Orijinalini görmek için tıklayınız : Bugün trafikte GrandePuntoTR üyesi gördünüz mü?
güzel yerde oturuyomuşunuz yaw
güzel yerde oturuyomuşunuz yaw
Teşekkür ederim.
Paranoya
21/12/2008, 01:27
Bugün saat 19:00 a doğru, tunus caddesi üzerinde Çağrı kardeşimin body kitli aracını gördüm. Araç pırıl pırıl (maaşallah) sağ şeritte, burnu yola dönük olarak park halindeydi. Tint Cafe falan civarlarında takılıyordu sanırım kardeşim. Eyvallah! Takılacak tabi, adam fiyakalı araç yapmış ;)
20/12/2008 cumartesi günü anamurda 33 LY 848 özcan yıldırım (onurcan) arkadaşımızın aracını gördüm sticker'lı ayrı bir güzel olmuş.
batuhann80
21/12/2008, 19:40
ben bugün 11 tane birden gördüm.pardon biri bendim..karayollarında:laugh000:
26.12.2008
Saat 13:30'da Kemal abiyi ( Plastro ) atayurt'da gördüm.
Saat 15:00'da Onur abiyi ( Honer Cooper ) silifkede gördüm.
Saat 15:15 gibi Onur abi ile konuşurken önümüzden tekrar Kemal abi geçti egzotik kırmızı süp-per dikkat çekici puntosu ile..
Halil bende sizi görebilseydim ne güzel olurdu ben şuan anamur'dayım, hayırdır silifkeye iş içinmi gittin.
Halil bende sizi görebilseydim ne güzel olurdu ben şuan anamur'dayım, hayırdır silifkeye iş içinmi gittin.
Evet silifkede bir kaç iş vardı özledimde silifkeyi havalar daha fazla sogumadan gidiyim birdaha dedim,
Bayagı güzel gündü yakın zamanda birdaha gitmeyi düşünüyorum.
27/12/2008 Cumartesi anamurda 33 LY 848 özcan yıldırım (onurcan) arkadaşımızla karşılaştık tanıştık üye arkadaşlarımızla karşılaşmak çok güzel bu arada anamurdada baya grande punto sayısı çoğalıyor.
Yahu Mersin mi çok küçük, yoksa hep aynı yerlerde dolanıyorsunuz siz? :)
Yahu Mersin mi çok küçük, yoksa hep aynı yerlerde dolanıyorsunuz siz? :)
Çokda küçük sayılmaz ama genede karşılaşıyoruz halil'in honor cooper ile karşılaştığı ve benide gördüğü yer mersin merkezden hemen hemen 100 km uzaklıkta benim onurcan arkadaşımızı gördüğüm yer mersinden 250 km civarı uzaklıkta :)
27/12/2008 Cumartesi anamurda 33 LY 848 özcan yıldırım (onurcan) arkadaşımızla karşılaştık tanıştık üye arkadaşlarımızla karşılaşmak çok güzel bu arada anamurdada baya grande punto sayısı çoğalıyor.
Kemal kardeşimle Anamur'da görüştük Anamur'da ilk grande Punto ben aldım çok beğenmişlerdi şu anda baya bir gp var
Honor COOPER
29/12/2008, 00:21
26.12.2008
Saat 15:15 gibi Onur abi ile konuşurken önümüzden tekrar Kemal abi geçti egzotik kırmızı süp-per dikkat çekici puntosu ile..
+1905 kesinlikle çok dikkat çekici özellikle şehir içinde 100 km/h civarı hızda dahada dikkat çekiyor:cool0000:
(Kemal hocam orası şehiriçi değil diyecek şimdi):agri:
allah güzel günlerde binmeyi nasip etsin.Kemal hocam benle halil Silifkenin girişindeki (trafiğin karşısındaki) Total petroldeydik.Bizim elemana gıda alıp yıkattırıyordum yaramazı.
+1905 kesinlikle çok dikkat çekici özellikle şehir içinde 100 km/h civarı hızda dahada dikkat çekiyor:cool0000:
(Kemal hocam orası şehiriçi değil diyecek şimdi):agri:
allah güzel günlerde binmeyi nasip etsin.Kemal hocam benle halil Silifkenin girişindeki (trafiğin karşısındaki) Total petroldeydik.Bizim elemana gıda alıp yıkattırıyordum yaramazı.
Onurcum teşekkür ederim iyi dileklerin için, trafik o yolda 99 km. hıza izin verdiği için 99'u geçmiyorum her an radar olabiliyor çünkü keşke alo deseydin bende gelirdim yanınıza.
Honor COOPER
31/12/2008, 21:14
Abi kaptırmış gidiyordun acelen vardır diye düşündük.
İbrahimKC
03/01/2009, 18:06
Dün Akşam, Çetin Emeç, Hürriyet Caddesinin girişindeki Peynirci'nin önüne 42 US 009 plakalı üyemizin aracını park halinde gördüm. Hatta eğer Peynirci'deyse çıkışta beni beklesin diye arkasına park ettim ama gelen giden olmadı. :)
Plaka kayıtlı değil maalesef. Konya'dan birileriyle tanışma çok hoş olurdu aslında ama kısmet değilmiş..
dün akşam mezitli selay mobilyanın orada halilimin eski aracını gördüm. sticker duruyordu hala. foruma üye mi halil arkadaş?
dün akşam mezitli selay mobilyanın orada halilimin eski aracını gördüm. sticker duruyordu hala. foruma üye mi halil arkadaş?
Yok üye degil yane üye oldugunu görmedim farketmedim.
Araçı hanımı kullanıyor bizden alan arkadaş mersin çarşısında gümüşçülük yapıyor.
Sticker benden kalma iyi olmuş sökmemiş olması, ben daha hiç görmedim sürekli mezitlideymiş araç.
06 AR 5204
https://forum.grandepuntotr.com/members/leo.html
Bugün akşam üstü, İstanbul yolu-Eryaman girişine yakın gördüm. Aracı, kaldırıma doğru çapraz bir şekilde, gelişigüzel park edilmişti. Sticker'ı görünce, durdum, geri geri geldim yanına. İçinde kimse yoktu. Araç, kaza yapmamış ama hasarlı gibi duruyordu! Uzunca bir fren izi vardı... 10 dk. falan oyalandım, gelen giden olur mu diye, kimse gelmedi?!. Sanki, çalınmış da hırsız oraya bırakıp kaçmış gibi bir durum vardı!
Uzun süredir girmemiş foruma ama var mı aramızda tanıyan Bilal'i?
GaladrieL
14/01/2009, 10:25
:( Dilerim kötü bişey olmamıştır..
ocean_1919
15/01/2009, 19:36
Bugün Eskişehirde tepebaşı karakolu önünde 34***56 plakalı kırmızı bir tane gördüm. Umarım karakolluk bir problemi yoktur.
22.01.2009
Saat 17 civarı idi yanlış hatırlamıyorsam.
Mersin sistem tıp hastanesinin önünde Plastro ( Kemal Abi ) gördüm. Jantlar ben burdayım diyordu.
Umarım bir sorun yoktur Kemal Abi.
Kemal arkadaşın arabası her zaman ben burdayım diyor ama merak ettim şimdi .hastane deyince ters bir durum yoktur umarım.:agri:
22.01.2009
Saat 17 civarı idi yanlış hatırlamıyorsam.
Mersin sistem tıp hastanesinin önünde Plastro ( Kemal Abi ) gördüm. Jantlar ben burdayım diyordu.
Umarım bir sorun yoktur Kemal Abi.
Sağolasın halilim ağanoğlu eczanesine uğramıştım hastanenin yanında
Kemal arkadaşın arabası her zaman ben burdayım diyor ama merak ettim şimdi .hastane deyince ters bir durum yoktur umarım.:agri:
Sağolasın özcan bey benim cilt biraz sorunlu aşırı kuruluk var bu aralar yine havalardan dolayı sorunlu benim doktor çamlıbelde önce ona uğradım sonra eczaneden ilaçları aldım
mustafaf
23/01/2009, 09:32
Sağolasın özcan bey benim cilt biraz sorunlu aşırı kuruluk var bu aralar yine havalardan dolayı sorunlu benim doktor çamlıbelde önce ona uğradım sonra eczaneden ilaçları aldım
gecmıs olsun Kemal Abı...
Ziyaretçi047
23/01/2009, 12:03
Geçmiş olsun abi bu havalar normal adamı bile kurutuyor. Bir de rahatsızsan anlayabiliyorum.
Geçmiş olsun Kemal Abi.
23.01.2009 Saat 15:22 Ayaş kasabasında yine plastro ( Kemal Abi ) gördüm. Silifke tarafına dogru gidiyordu.
Geçmiş olsun Kemal Abi.
23.01.2009 Saat 15:22 Ayaş kasabasında yine plastro ( Kemal Abi ) gördüm. Silifke tarafına dogru gidiyordu.
Teşekkür ederim halil, nereye gitsem gözünden kaçmıyorum anamura gidiyordum şuanda anamurdayım anamur yolunda bir beyaz iki kırmızı punto karşımdan geldi beyazı görünce senmisin diye aynadan baktım ama göremedim.
kemal abi valla mersinde yaşamıyon ama bizden çok görünüyon :)
24.01.2009
Saat 15:30 Eski Otogarın üst tarafında 33 AFB 21 Plakalı üyemizi gördüm.
Romeo_er2
24/01/2009, 20:08
dün akşam 8 fln gibi ankara ümitköy park caddesi taps in önünde bi tane vardı kırmızıydı hatırladığım kadarıyla 3 kapı..
ozgurdincer
26/01/2009, 10:26
cumartesi akşam saat 8 civarı 48 RL 147 plakalı aracı ortaca yurtiçikargonun karşısında seyir halinde gördüm, durdurayım iki çift laf edelim diye ıslık çaldım ama farkettiremedim kendimi.
cumartesi akşam saat 8 civarı 48 RL 147 plakalı aracı ortaca yurtiçikargonun karşısında seyir halinde gördüm, durdurayım iki çift laf edelim diye ıslık çaldım ama farkettiremedim kendimi.
https://forum.grandepuntotr.com/members/tombalak.html
gazi üniversitesi iibf de gordum forumdan bi araç 06sc970 ?????
gazi üniversitesi iibf de gordum forumdan bi araç 06sc970 ?????
https://forum.grandepuntotr.com/members/sinan1907.html
SERDAR_AJZ
30/01/2009, 13:03
dün akşam mezitlide 33 ABF 84 (plakayı tam hatırlamıyorum) üyemizi gördüm.selamlaştık.(kornalaştık yani :)
dün akşam mezitlide 33 ABF 84 (plakayı tam hatırlamıyorum) üyemizi gördüm.selamlaştık.(kornalaştık yani :)
titanyum grimiydi
https://forum.grandepuntotr.com/members/ufuk450.html
SERDAR_AJZ
30/01/2009, 13:57
evet evet.griydi
Bugün saat 18:00 civarı pozcu postanesi civarı 33 AHV 16 plakalı gri bir punto gördüm sticker'li idi yeni üyemi acaba
bugun saat 16:25te basınsitesinde ED 088 i gördüm
Bugün saat 18:00 civarı pozcu postanesi civarı 33 AHV 16 plakalı gri bir punto gördüm sticker'li idi yeni üyemi acaba
kayıtlı değil kemal abi. plakasını girmemiş çok üye var ama.
mustafaf
31/01/2009, 11:05
valla ben kımseye stıker vermedım.kacak uye felan olmasın :D:D
valla ben kımseye stıker vermedım.kacak uye felan olmasın :D:D
çakma sticker mı diyosun :D
mustafaf
31/01/2009, 12:04
çakma sticker mı diyosun :D
bu gıdısle, stıker'ın altına "taklıtlerımızden sakının" yazdırıcam :D:D
03.02.09
Saat 12 civarında pozcuda 33 AJZ 21 plakalı üyemiz serdarı ( SERDAR-AJZ ) gördüm.
10.02.2009
Saat 09:17'de Aras Kargo çamlıbel şubesinin karşısında 33 K 8700 plakalı ( Honor Copper ) Onur Hocayı gördüm.
Bugun Kavaklıdere oto servisinde Tuncayın arabayı ve Emrah abiyi gördüm :D
dsozutok
13/02/2009, 00:49
11.02.09 tarihinde
saat 17 sularında mersin g.m.k bulvarında halilimi gördüm. Büyük ihtimalle oydu.
13.02.2009
33 ABF 21 Zeytinlibahçede objektijime yakalandı.
TEZEL PUNTO 45
13/02/2009, 21:29
Dünde ben 35 P alpay abiyi gördüm salihlide :D
Dün akşam 06 AZ 8796 (Searchandrescue-Ercan) ile karşılaştık Eryaman Migros'da... ;)
batuhann80
14/02/2009, 13:41
osram breaker ararken aksesuarcılarda 33 ABF 21 plakalı arkadası zeytinli bahce caddesinde kırtasiyenin önünde gördüm....
dsozutok
19/02/2009, 04:54
17.02.2009
forum mersinin açık otoparkinda üst katta saat 21-22 arası 33 HK 643 yi gördüm
18.02.2009
pozcuda 1403 sokakta saat 4 gibi 33 AJZ 21 i gördum
mustafaf
19/02/2009, 09:52
bu aralar benı goren yokmu yaw :D:D
beni de görün beni de görün :D
17.02.2009
forum mersinin açık otoparkinda üst katta saat 21-22 arası 33 HK 643 yi gördüm
18.02.2009
pozcuda 1403 sokakta saat 4 gibi 33 AJZ 21 i gördum
33 HK 642 olacak benim araç.
33 AJZ 21 de serdarın onunda sesi çıkmıyor yine.
bu aralar benı goren yokmu yaw :D:D
Sabahları Fatih abiye yakalanıyordun hep ne oldu gezmes oldun. Ben seni görüyorum hep ama her gördügümde foruma yazarsam süresiz uzaklaştırma yerim galiba :D
beni de görün beni de görün :D
Fatih abi cidden hiç göremiyorum seni siteye ilk üye oldugumda geçen sene bir kez forumda görmüştüm son oldu Silifkede Onur hocayı, Erdemlide Kemal abiyi görüyorum seni mersinde görmek kısmet olmuyor.
Tarih : 19/02/2009
Yer : Forum Mersin
Saat : 21:00
Plaka : 33 HK 642
Kişi : halilim
Görüntü :
mustafaf
20/02/2009, 09:40
Sabahları Fatih abiye yakalanıyordun hep ne oldu gezmes oldun. Ben seni görüyorum hep ama her gördügümde foruma yazarsam süresiz uzaklaştırma yerim galiba :D
kesınlıkle :D:D
Tarih : 19/02/2009
Yer : Forum Mersin
Saat : 21:00
Plaka : 33 HK 642
Kişi : halilim
Görüntü :
abı heralde artık belgelıyorsun gorduklerını :D:D
Punto_Can
21/02/2009, 01:52
bu ne yaw konuyu mersinliler istila etmiş, diğer illerimizden hiç karşılaşan arkadaşlarımız yok mu :(
Mod arkadaşlar konu başlığını değiştirme talebinde bulunmak istiyorum :D
Bugün Mersin'de GrandePuntoTR üyesi gördünüz mü? :D
dsozutok
21/02/2009, 02:50
halil pardon yanlış yazmışım plakayı afedersin
ayrıca ben her gün birilerini görüyorum mersin çok küçük şehir yaa..
zaten gidecek pek fazla bir yerde olmadığından sürekli karşılaşıyoruzz..
hatta dün yine AJZ 21 i gördüm itfaiyenin karşısında öğlen 1 gibiydi :D
21/02/2009 Anamurda onurcan (özcan yıldırım) arkadaşımızla karşılaştım kornalaştık benim arabayı iyi tanıdı çamurdan rengi değişmişti plakalar okunmuyordu
Kemal senin araç olduğunu çamurda olsa tanıdım Anamur'a geliyon uğramıyon
dünde ben 35 p alpay abiyi gördüm salihlide :d
35 p alpayin arabasi değil o benim[husso 35 p 6812] alpayin 35 aps
Kemal senin araç olduğunu çamurda olsa tanıdım Anamur'a geliyon uğramıyon
Her anamura gittiğimde işlerimi bitireyim gitmeden uğrıyayım diyorum ama günler kısa olunca geçiveriyor dönüşte bozyazıda görüşmem olunca uğrıyamadan çıkmak zorunda kalıyorum kusuruma bakma neyseki günler uzuyor inşallah birdahaki sefere görüşürüz.
06 BK 5353 bilkentte gördüm sticker var ancak plaka kayıtlı değil sanırım.
33 hk 642 (halilim) tömük tansaş önünde duruyordu.
33 hk 642 (halilim) tömük tansaş önünde duruyordu.
Tömük tansaş açılışına hazırlık yapıyor abimgil.
Malların yoncadan teslim alınışı vs vs.
Dün kaza yapmış ön tekerlegin üstü yamuldu hayırlısı bakalım ne olacak x)
06 BK 5353 bilkentte gördüm sticker var ancak plaka kayıtlı değil sanırım.
Ozan söylediğin araç benim =)
Ozan söylediğin araç benim =)
Seni geçen senede görmüştük sanırım :)
@Halil
Geçmiş olsun
mustafaf
26/02/2009, 12:40
Tömük tansaş açılışına hazırlık yapıyor abimgil.
Malların yoncadan teslim alınışı vs vs.
Dün kaza yapmış ön tekerlegin üstü yamuldu hayırlısı bakalım ne olacak x)
gecmıs olsun Halıl.ınsallah fazla bırsey yoktur arabada :S
Geçmiş olsun Halil, umarım önemli birşey yoktur...
batuhann80
26/02/2009, 18:03
geçmiş olsun halil umarım az birseydir...
dayının yanına götür az ise hasar iyi bir cekiccisi var...
benim gp yede biri vurmustu boyamadan halletti saolsun....
@Halil
Geçmiş olsun
gecmıs olsun Halıl.ınsallah fazla bırsey yoktur arabada :S
Geçmiş olsun Halil.
Geçmiş olsun Halil, umarım önemli birşey yoktur...
geçmiş olsun halil umarım az birseydir...
dayının yanına götür az ise hasar iyi bir cekiccisi var...
benim gp yede biri vurmustu boyamadan halletti saolsun....
Teşekkür ederim arkadaşlar. Pek fazla bir şey yok. Sanırım auto king bakacak arabaya mini onarım olarak.
Bu arada bugün boranlardan aradılar. Fabrikasyon sorun varmış bizim şaşi numaraları araçlarda. Enjeksiyon sisteminde degişmesi gerekiyormuş.Servise çagırdılar.Şimdi belli oldu neden çok yaktıgı.
Tampon ve bu enjeksiyon sistemi ile ilgili nadir abi ile görüşsem iyi olur sanırım yarın kendisine bir telefon açarım ilgilendiginiz için teşekkür ederim.Enjeksiyon sistemi ile ilgili bir gelişme yada önemli bir sonuç olursa forumda konu açar belirtirim.
Servis araçta bir sorun olmadıgını belirtti enjeksiyon muhabbeti böylece kapandı.
Geçmiş olsun Halil Bey...
Evet ozan geçen sene de görmüştünüz. Bu konuşmak nasip olmadı. İnşallah bi gün konuşur, tanışırız...
Halil çok geçmiş olsun üzüldüm inşallah enjeksiyon problemide kısa sürede çözülür.
Geçmiş olsun Halil Bey...
Evet ozan geçen sene de görmüştünüz. Bu konuşmak nasip olmadı. İnşallah bi gün konuşur, tanışırız...
Ben herzaman bilkentteyim :D
Punto_Can
27/02/2009, 02:39
Ben herzaman bilkentteyim :D
evet arkadaşlar ozan herzaman bilkentte.
ancak buluşma veya toplantı organizasyonları hariç :D bu dönemde de hep şehir dışında :D
bu dönem bi kere buluşma oldu zaten :D:D
bi buluşma olsa iyi olur :D
dün akşam saat 17:30 gibi kemal abi (plastro)'yi mersin sahilde gördüm sanki.
dün akşam kahraman kardeşimle birlikteydik :D 1. geleneksel GrandePuntoTR buluşmamızı gerçekleştirmiş olduk biraz action biraz adrenalin hayırlı uğurlu olsun :D:D
dün akşam saat 17:30 gibi kemal abi (plastro)'yi mersin sahilde gördüm sanki.
Sticker'ı varmıydı acaba :D
Ben o saatte silifke tarafındaydım yani ben değilmişimdir.:)
Sticker'ı varmıydı acaba :D
Ben o saatte silifke tarafındaydım yani ben değilmişimdir.:)
yaw karşıdan geliyordu. pırıl pırıl parlıyordu. seninkinin üstüne pırıl pırıl parlayan kırmızı punto tanımam da o açıdan benzettim abi :)
yaw karşıdan geliyordu. pırıl pırıl parlıyordu. seninkinin üstüne pırıl pırıl parlayan kırmızı punto tanımam da o açıdan benzettim abi :)
Sanırım mersinde bir kaç tane çakma plastro var :) ara sıra bende görüyorum ama plakayı farkedemeyince ses çıkartamıyorum.:cool:
Sanırım mersinde bir kaç tane çakma plastro var :) ara sıra bende görüyorum ama plakayı farkedemeyince ses çıkartamıyorum.:cool:
çakma plastro :-) ben onu nerde olsa tanıyorum çakmada olsa özenen çok gibi (plastro)ya maşaallahın var kemal.:siritma:
bugün egs parkta slmlaştıgım GP ci kimdi acaba yaşasın GP forum kardeşliği :)
kırmızı bir GP di
çakma plastro :-) ben onu nerde olsa tanıyorum çakmada olsa özenen çok gibi (plastro)ya maşaallahın var kemal.:siritma:
Hepinize tek tek teşekkür ederim arkadaşlar :clapping:yakında karşıdan gelirken tanıyabilmeniz için farklı birşey yapabilirim:Ç
yakında karşıdan gelirken tanıyabilmeniz için farklı birşey yapabilirim:Ç
Bekliyoruz kemal abi :cool:
batuhann80
04/03/2009, 17:24
dün aksam forum alt otoparktan cıkarken halilimin abiyi gördüm....biraz lafladık...:siritma:
(halilim abin arabayı sürerken resmen yatıyor,üstüne bir battaniye örtesim geldi...:siritma:)
Bugün Optimum'da, bu aralar foruma pek uğramayan "number0ne"ın (Fuat) aracını gördüm park halinde...
https://forum.grandepuntotr.com/members/number0ne.html
Sabah Viranşehir'de Bilen Oto servis müdürü Özkan'ı gördüm. Özkan 1 mesaj at şu foruma yaw :)
https://forum.grandepuntotr.com/members/ozkan33.html
bugun saat 16:25te basınsitesinde ED 088 i gördüm
yeni okuyorum konuyu,
artıl bol bol görürsünüz Basın Sitesin'de. 12 yıl sonra Buca'dan eski mahalleme taşındım. Özlemişim buraları...
yeni okuyorum konuyu,
artıl bol bol görürsünüz Basın Sitesin'de. 12 yıl sonra Buca'dan eski mahalleme taşındım. Özlemişim buraları...
Bizimkilerde eski eve taşınıyolar yaza kadar 173 sok. Seni tansaşın ilersindeki 3 yol ağzında park halinde görmüştüm :)
basınsitesinde büyüdüm, 4 yıl önce bornovaya taşınmıştık şimdi tekrar taşınıyolar basınsitesine ama malesef 3-4 aylığına (umarım uzar :D:D) ama yinede izmirde olduğum zaman haftada 2-3gün gidiyorum basınsitesine. Daha çok görürüm abi :D:D
bugun çiğli kipaya giden grandepuntotr üyeleri kimse çıksınlar ortaya:P çiğli kipa kapalı otoparkında 2 adet gp gördüm sticekerlı ama plakaları aklımda kalmadı:D:D:D
Atakan KÖRO
08/03/2009, 23:29
bugün Uşak Migros'un önünde park halinde 35 plakalı siyah GP vardı hatta arkadaşımla jantlarına baktık yanından geçerken. sticker varmıydı dikkat etmedim
hmm çğli kipadakilerden biri ben olabilirim galiba 2-5 arası ordaydım (kırmızı punto). diğeri kim?
diğeride 35 AC ????:Dtitanyum gri rengi vardı ama kim oldunu bilmiyorum valla:)
annnaaa.... anılım sen kipadamıydın :D varya nerdeyse kipa ya gidecektim bugün heheheh nerdeyse yakalanıcaktım yani :D
anıl yanılmıyorsam bostanlı da oturan bir arkadaş tı o çünki oralardaki tek gördüğüm sticker li titanyum o deaktif bir arkadaş idi adını bir hatırlayabilsem... :D
abimm geleydin ya yakalardım seni orda:Dabi ilk pazarım değerlendiriyim dedim gittik gezdik geldik:)
valla bostanlıda bi titanyumgri bendim:Dbi adet daha gelmiş heralde belki bostanlıdan değildir:):D:Dyaw daldım flood yaptım kusura bakmayın...
Anıl şizofren belirtisi var sanki biraz :D:D
ozan valla yazdını 3-4kere okudum bişey anlayamadım:Dkafam durdu bugunler dede:)
Sen kendi arabanımı gördün :D
:D:D yok ozan yaa:Dbi kırmızı gördüm oda vedatx nickli arkadaşımızmış diğeri titanyum griyidi benim aracın aynısı 35 AC gerisi yok:D
bide https://forum.grandepuntotr.com/members/zez.html var 35 ac ama beyaz yazıyo :D
Dün sahilde garden cafe'nin önünde Halilimin yeni arabayı, Mezitli Seray mobilyanın önünde de Halilim eski arabayı gördüm :)
Dün sahilde garden cafe'nin önünde Halilimin yeni arabayı, Mezitli Seray mobilyanın önünde de Halilim eski arabayı gördüm :)
https://forum.grandepuntotr.com/attachments/garaj/3728d1235918793-beyaz-guvercin-2009-fun-20022009-002-jpg
Punto_Can
10/03/2009, 01:42
dün öğlen 3 saatlerinde cepa avm nin içindeki oto yıkamada bizim stickerlı 61 plakalı siyah bir gp gördüm. kimdir acaba?
https://forum.grandepuntotr.com/members/gp61.html
palombaro
11/03/2009, 01:48
Ankara da ne çok varmış gp dikkat etmeye basladıgımdan berı heran görüyorum. ama asıl ıkı tıtanyum grı var bır kere ıstanbul yolunda peşpeşe solladılar benı bır kerede ümitköy civarında son surat gectıler solumdan ,sanırım aynı ikilidir yine. takılıyım peşlerıne dedım 3lü olsun baktım çok süratlıler vazgeçtim.
ocean_1919
11/03/2009, 03:29
Bugün anadolu üniversitesinde 26 SS mavi renkli bir araca kartvizit bıraktım. Hava yağmurluydu umarım yağmura dayanıklıdır kartvizitler:) Üniversitenin içindede çok gp var ama hiç sticker olan denk gelmedi.
çok ıslanmazsa dayanıklı :D
bu akşam saatlerinde konak'ta 35 BRV 38 :D brvhgt'yi sayın kankimiz ertan'ı gördüm ehueh :) mavi çuflayan tren biraz kirli idi ama... :D
ocean_1919
14/03/2009, 16:32
34 GKH 56 foruma takılıyormu acaba?
Ogulcan.Öğüt
14/03/2009, 17:32
55 AG ... burlardamı acaaba granit gri
34 GKH 56 foruma takılıyormu acaba?
arada takılıyor
https://forum.grandepuntotr.com/members/skyhan58.html
55 AG ... burlardamı acaaba granit gri
plaka kayıtlı değil.
Ogulcan.Öğüt
14/03/2009, 22:20
o zaman hemen camına bi kartvizit bırakalım :D
Dün (cumartesi) akşam üstü anamur'da onurcan arkadaşımızın arabasını güleryüz lokantası civarında park halinde gördüm durup bakacaktım ama park edecek yer bulamayınca duramadım birdahaki sefere inşallah.
Bugün Eryaman Migros'da, 06 BA 8276 plakalı üyemizi gördüm. Konuşmak için gittim, aracı kuzeni kullanıyormuş. Nasılsa forumdan bulurum dedim ama kayıtlı değilmiş... :)
Bugün Eryaman Migros'da, 06 BA 8276 plakalı üyemizi gördüm. Konuşmak için gittim, aracı kuzeni kullanıyormuş. Nasılsa forumdan bulurum dedim ama kayıtlı değilmiş... :)
Amco oğlu mu dedi Murat:):)
Birkan61
22/03/2009, 18:33
Bugün izmit'ten evimize dönerken Ata$ehir yoLunda bizim gp'nin 3 kapiLisindan gördüm :D '34 DC 3576' pLakasi buydu.. Arka caminda Stickeri gördüm grandepuntotr .. gecerken söförLe bi an göz göze geLdik ama biLmem oda bizi fark ettimi :D Eger bu konuyu arabanin sahibi okuyorsa pLakamiz 34 VB 8762 :)
Bugün izmit'ten evimize dönerken Ata$ehir yoLunda bizim gp'nin 3 kapiLisindan gördüm :D '34 DC 3576' pLakasi buydu.. Arka caminda Stickeri gördüm grandepuntotr .. gecerken söförLe bi an göz göze geLdik ama biLmem oda bizi fark ettimi :D Eger bu konuyu arabanin sahibi okuyorsa pLakamiz 34 VB 8762 :)
Bu arkadaş olabilir
https://forum.grandepuntotr.com/members/hiz.html
Bu arkadaş olabilir
Benim powerbox'u aldığım arkadaş tolga özbek kendisi mersinli ama benim powerbox'u aldığımda aracını yeni satmıştı.
Amco oğlu mu dedi Murat:):)
"Kuzen" dedi... Hayırdır, tanıdık mı çıktı? :D
Birkan61
23/03/2009, 18:58
Bu arkadaş olabilir
Büyük bir ihtimalle bu ..
Her kimse $öför abimiz 160'dan sonra daha basmadi :cool::)
"Kuzen" dedi... Hayırdır, tanıdık mı çıktı? :D
Yaw, benim eski araba bu Murat :D Bugün görüştüm zaten kendisiyle siteden Murat yanına gelmiş diye :)
Yaw, benim eski araba bu Murat :D Bugün görüştüm zaten kendisiyle siteden Murat yanına gelmiş diye :)
Yapma yaw? Ben de Aslı'ya "bu araba çok tanıdık geldi" diyordum... :D:D:D
Haklısın tabi, en azından şimdikinden daha tanıdık gelmiştir sana :)
mustafaf
24/03/2009, 11:05
dun aksam saat 19.15 sularında, Burger Kıng(marınavısta) cıvarında, 33 V 7908 plakalı Plastro (Kemal Abı)'yu gorur gıbı oldum.dogrumudur abı ???
dun aksam saat 19.15 sularında, Burger Kıng(marınavısta) cıvarında, 33 V 7908 plakalı Plastro (Kemal Abı)'yu gorur gıbı oldum.dogrumudur abı ???
Doğrudur mustafa o civardan geçmiştim akşam üstü misafirlerim vardı istanbul ve samsun'dan maşallah gözünden kaçmamışım o saatte
mustafaf
25/03/2009, 09:35
Doğrudur mustafa o civardan geçmiştim akşam üstü misafirlerim vardı istanbul ve samsun'dan maşallah gözünden kaçmamışım o saatte
abı senın arabada masallah aksam karanlıgında bıle dıkkat cekıyor :D gozden kacırmak mumkunmu :D:D
25.03.2009
33 v 7908 Mezitlide kenara çekmiş 4lüyü yakmış beklerken gördüm ^^
25.03.2009
33 v 7908 Mezitlide kenara çekmiş 4lüyü yakmış beklerken gördüm ^^
Doğrudur mezitlide durmuştum ama tarihte herhalde yanlışlık var gibi 26.03.2009 olması lazım
mustafaf
30/03/2009, 20:20
benım bu bırkac gundur yogun gecıyor :D:D dun ogleden sonra Mersın Forum'da Dıncer'ı gordum(https://forum.grandepuntotr.com/members/dsozutok.html (https://forum.grandepuntotr.com/members/dsozutok.html%29.yan%C4%B1nda) ) yanında onu mesgul eden "bırısı" vardı :) sanırım o yuzden fark edemedı benı :D bugun oglen sonu saat 14.00 cıvarlarında 33 K 8700 plakalı Onur Abı'nın(https://forum.grandepuntotr.com/members/honor-cooper.html) arabasını gordum.ama arabayı kendısı kullanmıyordu.sanırım babasıyla takas yapmıstı.ama stıker hala duruyor ;) son olarak yıne bugun saat 14.30 cıvarında, Mersın Unıversıtesı'nde 111 nolu derslıkte :D Kerım'ı gordum.(https://forum.grandepuntotr.com/members/ghostrider.html (https://forum.grandepuntotr.com/members/ghostrider.html%29.onumuzdek%C4%B1) ) onumuzdekı ay bulusma, cok guzel olacak coook... :)
Ogulcan.Öğüt
30/03/2009, 20:51
Abi Bütün siteyi yakalamıssın nerdeyse :D Ya adminler zahmet olmazsa bi bakarlarmı Safranboludan kayıtlı birtek ben mi varınm
Uzun zamandır gördüğüm GP leri yazmıyordum. Servis ile eve dönerken saat 17.30 civarında İstanbul yolunda 41 AY ????? kırmızı grande punto ben burdayım diyerek bizi geçti gitti. :) o6 da 41 i gördüm bu ilginç oldu:)
mustafaf
31/03/2009, 09:40
Abi Bütün siteyi yakalamıssın nerdeyse :D Ya adminler zahmet olmazsa bi bakarlarmı Safranboludan kayıtlı birtek ben mi varınm
Safranbolu'yu bılmıyorum ama, senden harıc Karabuk'de kayıtlı olan uye arkadaslar;
https://forum.grandepuntotr.com/members/cengaverrr.html
https://forum.grandepuntotr.com/members/delisin.html
https://forum.grandepuntotr.com/members/ecrasniann.html
https://forum.grandepuntotr.com/members/erkam78.html
https://forum.grandepuntotr.com/members/hasanbeyli.html
https://forum.grandepuntotr.com/members/rock4ever89.html
31.03.2009
Saat 15 sularında 33 V 7908 plakalı Plastro Kemal abiyi Erdemli'de kaldırımın üstünde park halinde gördüm.
Halilim pazartesi kulağını çınlattık ben senin arabayı göremedim ama yenihal'in içindeki arkadaşım senin arabadan bahsetti, sizin siteye üye herhalde dedi beyaz yanlarda sticker'ları vardı dedi bak ben görmesemde arkadaşlarım görüyor gerçi bende arada görüyorum ama son zamanlarda denk gelemedik.
batuhann80
01/04/2009, 19:52
bugün 23 evlerden assagı inen sokakta sanırım hımmm bir jetti yok yok hımm sanırım kuştu yok yok hımm bu mustafaydı...:D
el sallayarak gecti sanırım işi vardı durmadı...(yada muhabbet etmek istemedi...:D)
https://forum.grandepuntotr.com/members/mustafaf.html
mustafaf
01/04/2009, 20:31
bugün 23 evlerden assagı inen sokakta sanırım hımmm bir jetti yok yok hımm sanırım kuştu yok yok hımm bu mustafaydı...:D
el sallayarak gecti sanırım işi vardı durmadı...(yada muhabbet etmek istemedi...:D)
https://forum.grandepuntotr.com/members/mustafaf.html
bırı bendenmı bahsetmıs :D:D abı benden once davranmıssın valla.ıslerden daha yenı oturabıldım bılgısayarın basına.bu arada muhabbet ıstemezmıyım abı.oyle bır dusuncen olmasın:whip0000: sırkete donup saat 17.00 olmadan tekrar devlet hastanesıne donmem gerekıyordu.o yuzden durmadım.yoksa koseyı doner donmez gordum senı orda ;)
batuhann80
02/04/2009, 12:22
takıldık mustafam...maksat laf atmak olsun...:D
gözlerde masallah şahin gibi...:D
poyraz_o
02/04/2009, 18:46
BU gün bende gördüm birini ya..
yanlış hatırlamıyosam plakası
siyah 42 SU 009 olması gerekiyor..
imdesign
02/04/2009, 18:53
arkadasLar maLesef burLarda stiker Lı bir araç yok bir ben oLayım dedim sansıma stiker bitmis yada pm mi görmemisLer oLmazsa ben pLoterden yapıyım bi tane kendime (((
bugun hatayda gördüm kornayla selemlaştık :)
https://forum.grandepuntotr.com/members/carcharodon.html
Bu gece 23.00 civarında Ahmet Taner Kışlalı spor salonunun ordaki ışıklarda stickerli gri bir punto gördüm. Ben ışıklardan düz devam ettim ama kendisi sağa döndü. Plakayı net göremedim; 06 B? 4???
Bugün saat 18:30 civarında Basmane meydanında Vedat (vedatx) kardeşimi gördüm.
https://forum.grandepuntotr.com/members/vedatx.html
Bugün saat 16:00 gibi bağdat caddesinde en sol şeritte PuntoFun kardeşimizi gördüm.
Birkan61
06/04/2009, 20:35
34 DR 4552 Kırmızı GP , Bakırköy metrosu yolunda arkasındaydım :)
34 DR 4552 Kırmızı GP , Bakırköy metrosu yolunda arkasındaydım :)
pek aktif olmayan bir üyemiz
https://forum.grandepuntotr.com/members/serhat13.html
dün bende gördüm sticker lı siyah... yalnız 06 dan başka bişi hatırlamıyorum çok ani oldu.. :) (birde alıştım buralarda ki GP kullanıcılarının çoğunu ak sakallı emekli amcalar bir iki genciz GP si olan, o yüzden üyelerden kimse göremeyeceğimi düşündüğümden takipi bıraktım :( )
bu aralar samsuna gelen 06 plakalı varsa üstüne alınabilir ;)
dün bende gördüm sticker lı siyah... yalnız 06 dan başka bişi hatırlamıyorum çok ani oldu.. :) (birde alıştım buralarda ki GP kullanıcılarının çoğunu ak sakallı emekli amcalar bir iki genciz GP si olan, o yüzden üyelerden kimse göremeyeceğimi düşündüğümden takipi bıraktım :( )
bu aralar samsuna gelen 06 plakalı varsa üstüne alınabilir ;)
bu mu acaba?
https://forum.grandepuntotr.com/members/neocaesarea.html
Konya da Pablo kafe'Nin onunde 42 PT 880 plakalı siyah bir punto gordum plakayı hatırlıyorum ama kısa bir arastırma yapsam da sahibini bulamadım
mustafaf
08/04/2009, 16:53
Konya da Pablo kafe'Nin onunde 42 PT 880 plakalı siyah bir punto gordum plakayı hatırlıyorum ama kısa bir arastırma yapsam da sahibini bulamadım
sanırım bu arkadas ;)
https://forum.grandepuntotr.com/members/zeynebim9.html
Avcılar'da 4 kollu altın jantlı siyah 5 kapı. Dün akşam babamların evin önündeydi. Buralardan olmalı, iki-üçtür görüyorum. Maaşallah diyorum.
bu mu acaba?
https://forum.grandepuntotr.com/members/neocaesarea.html
evet nerden bildin ? :)
ama daha önce görmediğime eminim ilk kez gördüm sanırım farklı mekanlarda geziniyoruz...
badboy1980
09/04/2009, 11:04
Valla ben, şu başıma gelen boya koruma vakasından sonra aynı günde 2 tane gördüm. Bir tanesi Zincirlikuyu Birmot'un otoparkında, kırmızı Dynamic model, Biri de Boğaziçi Köprüsünden Hasanpaşa'ya inerken, Siyah tek kapı büyük ihtimal T-Jet (Ön göğüs kırmızı renkte) ve araç içinde bir köpek vardı. Arabamı süzdü ve kökledi gazı bastı, gitti. :D Gidişinden anladığım kadarı ile T-Jet'ti. Tanıyorsanız selamlarımı iletin.
Bugün 17 civarında Spor Okul Komutanlığında egzotik kırmızı ve stickerli 06 ?? 880 ya da 088 plakalı aracı gördüm. Umarım tekrar karşılaşıp bu sefer tanışabiliriz..
Saat akşam 12:30 gibi 33 E 4644 mezitli'nin çıkışı soli'ye yakın civarda park halinde gri renkli sticker'li üye arkadaşımızın arabısını gördüm.
sabah yeni üyelerimizden Emin'i gördüm ve şaşırdım. hatta o da trafikte bir üyeyle karşılaşacağını beklemiyor olacak ki pek takmadı :)
https://forum.grandepuntotr.com/members/atlantik2000.html
Birkan61
10/04/2009, 20:01
Valla ben, şu başıma gelen boya koruma vakasından sonra aynı günde 2 tane gördüm. Bir tanesi Zincirlikuyu Birmot'un otoparkında, kırmızı Dynamic model, Biri de Boğaziçi Köprüsünden Hasanpaşa'ya inerken, Siyah tek kapı büyük ihtimal T-Jet (Ön göğüs kırmızı renkte) ve araç içinde bir köpek vardı. Arabamı süzdü ve kökledi gazı bastı, gitti. :D Gidişinden anladığım kadarı ile T-Jet'ti. Tanıyorsanız selamlarımı iletin.
Bende boğaz köprüsü yolunda görmüştüm ön göğüs kırmızı olan abimi :D arkasındada bir punto oldugunu fark etmisti yolda ilk basta yol vermiyordu sonra yol verdi yetismeye calıstı ama 160'dan sonra sag seride girdi yine :)
11.04.2009
33 FV 109 Plakalı atlantik2000 (https://forum.grandepuntotr.com/members/atlantik2000.html) Nickli Emin ŞİMŞEK abiyi saat 13:22 de Tevfik Sırrı Gür lisesi önünde seyir halinde gördüm.
B.ugün Kemal kardeşim (plastro) ile saat 14.00 de Anamur'da aracını görünce hemen kendisini bulup 1 saate yakın konuştuk sohbet ettik.çok memnun kaldım kendisine teşekür ederim bundan sonra sık sık görüşecez malum yaz ayları geliyor bol zaman kalacak...
B.ugün Kemal kardeşim (plastro) ile saat 14.00 de Anamur'da aracını görünce hemen kendisini bulup 1 saate yakın konuştuk sohbet ettik.çok memnun kaldım kendisine teşekür ederim bundan sonra sık sık görüşecez malum yaz ayları geliyor bol zaman kalacak...
Bende çok memnun oldum güzel bir sohbet oldu inşallah sık sık tekrarlarız en kısa zamanda tekrar görüşmek üzere.
Kandıra'da benden başka GRandePuntoTR'ci de varmış.
41 NH 773, siyah puntoyu gördüm, cafenin önünde parketmişti..
14.04.2009
Saat 14 sularında 33 V 7908 plakalı plastro (https://forum.grandepuntotr.com/members/plastro.html) nickli Kemal abiyi Silifkeye giderken, Erdemli Devlet Hastanesi kavşagında park halinde gördüm.
Saat 17 sularında yine aynı yerde ama bu sefer sanki farklı bir şekilde park etmiş gibi gördüm :D
Bugün akşam saatlerinde gri renkli 34 EP 6285 plakalı aracı Bakırköy'den Yeşilköy yönüne giderken sahil yolunda gördüm.
poyraz_o
14/04/2009, 23:16
bugün görmekle kalmadım. Eziliyordum. :D
tandoğan astsubay ordu evinin oradaki kavşakta (tandoğan meydanı dieye geçiyor galiba tam bilmiyorum).
valla plakasını alamadım ama lacivert bir GP idi bayan kullanıyordu..
bugün görmekle kalmadım. Eziliyordum. :D
tandoğan astsubay ordu evinin oradaki kavşakta (tandoğan meydanı dieye geçiyor galiba tam bilmiyorum).
valla plakasını alamadım ama lacivert bir GP idi bayan kullanıyordu..
Onur sticker var mıydı? :) Yoksa, o kadar yaklaşmışken yapıştırsaydın bir tane :)
Geçmiş olsun....
poyraz_o
14/04/2009, 23:41
Onur sticker var mıydı? :) Yoksa, o kadar yaklaşmışken yapıştırsaydın bir tane :)
Geçmiş olsun....
O arada altında kalmamak için kaçmaktaydım :D
tam dikkat edemedim bizim stickerlardanmıydı ama bir sticker vardı arka tarafta..
ben biriktirir öyle yazarım :D ; onur1907 nereye gidiyodun öyle pazar günü saat 12/13 arası ksk devlet hastanesinin önünden öyle bir kapatmışsın ki sağına soluna bakmadan... :D bugün öğleden sonra bir tek kapı titanyum gri gördüm şemikler meydanına yakın bir yerde fakat plakasını alamadım ben gp'om ile pusuya yatmış bir halde bekliyordum şemikler pazaryeri karşısında :D
14.04.2009
Saat 14 sularında 33 V 7908 plakalı plastro (https://forum.grandepuntotr.com/members/plastro.html) nickli Kemal abiyi Silifkeye giderken, Erdemli Devlet Hastanesi kavşagında park halinde gördüm.
Saat 17 sularında yine aynı yerde ama bu sefer sanki farklı bir şekilde park etmiş gibi gördüm :D
Doğru görmüşsün halilim dönüşte arabamı herkesin diklemesine park ettiği yerde yanlamasına üç arabanın yerini kaplıyan bir clio'nun yanına yanlamasına park ettim çıkacak olduğunda beni bulsun diye ama akşam üstüne kadar gelen olmadı
Kandıra'da benden başka GRandePuntoTR'ci de varmış.
41 NH 773, siyah puntoyu gördüm, cafenin önünde parketmişti..
https://forum.grandepuntotr.com/members/41nh773.html
batuhann80
16/04/2009, 18:15
yanımdan göz alıcı gp siyle kemal abim gecti...(nazar deymesin)
tabi bastım ve ısıklarda yakaladım...
saolsun beni kırmadı bir bardak çayımı içti birazda sohbet ettik...gerçekten cok mutlu oldum...
işyerimi ögrendin abi herzaman beklerim...(diger arkadaslarıda)...
https://forum.grandepuntotr.com/members/plastro.html
saolsun beni kırmadı bir bardak çayımı içti birazda sohbet ettik...gerçekten cok mutlu oldum...
Ufuk'cum çok teşekkür ederim bende çok mutlu oldum mersine geldiğimde arada fırsat buldukça uğrarım erdemli'ye yolun düşerse bende beklerim.
mustafaf
17/04/2009, 09:29
Ufuk'cum çok teşekkür ederim bende çok mutlu oldum mersine geldiğimde arada fırsat buldukça uğrarım erdemli'ye yolun düşerse bende beklerim.
bende dun aksamustu saat 16.00 cıvarında Kemal Abı'yı gordum :D devlet hastanesının ordan gecıyordu.ters yonlere gıdıyorduk, korna felan yaptım ama fark etmedı :D:D
bende dun aksamustu saat 16.00 cıvarında Kemal Abı'yı gordum :D devlet hastanesının ordan gecıyordu.ters yonlere gıdıyorduk, korna felan yaptım ama fark etmedı :D:D
Fark edememişim demekki mustafa kusuruma bakma birdahaki sefere inşallah kaçırmam :Ç
Bugün saat 17:00 civarında ED 088 Zafer'in aracını 1. Sanayi Sitesinde Akü Market'in önünde park halinde gördüm. Kendisi etrafta yoktu. Umarım araçla ilgili bir sıkıntısı yoktur.
mustafaf
18/04/2009, 14:59
Fark edememişim demekki mustafa kusuruma bakma birdahaki sefere inşallah kaçırmam :Ç
bılıyorum abı, ya yanında bırı vardı onunla konusuyordun ya da telefonla konusuyordun tam goremedım :D
ersin006
18/04/2009, 20:31
ben hergün bir kaçtane gp görüyorum fakat plakadan çok görünüş ve aksesuarlarına bakıyorum bundan sonra plakayada dikkat ederim sevgi ve saygılar
Birkan61
19/04/2009, 19:28
Bakırköy yolunda carouselin oralarda 34 CMC 89 plakalı sanırım kırmızıydı unuttum vallahi :D güneş gözlüğü takan yakışıklı bir abimi gördüm yanından geçerken birde kornaya bastım ama takan olmadı bende bastım gittim arkadan sellektör yiyodum çünkü :poster_s:
Bakırköy yolunda carouselin oralarda 34 CMC 89 plakalı sanırım kırmızıydı unuttum vallahi :D güneş gözlüğü takan yakışıklı bir abimi gördüm yanından geçerken birde kornaya bastım ama takan olmadı bende bastım gittim arkadan sellektör yiyodum çünkü :poster_s:
Vaay beni görmüşsün :D Kornanı duymadım valla, kusura bakma. Sanırım müziğin sesini biraz kısarsam daha iyi olacak :D :D
bılıyorum abı, ya yanında bırı vardı onunla konusuyordun ya da telefonla konusuyordun tam goremedım :D
Yanımda biri vardı büyük ihtimal onunla konuşurken kaçırmışımdır.
mustafaf
20/04/2009, 10:09
dun aksam saat 18.30 gıbı 33 AEF 84 plakalı uyemızı Ozgur Cocuk Parkı'nın orda gordum.ters yonlere gıdıyorduk.dıkız aynasından baktıgımda, stıker oldugunu gordum :D
https://forum.grandepuntotr.com/members/33-aef-84.html
Birkan61
20/04/2009, 19:23
Vaay beni görmüşsün :D Kornanı duymadım valla, kusura bakma. Sanırım müziğin sesini biraz kısarsam daha iyi olacak :D :D
Kornayada cok uzun basamadım zaten zuhuratbaba camiisin ordaki yoldan dönüyoduk bi taraftan dönerken bi taraftanda dönmek zor geldi kornaya bitane koydum bastım gitti hesabı oldu ama müziğin sesini bizim teyp açık olduğu halde hissettim yani :D
İbrahimKC
21/04/2009, 00:44
Uzun zaman sonra bir üyemizin aracını gördüm ama ne yazık ki oda Necati Bey Caddesinde Trafiğin Çekicisinin üstünde seyir halindeydi. Uzaktan sitenin sticker'ını görebildim.
Orleans MAvisi zavallı bir grande punto idi.. Kimin di ki acaba..
Pazar günü Çiçekli köyde piknik alanına girişte hemen önümde duran Siyah jantlı Tavanı siyah olan Punto. Bej renginde bir araçtı. Seslenecetim ama Bizde 4 - 5 araç diğer arkadaşları arıyorduk. Buralardanmı arkadaş. Bende Kırmızı GP
Pazar günü Çiçekli köyde piknik alanına girişte hemen önümde duran Siyah jantlı Tavanı siyah olan Punto. Bej renginde bir araçtı. Seslenecetim ama Bizde 4 - 5 araç diğer arkadaşları arıyorduk. Buralardanmı arkadaş. Bende Kırmızı GP
Büyük ihtimal onur1907 arkadaşımızı görmüşsündür alttaki linklere bir bak istersen
https://forum.grandepuntotr.com/kendi-modifiyeni-kendin-yap/8090-tavan-folyo-kaplama-2.html
https://forum.grandepuntotr.com/members/onur1907.html
Evet olabilir. Büyük ihtimalle oydu.
he he he he.... onur geçen pazar bayağı bir insan kitlesine sobelenmiş... :D
Atakan KÖRO
22/04/2009, 00:48
35 CAC 57 veya 56 rock siyahı. Uşak'ta görüyorum 3-4 gündür. sticker var arka camda
onuru bende bazen görüyorum ama içinde kendi olmuyo babası sürüyo arada siyah jant,tavan komple siyah folyo üstelik bej rengiyse o kesin onur'dur:)sezgin abim okadar geziniyoz senle bizi gören bi tane izmirli yok:Dçoookk hızlıyız ondanmı acaba:P
onuru bende bazen görüyorum ama içinde kendi olmuyo babası sürüyo arada siyah jant,tavan komple siyah folyo üstelik bej rengiyse o kesin onur'dur:)sezgin abim okadar geziniyoz senle bizi gören bi tane izmirli yok:Dçoookk hızlıyız ondanmı acaba:P
valla ya karşıyaka ekibi bizden ibaret diyecem sadece olmayacak.. :P ya da en fazla biz düşkünüz bu olaya... haa bir de anıl'cım bu riders olayı tamam organizasyon kurulacak.. :D:D
:D:D:Dbitek biz varız dersek artık yalan olur bizim tarafta çok vardır ama piyasaya çıkan yok:Dtamamdır abi süper detayları konuşuruz sonra supriz olsun...
üç günlük izmir maceramda,
hiçbir üye arkadaşımızla görüşemesemde,
1-2 sinin arabası ile karşılaştım yine de...
pazar (ya da pazartesi idi)...19,30 suları...kordon da park halinde,
https://forum.grandepuntotr.com/members/cananokyar.html 'ı
dün de..saat 17,30 suları...fuar önünde, 4lüler yanık olarak bekleyen 35 YL 570 (üyelerden bulamadım..ama stickerı vardı) 'ı gördüm.
Bende sticker talep ettim. Gelse yapıştıracam. O zaman beni gören çok olur izmir' de ama Sticker olmadığı için selamlaşamıyoruz herhalde.
mezitlide saat 7 civarı 33 ALM 72 plakalı okanakıntr nick'li üye arkadaşımızın ışıklarda arkasındaydım beni farkettimi bilmiyorum ben biryere uğramak zorundaydım görüşemedik.
https://forum.grandepuntotr.com/members/okanakintr.html
valla ya karşıyaka ekibi bizden ibaret diyecem sadece olmayacak.. :P ya da en fazla biz düşkünüz bu olaya... haa bir de anıl'cım bu riders olayı tamam organizasyon kurulacak.. :D:D
Sende bugün bana sobelendin. Akşam Basmane fuarın oradaki ışıkları geçince. Hatta sana arkadan sellektör yaptım Stickerı görünce.
Sende bugün bana sobelendin. Akşam Basmane fuarın oradaki ışıkları geçince. Hatta sana arkadan sellektör yaptım Stickerı görünce.
evet farkettim fırat.. :) hatta sende dikkat ettiysen bende kahramanlardan çıkınca biraz yavaş seyir ettim orta şeritten ama senin logo yoktu tanıyamadım ondan sonra uzadım gittim zaten :D memnun oldum bu arada gp'on alev alev yakıyordu ortalığı... :D
onur1907
24/04/2009, 00:54
eved eved o benim :D
onur1907
24/04/2009, 01:01
he he he he.... onur geçen pazar bayağı bir insan kitlesine sobelenmiş... :D
sezgin abi sorma ya baya sobelendik :) o gün zafer abide ordaydı...ben çuf çuf geziodum piknik alanında ve dıkkat cektık ya hemen arabaya alıcı cıktı :) hergün bi teklif var bakalım yarında biri gelio hayırlısı artık..gönülsüz satıyorum yaaa valla bir daha bu ortamı başka biyerde bulmam zor...
Eski otogar kavşağında 33 ABF 21 plakalı ufuk450 nick'li üyemizin aracını park halinde gördüm çok hoş görünüyordu maşallah
https://forum.grandepuntotr.com/members/ufuk450.html
evet farkettim fırat.. :) hatta sende dikkat ettiysen bende kahramanlardan çıkınca biraz yavaş seyir ettim orta şeritten ama senin logo yoktu tanıyamadım ondan sonra uzadım gittim zaten :D memnun oldum bu arada gp'on alev alev yakıyordu ortalığı... :D
Ya bir ara yanaştım selam vermek için ama tabi sen olduğunu bilmiyordum. Belki forumdaki birinin bir yakınıdır diye seslenmedim. Benim sticker filan gelmedi. Adım listede bile yok.
sezgin abi sorma ya baya sobelendik :) o gün zafer abide ordaydı...ben çuf çuf geziodum piknik alanında ve dıkkat cektık ya hemen arabaya alıcı cıktı :) hergün bi teklif var bakalım yarında biri gelio hayırlısı artık..gönülsüz satıyorum yaaa valla bir daha bu ortamı başka biyerde bulmam zor...
Bende tamponu alttan taşa taktım o gün. Sol tarafı çıkardım. Allahtan fazla birşey olmadı. Pazartesi sanayide arkadaşlara taktırdım :cool:
bu gün kemeraltın'da 2.beylerde işyerimin önünden 35 VL 570 plakalı araç geçti ama logosunu sonradan fark ettim... benim bölgemdeki arkadaş kimdi acaba.. :D:D
bu gün kemeraltın'da 2.beylerde işyerimin önünden 35 VL 570 plakalı araç geçti ama logosunu sonradan fark ettim... benim bölgemdeki arkadaş kimdi acaba.. :D:D
bu olabilir mi?
https://forum.grandepuntotr.com/members/punto-wrc.html
bu olabilir mi?
kesinlikle o idi ama aracı dynamic değil active idi... :D
onur1907
24/04/2009, 23:35
artık ben yakalanmamak için kılık değiştirdim tavan folyo kaplamasını cıkardım :) şimdi sobeleyinde görelim :D
bugun 35 AL 4641 plakalı onur kardeşimizi kipanın otoparkında gördüm:Pal gördük işte:Dahahahaha:Pçuf çuf'cu buluşmaya gel buluşmaya boş boş gezcene:Dsüper olcak la hadi yazdır listeye adını
onur1907
24/04/2009, 23:51
bugun 35 AL 4641 plakalı onur kardeşimizi kipanın otoparkında gördüm:Pal gördük işte:Dahahahaha:Pçuf çuf'cu buluşmaya gel buluşmaya boş boş gezcene:Dsüper olcak la hadi yazdır listeye adını
ulen oglum hem kıpaya kadar gelıon hemde haber vermıon..bı kahve neyım ıcerdık ne bu acelen :) hem sen yanlış görmüşün o arac artıkın değişti cıbıldak oldu folyoyu cıkarınca :S
kardeşim gelmedimki kipaya olsan olsan kipada olursun sen ondan öle dedim:Dgelsem neden haber vermiyim ayıp ediyosun canın sağ olsun kardeşim vizeden sonra abarthırsın gene olur biter vizede elektronik blowoffa bişe deyolarmı merak ettim:D
onur1907
25/04/2009, 00:23
hee bende harbıden geldın sandım ulen anıl cok pıs yedin beni o zaman :D bende bılmıorum kardesım ıns vızede problem cıkmaz :S
:D:Dahahahah kardeşim benim yaa inşallah bişe demezler kardeşim ya bi onun için vizeyi alamamak çok kötü olur adam debriyaja bi bascak çufffff:D:D
onur1907
25/04/2009, 00:39
yok la gaz pedalının altında ama istediim zaman onu ordan sokup baska yerlere gızleyebılıorum :D aklıma ona uzaktan kumanda baglayıp yanından bırılerı gecerkene cuflatmak gelıo haha super olur :D
valla haaa bak oda olabilir aslında ahahahahah tam geçerken çuffffff :D:Dtırsarlar valla
Baya yakınmışız. Ben 1. beylerdeyim :cool0000:
Birkan61
25/04/2009, 22:51
Şimdi izmitten döndük.
Köprü trafiğinde 34 EL 2326 plakalı gri GP araç içinde 3 kişi mevcuttu :D
Şimdi izmitten döndük.
Köprü trafiğinde 34 EL 2326 plakalı gri GP araç içinde 3 kişi mevcuttu :D
Ufuk'u görmüşsün
https://forum.grandepuntotr.com/members/ufukbzk84.html
Birkan61
26/04/2009, 12:54
Ufuk'u görmüşsün
https://forum.grandepuntotr.com/members/ufukbzk84.html
Evet resmindende tanıdm :D
Baya yakınmışız. Ben 1. beylerdeyim :cool0000:
fırat dostum; 2.beyler ABM mobilya... :D kemeraltında tek olmadığını bilmek ne kadar güzel... :D
bugün izmit outlet center da 77 af 018 plakalı gri, güzel çelik jantlı üyemizi gördüm. baya yakın parketmişti bana ama acelemiz vardı çok acıkmıştık :)
Ankara çayyolu civarında 3 adet sulhu güzel punto üyesi gördüm...
mustafaf
30/04/2009, 15:52
dun aksam saatlerınde 33 AJZ 21 plakalı aracı, ıstasyonun karsısında park halınde gordum...
https://forum.grandepuntotr.com/members/serdar_ajz.html
Saat 5:30 gibi mezitli'de karşı şeritte 33 DD 924 fatih (anvil) arkadaşımızı gördüm kornaya bastım ama görmedi yanında biri vardı
Bugün saat 17:00 civarında ED 088 Zafer'in aracını 1. Sanayi Sitesinde Akü Market'in önünde park halinde gördüm. Kendisi etrafta yoktu. Umarım araçla ilgili bir sıkıntısı yoktur.
biraz geç olcak ama yinede cevap vereyim. sanırım Serbay oto Serkan'ın oradaydım. malum yeni projeler var onlarla uğraşıyorduk...
Saat 5:30 gibi mezitli'de karşı şeritte 33 DD 924 fatih (anvil) arkadaşımızı gördüm kornaya bastım ama görmedi yanında biri vardı
tüh yakalandık :D yanımda arkadaş vardı okula bırakıyordum kemal abi.
o trafikte karşı şeritten nasıl gördün yaw
erosistanbul
03/05/2009, 15:51
uşaklar, ha bu stikırları nirden alıyık. pendik-kadıköy e5 hattında stikırsız tecno gri gp görürseniz kornanızı (selamınızı) esirgemeyun. Allah a emanet olun.
https://forum.grandepuntotr.com/yonetimden-duyurular/4258-grandepuntotr-sticker-talep-formu.html
Erdem Bozdağ
03/05/2009, 19:50
dün konya yolu dikmen ısıklarında beyaz bi gp gördüm 06 bl sonunu göremedim ama plakanın
30.04.2009
Kemal abi plastroyu Mezitli GMK bulvarında bir tarım sulama dükkanının karşısında 4lüleri yakık park halinde Fatih abi anvil'i Babildi sanırım sahil şeridinde mezitliye dogru giderken gördüm.
Artık yazmiyim diyorum gördüklerimi , hatta biz mersinliler bu konuya hiç yazmıyalım :D
02.05.2009
Serdar_AJZ serdarla telefonla konuşup anlaşıp buluştuk o sırada tamamen sanş eseri sahil şeritinde Shellci Mehmeti görüp onuda dahil ederek vakit geçirdik.
poyraz_o
03/05/2009, 23:33
sabah eskişehirde kırmızı bir gp
41 UM 418 olması gerekiyor...
Bugün Bornova Forumda park halinde bir Gp gördüm. Lacivertti diye hatırlıyorum. Plkayı unuttum : )
dün konya yolu dikmen ısıklarında beyaz bi gp gördüm 06 bl sonunu göremedim ama plakanın
bu olabilir
https://forum.grandepuntotr.com/members/marlon.html
onur poyraz beni görmüşsün :)
kayınpeder tıp fakültesinde dolayısıyla haftasonları eskişehirdeyim bi süredir.
eskişehirde çok GP var ama hiç stickerlı göremedim.
Bugün Konak İskelenin olduğu caddede kırmızı bir GP gördüm. 35 VL . Hatta bir ara yanyana gittik. Tabi benim sticker hala gelmedi o yüzden kimseyle selamlaşamıyoruz.
poyraz_o
04/05/2009, 19:11
Abi öncelikle geçmiş olsun..
sazovanın oradaki parktan.. Polis okulunun köprüsünden aşağı indik arka arkaya sağa tali yola falan girdik..
Ama ben GP ile değil İdea ile arkandan takipteydim. :d
saol.
GP olsa farkederdim zaten :)
telefonla oynayan biri vardı, beyaz bi araba, sen miydin?
Birkan61
04/05/2009, 21:57
uşaklar, ha bu stikırları nirden alıyık. pendik-kadıköy e5 hattında stikırsız tecno gri gp görürseniz kornanızı (selamınızı) esirgemeyun. Allah a emanet olun.
Abi sen nereLisun :D
poyraz_o
04/05/2009, 23:46
saol.
GP olsa farkederdim zaten :)
telefonla oynayan biri vardı, beyaz bi araba, sen miydin?
hah evet abi işte o bendim..... :D
arkandan gelirken farkettim bi ara sağ sol yaptın, yanından geçerken şöle bi baktım sarhoş mu falan die, telefonla oynuomuşun. sonra arkama geçtin, biraz da yakın takip ettin dedim şimdi telefonla oynarken girecek arkadan diye baya bi tedirgin gittim o yolu :)
Bugün Konak İskelenin olduğu caddede kırmızı bir GP gördüm. 35 VL . Hatta bir ara yanyana gittik. Tabi benim sticker hala gelmedi o yüzden kimseyle selamlaşamıyoruz.
bu olabilir
ben de dün 17:15 gibi ataş kavşağının oralarda kemal abiyi (plastro) gördüm. karşı yoldaydı. kornaya bastım ama farketmedi.
poyraz_o
05/05/2009, 11:23
arkandan gelirken farkettim bi ara sağ sol yaptın, yanından geçerken şöle bi baktım sarhoş mu falan die, telefonla oynuomuşun. Sonra arkama geçtin, biraz da yakın takip ettin dedim şimdi telefonla oynarken girecek arkadan diye baya bi tedirgin gittim o yolu :)
:d :d :d :d
ocean_1919
05/05/2009, 12:56
Eskişehirde de tek tük denk gelmeye başladı sticker lı gp ler. fakat ya pencereden bakarken yada yaya gezerken denk geliyor:ohmy0000:
ben de dün 17:15 gibi ataş kavşağının oralarda kemal abiyi (plastro) gördüm. karşı yoldaydı. kornaya bastım ama farketmedi.
Tarsus'a gidiyordum o kavşak baya büyük olduğu için görmemişimdir.
Dün saat 11'den 15'e kadar femoliyle Oruç'u gördüm. ama trafikde değil konya'dan kalktım geldim femolinin dükkanın önünde gördüm. :)
mustafaf
06/05/2009, 16:40
Dün saat 11'den 15'e kadar femoliyle Oruç'u gördüm. ama trafikde değil konya'dan kalktım geldim femolinin dükkanın önünde gördüm. :)
ne karıstırdınız yıne Allah bılır :D:D
sislere xenon-kapı eşik çitası-motor üstü kırmızı tjet yazısı :)
bu arada ekmek arası döner ayran- baktı femoli sagolsun :D
:D:D Evet zorda olsa birbirimizi gördük ...bunu saymayık geniş vakitte gel bilader ankarayı gezdirelim sana yolları öğretelim gerçi sen baya bir öğrendin artık kaybola kaybola :D:D
:D:D Evet zorda olsa birbirimizi gördük ...bunu saymayık geniş vakitte gel bilader ankarayı gezdirelim sana yolları öğretelim gerçi sen baya bir öğrendin artık kaybola kaybola :D:D
Kızılaydan ivedik'e gelmem alt tarafı 2 saati buldu :) tabela cennetiymiş gerçekten ankara :rolleyes: nerelere gittim bir sayayım-karşıyaka-demetevler- ostim-ulus- fiat birmotu gordum gimatmıydı öyle birşseydi ve ivedik :):)
yanlız bir eleman öyle güzel tarif ettiki ondan sonra yol sordugum polis nerdeyse adamın eşgalini isteyecekti "nere getirtmiş seni" diye :):)
poyraz_o
07/05/2009, 01:14
2-3 gündür görüyorumm.
istanbul yolunda üstün otomotivin yanındaki tepe mobilyanın önünde duruyor...
mavi bir GP karartılmış farlı.. çelik jantlı..
plka yanlıuş hatırlamıyorsam.. 06 UM **** olacak..