işi olmayan arkadaşlardan rica etsek armadanın arkasında kanal 1 ve sabahın yerleri vardı (yanliş görmediysem ) muhakkak bizimle ilgilenirler sabahın ankara eki var kanal 1 ve kanal a da haber peşinde koşuyorlar bire bir görüşmek çok ii olur
Printable View
işi olmayan arkadaşlardan rica etsek armadanın arkasında kanal 1 ve sabahın yerleri vardı (yanliş görmediysem ) muhakkak bizimle ilgilenirler sabahın ankara eki var kanal 1 ve kanal a da haber peşinde koşuyorlar bire bir görüşmek çok ii olur
aslında hürriyette ilgilenebilir sonuç olarak ankaraya özel eki var değil mi?
hürriyette veya sabah ta tanıdığı olan arkadaşlar varmı veya bizzat gidip ilgilenebilirim diyen arkadaşlar...
hürriyette bir bölüm var, "okur temsilcisine mektuplar"
www.hürriyet.com.tr'den ulaşılabiliyor ve gönderilen mektuplar kesinlikle okunuyor (daha önce bi kere denedim, gördüm :) )
aslında amaç hürriyet'te çıkan haberlerle ilgili şikayetleri dinlemek ve dikkate almak. biz de, tanıdık birilerini bulamazsak, bu yolla şansımızı deneyebilir, forumda etkili yetkili birinin imzasıyla bi mail gönderebiliriz kanımca...
şuna benzer bi'şey olabilir mesela:
sayın Temuçin Tüzecan,
bu aslında, hürriyet'te çıkan bir haberin eleştirisi/düzeltilmesi için değil; ankara'da yapılacak bir etkinlikte bize yardımcı olabileceğinizi düşündüğümüz için size gönderdiğimiz bir yazı.
kısaca, 11 mart 2007 pazar günü, saat 13:00'te, YenimahaLLe Birmot'ta (Macun Mah. Bağdat Cad. No:97 Yenimahalle - ANKARA) ankara'lı fiat grand puntocular bir araya geliyor.
yaklaşık 45 punto sahibinin katılacağı etkinlik ve hürriyet ankara sayesinde sesimizi diğer puntoculara ve otomobil severlere duyurmak istiyoruz.
hürriyet ankara'ya nasıl olaşacağımızı bilemediğimiz için bu konuda sizden yardım istiyoruz..
desteğiniz için şimdiden teşekkürler...
bunu reklam olarak görürler kabul etmezler sıkıntımız reklam olarak değilde etkinlik gibi görülmesi bunun içinde bir tanıdık bulmamız şart.
tabi yinede şansımızı deneyebiliriz sen bu işe gönüllü olup yapabilirmisin bu işte uzman gibi görünüyorsun..
(modifiye.tv'ye gönderdigim maiL'e istinaden aLdıgım cevap maiL'i)
Ben programın yönetmeniyim. Şu anda İstanbul dışına çıkabilecek durumda değiliz. Sizden ricam amatör bir kamerayla etkinliğinizi çeker ve bol bol araba görüntüsü gönderirseniz programda yer vermek isterim.
Saygılarımla
Modifiye Tv
Yönetmen
Erkan ŞAHİN
walla iyide bu tv nerde yayınlanıyor ben hiç duymadım erdi..
TV8 de www.modifiye.tv
Aramızda çekimden anlayan arkadaşlar vardır kesinlikle, buluşmadan önce ayarlanmalı...
hımm.
birde elimizdeki videolarla görüntüyü çekip daha sonra bunları göndersek mesela abinin eşi a.a da çalışıyor ona versek değerlendirse olmazmı
etlik ve civarındaki arkadaşlar pazar saat 12 00 da etlik aşağıeğlence adesenin önünde buluşuyoruz gelmek isteyen arkadaşlar yazsın veya o rda olsun...
güzeL bir kameram oLsaydı mümkün oLdugunca çekim yapmaya çaLışırdım. hatta konvoyda fiLan hareket haLinde çekimLer çok güzeL oLurdu. kamerası oLan vardır sanırım ?
walla olsa ii olur
arkadaşlar kamerası olan her kes buluşma günü getirirlerse bizler için çok iyi olur şimdiden teşekkürler...
yaw dört gündür arabanın birine kart bırakıyom wals mavisi 06 bb 1819 bu plakayı tanıyan warmı?
japonla camına yapıştır abicim biz öle yapıyoruz...
sıhhiye köprüsünün altında duruyo adam merak edip bi bakar kart kalmadı kalsaydı yapıştırırdım
06 BB - BA lar çok var puntolarda .. bunlar musterı plakayı seçmedıgı zaman otomatık olarak bayılıklere verilen plakalar..
okadar kalabalıkta sıkar adamı bee :)
1) uzman?? :)... sevdiğim, dinlediğim bi müzik grubu vardı (hala var :) ), onların internet adresini yanlış yazmışlardı fi tarihinde... onun düzeltilmesini istemiştim sadece :)
2) tabi ki mail gönderirim, bi kere yaptım bi daha yapabilirim :)... ama ben burda hiç kimseyi tanımıyorum, bi puntom yok, bilgim yok... yani hiç bi kurtarır tarafım yok :)... olur da olumlu bi cevap alırsak devamını ben getiremem yani...
Televiyzon isi cok onemli tabi. ben cuma is cikisi dolasmaya calisirim.
Birde su pankart isi vardi. Sitenin isminin yazdigi afisler, antene baglayabilecegimiz parcalar falan.
Hosdere, balgat cetin emec civarinda reklamci yada bu isleri yapan bir yer bilen var mi.
Ben bir ugrayip konusayim...
arkadaşlar kusura bakmayın 2 ggündür giremiyordum. anca bbgn oldu. büyük buluşma öncesi küçük buluşma organizatörünüz olaraktan:D eğer dikmen-balgat-öveçler-100.yıl ve yakınlarında gelecek olan arkadaşlarada uygun olursa kartaş önnde buluşalım diyorum.saat 12 de kartaşta buluşup ordan ufak çaplı bi 7. cadde turu atıp buluşma yerimiz olan yenimahalle birmota gidelim diyorum.ben saat 12 de orada olacağım ben 12.20 gibi oradan ayrılırım.gelenlerle birlikte gidebilirim.
CAndan ne tarafta oturuyorsun. listenin oldugu sayfada Birmot´un (Yenimahallede bulunan fiat bayii) krokisi var.
Eger yanliz geleceksen, yol ustunde gecen bir punto elbet seni alir...
Not: Basimizin ustunde yerin var...
kötü haber: bana baya uzak buluşma yeri, or-an sitesi'nden gelicem
iyi haber: nasıl geliceğimi öğrendim, problem olmıycak yani, teşekkürler :)
Bu arada Kanal D'de çalışan bir arkadaşımla görüşeceğim yarın! Ama pek ümitli değilim açıkçası... Sonuç itibariyle yaptığımız "reklam kokan hareketler" olacaktır... Yine de haber vermekte fayda var! Erdi, mümkünse modifiyem tv'ye gönderdiğin maili elinden geldiğince tüm kanallara ulaştır! Kanal 1, Flash ve Kanal A'dan ümitliyim ben ;)
arkadaşlar ben arabanın arkasına www.grandepuntotr.com ANKARA yazılı bir bez bastırıp asmak istiyorum ama ankarada bu bezden yaptırabileceğim bir yer biliyormusunuz acaba :(
eLimden geLdigince gönderiyorum da yanıt vermiyorLar hemen.
bu arada tüm gruba maiL attım ankara buLuşmasıyLa iLgiLi.
umarım geLecek kişi sayısında artma oLur.
krokiyi fiLan da gönderdim.
tempesty searchandrescue (ercan abi) o istedigin stickerLardan yaptırmıştı. türkiye geneLinde dagıtımı yapıLdı. çogu üyemizin aracında arka camda var. buLuşmada eLinde kaLanLarı dagıtacak yine ercan abi. keşke buLuşmaya geLebiLsen...
ayrıca sticker diye arattırsan forumda, hazır dosya haLi vardı. bir rekLamcıya gidip istedigin renkLerde sticker yaptırabiLirsin ; )
örnek;
https://www.grandepuntotr.com/erdiyi..._ankara_01.jpg
kardeş ben zaten buluşmada kullanmak üzere beyaz büyükçe bir bez üzerine mavi renklerle www.grandepuntotr.com ANKARA yazdırmayı düşündüm yani bu bahsettiğim bez parçası arabanın arkasını tamamen kaplıyacak bayrak gibi..bezi kendim temin edebilirim belki fakat yazıyı nasıl nerde bastıracağımı düşündüm teşekkür ederim.
benim ehliyette yetişmedi yavv :( direksiyon sınavı taaaaa 17 sindeymiş kendime bi şöför bulursam gelcem buluşmaya kendimde gelirimde ehliyete bi kaç hafta kala riske girmeyim şimdi :)
ben yanLış okumuşum mesajını :) özür
bez vs. üstüne fLama şekLinde birşey benim de akLımda. daha önceden de diLe getirmiştim. kazım karabekir caddesinde keçiörene giderken soLda kaLan kısmında hayLi rekLamcıLar var. oradan baskısı yapıLabiLir. diger buLuşmaLarda da kuLLanıLabiLir. hatta 3-4 tane yaptırıLıp diger iLLerin buLuşmaLarında kuLLanıLmak üzere gönderiLebiLir. eger yarın boş bir vakit oLursa sorarım ben de. fotograf çekimLerinde vs. güzeL bir görüntü oLuşturur.
tamam kardeş sağolasın bu adres süper oldu..ben bezi temin ettim elimde metrelerce bez var şu anda fakat biraz ince ve rengide pembe :)) yani bez çok aslında ama ben yarın gidiyim üzerine yazı bastırıyım..özellikle ANKARA yada ANKARA BULUŞMASI FAN falan yazdırmayı düşünüyorum eni 1 boyu 1.5 metre olabilir arabanın arkasını tamamen kapatır.
grande'm yok ama gelebilirim , ABNEW ve Auto Engineer ile tanışmak isterim . Bakalım daha önemli bir iş olmazsa neden olmasın.
Bence yazı: www.GRANDEPUNTOTR.com ANKARA BULUŞMASI şeklinde olsa daha iyi olur! Forumun reklamı açısından ;)
bende öyle düşündüm LİNOS ayrıca belki altına PUNTO FANS yazdırırım hoş olur :)) ön kaputada bağlanabilir dur bakalım yarın gidicem kazım karabekire.
gönderdim.. bakalım bi cevap çıkıcak mı ?
NOT: gönderdiğim yazıyı kopyalamayı unuttum, dolayısıyla buraya yapıştıramıyorum :( ama ana hatlarıyla yukarda yazdığım gibi... ufak tefek değişiklikler var sadece, yazım hatalarını düzeltmek gibi... bi de "rengarenk bir etkinlik" yazdım... fotoğraf çekicekler ya, ilgilerini çekmiş oluruz belki :)
punto fans oLmaması daha iyi. beLki şöyLe birşeyLer daha uygun oLur. grup yerine ekip vs. de yazıLabiLir beLki.
www.GrandePuntoTR.com Forum
A n k a r a G r u b u