bende bizim radyoya söylesem mi yaw :djsmile:
Printable View
ne güzel ya sevindim walla
Alem hemde,boru değil yani.
İkcihan eline sağlık :)
çok iyi gidiyor. benim hazırlıklar tamam sayılır. arabaya 4. arıyorum. bi puntocu arkadaş daha var. o da gelirse çok iyi olacak hadi bakalım.
demin dumura ugradım kendi kendime hemen payLaşayım istedim : )
cebeci den eve eve geLirken yoL kenarında bir punto gördüm hemen durdum. eL frenini çektim indim aşagı kart bırakıcam arabaya, cüzdana eLimi attım bi tane kart çektim ön siLecegin aLtına koydum, yarım saniye kadar durdum hemen kartı geri çektim apar topar, arabaya kırmızı ego biLeti koymuşum :D aLLahtan gören oLmadı ya çok güLdüm sonra kendi kendime : )
Soru: Sitemize nereden ulaştınız?
Cevap: Cama bırakılan EGO biletinden.:icon_smile_big:
Helal olsun arkadaşlar, dün geceden beri girmeye fırsatım olmadı foruma! Yazılanları okuduğumda göğsüm kabardı! Umarım bir terslik çıkmadan güzel bir şekilde gerçekleştiririz şu organizasyonu! Microab ve Cihan'a ayrıca teşekkürler... Oralardan buralara kadar geliyorsunuz ya, size helal olsun!...
FRİENDS
ne demek efenim teveccühünüz. yarın öğleden sonra çıkıyorum yola. yani cumartesi akşamı oradayım.
arkadaşlar yenimahalle ve çevresinden buluşmaya katılacak olan varsa eğer beraber gidelim olmazmı ?? hatta etlik keçiören tarafından gelen arkadaşlar ve konya kartaştan gelen arkadaşlar beraber ivedik metrosunda buluşarak hemen birmota geçebiliriz ne dersiniz ?? :)
https://img186.imageshack.us/img186/...18smallve3.jpg
video kayıtlarını unutmayın sakın... sabırsızlıkla beklicem şahsen ;=))8O
bu gün yola çıkıyoruz. hakkınızı helal edin.
güle güle kardeş yolunuz açık olsun yavaş gelin aceleniz yok tamam...
özeLden mesaj attım, iki üç sefer maiL attım, umarım geLecegiz diyen arkadaşLarın hepsi geLirLer.
büyük gün yarın, çaLışan, çabaLayan herkese teşekkürLer şimdiden
slm yarın için sabiırsızım çok sabırsız sizleride daha yakından tanıycam nediyim mutluyum işte:)
yolculuğa az kaldı. aleti yıkamaya verdim. yakıta katkıyı döker dökmez geleceğim.
Görüşmek üzere beyler yola çıkıyoruz :D
Yarın öğle 12 den sonra BİRMOT civarlarında olurum :ok: