Dualogiclerin hepsinde mevcut...
Printable View
Dualogiclerin hepsinde mevcut...
peki nasıl eco moduna alınıyor araç
dualogic:otomatik vites
profilinizde gördüğüm kadarıyla aracınız düz vites. düz viteslerde böyle bişey yok.
teypin üst tarafındaki düğmeler aracılığı ile aktif hale geliyor
bilgiler için teşekkürler...
Valla arkadaşlar hiç ilgilenmediğim için araştırmadım da. Bu GP lerdeki duologic otomatik şanzıman Corsa lardaki easytronic gibi aslında mekanikten bozma otomatik mi? Yani debriyaj balatası mı var tork konvertörü mü? Bir de kaç ileri oranlı bir otomatik bu? Direksiyondan kumandası vs var mı?
:))) güzel serzeniş :)
Puntomda speedkit chiptuning var arada agresif arada normal kullanımdaki yol bilgisayarı verilerini fotoğraflarla paylaşmak istedim.
İstanbulda çalıştığım şirkette corsa easytronic ler vardı. 3 tanesinden 2 si yokuşta debriyaj balatası yaktığından yolda kalmıştı.
Benim de ortağımda corsa easytronic var. İlk aldığımda gp'mi çok korkmuştum. Corsanınki gibi çıkacak diye. Çünkü vites geçişlerinde inanılmaz sarsıyor, arabayı kasıyor ve en ufak eğimde kaydırıyordu. Ancak ilginç bir şekilde gp'nin dualogic vitesinin (altyapılarının aynı olduğunu bilmeme rağmen) corsanın eastronicinden çok farklı olduğunu söyleyebilirim. (Sürüş konforu açısından)
Kesinlikle vites geçişleri corsaya göre çok daha yumuşak ve sarsıntısız. Üstelik hillholder aldıysan neredeyse normal otomatik vitesten hiç bir farkı yok diyebilirim. Corsanın easytronici benim hillholderlı gp'min yanına bile yaklaşamaz konfor açısından ama görüntü dersen bak o zaman iş değişir. Corsanın easytronicinin görüntüsü gerçekten hoş...
Umarım otomatik alan arkadaşların aracında Easytronic lerdeki sorunların hiçbiri yaşanmaz.
Arabamı daha yeni aldım.480 km'de.340 km'nin 300 km'si uzun yol 40 km'si şehir içi yol bilgisayarı 5.5 lt gösteriyor.Sizce bu normal mi? Bu arada aracım multijet 75bg
Bence normal bir tüketim değeri.
Peki bu tüketim yazın ve km arttıkça azalır mı?Azalırsa ne civarda.Dizel ilk defa kullandığım için kusura bakmayın.
abi ben foruma koyduğu peşpeşe aynı zmnlarda çekilmiş yol bilgisayarı werilerinin yalancısıyım :) ayrıca mantıklı geldi bana
aslında büyük hacimli motorların yüksek süratlerde daha rahat gittiklerini ve daha az yaktıklarını biliyorum ama sölenilen değer bir 5.30d için çok alt bir değer :d bu arada yanlış anlama inandırıcı olan sen değil alıntı olan yazı ;)