ben apartmanda adamın arabasına siteye gelmesi için bir a4 e kendi el yazımla yazı yazdım da adam o günden beridir bana öcü gibi bakıyor :)
olsa süper olurdu ama işte
ama
hani klasik bir laf olacak burası Türkiye
Printable View
ben apartmanda adamın arabasına siteye gelmesi için bir a4 e kendi el yazımla yazı yazdım da adam o günden beridir bana öcü gibi bakıyor :)
olsa süper olurdu ama işte
ama
hani klasik bir laf olacak burası Türkiye
Arkadaşlar merhabalar. Biliyorsunuz ki bu pazar Ankara'da büyük bir buluşma gerçekleşecek. Forumda hala yeni sayılırım ama buradaki ortam gerçekten hoşuma gitti. Arabalarla ve grande punto ile çok ilgili olmam ve forumdakilerin de öyle olduklarını görmem forumla ilgilenmemdeki en önemli etkendir. Aslında başlangıcı da doğum günümde gelen mesajdan ve benim için açılan konudan etkilenmem olmuştur. Neyse geçelim.
Ben de bu büyük buluşmada aranızda bulunmak istedim. Baktım forumdaki Adanalı arkadaşlarımla Adana'da bu az sayımız ile buluşma yapsak bir şeye benzemeyecek dedim bu kalabalıkta bulunmam lazım. Bu arada Adana'da çok fazla grande punto var fakat kimsenin forumdan haberi yok. Yakında burayı Adanalı'larla dolduracağım merak etmeyin. Zaten bu gün kaktüsün orada bir Grande Punto gördüm bekledim sahibini gelmedi. Keşke not yazsaydım. O arkadaş aramızda bulunmalı diye düşünmekteyim aracı gerçekten çok hoştu. İleride bir Porche vardı, kimse dönüp de ona bakmıyordu. Bir daha görürsem mutlaka forumdan bahsedeceğim.
Baktım Ankara'ya sırf bu olay için gelmemi kendim de dahil hiçkimseye açıklayamıyorum. E yakacağım yakıtın parası da cabası. Dedim bizim çocuklara gelin gezelim. E yakıta da ortak lazım tabi. Şimdilik 2 arkadaşı ayarladım. Belki bir tane daha ayarlarım ve kısmet olursa Cumartesi yola çıkıyoruz. Ankara'da da arkadaşlarımız bulunmakta. Hem sizle hem onlarla güzel vakit geçirebileceğimizi düşünmekteyim. Arkadaşlarım da çok kafadır. Araba sığarsa hepsini getirmek istiyorum ama sanırım sığmayacak. Arabası boş olan birkaç arkadaştan da bu konuda yardım isteyeceğim sanırım :). Aranızda isteyenler olursa grup dağıldıktan sonra bize de katılabilirler. Ankara'daki değişik mekanları biz de görmek isteriz.
Şimdi bu başlığı neden açtın Cihan diceksiniz sırf kendini reklam etmek için mi. E tabi biraz o da var insan ilgi istiyor biraz taa buralardan gelince ama başka sebepleri de var. Gelelim bir diğer sebebe. Adana'dan bir şey isteyen var mı :) Ben çıkmadan yetişin. Bir ricası isteği olan varsa seve seve. Bana tavsiyesi bir şey söyleyecek olan var mı? Yıllarca organizasyon işlerinde çalıştım. Çok defalar koordinatorlük yaptım. Organizasyon işlerinde iyiyimdir. E böylesine büyük bişe olunca da kaçırmak istemedim. Bunun yanı sıra yardımcı olabileceğim bir husus da var ise seve seve. Gerçi orada buluştuğumuzda kararlar verilirken de en güzel etkinlikleri yapmaya çalışırız. Ama ben gelmeden yardımcı olabileceğim bir husus var ise haberim olsun.
Bizim için güzel fakat kısa süreli bir tatil olacağı kanaatindeyim. Umarım hepimiz bol bol eğleniriz. Umarım hava şartları da çok güzel olur. Umarım bir ilk yaratırız. Umarım bir fark yaratırız. Bu arada basına haber verebilecek arkadaşlar var ise; yazılı basın, televizyon, radyo. Eğer basın da gelir ise çok güzel olur. Ankara birmot la veya diğer servislerle arası iyi olan arkadaşlar var ise onları da davet ederlerse gerçekten güzel olur.
Bu arada forum sahibi veya forumun teknik işleriyle uğraşan arkadaş da msn yoluyla veya herhangi bir yolla bana ulaşırsa sevinirim. Forumla ve forumun geleceği ile ilgili bazı projeleri görüşmek isterim. Neden bilmiyorum buraya kanım çok ısındı. Belki bazı yardımlarım da olabilir. Kendimi çok detaylı tanıtmamıştım. MCT (Microsoft Certified Trainer) yim. Ara sıra Sistem Eğitimleri veriyorum. Yakında MCSA (Sistem Yöneticisi) ve daha sonra MCSE (Sistem Mühendisi) oluyorum. Araçlarla olan ilgim zaten ortada değinmeme pek gerek yok reklama girmeyelim. Ama bir dönem Rally Hakemliği yaptığımı da söylemeden geçmeyim. Elimden gelen bir şey olursa seve seve.
Sizin de aklınıza gelen bir şeyler var ise cevaplarınızı bekliyorum. Buluşmayı renklendirmek için neler yapabiliriz neler ayarlanabilir düşünün taşının orada fikir üretmede yardımı olsun. Yeter yazdım farkındayım. Herkese iyi geceler. Kısmetse görüşmek üzre, Sevgiler :)
Doğru sende haklısın aslında walla o kağıtların üstüne açık büfe rakı yazsak bak kaç kişi oluruz birden :)
Abi ben asıl aşk diye işte buna derim hakkaten şimdiden bile gözüktüğü kadarıyla muhteşem bir gün olucağı ve uzun zaman konuşulacağı belli yani süper olucak..teeeeeeee adanadan bile böyle 3-4 misafirin aramıza katılacağı ve cihan kardeşimizle tanışma olanağı bulabileceğimiz kimin aklına gelirdiki yani şahsen ben bu yüzden ankara dışına çıkacağımı sanmıyorum helal olsun walla cihan gerçekten takdire şayan bir davranış bu ve bu kadar sıcak samimi bir ortamda da zaten bizden bu beklenirdi inşallah herşey çok güzel olucak ankaralı arkadaşlarda herkes kendi elinden geldiğince bişeler yapmaya çalışıyor 2 günümüz kaldı şu anda artı olarak buna ne eklersek yanımıza kar kalacaktır..maalesef benim birmotta yada basında medyada tanıdıklarım olmadığı için şimdilik elimden bu kadar geliyor 2 afiş bastırdım ve yanımda kamerada getiricem daha fazla neler yapabiliriz diye yarında gerekli şekilde arkadaşlarla düşünerek belki cumartesi günü uygulamaya koyarak pazar gününe yetiştiririz fakat bende forum sahibi yada organizatör arkadaşı tanımıyorum şu an neler yapıyorlar kafalrında ne tasarladılar nasıl birşey düşünüyorlar kesin olarak o günün planını bilmiyorum açıkcası sadece birmotta buluşucaz..hayırlısı olsun herşey harika olucak kolay gelsin :)
:ok:
https://img186.imageshack.us/img186/...18smallve3.jpg
geliyorumm geliyorummm adanalardan 3e taktım geliyorum :D yol boyu 3te gelmicem tabi. Bu arada arkadaşlar benim de aklıma bişeler geldi. Geçen TRT-1 izlerken bir araç programına rastladım. bir kız bir erkek sunuyor. geçen seyrettiğim bölümde bir off-road ı baştan sona yayınladılar. aynı bizim gibilerdi. hakem yok bişe yok. arazi araçlarıyla dağ tepe gezdiler mangallar sucuklar felan. ama bu adamlar lisanslı sporculardı biliyorum. aralarında sima en tanıdıklarım da oldu. yani diyeceğim trt de ilgilenebilir bu olayımızla. bir de aklıma geldi de ben bir zamanlar TOMSFED üyesiydim. 2005 WRC Antalya'da hakemlik yapmıştım. Aceba TOMSFED de ilgilenir mi bu olayla? Uzun zamandır ilişki içerisinde değilim. Ulaşsam mı kararsız kaldım. Neyse bakalım. Ulaşabilirsem haber veririm. Şimdilik diyeceğim başka bişe yok. Toplantılar bölümüne https://www.grandepuntotr.com/forum/...ead.php?t=1348 böyle bir konu açtım. Benim gelişle ilgili cevap yazabilirsiniz. Listeyi de liste sayfasında güncelledim. Hadi bakalım.
Çok teşekkür ederim güzel yorumun için. Ben de her şeyin güzel olmasını ümit ediyorum. Bakalım neler olacak ne kadar eğlencez. Adana birmota da haber versem mi aceba. Bir tavsiyeleri olur mu :) Aram çok iyidir de.
seLam cihan,
içindeki bu GrandePunto aşkını görmemek eLde degiL, buLuşma için taa adanadan kaLkıp geLecek oLman bizLeri bazen yorumsuz bırakıyor. geLme boşver o kadar yoL tepme diyecegim de, akLına şimdi bu fikir girmişken caydırma çabaLarı boşa oLacak, en iyisi mi sen geL : )
adana'dan geLirken, nevşehir üstü geLebiLirsen, microab da geLecek ankara'ya, onunLa buLuşup da geLebiLirsiniz güzeL oLur.
adanadan şaLgam suyu isterik : ) keyifLi yoLcuLukLar 8O
sen gel kazasız belasız kardeş başka bir şey istemeyiz ayağına sağlık valla
kazasız belasız gelmen dileğim ile,
Hayırlı yolculuklar pazara görüşürüz :)
Hayırlısıyla gelmen dileği ile,
Resmen orta çapta bir türkiye buluşması yapıyoruz. 49 olduk hadi bir kişi daha gelsin 50 olalım
ankara dışından gelecek arkadaşlar aman dikkatli gelin; hafta sonları radar kontrolleri daha sık oluyor. birde ceza butcenizi zorlamasın. hayırlı yolculuklar şimdiden
Helal Olsun deriz demiştim ya.. bu harekete HELAL OLSUN çok az kalır valla..
Ne desek boş..
Öncelikle Tesekkür ederim kendi adıma...
Görüşmek üzere aman dikkatli gel..
Ercan Abi Birmotla basın duyurusu konusunda konuşma şansın olabilir mi?
arkadaşlar çok sağolun. azami dikkatle geleceğim. zaten basmayacağım da. malum 20km için yakıtı 2 katına fırlatmayalım. sabit hız 90 düşünüyorum. ara sıra 120 ye çıkabilirim. onun haricinde pek bişe olacağını sanmam. sağsalim gelecez inşallah. benim için de güzel bir haftasonu kaçamağı olacağı ümidindeyim. sürpriz hediyelerimi bekliyorum :)
Arkdaşlra 50'ye bir kalmış. Gıpta ile gelişmeleri seyrettiğimi belirtmek istedim. Buluşmada Emeği geçen ve geçecek olan herkesi şimdiden kutluyorum. Bu girişimler yazın büyük buluşmayı planlamamız yönünde bizi umutlandırıyor. Umarım her şey gönlünüzce olur ve yüksek katılımlı olduğu kadar eğlenceli de bir hafta sonu geçirirsiniz. İstanbul'dan Sevgiler.
Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim gökhan
bugün kazımkarabekirden geçiyordum dost tv diye bi yer gördüm bizden bahsettim ama adamlar sadece dini yayın yapıyolarmış çekime gelemeyiz dediler