1 sokak aşağıdaaşağıdaki sitede adresleri var. farklı ürünleride mevcut.
Bu?haar eski oto yıkama tekniklerine son vererek yeni ve kalıcı buhar temizliği teknolojisiyle otomobilinde temizliğe önem verenleri çevreci bir gelecekle buluşturuyor?
orhan abi nerde yıkattın peki?
1 sokak aşağıdaaşağıdaki sitede adresleri var. farklı ürünleride mevcut.
Bu?haar eski oto yıkama tekniklerine son vererek yeni ve kalıcı buhar temizliği teknolojisiyle otomobilinde temizliğe önem verenleri çevreci bir gelecekle buluşturuyor?
ooo bana da çok uzak sayılmaz. bende bi hevesle bugün yıkatayım dedim ama meteorolojinin sitesine baktığımda yarından itibaren ank 3-4 gün yağışlı gözüküyor. Cuma gününe inş![]()
Ne olursa olsun mantık aynı görmeden yorum bile yapsak yorumlar yerinde yorumlarne yorummuş bee
![]()
İzmirde nerde var.Araç içinin buharla yıkanması ekstra bir temizlik sağlıyormu ? Koltukları filan buharlamı yıkıyorlar?
valla bizim ne dükkanımız var, nede dükkanda eleman var bir kova su ile arabayı yıkatalım. mehmet dükkanı buharlı yıkamacıya çevirene kadar buharlı yıkamacılar kötü olur
parasını verirsen neden olmasın kuaför temizliğine girer o.
he bu arada yıkamadan sonraki resimleride garaja koydum.
Valla Bizim de 2 sokak Aşşağıda Bi Oto Yıkama var. eleman Kazakistanlı Cocukları toplamıs 4-5 Tane.İç tış 10 TL veriyordum. Köpük Atıyo Sonra Tanzikli Suyla Duruluyor. Abi Sonra 5 kişi Bi Saldırıyo 15 dk ya Pırıl Pırıl Oluyor Araç ^^ Buharlıda Tam bizlik Ya Onunla Yıkamak Zevkli Olur aslında
Sonradan Aklıma Geldi Bide Buharlıda Pek su Harcamıyor. Su Tasarruıfunu Unutmamak Lazım ^^
valla aletin haznesi 3 lt alıyormuş, 1 lt ile yıkadılar arabayı.
Marketlerde buharlı temizlik makineleri satılıyor,perdeleri filan yerinden sökmeden temizleyebiliyormuşsunuz,acaba araç koltuklarında nasıl bir netice verir? Döşeme içinde sünger olduğundan sanırım biraz kurutma ile iyi sonuçlar elde edilebilir.
Önceden bende görmüştümde artık göremiyorum. Bornovada bir yerde gördüm. Bir ara deniyecem
Su tasarrufu olduğunu sanmıyorum. Çünkü tazzikle le yıkandığı zaman harcanılan su 2 lt yi geçmiyormuş..
yeni boya koruma yapılmış yada hiç yıkanmamış yeni bir aracı gidip yıkatın bakalım buharla..sonrada bezle silinen yerleri dikkatli bir bakın ne görüceksiniz.özellikle koyu araçlarda daha belirgin sekilde anlaşılır..çiziklerr aaa nezaman oldu diye sorarsınız gordüğünüzde bu işler böyledirr ne yazıkkı.ben arabamı yıkamak için 3 saat gibi bir zaman harcıyorum..bahsettiğiniz yerler 3 saatte kım bilir kaç araba yıkamakta..mal nasıl olsa onların değil..yıkamacıda araba yıkatmak para verip arabanı çizdirmekten farksız değil benim için..kirli gezerim yinede yıkatmam..aklınız varsa sizde yıkatmayınn..
onrky
1.4 starjet 95hp
ezberden okumayalım arkadaşlar, gittim gördüm aracınızı çizdikleri falan yok.
ezber mezber yok hocam olanı soyluyorum ben..sen demekki işten anlamıyosunn..
onrky
1.4 starjet 95hp
yıkama işindenmi![]()
arkadaşlar tecrübe sabittir ama gidip yapılıp sonuc guzelse bence sorun yok
bence onlarda bunu fazlasıyla dusunmustur yoksa tutunamayacaklarını bılıyordur onlarda
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri