Merhabalar Sn. Emre Özpeynirci.Ben www.grandepuntotr.com web sitesinin moderatörlerinden Emre Ayvaz . Yaklaşık 1 yıldır farklı ortamlarda sürdürdüğümüz paylaşımımız bir süredir kendi oluşturduğumuz ve benzeri görülmemiş bir sistem ile kendi internet sitemizde devam etmektedir.Grande Punto sahibi ve meraklılarının oluşturduğu 500' e yakın üyesi bulunan forum sitemizi üyelerin yardımlarıyla kurduk ve yine üyelerimizin istek ve önerileri ile yönlendirmekteyiz.Kısa sürede çok sıcak ve güzel bir arkadaşlık ortamı oluştu.Küçük çaplı buluşmalar,organizasyonlar düzenlendi ve Tofaş Tv , Tuning Turkiye gibi kuruluşlarca da destek verilerek daha çok Grande Punto kullanıcısına ulaşmamız sağlandı. Üyelerimizin kendi ceplerinden yaptıkları harcamalar ile stickerlar,kartvizitler bastırıldı,dağıtıldı. Özet olarak hiçbir maddi destek ya da çıkar gözetmediğimizi sadece bu güzel oluşumdan daha çok insanın haberdar olmasını sağlamaya çalıştığımızı belirtmek istiyorum.
Deneme Sürüşü programını her hafta beğeniyle takip ediyorum. Amacımızı yukarıda da belirtmiştim.Bu doğrultuda sizden ricam bize yapabileceğiniz ne gibi bir yardım olabilir bunu öğrenmek.Programınızda bizden bahsedebilir ;ya da bir organizasyonumuza ekip göndererek çekeceğiniz görüntülerle CnnTurk gibi ulusal yayın yapan büyük bir televizyon kanalında görünmemizi sağlayabilirsiniz. En yakın organizasyonumuz önümüzdeki Pazar günü ANKARA 'da yapılacak. 11 MART 2007 PAZAR GÜNÜ ANKARA YENİMAHALLE BİRMOT 'da yaklaşık 50 araçlık bir buluşmamız var.Birmot yetkililerinin desteklediği buluşmamızda çeşitli etkinlikler(mangal vs) yapılacak,ardından şehir turu ile buluşmamız devam edecektir.
Bu kadar kısa sürede yardımcı olabilirmisiniz bilmiyorum ancak ben herşeye rağmen ayrıntılı bilgi vermek istiyorum.
YenimahaLLe Birmot
Macun Mah. Bağdat Cad. No:97 Yenimahalle - ANKARA Tel: (0312) 591 86 00 Faks: (0312) 354 39 01
Ekte yerin krokisi de bulunmakta.
Umarım bizlere yardımcı olursunuz en azından geri dönersiniz mailime karşı bir tepki verirsiniz. Ankara buluşmamız gibi bir çok buluşmamız mart ayı içersinde yapılacaktır.Yüksel katılımlı bir de İstanbul buluşması yapılacak.Ne şekilde olursa olsun bize yardımcı olur, 10 ayda 10.000 satılan Grande Punto'ya yakışır bir üye sayısı elde ederek paylaşımımızı desteklerseniz mutlu olacağız.Cevabınızı merakla bekliyoruz.
www.grandepuntotr.com
Emre Ayvaz
şu maili attım umarım cevap gelir..Örnek olması için koydum.