yüreklerimiz, yüreklerinizle beraber atıyor arkadaşlar.
ben de sizler kadar heyecanlıyım.
hepinize, ankaradaki tüm gp kardeşlerime ve ankara dışındaki illerde oturup bu buluşma için ankaraya gidecek olan kardeşlerime sonsuz teşekkürlerimi sunmak istiyorum.
sizler bizlerin gurur kaynağısınız.
bu buluşmanın gerçekleşmesinde emeği geçen, bu buluşma için alın teri döken ve bu buluşmaya katılacak olan tüm gp kardeşlerime seslenmek istiyorum.
ÇOK SAĞOLUN ARKADAŞLARIM.
EMEKLERİNİZ İÇİN, BİZLERİN GÖĞSÜNÜ GURURLA KABARTARAK KALPLERİMİZİN HIZLI HIZLI ATMASINI SAĞLAYARAK BİZLERİ HEYECANLANDIRDIĞINIZ İÇİN, VE GP KARDEŞİ OLDUĞUMUZ İÇİN HEPİNİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM... SAĞOLUN.
arkadaşlar araba hazır . iç dış parladı. içi ellerimle parlattım. 15 çeşit parfüm sıktımön göğüs sinek kaydı oldu. katkı maddemi de döktim double-up. uzun yola hazırım
yarın kaçta birmota gelelim? buluşma saati neydi.
yaa şimdi böle adana ve nevşehiri görünce bende mi gelsem diye bi takıldım nerde bu birmot ?![]()
GRANDE PUNTO 1.3 MULTİJET 90 HP EMOTİON 3DR+ROCK BLACK+DUALLOGİC+SKYDOME+S.P+G.P+DERİ DÖŞEME
sen gel elbet birbirimizi buluruz. Birmot istanbul yolunda
Bu arada Birmot kendi müşterilerinden de 40 GP çağırmış! Toplamda 90 araç falan olacağız! Az önce searchandrescue(Ercan)'la konuştum, kendisi bir haftadır bu işlerle uğraştığı için bitmiş durumda!..
Tekrar tekrar teşekkür ediyorum, var ol Ercan!
FRİENDS
Ankara dışından gelen arkadaşlara iyi yolculuklar...
Bu arada Kartaş Konya Yolundan gelecek arkadaşlar vardı sanırım.Saat kaçta orada olunacaktı?Belki Kartaştan gelirim.
Yola çıkan arkadaşlara hayırlı yolculuklar diliyorum artık herşey hazır hiç bir problem yok umarım organizasyondanda memnun kalırsınız katılan katılmayan herkese desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum
Fire Active 1.4 8V 77Bg.
çok heyecanlıyım
arabamı yıkattım,cila çektim,vinyl koruma yaptım,deri sütüyle koltuklarımı sildim![]()
Yarın birde yağmur yağarmış. herkesin Yıkatması boşa gider tam komedi olur.
arkadaşlar yağmur yağsa bile mangal partisinde sorun yok gelen herkesi ağırlıyacak kapalı mekan mevcut
Fire Active 1.4 8V 77Bg.
arabam büyük buluşmaya hazır bugün yıkattım, jant ve lastik parlatıcısı sürdüm içi dışı parlamaya başladı buluşma sayesinde
herkesin arabası hazır heralde. showroom gibi olacak birmot
photoshop soranlar oluyor.....
Ben yarın sabah yıkatacam.
akif ve farukta bu gün yıkatmış arabalarını haberini aldım
Fire Active 1.4 8V 77Bg.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri