femoli abi benim planda değişiklik oldu biz babamla başka bi yere gidecez sabah ordan direk birmota
Kanal A,Kanal1 ve CnnTurk' e mail attım Ankara buluşması olmazsa bile İstanbula ulusal bir kanal çağırıcam ısrarlıyım![]()
femoli abi benim planda değişiklik oldu biz babamla başka bi yere gidecez sabah ordan direk birmota
trtyede mail atsak mı ki?![]()
bu toplantılar spor haberlerindemi oluyor?
başkent tv ye mail attım umarım cvp yazarlar
biraz önce bende kanal a tv mail attım benim gibi bir kaç kişi güzel bir şeyler döktürüp mail olarak atarlarsa kayıtsız kalamazlar gibi geliyor
mail adresi
kanala@kanala.com.tr
Konu femoli tarafından (09/03/2007 Saat 17:12 ) değiştirilmiştir.
bende atmıştım bakalımbelki cevap verirler.Tv 8e de attım
cevap geldi. bu pazar için kusura bakmayın ancak mailinize ayrıntılı cevabı en kısa zamanda vereceğiz durumu değerlendirerek demiş.hayırlısı diyelim.
Konu shoparr_ tarafından (09/03/2007 Saat 17:20 ) değiştirilmiştir.
bu arada unik06 (oruç) arkadaşımız malesef aramıza katılamıyormuş listeden 1 kişiyi kaybettik ..
femoli abi seni biraz ektik gibi oydu işi sabah halledip direk birmot a gelecem
Konu memat tarafından (09/03/2007 Saat 17:37 ) değiştirilmiştir.
unik 06 istambulda acil işi çıkıp ve de uzadığı için 11 mart günü aramızda yok kusura bakmasın kimse dedi. arkadaşlar
:icon_eek: Valla benim baldız taa izmirden geliyo bu buluşma için..Kaçak geliyo bu basın olayı olursa saklamak zorunda kalacam onu,çünkü kayınpederin falan haberi yok..Bi yakalanırsak Eğitim masraflarını bana yıkar heralde..eheheh:bigdance2:
yazın büyük türkiye buluşması düzenlemek lazım. 150 araçlık
herkes çok hevesli 150 yi bile geçebiliriz.
photoshop soranlar oluyor.....
Bravo Ankara
ALEM FM Nihat ile sivrisineği dinleyeniz oldumu. Bizden bahsetti ve Ankaradaki tüm grande punto sahiplerini mangal partisine davet etti..
Hatta site ismini ilk başta www.grandepunto.com derken durakladı ve www.grandepuntotr.com diye üstüne basa basa iki kere söyledi..
İlk medya girişimim başarı ile sonuçlandı. bakalım dinleyen oldu mu?
Tesekkürler Nihat SIRDAR..
Konu İbrahimKC tarafından (09/03/2007 Saat 23:58 ) değiştirilmiştir.
Birçok şey bilirim ama en iyi bildiğim şey Haddimdir...
abi tüh dinleyemedim kaçırdım nöbetteydim ama harika olmuş walla arkadaşlar gümbür gümbür geliyoruz olaya bak![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri