bende bizim radyoya söylesem mi yaw :djsmile:
Printable View
ne güzel ya sevindim walla
Alem hemde,boru değil yani.
İkcihan eline sağlık :)
çok iyi gidiyor. benim hazırlıklar tamam sayılır. arabaya 4. arıyorum. bi puntocu arkadaş daha var. o da gelirse çok iyi olacak hadi bakalım.
demin dumura ugradım kendi kendime hemen payLaşayım istedim : )
cebeci den eve eve geLirken yoL kenarında bir punto gördüm hemen durdum. eL frenini çektim indim aşagı kart bırakıcam arabaya, cüzdana eLimi attım bi tane kart çektim ön siLecegin aLtına koydum, yarım saniye kadar durdum hemen kartı geri çektim apar topar, arabaya kırmızı ego biLeti koymuşum :D aLLahtan gören oLmadı ya çok güLdüm sonra kendi kendime : )
Soru: Sitemize nereden ulaştınız?
Cevap: Cama bırakılan EGO biletinden.:icon_smile_big:
Helal olsun arkadaşlar, dün geceden beri girmeye fırsatım olmadı foruma! Yazılanları okuduğumda göğsüm kabardı! Umarım bir terslik çıkmadan güzel bir şekilde gerçekleştiririz şu organizasyonu! Microab ve Cihan'a ayrıca teşekkürler... Oralardan buralara kadar geliyorsunuz ya, size helal olsun!...
FRİENDS
ne demek efenim teveccühünüz. yarın öğleden sonra çıkıyorum yola. yani cumartesi akşamı oradayım.
arkadaşlar yenimahalle ve çevresinden buluşmaya katılacak olan varsa eğer beraber gidelim olmazmı ?? hatta etlik keçiören tarafından gelen arkadaşlar ve konya kartaştan gelen arkadaşlar beraber ivedik metrosunda buluşarak hemen birmota geçebiliriz ne dersiniz ?? :)
https://img186.imageshack.us/img186/...18smallve3.jpg
video kayıtlarını unutmayın sakın... sabırsızlıkla beklicem şahsen ;=))8O
bu gün yola çıkıyoruz. hakkınızı helal edin.
güle güle kardeş yolunuz açık olsun yavaş gelin aceleniz yok tamam...
özeLden mesaj attım, iki üç sefer maiL attım, umarım geLecegiz diyen arkadaşLarın hepsi geLirLer.
büyük gün yarın, çaLışan, çabaLayan herkese teşekkürLer şimdiden
slm yarın için sabiırsızım çok sabırsız sizleride daha yakından tanıycam nediyim mutluyum işte:)
yolculuğa az kaldı. aleti yıkamaya verdim. yakıta katkıyı döker dökmez geleceğim.
Görüşmek üzere beyler yola çıkıyoruz :D
Yarın öğle 12 den sonra BİRMOT civarlarında olurum :ok:
yüreklerimiz, yüreklerinizle beraber atıyor arkadaşlar.
ben de sizler kadar heyecanlıyım.
hepinize, ankaradaki tüm gp kardeşlerime ve ankara dışındaki illerde oturup bu buluşma için ankaraya gidecek olan kardeşlerime sonsuz teşekkürlerimi sunmak istiyorum.
sizler bizlerin gurur kaynağısınız.
bu buluşmanın gerçekleşmesinde emeği geçen, bu buluşma için alın teri döken ve bu buluşmaya katılacak olan tüm gp kardeşlerime seslenmek istiyorum.
ÇOK SAĞOLUN ARKADAŞLARIM.
EMEKLERİNİZ İÇİN, BİZLERİN GÖĞSÜNÜ GURURLA KABARTARAK KALPLERİMİZİN HIZLI HIZLI ATMASINI SAĞLAYARAK BİZLERİ HEYECANLANDIRDIĞINIZ İÇİN, VE GP KARDEŞİ OLDUĞUMUZ İÇİN HEPİNİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM... SAĞOLUN.
arkadaşlar araba hazır . iç dış parladı. içi ellerimle parlattım. 15 çeşit parfüm sıktım :D ön göğüs sinek kaydı oldu. katkı maddemi de döktim double-up. uzun yola hazırım :D yarın kaçta birmota gelelim? buluşma saati neydi.
yaa şimdi böle adana ve nevşehiri görünce bende mi gelsem diye bi takıldım nerde bu birmot ? :D
sen gel elbet birbirimizi buluruz. Birmot istanbul yolunda
Bu arada Birmot kendi müşterilerinden de 40 GP çağırmış! Toplamda 90 araç falan olacağız! Az önce searchandrescue(Ercan)'la konuştum, kendisi bir haftadır bu işlerle uğraştığı için bitmiş durumda!..
Tekrar tekrar teşekkür ediyorum, var ol Ercan! ;)
FRİENDS
Ankara dışından gelen arkadaşlara iyi yolculuklar...
Bu arada Kartaş Konya Yolundan gelecek arkadaşlar vardı sanırım.Saat kaçta orada olunacaktı?Belki Kartaştan gelirim.
Yola çıkan arkadaşlara hayırlı yolculuklar diliyorum artık herşey hazır hiç bir problem yok umarım organizasyondanda memnun kalırsınız katılan katılmayan herkese desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum
çok heyecanlıyım :D
arabamı yıkattım,cila çektim,vinyl koruma yaptım,deri sütüyle koltuklarımı sildim :)
Yarın birde yağmur yağarmış. herkesin Yıkatması boşa gider tam komedi olur.
arkadaşlar yağmur yağsa bile mangal partisinde sorun yok gelen herkesi ağırlıyacak kapalı mekan mevcut
arabam büyük buluşmaya hazır bugün yıkattım, jant ve lastik parlatıcısı sürdüm içi dışı parlamaya başladı buluşma sayesinde
herkesin arabası hazır heralde. showroom gibi olacak birmot
Ben yarın sabah yıkatacam.
akif ve farukta bu gün yıkatmış arabalarını haberini aldım