SteinGP Nickli Üyeden Alıntı
İyide ben size hükümet filan demedim ki :) Kendi kendinize cevap vermişsiniz, bana cevap veremeyecen filan derken, siz cevap vermişsiniz.
Şimdi anasol hükümetini görmedik diye, yaşımız 26 diye, hadi rakıda içiyorsunuz demişsiniz rakıda içiyoruz diye, bunca adaletsizliği, hırsızlığı, yalancılığı, yenen kul haklarını, ölen işçi kardeşlerimizi, sokakta yaşayan garip gurebayı, belediyelerin zehirlediği sokak köpeklerini, milyonlarca sokakta gezen ne olduğu belli olmayan Suriye'lileri, profesyönelce kase yalayanları, kaçak sarayları, terör dostlarını, altın kaçakçılarını, milletin a. koyanları, ormanların canına okuyanları, aynı evde kalıp kpss'den full çeken 58 kişiyi, polis koleji sınavlarında dağıtılan soruları, devlet dairelerinde "bizim insanımız", "bizim insanımız değil" diye fişlenenleri, İzmir'de yapılan Isuzu mitinglerini, akrabalarını torpille kpss ye girmeden işe alıp, Allah size akrabalarınızı kollayın diyor siz Allah'ın ayetine karşı mı geliyorsunuz diyen vekilleri görmezden mi gelelim?
Göremeyelim mi? Kör müyüz? Gerizekalı mıyız? Menfaati için namusundan, şereen, karakterinden, insanlık onurundan vazgeçenlerden miyiz?