benimde junk ta idi. herkese gitmiştir mail.
benimde junk ta idi. herkese gitmiştir mail.
photoshop soranlar oluyor.....
waLLa ben işi garantiye aLayım diye sadece ankara grubunu içeren bir maiL daha attım. tekrarLı geLen maiLLer için özür. bu buLuşma önemLi herkesin haberi oLmaLı mutLaka. unutanLar oLabiLir.
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
bana gelmişti mail erdi
Fire Active 1.4 8V 77Bg.
arkadaşlar son iki gündür bilgisayardaki arıza nedeni ile pek giremiyordum (sadece bir kez internet kafeden girdim) uçmuşsunuz arkadaşlar okuyana kadar canım çıktı.
Zdd Tabi Abi çok Sewiniriz Gerlirsen![]()
Arkadaşlar orada görüşmek üzere
1- erdiyilmaz
2- Linos
3- femoli
4- Gajiin
5- jeoenis
6- unik06
7- bladekel
8- kutlay ???
9- canberkkilic (2 saat sonra)
10- Ryu
11- dagored
12- replay147
13- Padawantr (%80)
14- eakbas77
15- matrox
16- ikcihan
17- Punto06
18- PredatoR
19- Auto engineeR
20- dejavu ???
21- Absoluit ???
22- leo
23- Er-NnN
24- Catil
25- jagar ???
26-
27- GNS
28- ABNEW
29- Etial
30- starwars 2100
31- moiz
32- morkoyun
33- atombak
34- yamtar00
35- HIGH FIDELITY ???
36- CaN
37- the most wanted 06
38- black_GP
39- Dişçi79
40- searchandrescue
41- TEMPESTY
42- nyesilyurt
43- omerv
44- alperylm
45- ynr
46- candan (araçsız gelecek)
47- grande06
48- microab
GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06
“İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru
microab geleceğine sevindim
Arkadaşlar hadi 50 ye 2 kişi kaldı
vallaha çoştunuz siz helal olsun kardeşlerim yaz olsa kesin ordaydım süper olucak pazar günü:bigdance2:
Kamber-düğün ilişkisi![]()
GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06
“İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru
arkadaşlar buluşmaya gelirken yanımızda getirmemiz gereken bişeyler varmı mesela rakı bardağı![]()
Abi bende SONY camera var çözünürlüğü de çok iyi fakat şöyle birkaç sorun var sanırım.
1-Bendeki kamera eski nesil yani cd ye değilde ufak kamera kasedine kayıt yapıyor ben kasetini alıcam fakat bilgisayarın tv kartından;kameradaki görüntüleri bilgisayara kaydederken,MPG-1 formatında atabiliyorum sadece (yada mpg2,avi vs)..daha önce yaptım böyle olunca videonun dosya boyutu çok büyük oluyo 800 mb falan gibi..açıkcası nasıl küçültmem gerektiğini de bilmiyorum dolayısıyla videoyu paylaşıma açmak istediğimizde boyutu sıkıntı yaratabilir..
2-ben buluşmaya yalnız gelmek zorundayım çünkü akşam saat 17 de işime dönücem tekrar..yani kamerayı birinin kullanması gerekiyor
3-ya ben bu kamera sorunu çözüldü mü unuttum yazıyorum kendi kendime ?? :confused:
Olsun çorbada bizimde tuzumuz bulunsunda nasıl olursa olsun.
![]()
Konu tempesty tarafından (09/03/2007 Saat 03:14 ) değiştirilmiştir. Sebep: imageshack
arkadaşım bendede var samsung marka herhalde aşağı yukarı senin makina ile aynı özelliklerde bende getireceğim
bir çözüm buluruz herhalde bu arada yazı çok güzel olmuş
güzel oldu da işte abi polis trafik falan korkutmasalardı beni gezicektim ben böyle akşam söktüm tekrarya pazar sabahı takıcam yada hiç takmıcam belki önünde topluca resim çekiliriz hoş olur
![]()
bence polisten çok bizim insanımız seni deli sanar
bencede yapılacak en güzel şey karşısına geçip fotoğraf çekilmek hem sende deli sanılmazsın
iyi geceler
olurmu abi ne güzel sitemizin reklamını yapardık trafikte görenler de siteye girip üye olurlardı falan
iyi geceler
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri