Sayfa 4/5 İlkİlk 12345 SonSon
85 sonuçtan 61 ile 80 arası

Konu: Buharlı oto yıkama

onur kaya
    kara kız - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34 DY 2468
    Edilen teşekkür: 303

yok yıkama işinden bahsetmiyorumm boya üzerindeki bez çiziklerini farkedememenden bahsediyorum tabiki 1-2 yıkamada bu farkı goremessin ama ben görürüm herkez işinde prof tur diye bi deyım vardır..ben işin butun dalga dümenini bilen bi kişi olarak yıkatan arkadaşlara yıkatmayın diyorum ne kendinden kopuklu yıkmacılarda ne de yeni çıkan buharlı yıkamacılarda karar size kalmışş..farkı anlamak çok zor değil..alındığından beri yıkamacılarda yıkanmış bir arabayla kendi sahibi tarafından yıkanmış bi arabayı yan yana koyunca ne demek istediğimi anlarsınn.araç sahıbını yıkama işini hiç bilmiyo olarak göze alalım...sonrada bakıp boyana gülersinn ne olmuş diye arkadaşım

onrky
    1.4 starjet 95hp

alper yonar
    Dynamic Üye alperyonar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    06 YN 5**
    Edilen teşekkür: 356

Alıntı KaMiKaZe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    alper az daha araştır sen kardeş 2 lt su ile ancak 1:32 model araba yıkanır.
    basıncı yüksek makinalar dakikada 13-15 lt arası su püskürtebiliyor.
    13-15lt??? Sende ticaret kafası yok galiba?? Arabaya yaklaşık 5 dk su tutuyor. Bu da dediğine göre 75-80 lt su demek. Değil 5tl ye 10 tl bile kurtarmaz. Sana kim dediyse bunu iyi keklemiş seni kardeşş..

3. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Adı Soyadı
    KaMiKaZe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 752

Alıntı kara kız Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yok yıkama işinden bahsetmiyorumm boya üzerindeki bez çiziklerini farkedememenden bahsediyorum tabiki 1-2 yıkamada bu farkı goremessin ama ben görürüm herkez işinde prof tur diye bi deyım vardır..ben işin butun dalga dümenini bilen bi kişi olarak yıkatan arkadaşlara yıkatmayın diyorum ne kendinden kopuklu yıkmacılarda ne de yeni çıkan buharlı yıkamacılarda karar size kalmışş..farkı anlamak çok zor değil..alındığından beri yıkamacılarda yıkanmış bir arabayla kendi sahibi tarafından yıkanmış bi arabayı yan yana koyunca ne demek istediğimi anlarsınn.araç sahıbını yıkama işini hiç bilmiyo olarak göze alalım...sonrada bakıp boyana gülersinn ne olmuş diye arkadaşım
    herkezin evinin önünde hortum yok, hadi hortumda olsa artık hortumla araba yıkamak yasak, yasak olmasına bile gerek yok biraz içinde bulunduğumuzu düşünürsek biraz sudan tasarruf etmemiz gerektiğini farkederiz.

Alıntı alperyonar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    13-15lt??? Sende ticaret kafası yok galiba?? Arabaya yaklaşık 5 dk su tutuyor. Bu da dediğine göre 75-80 lt su demek. Değil 5tl ye 10 tl bile kurtarmaz. Sana kim dediyse bunu iyi keklemiş seni kardeşş..
    alper bende ticaret kafası yok sende hiç kafa yok arkadaşım 15 lt su püskürtebiliyor dedim püskürtüyor demedim. Birisinin demesiyle değil aç internetten bir tane püskürtmeli yıkama sistemi satıcısının sitesini oku orda dakkada kaç lt püskürtüyor.
    Konu KaMiKaZe tarafından (15/03/2010 Saat 02:22 ) değiştirilmiştir.

5. Bu mesaj için teşekkür edenler:

alper yonar
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    06 YN 5**

herkezin evinin önünde hortum yok, hadi hortumda olsa artık hortumla araba yıkamak yasak, yasak olmasına bile gerek yok biraz içinde bulunduğumuzu düşünürsek biraz sudan tasarruf etmemiz gerektiğini farkederiz.

alper bende ticaret kafası yok sende hiç kafa yok arkadaşım 15 lt su püskürtebiliyor dedim püskürtüyor demedim. Birisinin demesiyle değil aç internetten bir tane püskürtmeli yıkama sistemi satıcısının sitesini oku orda dakkada kaç lt püskürtüyor.
    Kafa yok derken???

onur kaya
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34 DY 2468

benim hortumla yıkadığımı nerden biliyosunn peki yanımdmıydın hocam. ezberden okumuyalım kardeşş.. 5 ay yıkanmamış araba getir 3 kova suyla en kral yıkamacıya taş çıkartımm.işi bilmek önemli sadece...tasarrufun ne olduğunu çok iyi bilirim bunuda söylemene gerek yok ben sadece işi bilmiyen arkadaşlara neyin ne olduğunu anlatmaya çalışıyorum....sen 3 ayda bir arabını boya korumaya sokuyo olabilirsin bu durumdan dolayıda farketmiyoda olabilirsin elinden gelip kendinde yapabilirsin ama herkez bir değil..umarım ne demek istediğimi anlayabilmissindir...sen benim dusunceme saygı gostermiyo olabilirsin..senin kararın bu..ama savunduğun seyin gercekte ne olduğunu bilip bilmeden insanları farklı yonlendirme..derim be sana..

onrky
    1.4 starjet 95hp

TOLGA YENİCE
    Intelligence Officer magic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Vals Mavi
    Edilen teşekkür: 420

onur kaya
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34 DY 2468

dakıkada kaç lt su harcaması makınenin kaç barda kullanılmasıylan alakalı..yani bu durumu yıkamayı yapan arkadaş ta ayarlayabilir..bu makınelerin sabit bir basıncı ve su sarfiyatı yok..nekadar yuksek basınç istersen okadar su sarfiyatı olur..500 barda 11 lt yada 15 lt harcıyabilir..250 barda bu durum yarı yarıya duser 250 barda bu işi yapmak için yeterli bir rakamdır..

onrky
    1.4 starjet 95hp

alper yonar
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    06 YN 5**

Şu saatten sonra değerli bilgilerimi hak etmeyen kişilerle paylaşmıyorum..

11. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Erdem Bozdağ
    GP Hastası Erdem Bozdağ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1126

mesajınıza sizde ticaret kafası yok diye bşalarsanız böyle bi cevap alırsınız bence

13. Bu mesaj için teşekkür edenler:

engin huz
    renoskoda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 26

forumlarda her zaman saygılı olalım .bu gün biz karakız arkadaş ile bir ürün hakkında aynı fikirde değildik ama kibarca ürün hakkında yorum yaptık .birbirimizi hiç kırmadık
    araç bakım fanatiği

15. Bu mesajı için 2 kişi renoskoda'ye teşekkür etti:

onur kaya
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34 DY 2468

Alıntı renoskoda Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    forumlarda her zaman saygılı olalım .bu gün biz karakız arkadaş ile bir ürün hakkında aynı fikirde değildik ama kibarca ürün hakkında yorum yaptık .birbirimizi hiç kırmadık

olması gerekende bu değilmi zaten??

onrky
    1.4 starjet 95hp

alper yonar
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    06 YN 5**

Alıntı Erdem Bozdağ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mesajınıza sizde ticaret kafası yok diye bşalarsanız böyle bi cevap alırsınız bence
    Arkadaşlar burada kimsenin bi avukata ihitiyacı yok.Değilmi??.Bi kaç mesaj öncesini oku istersen. Üslup önemli kimse durup dururken bi mesaj a böyle başlamaz.
    Konu alperyonar tarafından (15/03/2010 Saat 04:09 ) değiştirilmiştir.

Erdem Bozdağ
    GP Hastası Erdem Bozdağ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1126

forumda bı durumu savununca avukat yanında olunca yandaş mı olunuyor
    amaç herkesın fıkrını soylemesı degıl mı
    konuya en basından berı yazı yazıor ve ıcındeyım sadece yorumumu soyledım ben
    konu ıyıce amacından cıktı baska cevpa yazmıyacam
    bu durum için herkesten ozur dılerım

engin huz
    renoskoda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 26

bence konu amacına ve anlatımına kavuşmuştur . yönetimin işine karışmak gibi olmasın bu konu kilitlenebilir
    araç bakım fanatiği

Adı Soyadı
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

sayın yıkama uzmanı, ticaret experti ve diğer arkadaşlarım,
    konuyu bilgi amaçlı açmıştım ama baktımki hakkında bilgi sahibi olan olmayan herkez ezberden, denemeden benim gibi sadece videoyu izleyerek yorum yapmaya başladı bunun üstünede son mesajlardan sonrada seviye düşmeye başladığına göre bu konu amacının dışına taşmıştır, arşive gönderilebilir.

Mehmet Özcan
    Basın-Yayın Sorumlusu femoli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    YMS
    Edilen teşekkür: 7336

Olm bir konu açtın ortalığı birbirine kattın Bi sus artık git kovayla yıka yada gel biz yıkayalım ücretsiz ücretsiz

onur kaya
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34 DY 2468

sayın yıkama uzmanı, ticaret experti ve diğer arkadaşlarım,
    konuyu bilgi amaçlı açmıştım ama baktımki hakkında bilgi sahibi olan olmayan herkez ezberden, denemeden benim gibi sadece videoyu izleyerek yorum yapmaya başladı bunun üstünede son mesajlardan sonrada seviye düşmeye başladığına göre bu konu amacının dışına taşmıştır, arşive gönderilebilir.

ben bu konu hakkında bilgi sahibiyimki bu şekılde konusuyorum..zaten burası biligi paylaşım yeri değilmi?..sende paylaşım için açtığını soyluyosun ne kadar güzel.herkez her konu hakkında bir seyler yazabilir yorum yapabilir bilir yada bilmez farketmez budurum, önemli olan paylaşımdır..ama kimsede bilmediği konuyu bukadar savunamaz..sanki yıkama dükkanı seninde senin ekmeğine çomak sokuyoruz..o şekilde tepkiler gösteriyosun..

onrky
    1.4 starjet 95hp

Black Man
    Man37 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 0

Konu üzerinden oldukça zaman geçmiş ama buharlı oto yıkama işine girmek istediğimden dolayı tekrar dan devam etmek istedim.
    Sn Kamikaze , geçen bu süre içinde buharlı yıkamayı kullanmaya devam ettiniz mi? Tekrardan tecrübenizi paylaşır mısınız? Tabi aracını buharlı yıkamaya götüren arkadaşlar varsa onlarda lütfen paylaşsınlar. Buharlı sistem temizliği makinaya göre değişiyor araştırdıklarımdan sonra ilk anladığım bu oldu. Sisteme de inanıyorum. Ama genel olarak kullanan kişilerinde yorumlarına ihtiyacım var .
    Teşekkür ederim

Adı Soyadı
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

zenci arkadaşım ben yıkama makinesi vs bir sürü malzeme aldım bu ara zaman ve yerimde müsait kendim yıkıyorum. Ama apartmandaki komşum sürekli lüks araç alır satar aldığı araçları yıkatmak, kuaför yaptırmak için orayı tercih ediyor gayette mennun.
    Adamlarda 1 senedir orda işleride gayet güzel demekki susuzda araç yıkanıyor.

25. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Black Man
    Man37 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 0

hahaha gece gece güldürdünüz beni Sn Orhan. )) zenci arkadaşım*
    doğru isim belirtmedik öyle çıktı orada.
    cevap için teşekkür ederim. Sistem yeterli ise ben de en az normal yıkama kadar etkili olduğunu düşünüyorum. Acaba kullanılan sistem yerli midir? biliyormusunuz? ve son olarak ta yıkama ücreti ne kadar oluyor?
    teşekkür ederim

Sayfa 4/5 İlkİlk 12345 SonSon