tüm gp ailesi...
yarın görüşmek üzere....
yarına kadar kendinize dikkat edin...
Büyük ihtimalle saat 12.00 de kartaş'da olacagım...
iyi geceler..
Printable View
tüm gp ailesi...
yarın görüşmek üzere....
yarına kadar kendinize dikkat edin...
Büyük ihtimalle saat 12.00 de kartaş'da olacagım...
iyi geceler..
nice binlere
tamam çiçeğide sen getir biz ne yapacaz sap gibi geleceğiz herhalde :D
Ercan'ın dediği gibi; gelin yeter ;)
yarın görüşmek üzere
ibrahim eline saglık harika olmuş...Grandeciler yarın görüşmek üzere çook güzel olacak herşey!!
bencede harika olucak abicim yarın görüşmek üzere ;)
Gençler bilin bakalım nerdeyim :D
İyi geceler..Yarın güzel bir buluşma olmasını temenni ederim arkadaşlar.Tüm ayrıntıları bekliyoruz..Fotoklip yine benden olucak!Viva GrandePuntoTR!!
aib adam çıktı geldi walla ya helal olsun cihan kardeş hoşgeldin ankaramıza :) yarın görüşmek üzere bilahare tanışıcaz inşallah :)
dayanamadım hava alanına gidicektim 2 de orda olmam lazım. sirf yol 1 bucuk saatı bulur. buluşmaya katılmam 4'u geçer. havaş'ın otobuste kalkıyomus annem gıdıcek buyuk ıhtımalle. dayanamadım gelıyorum erkenden :)
saat 12 de kartaştayım bendeeee!!!!!!!!!!!!!!
moLa yerindesin garanti :P
ikcihan walla ne diyelim büyüksün,eline yüreğine sağlık..
:)
iSTANBUL YOLUNUN BAŞINDA KATILACAĞIM ARKADAŞLAR, BANA 05432074337 NUMARADAN ULAŞIP SAAT KAÇTA ORADA OLMAM GEREKTİĞİNİ SÖYLERSENİZ SEWİNİRİM.
İŞTE BÜYÜK GÜN ARKADAŞLAR
şimdi kalktım(aslında 9:00'da kalkmayı planlıyordum.). Yok kahvaltıydı yok bilmemneydi derken çıkmam saat 09:30 u bulur. gidip arabayı dıştan (Çünkü abim iki gün önce iç-dış yıkatmış) yıkatıcam. herhalde yıkatma kurutma işlemleri 45 dk yı bulur diye tahmin ediyorum.(nasıl olsa ankamallda yıkatacam dolaşırım 45 dk.'yı doldururum). Ondan sonra GP hayranı bir arkadaşımıda yanıma alıp kartaşa gidip arkadaşlarla buluşup Büyük buluşaya hep beraber geçeceğiz.
ORADA GÖRÜŞMEK ÜZERE
hadi bakalım ankara umarım hayal ettiğiniz gibi bi gün olur haberlerinizi resimlerinizi bekliyoruz acil elden :)
benim kereta hazır arkadaşlar yenimahalledeyim bende istanbul yolu başından katılabilirim 505 8999685 'ten bana ulaşabilirsiniz beraber gideriz belki :)
https://img85.imageshack.us/img85/5328/dsc00019fn3.jpg
arkadaşlar dün akşam saatlerinde dedem vefat ettiği için ben gelemiyeceğim buluşmaya,kusura bakmayın,hepinize bol eğlenceler...
Başın saolsun. Allah sabır versın :(
kardeş başın saolsun:(