D:D:D
Faruk tuzluyu bu aralar herkes görüyor bir ben göremiyorum NEDENSE ? :::::D
faruktuzlu
02/07/2008, 15:30
Faruk tuzluyu bu aralar herkes görüyor bir ben göremiyorum NEDENSE ? :::::D
kardeş haklısın valla, özelden görüşürüz! ok?
tolgaank88
07/07/2008, 20:58
bugun oglen alperi (06 ad 9158) gordum,beytepe-city center otoparkında...
alper sanırım yaz okuluna kaldın :)
Bugün ilk defa mersinde 33 DD 924 (Anvil) arkadaşımızı gördüm kornalaştık ama ailesi vardı herhalde durup tanışma fırsatımız olmadı birdahaki sefere tanışmak isterim kısmet olursa ama yinede siteden bir arkadaşı görmek gerçekten çok güzel.
Ben de bu akşam 22:00 civarlarında Berk'e rastladım. Ama o bizi göremedi sanırım...
https://forum.grandepuntotr.com/members/berk.html
Pazar günü çeşme otobanda granit gri 4 kapı kardeşimize arkadan selektör yaptım.Yanından geçerken korna çalıp devam ettim.Valla bi el kol hareketi yaptı.Sticker ına dua etsin.Sonra forumda adım cıkmasın piskopata diye yürüdüm gittim.Sticker ı takan arkadaşlar azcık bilinçli olun.Grandepunto kardeşliği adına selam veriyoruz.(kırdırtmayım elinizi ayağınızı :D)
NAFIZ GORURKEN GORULDUN O KADAR ONUNE BAKMISSIN KI O PAZAR ARKANDAN KI BEN BIR GRANIT UNO NUN ARKASINDA IDIM ORTA SERISE GECIP ARKANDAN SELLEKTÖR YAPAN BENI GÖRMEDİN ÇESME OTOBANINDA.....:busted_b: :p
Kitlenmişim öbür arkadaşa hahahahahah.
Dün balçova ya giderken (İzmir de) 58 plaka Granit gri bir kardeşimle çok şık bir selamlaşma yaşadık.xenon larımızı patlattık ama 58 bana posta yı koydu.(Ferrari kornası sanırım :D) alacam o kornadan olmuyo böle.....
bu kez gp değil ama 06.07.2008 pazar günü ankara acity outlette bir gptr üyesini yani müslüm abiyi gördüm. ee o arabasız ben arabasız ancak yaya karşılaşabildik.....
Bugün ilk defa mersinde 33 DD 924 (Anvil) arkadaşımızı gördüm kornalaştık ama ailesi vardı herhalde durup tanışma fırsatımız olmadı birdahaki sefere tanışmak isterim kısmet olursa ama yinede siteden bir arkadaşı görmek gerçekten çok güzel.
valla kemal aslında bir önceki kavşaktan dönecektim ama seni 100 m'den görünce selam vermek için sonrakinden döndüm. yanımda da bizimkiler vardı dediğin gibi. inşallah bir dahaki sefere :)
ben kimseyi görmüom yaw manisada hiç üye yok mu?
gp lere bakıom arkadan öle hiçbirinde yok
bigece yapıştırcam hepsine :)
tolgaank88
09/07/2008, 00:49
Ben de bu akşam 22:00 civarlarında Berk'e rastladım. Ama o bizi göremedi sanırım...
https://forum.grandepuntotr.com/members/berk.html
BER 86 yıda gören görene murat abi,sırf ben bugun 2 defa gordum...:D
birincisi,sabah karumun karşısında,bil bakalım nerde :D
ikincisi,akşam saat 8 gibi kızılırmak sokakta gordum...
BER 86 yıda gören görene murat abi,sırf ben bugun 2 defa gordum...:D
birincisi,sabah karumun karşısında,bil bakalım nerde :D
ikincisi,akşam saat 8 gibi kızılırmak sokakta gordum...
yahu,
bu berk de amma geziyor :scooter0::scooter0:
Ben geçen hafta İstanbul Avrupa yakasından Anadolu yakasına geçerken tamamen benim GP'min aynısı bir GP gördüm tam köprü yolunda. Yol verdim önüme geçti sol şeritten peşpeşe geçtik 1. köprüden. Ama plakasını hiç hatırlayamıyorum şu an.
Buarada onda da bende de sticker yoktu. :) Ben şimdi istek yaptım. Geldiğinde hemen yapıştırıcam.
Bende berk i gördüm ama ankara dışında motoruyla beraber saatte 160 km hız yapıyordu arkasında birininde salyaları akıyordu :D:D:D benide alın benide alınnnn:D
Dün ikinci çevreyolu bilen otomotiv civarında 33 R 2861 (mustafaf) arkadaşımızın yanından geçtim kornayada bastım geçtim ama herhalde görmedi yada kendi değildi
Punto_Can
11/07/2008, 11:50
arkadaşlar 6 gündür Alanya'daydım. Günde abartısız en az 15-20 tane farklı gp görüyordum ama bir tanesinde mi sticker olmaz yaa :( fotoğraf makinemi ankarada unuttuğum için resim çekemedim ama gerçekten Antalya plakalı çok sağlam sistemli ve modifiyeli GP ler var ;)
tolgaank88
11/07/2008, 12:05
haklısın can bende son 1 ayda 2 defa gittim alanyaya,gordugum her gp ye sellektor yaptım aynadan arkasından baktım :),yanından geçtim,hiç mi bitane stickerli olmaz yaw :D:D
arkadaşlar bu stickerlardan yanımızda bulunduralım kartvizitler gibi gördüğümüz bütün GP lere yapıştıralım daha iyi olmazmı :)yanına bide kart bırakırız yönetim duy sesimi kart sayısı kadar sticker gönder talep edenlereeee
arkadaşlar bu stickerlardan yanımızda bulunduralım kartvizitler gibi gördüğümüz bütün GP lere yapıştıralım daha iyi olmazmı :)yanına bide kart bırakırız yönetim duy sesimi kart sayısı kadar sticker gönder talep edenlereeee
Oldu... Sonra adamlar sırf küfür etmek için siteye üye olsunlar, değil mi? :D
THuNDeRCoP
11/07/2008, 14:40
:D tabii oylelerıde cıkar normaldır ama murat bey malumunuz bunlarda dıbı koklanarak ıyı adam kotu adam dıye ayrılmıyorkı :D
evvet en nihayetinde ben sonunda o izmirin cileli sabah trafiginde bir üyemize rastladım gerci sayın arkadasımız gecenlerdeki bulusmamıza gelmeyen... pardon ! gelemeyen bir arkadas olmalıkı tanıyamadım.... gerci kendiside beni gördü ama cıkaramadı... neyse 35 CAU 85 ORLEANS MAVİ cankayadan sahile dogru inerken bir beni görürüsün kemeraltına sabah körü girmeye calısan tek egzotik kırmızı benımkıdır..... gerci gp yan dursa kesin tanırdın o ''güzel'' jantlarımdan ammma.... :)
evvet en nihayetinde ben sonunda o izmirin cileli sabah trafiginde bir üyemize rastladım gerci sayın arkadasımız gecenlerdeki bulusmamıza gelmeyen... pardon ! gelemeyen bir arkadas olmalıkı tanıyamadım.... gerci kendiside beni gördü ama cıkaramadı... neyse 35 CAU 85 ORLEANS MAVİ cankayadan sahile dogru inerken bir beni görürüsün kemeraltına sabah körü girmeye calısan tek egzotik kırmızı benımkıdır..... gerci gp yan dursa kesin tanırdın o ''güzel'' jantlarımdan ammma.... :)
86 olabilir mi?
https://forum.grandepuntotr.com/members/nafiz.html
https://forum.grandepuntotr.com/members/pinar.html
evet kesinlikle nafizdi o resmi görünce tanıdım :)
Bu sabah 7,30 civarında Eğmir Gölünde 06 P 85XX gri puntoyu gördüm. Ama ben demir atımı sürüyor olduğum için selamlaşamadık :D
Sanırım arkadaşın adı Ilgındı. Ve de çoktandır siteye girmiyor anlaşılan...
bugun saat 18 sularında aselsan civarında, orleans mavi bi gp gördüm. plakası 06 az .... jantlarda sanırım könig di:) stickerın arka camda olması sebebiyle birbirimiz geçince kornalaştık :D
bugun saat 18 sularında aselsan civarında, orleans mavi bi gp gördüm. plakası 06 az .... jantlarda sanırım könig di:) stickerın arka camda olması sebebiyle birbirimiz geçince kornalaştık :D
ah ben seni ne yapayım be çağrı :whip0000::whip0000:
ah be aslanım,
senin gözlerine fiber tozu çok kaçmış heralde :)
ne kadar da bozulmuşlar öyle ;)
könig haa :cool0000::cool0000::cool0000:
anaaaaaaa:D oruç abi senmiydin o yaaaaaa:D
abii niee durdurmadın yaaa. insan bi korna morna el sallar yaaa:) n biiliim abi senn olduuunu:)
kaç saat stajda kaldım ben sen bilion mu.tabii farketmiicem :)
KaMiKaZe
16/07/2008, 00:44
ulan çağrı ne stajmış ne olsa ondan biliyon
yrn bitio ama :) artk rahatım :D
la neyi staja bağladım :D
ufukbzk84
18/07/2008, 17:36
galiba ben haftanın şanslarındanım önce oska oto servisinde 34 DE 6001 kırmızı site üyesi gördüm bugunde gürpınar belediyesinin otoparkında sonu 34 .... 20 ile biten titanyum gri renktaşım olan ve body kitli spoilerli bi site üyesi gördüm bu arkadaşlarımız kimdir acep... :D
galiba ben haftanın şanslarındanım önce oska oto servisinde 34 DE 6001 kırmızı site üyesi gördüm bugunde gürpınar belediyesinin otoparkında sonu 34 .... 20 ile biten titanyum gri renktaşım olan ve body kitli spoilerli bi site üyesi gördüm bu arkadaşlarımız kimdir acep... :D
1.si bu da diğerini bulamadım
https://forum.grandepuntotr.com/members/puntoabarth.html
KaMiKaZe
20/07/2008, 21:33
saat 19:30 civarında göksu parkı kc group migrosun önünden geçen yolda 06 az *** plakalı new orleans mavi 4 kapı bir adet üyemizi gördüm ama sonunu seçemedim :D
Cumartesi etlik anteras ta thunder,ve bahçelili aliyi gördüm , pazar günü etlik aşağı eğlencedede canberkkılıç gördüm, Gp mevsimi açılmış :D
bostancı köprüsü yakınında 34 DES 08 plakalı titanyum gri GP gördüm.(plaka kesin emin değilim.)
DES yerine DEK olabilir mi?
https://forum.grandepuntotr.com/members/dek.html
ReNoVaTio
24/07/2008, 10:01
dün akşam üstü abidinpaşada 06 zeh 81 di sanırım plakası tam emin değilim bolero kırmızısı bir üyemizi gördüm.
dün akşam üstü abidinpaşada 06 zeh 81 di sanırım plakası tam emin değilim bolero kırmızısı bir üyemizi gördüm.
doğru görmüşsün :)
https://forum.grandepuntotr.com/members/grandecaglar.html
ReNoVaTio
24/07/2008, 11:51
o kadarda yaşlı değilmişiz yaws gözler hala iyi:-d
DES yerine DEK olabilir mi?
https://forum.grandepuntotr.com/members/dek.html
buydu heralde Fatih abi saol:)
THuNDeRCoP
24/07/2008, 22:35
Bugun ilk defa trafikte gezerken bi punto gordum sıte uyesı ama arac duruyordu :D Rengini felan sımdı hatırlamıyorum butun gun kafaya guneş yiyince adamın aklında renk felan kalmıyor. :) Ankara TİGEM de saat 20:00 da park halınde duran 06 ET 7782 olması lazım plakanın ;) Bakalım kım cıkacak :)
Yok öle bir plaka ya plakasını gizleyen bir üye yada yanlış görmüşsün bilader :):)
Punto_Can
26/07/2008, 03:14
bi kaç gün önce dikmen caddesinde keklik pınarı metiş bloklarının orda kırmızı bi gp babama korna çalmış :) babamda park halinde ve arabanın dışında olduğu için selam verememiş, geldi bana söyledi kimdi ki diye :D kimdi o taciz kornası çalan çabuk söylesin :D ben çağrıdan şüpheleniyorum :D
23/07/2008 çarşamba günü mugla- fethiye yolu uzerinde EGZOTIK KIRMIZI SKYDOME li 06 BA *** yada 06 BD *** olabilir plakası tam inişli virajdan geciyordum karşımdan geldi arkamı dondum baktım ama stickerin olup olmadıgını goremedim, varmı o taraflarda gezen arkadas???
23/07/2008 çarşamba günü mugla- fethiye yolu uzerinde EGZOTIK KIRMIZI SKYDOME li 06 BA *** yada 06 BD *** olabilir plakası tam inişli virajdan geciyordum karşımdan geldi arkamı dondum baktım ama stickerin olup olmadıgını goremedim, varmı o taraflarda gezen arkadas???
ya forumdan değil yada plakasını girmemiş. bulamadım çünkü :)
bende bugün rizede 34 PAS 16 kırmızı skydomelu gördüm bizim forumda böyle biri varmı??
bende bugün rizede 34 PAS 16 kırmızı skydomelu gördüm bizim forumda böyle biri varmı??
Bu plakayla kayıtlı üyemiz yok Okan... ;)
THuNDeRCoP
26/07/2008, 21:27
Mersındeyım ve ılk sıte uyesı 33 R 2861 plakalı aracı askerlık subesı karsısında park halınde gordum. Bakalım bu sefer dogrumu verdık plakayı :)
tolgaank88
27/07/2008, 09:15
Mersındeyım ve ılk sıte uyesı 33 R 2861 plakalı aracı askerlık subesı karsısında park halınde gordum. Bakalım bu sefer dogrumu verdık plakayı :)
bu olabilir mi :)
https://forum.grandepuntotr.com/members/mustafaf.html
dakka bir gol bir ne çabuk gördün yaw. mustafanın işyeri orası.
bu arada tatilemi geldin mersine.
tolgaank88
27/07/2008, 16:38
18 temmuz 2007 ve 26 temmuz 2007 tarihi ile 2 defa izmirde bulundum ve bu süre zarfında inanılmaz gp gordum...gerçekten çok fazla sayıda gp varmış izmirde,yada bana denk geldiler :)
birde izmir birmot araçların arka camına tam bizim stickerlerin yapıştıgı yere kendisi sticker yapıştırmış.uzaktan goruyorum,evt bu forumdan diyorum,yaklaşınca bakıyorum birmot yazıyor :D:D
THuNDeRCoP
28/07/2008, 01:03
evet mersındeyım artık mersını fetedecem 3 5 gun :D
18 temmuz 2007 ve 26 temmuz 2007 tarihi ile 2 defa izmirde bulundum ve bu süre zarfında inanılmaz gp gordum...gerçekten çok fazla sayıda gp varmış izmirde,yada bana denk geldiler :)
birde izmir birmot araçların arka camına tam bizim stickerlerin yapıştıgı yere kendisi sticker yapıştırmış.uzaktan goruyorum,evt bu forumdan diyorum,yaklaşınca bakıyorum birmot yazıyor :D:D
diyorum ya üstad her seferinde izmir de cok gp var ama bır avucu haricnde hepsi uyuyor..... stickerli olsada olmasada.... tabiii söz meclisten dısarı kimse almasın üstüne... bir motorsiklet gurubu var izmir riders herhafta bir buluşam bir etkinlik var yemin ediyorum kıskanıyorum yahu... bir gün hızmı alamıyacam motorların arasına girivericem :) gptr olarak... :)
bu olabilir mi :)
https://forum.grandepuntotr.com/members/mustafaf.html
bugün mustafanın arabasını serviste gördüm. maalesef kaza yapmış. geçmiş olsun mustafa.
THuNDeRCoP
28/07/2008, 17:39
Gecmiş olsun...Mustafa
THuNDeRCoP
28/07/2008, 17:40
dakka bir gol bir ne çabuk gördün yaw. mustafanın işyeri orası.
bu arada tatilemi geldin mersine.
Mersinde tatil süper gidiyor bu arada sanırım femolı soylemıs olması lazımdı benım buraya gelecegımı ama unuttun sanırım :D
tolgaank88
28/07/2008, 20:21
bugün mustafanın arabasını serviste gördüm. maalesef kaza yapmış. geçmiş olsun mustafa.
mustafa çok çok geçmiş olsun :(...çok hasar yoktur umarım??