eyvallah dostum sağolasın, bravo konusundan şunu diyim sen anla gerisini
aracın klima gazını 30 ytl verip doldurttum, süper çalışıyor, bizde 2006 caddy var,
ondan bile iyi soğutuyor diyebilirim, ancak kaloriferi açınca içeriye eksozla karışık bi yanık duman veriyor:D:D:D efsane vallahi ya
Fiyatlar konusunda haklısınız iyi araştırdım bu siteden, ancak benim sert kullandığımı göz önüne alırsak ve de arabayı ben en az 4-5 sene kullanmak maksatlı aldığımı düşünürsek uzun vadede yakıttan ediceğim kar ve servis masrafları ancak ödediğim farkı amorti eder bence de. Onu hesapladım 2. elde dizelin daha değerli olması farkı bile kar olarak yanıma kalsa yeter. Ki benzinli alsam sizin gibi 240 kuruş felan yakmazdım, dizel de benim kullanımımda o kadar yakmayı planlıyorum açıkçası:) Lpg işini bende düşündüm ama ısınamadım bi türlü yazılanları okudum gerçekten iyi rakamlar. Ancak hem benzinli arabanın torkunun azlığına bi de lpg eklenince iyi bişi olmaz gibi geliyor.
Bi de servis bile taksa lpg yi arabanın garantisi bozuluyor okuduğum kadarıyla,servise işletmemek gerekiyormuş vs. Belki benim kuruntum ancak ısınamadım dediğim gibi, yani 2 sene benzinli kullanıp sonra lpg taktırsam zaten iflas etmiş olurum diye dizel seçtim:)
bir de biz kapalı otopark, hızlı feribot vs kullanan insanlarız. Girişlerde benim 2008 puntomu gazlı diye kapıdan içeri sokmazlarda, benzinli bi şahini alırlarsa yakarım o arabayı:D
yanlış anlamayın lütfen ama baya bi araştırdım forumlarda,
hatta bayanın biri şey yazmıştı, muhakkak biraz abartmış ama samimi bi itiraf diye çok hoşuma gitti, yokuşlarda inip arabayı itesim geliyor demiş:D