yok yıkama işinden bahsetmiyorumm boya üzerindeki bez çiziklerini farkedememenden bahsediyorum tabiki 1-2 yıkamada bu farkı goremessin ama ben görürüm herkez işinde prof tur diye bi deyım vardır..ben işin butun dalga dümenini bilen bi kişi olarak yıkatan arkadaşlara yıkatmayın diyorum ne kendinden kopuklu yıkmacılarda ne de yeni çıkan buharlı yıkamacılarda karar size kalmışş..farkı anlamak çok zor değil..alındığından beri yıkamacılarda yıkanmış bir arabayla kendi sahibi tarafından yıkanmış bi arabayı yan yana koyunca ne demek istediğimi anlarsınn.araç sahıbını yıkama işini hiç bilmiyo olarak göze alalım...sonrada bakıp boyana gülersinn ne olmuş diye arkadaşım
onrky
1.4 starjet 95hp
herkezin evinin önünde hortum yok, hadi hortumda olsa artık hortumla araba yıkamak yasak, yasak olmasına bile gerek yok biraz içinde bulunduğumuzu düşünürsek biraz sudan tasarruf etmemiz gerektiğini farkederiz.
alper bende ticaret kafası yok sende hiç kafa yok arkadaşım 15 lt su püskürtebiliyor dedim püskürtüyor demedim. Birisinin demesiyle değil aç internetten bir tane püskürtmeli yıkama sistemi satıcısının sitesini oku orda dakkada kaç lt püskürtüyor.
Konu KaMiKaZe tarafından (15/03/2010 Saat 02:22 ) değiştirilmiştir.
benim hortumla yıkadığımı nerden biliyosunn peki yanımdmıydın hocam. ezberden okumuyalım kardeşş.. 5 ay yıkanmamış araba getir 3 kova suyla en kral yıkamacıya taş çıkartımm.işi bilmek önemli sadece...tasarrufun ne olduğunu çok iyi bilirim bunuda söylemene gerek yok ben sadece işi bilmiyen arkadaşlara neyin ne olduğunu anlatmaya çalışıyorum....sen 3 ayda bir arabını boya korumaya sokuyo olabilirsin bu durumdan dolayıda farketmiyoda olabilirsin elinden gelip kendinde yapabilirsin ama herkez bir değil..umarım ne demek istediğimi anlayabilmissindir...sen benim dusunceme saygı gostermiyo olabilirsin..senin kararın bu..ama savunduğun seyin gercekte ne olduğunu bilip bilmeden insanları farklı yonlendirme..derim be sana..
onrky
1.4 starjet 95hp
Yüksek Basınçlı Oto Yıkama Makineleri - CLEANVAC - TEKTEM MAKİNA
SUTEM Yüksek Basınçlı Soğuk Su Yıkama Makinaları High Pressure Cold Water Cleaners
CARWASH Oto Yıkama Makinaları - www.carwashmakina.com
Sadece birkaç örnek. En kötüsü dakikada 11 lt su harcıyor arkadaşlar...
dakıkada kaç lt su harcaması makınenin kaç barda kullanılmasıylan alakalı..yani bu durumu yıkamayı yapan arkadaş ta ayarlayabilir..bu makınelerin sabit bir basıncı ve su sarfiyatı yok..nekadar yuksek basınç istersen okadar su sarfiyatı olur..500 barda 11 lt yada 15 lt harcıyabilir..250 barda bu durum yarı yarıya duser 250 barda bu işi yapmak için yeterli bir rakamdır..
onrky
1.4 starjet 95hp
Şu saatten sonra değerli bilgilerimi hak etmeyen kişilerle paylaşmıyorum..
mesajınıza sizde ticaret kafası yok diye bşalarsanız böyle bi cevap alırsınız bence
forumlarda her zaman saygılı olalım .bu gün biz karakız arkadaş ile bir ürün hakkında aynı fikirde değildik ama kibarca ürün hakkında yorum yaptık .birbirimizi hiç kırmadık
araç bakım fanatiği
forumda bı durumu savununca avukat yanında olunca yandaş mı olunuyor
amaç herkesın fıkrını soylemesı degıl mı
konuya en basından berı yazı yazıor ve ıcındeyım sadece yorumumu soyledım ben
konu ıyıce amacından cıktı baska cevpa yazmıyacam
bu durum için herkesten ozur dılerım
bence konu amacına ve anlatımına kavuşmuştur . yönetimin işine karışmak gibi olmasın bu konu kilitlenebilir
araç bakım fanatiği
sayın yıkama uzmanı, ticaret experti ve diğer arkadaşlarım,
konuyu bilgi amaçlı açmıştım ama baktımki hakkında bilgi sahibi olan olmayan herkez ezberden, denemeden benim gibi sadece videoyu izleyerek yorum yapmaya başladı bunun üstünede son mesajlardan sonrada seviye düşmeye başladığına göre bu konu amacının dışına taşmıştır, arşive gönderilebilir.
Olm bir konu açtın ortalığı birbirine kattınBi sus artık git kovayla yıka yada gel biz yıkayalım ücretsiz ücretsiz
![]()
ben bu konu hakkında bilgi sahibiyimki bu şekılde konusuyorum..zaten burası biligi paylaşım yeri değilmi?..sende paylaşım için açtığını soyluyosun ne kadar güzel.herkez her konu hakkında bir seyler yazabilir yorum yapabilir bilir yada bilmez farketmez budurum, önemli olan paylaşımdır..ama kimsede bilmediği konuyu bukadar savunamaz..sanki yıkama dükkanı seninde senin ekmeğine çomak sokuyoruz..o şekilde tepkiler gösteriyosun..
onrky
1.4 starjet 95hp
Konu üzerinden oldukça zaman geçmiş ama buharlı oto yıkama işine girmek istediğimden dolayı tekrar dan devam etmek istedim.
Sn Kamikaze , geçen bu süre içinde buharlı yıkamayı kullanmaya devam ettiniz mi? Tekrardan tecrübenizi paylaşır mısınız? Tabi aracını buharlı yıkamaya götüren arkadaşlar varsa onlarda lütfen paylaşsınlar. Buharlı sistem temizliği makinaya göre değişiyor araştırdıklarımdan sonra ilk anladığım bu oldu. Sisteme de inanıyorum. Ama genel olarak kullanan kişilerinde yorumlarına ihtiyacım var .
Teşekkür ederim
zenci arkadaşım ben yıkama makinesi vs bir sürü malzeme aldım bu ara zaman ve yerimde müsait kendim yıkıyorum. Ama apartmandaki komşum sürekli lüks araç alır satar aldığı araçları yıkatmak, kuaför yaptırmak için orayı tercih ediyor gayette mennun.
Adamlarda 1 senedir orda işleride gayet güzel demekki susuzda araç yıkanıyor.
hahahagece gece güldürdünüz beni Sn Orhan.
)) zenci arkadaşım*
doğru isim belirtmedik öyle çıktı orada.
cevap için teşekkür ederim. Sistem yeterli ise ben de en az normal yıkama kadar etkili olduğunu düşünüyorum. Acaba kullanılan sistem yerli midir? biliyormusunuz? ve son olarak ta yıkama ücreti ne kadar oluyor?
teşekkür ederim
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri