ne güzel ya sevindim walla
ne güzel ya sevindim walla
Alem hemde,boru değil yani.
İkcihan eline sağlık![]()
GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06
“İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru
çok iyi gidiyor. benim hazırlıklar tamam sayılır. arabaya 4. arıyorum. bi puntocu arkadaş daha var. o da gelirse çok iyi olacak hadi bakalım.
demin dumura ugradım kendi kendime hemen payLaşayım istedim : )
cebeci den eve eve geLirken yoL kenarında bir punto gördüm hemen durdum. eL frenini çektim indim aşagı kart bırakıcam arabaya, cüzdana eLimi attım bi tane kart çektim ön siLecegin aLtına koydum, yarım saniye kadar durdum hemen kartı geri çektim apar topar, arabaya kırmızı ego biLeti koymuşumaLLahtan gören oLmadı ya çok güLdüm sonra kendi kendime : )
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
Soru: Sitemize nereden ulaştınız?
Cevap: Cama bırakılan EGO biletinden.:icon_smile_big:
“İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru
Helal olsun arkadaşlar, dün geceden beri girmeye fırsatım olmadı foruma! Yazılanları okuduğumda göğsüm kabardı! Umarım bir terslik çıkmadan güzel bir şekilde gerçekleştiririz şu organizasyonu! Microab ve Cihan'a ayrıca teşekkürler... Oralardan buralara kadar geliyorsunuz ya, size helal olsun!...
FRİENDS
ne demek efenim teveccühünüz. yarın öğleden sonra çıkıyorum yola. yani cumartesi akşamı oradayım.
video kayıtlarını unutmayın sakın... sabırsızlıkla beklicem şahsen ;=))8O
güle güle kardeş yolunuz açık olsun yavaş gelin aceleniz yok tamam...
özeLden mesaj attım, iki üç sefer maiL attım, umarım geLecegiz diyen arkadaşLarın hepsi geLirLer.
büyük gün yarın, çaLışan, çabaLayan herkese teşekkürLer şimdiden
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
slm yarın için sabiırsızım çok sabırsız sizleride daha yakından tanıycam nediyim mutluyum işte![]()
yolculuğa az kaldı. aleti yıkamaya verdim. yakıta katkıyı döker dökmez geleceğim.
Görüşmek üzere beyler yola çıkıyoruz![]()
Yarın öğle 12 den sonra BİRMOT civarlarında olurum :ok:
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri