herkezin evinin önünde hortum yok, hadi hortumda olsa artık hortumla araba yıkamak yasak, yasak olmasına bile gerek yok biraz içinde bulunduğumuzu düşünürsek biraz sudan tasarruf etmemiz gerektiğini farkederiz.
alper bende ticaret kafası yok sende hiç kafa yok arkadaşım 15 lt su püskürtebiliyor dedim püskürtüyor demedim. Birisinin demesiyle değil aç internetten bir tane püskürtmeli yıkama sistemi satıcısının sitesini oku orda dakkada kaç lt püskürtüyor.
Konu KaMiKaZe tarafından (15/03/2010 Saat 02:22 ) değiştirilmiştir.
benim hortumla yıkadığımı nerden biliyosunn peki yanımdmıydın hocam. ezberden okumuyalım kardeşş.. 5 ay yıkanmamış araba getir 3 kova suyla en kral yıkamacıya taş çıkartımm.işi bilmek önemli sadece...tasarrufun ne olduğunu çok iyi bilirim bunuda söylemene gerek yok ben sadece işi bilmiyen arkadaşlara neyin ne olduğunu anlatmaya çalışıyorum....sen 3 ayda bir arabını boya korumaya sokuyo olabilirsin bu durumdan dolayıda farketmiyoda olabilirsin elinden gelip kendinde yapabilirsin ama herkez bir değil..umarım ne demek istediğimi anlayabilmissindir...sen benim dusunceme saygı gostermiyo olabilirsin..senin kararın bu..ama savunduğun seyin gercekte ne olduğunu bilip bilmeden insanları farklı yonlendirme..derim be sana..
onrky
1.4 starjet 95hp
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri