sirke ile yıkama hakkında birkaç şey duymuştum fakat hiç görmemiştim elinize sağlık.
yıkama detayları hakkında bilgi verirmisiniz?
sirke ile yıkama hakkında birkaç şey duymuştum fakat hiç görmemiştim elinize sağlık.
yıkama detayları hakkında bilgi verirmisiniz?
ilk görüşte aŞk'a inanmazdım...taa ki evomu görene kadar![]()
BiZ ŞaMPiYoN TaKıMı TuTMaDıK, TuTTuĞuMuZ TaKıMı ŞaMPiYoN YaPTıK..!!
iNaDıNa T-e-X-a-S
sen surula bakalımya sirkeyle araba nasıl yıkanır boya korumayı sökmezmi ??
Zaten beyaz renk olunca hafif bir yıkamada bile çiçek gibi açılır aracın rengi.Cila ile daha da parlaklık kazanmış.Ve en güzel yanı günein altında 1 yıl dursa bile boya solma derdi yok.İşte sırf bunun için beyaz rengin havası başka
Benim gibi işi bilmeyenler dikkat etsin.Sağ kapıda el ayası kadar bir yerde renk atması oldu.Çok dikkatli bakınca görünüyor.
İşin erbabı oluncada böyle güzel sonuç çıkıyor tebrikler..
salata mı bu bea sirke atalım![]()
noone knows that except both of us
Konuyu hortlatıyorumAracın uzerinde cimento fabrikası civarında oturdugum icin yıkama ile cıkmayan mat bir tabaka olusmus durumda ve cok kötü gösteriyor. Sirke olayını arastırıyorum. Forumda da burayaı buldum nette ise bircok sey yazılmıs cizilmiş. Özet olarak sirke kullanıp hemen silersen sıkıntı yok gibi anladım. Bu konuda deneyimi olan var mı ? Yukarıda boyaya zarar verdigini el ayası kadar boyayı bozdugunu yazmıs.Bu konuda bilgisi olan var mı?
elma sirkesiyle arbayı yıkayabilirsiniz ya da yıkama kovasındaki köpüğe bir şişe sirke katabilirisniz birşey olmuyor yılda bir veya iki defa sirkeyle arabayı yıkıyorum 10 yıldır hiç bir arabama bişey olmadı
A.T.K.ve Y.
Artı olarak aracın hararet yapmasını da önler diyebilir miyizateş,su,toprak, tahta
))
Arkadaşlar güzel bir pasta cila uygulayın" keskin sirke küpüne zarar "
Mustafa bey, özellikle cila sizin araca çok faydalı olacaktır.Bence ayda bir aracınızı güzelce cilalayınız, cilanın boya üzerindeki koruyucu katmanı, üzerine birikecek olan herşeyin boyaya yapışmasını engelleyecektir.Ancak ilk önce polisaj makinesi ile iyi bir pasta arkasına cila uygulayın. Ardından cilayı ayda bir olarak kendiniz de uygularsınız.Saygılar
Konu Ezeldenberi tarafından (30/04/2016 Saat 12:21 ) değiştirilmiştir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri