Maşallah Orkun abi bence bu hali de çok güzel olmuş kazasız belasız...
Maşallah Orkun abi bence bu hali de çok güzel olmuş kazasız belasız...
Abicim harika olmus masallah![]()
obsessed the red
Allahım ya bu aracı ya Ertuğ'un aracı satın alıp binmeden öldürme aminn![]()
Maşallah çok şıkk.. Ama sanırım alır almaz yapacağım ilk iş aracı beyaza kaplatmak olur
![]()
Arabam 'Satılık 2008 t-jet sport' başlığıyla satılık araba kısmında ilandadır.
Bugün Green K575 açık hava filtresi takıldı, intake sesleri muhteşem.
Erkan kardeşim, tabiki IHI vl 36 turbo ve 180 HP - 270 Nm. lik set-up sayesinde intake sesleri duyulabiliyor, stock haldeyken çok az hissedilebilir sanıyorum, ilk fırsatta videoya çekeceğim.
Oğuz'cuğum, bu hafta hem profesyonel fotoğraf çektirmeyi düşünüyorum, hem de fırsat bulup video çekeyim diye düşünüyorum.
Açık filtre, performans farkını ilk vitesi 1 den 2 ye atışda egzoz patlamasıyla belli etti...
Teşekkürler Kaan'cığım, ilk fırsatta yükleyeceğim...
Evet Ertuğ'cuğum, fırsat bulup ölçeceğiz...![]()
Konu omer06 tarafından (21/09/2012 Saat 00:09 ) değiştirilmiştir. Sebep: mesajlar ayrıydı birleştirildi
Abi videoları merakla bekliyorum biliyorsun.![]()
TSİ Jetta.
Abicim çok güzel yazıyorsun bilgilendiriyorsun bizi deBir video gelsinde artık ateşli alevli videolar izleyelim
![]()
Orkun abi erhan in dynosunda olcum yapmalisiniz bence![]()
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
Ön tampon altı kauçuk lip yerine elastik polyester malzemeyle yere paralel ve plastik pürtüklü dokuda siyah renkli ön tampon altı spoiler hazırlanıyor, takılınca resimlerini paylaşacağım arkadaşlar.![]()
Konu OAGP1960 tarafından (26/09/2012 Saat 11:44 ) değiştirilmiştir. Sebep: Yazı fontu düzeltildi.
Bu gece sizlere t-jet ve açık filtreye ilişkin gözlemlerimi aktarayım dedim arkadaşlar, edindiğim izlenime göre, map ( manifold absolute pressure ), manifold ısı, devir sensörü ve throttle ( kelebek ) pozisyon sensörlerinin algılamasına göre, özellikle açık cotton veya sünger hava filtresi varken kesinlikle homojen bir ivmelenme için aracı devirli, yani, her vitesin gerektirdiği devir aralığında ve biraz daha üstünde kullanmakta, kesinlikle daha düşük devirde kullanmamakta fayda var. Bu da, bize açık filtrenin emdiği hava debisi yönünden etkinliğini gösteren önemli bir bulgu bence. Tabiki, benim t-jet'in stock performans verilerinin üstünde bir performans sunduğunu da göz önünde bulundurmak gerekir diye düşünüyorum, her halikarda araçlarımızın normal devir bandı içerisinde kullanılması gerektiğini de göz ardı etmememiz gerekmekte. Bu arada bu gece t-jet'i epeyce tanıttım arkadaşlar..., Sevgi ve saygılar.
![]()
Bilgi ve deneyimlerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler. Soruları olan arkadaşlar cevaplarını sayenizde burada bulacaklar.
Arkadaşlar, bugün ön tampon altı kauçuk lip söküldü, yerine elastik polyester malzemeden yapılan ön tampon altı spoiler takıldı, OZ Superturismo WRC ve PDW jantlar ile sprint booster satıldı, sıfır take off jantlar sipariş edildi, takıldığı zaman son haliyle yeni resimlerini ve videosunu paylaşacağım.![]()
abi keyifle takip ediyorum seni resimleride merakla bekliyorum haberin olsun![]()
Sürekli bir değişim içinde aracınız. Maşallah hızınıza yetişemiyoruz.
Mert'in de dediği gibi resimleri bir an evvel bekliyoruz.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri